Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 4 έως 8 Μαΐου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αναγνωρίζεις ότι όταν μιλάς και εκφράζεσαι πιο ελεύθερα είσαι ο εαυτός σου. Γενικά, όταν βγαίνεις προς τα έξω και δεν κλείνεσαι στο σπίτι, ανοίγεις καινούργιες πόρτες με γνωριμίες. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να γνωρίσεις ένα Δίδυμο ή Τοξότη που ίσως να σχετίζονται και με ταξίδια ή με πληροφόρηση, γνώση και επικοινωνία. Το πιο σημαντικό είναι να μην παραμένεις σε μια ψυχική κατάσταση έντασης και ανασφάλειας από την συμπεριφορά του Ταύρου γιατί μάλλον εκεί δεν τα βρίσκετε. Ο Σκορπιός από την άλλη σε βοηθάει να μπεις πιο βαθιά στο συναίσθημα και γενικά στην σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ο σκοπός είναι να γίνεις όσο μπορείς ανοικτός/η και να μιλάς για αυτά που σε προβληματίζουν γιατί θα βιώσεις μεγαλύτερη ελευθερία και θα δείξεις ότι είσαι ένας άλλος άνθρωπος. Όσο σκέφτεσαι τον Τοξότη που μπορεί να μην τα έχετε βρει ακόμα γιατί είναι αλλού, τόσο θα ενοχλείσαι που δεν εμφανίζεται και δεν κάνει την ανατροπή. Αλλά σκέψου και εσύ τι άκυρους χειρισμούς έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αν αληθινά σε ενδιαφέρει πρέπει να αφήσεις οτιδήποτε άλλο και να κινηθείς για τα μάτια του και μόνο. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα θα αναστατώσει εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και θα βγουν από μέσα σου απωθημένα και ελλείψεις που έχεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Χαίρεσαι που μπορείς να βάζεις όλα τα θέματά σου σιγά-σιγά σε μια τάξη γιατί αρκετά είχες παιδευτεί. Τώρα έχεις καλύτερο μέλλον και κάπου θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να εκφραστεί πιο ερωτικά, παρόλο που νιώθεις ότι δεν έχεις την διάθεση να κουραστείς πολύ ή κάπου έχεις χάσει την ελπίδα σου για την προσωπική ευτυχία. Αυτό που θα σε βγάλει από εκεί είναι ο Ερμής στο ζώδιο σου που σε κάνει και σκέφτεσαι πιο κοντά στον εαυτό σου οπότε ξέρεις και τις ανάγκες σου. Από την άλλη η Αφροδίτη που μέχρι την Παρασκευή θα είναι στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις επιθυμίες σου και να εξομαλύνεις τις αναποδιές στις σχέσεις σου. Το σίγουρο είναι ότι θα τα καταφέρεις γιατί έχεις πολλές ευκαιρίες να ανοίξεις μικρές πορτούλες προς την ατομική βελτίωση. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει μαγική συνταγή να σε σώσει, απλά χρειάζεται να βάλεις και εσύ το χεράκι σου.

*Σε κάθε σχέση υπάρχουν οι καλές, οι πολύ καλές, οι κακές και οι πολύ κακές στιγμές! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά σε σένα και το άτομο που αγαπάς. Έτσι είναι γραμμένο στ’ άστρα*

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κάνεις βήματα πολύ δυναμικά, κυρίως αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο γιατί σε έχει πιάσει εκείνη η όμορφη ερωτική ενέργεια και εκπέμπεις δονήσεις μαγνητικές και έντονα σεξουαλικές. Δοκιμάζεις τα πάντα γιατί θέλεις να ξέρεις πλέον τι σου γίνεται. Πιθανόν ένα νεώτερο σου πρόσωπο να στριφογυρίζει στα πόδια σου χωρίς όμως να είσαι έτοιμος/η να το αποδεχτείς. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεσαι σε μα φάση που θέλεις να είσαι ανεξάρτητος/η και από την άλλη έχεις κάποια ταμπού που σε κάνουν πολύ αυστηρό/η. Η επιθυμία και μια πιο προοδευτική συμπεριφορά που είναι και φιλική από τον Δίδυμο ή Υδροχόο μπορεί να μην σε βρίσκει σύμφωνο/η γιατί κάπου νιώθεις ότι δεν ασχολείται με εσένα. Αυτό βέβαια είναι λάθος. Αν ανοίξει το μυαλό σου θα δεις ότι θα ξεμπλοκάρεις ολοκληρωτικά.

ΛΕΩΝ

leo

Διαπραγματεύεσαι πολλά θέματα που ίσως να τα έχεις αφήσει ανοικτά και τώρα θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς συγκεκριμένος/η γιατί το να είσαι απόλυτος/η ή να μην αντιλαμβάνεσαι κάποιες ανάγκες του άλλου ίσως να μην σε συμφέρει και πάρα πολύ. Το ότι πρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου, αναζητώντας ποιότητα στην προσωπική σου σχέση είναι αναγκαίο γιατί με αυτόν τον τρόπο εξελίσσεσαι. Καλό όμως είναι να δείξεις τον σεβασμό ή την ευχαρίστησή σου για αυτά που παίρνεις από το άλλο άτομο γιατί μπορεί να υπάρχουν παράπονα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο ο Ταύρος σε δεσμεύει με τον τρόπο του γιατί μερικές φορές σε θέλει ολοκληρωτικά. Δίδυμος, Τοξότης ή Υδροχόος είναι τα άτομα που πάντα σε συγκινούν γιατί μπορεί σου δείχνουν τον θαυμασμό τους κι αυτό σε καλύπτει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μερικές φορές εκεί που νομίζεις ότι όλα πάνε καλά ανατρέπονται και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το διαχειριστείς γιατί νιώθεις πολύ άβολα στις αιφνίδιες αλλαγές. Ψάξε με μεγάλη ειλικρίνεια που γίνονται τα λάθη από την πλευρά σου και έτσι θα είσαι περισσότερο τίμιος/α και απέναντι στο άλλο πρόσωπο. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώθεις κάπως περίεργα γιατί από την μια θα ανοίγεσαι και θα δίνεις τα πάντα και μετά από την άλλη θα βιώσεις κάτι πολύ επιπόλαιο που ίσως να μην σου γεμίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να σου συμβεί με τον Δίδυμο και να μην ξέρεις πως να του φερθείς. Επειδή σιχαίνεσαι να μην σου λένε την αλήθεια, όποια και να είναι αυτή, γιατί νιώθεις προδοσία, όσο μπορείς ξεπέρασέ το με ηρεμία και θα κερδίσεις πολλά.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Ενθουσιάζεσαι με ένα Δίδυμο γιατί μπορεί να σε βγάζει στο φως του ήλιου με τον τρόπο που σου φέρεται. Για αυτό θα προτιμήσεις την ανάλαφρη σχέση παρά να είσαι μέσα στην δυστυχία και τον αρνητισμό επειδή είσαι σε κάτι σταθερό, εκτός αν δεν επηρεάζεσαι και κρατάς την δική σου ενέργεια για να είσαι καλά. Κυρίως με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό μπορεί να γίνει αυτό γιατί έχετε μεταξύ σας μια βαθιά και εξαρτημένη επαφή που σε εξουσιάζει ψυχολογικά. Όσο βέβαια χρησιμοποιείς την λογική και μετράς τα πράγματα, θα δεις ότι θα ηρεμήσεις και θα έχεις εκείνη την παλιά σιγουριά. Από τον Κριό που ίσως έχεις απομονωθεί, αν δεν έχει ξεκάθαρη συμπεριφορά και δεν έχεις αποφασίσει τι θέλεις, καλύτερα να παραμείνεις μακριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο, θα σου γίνουν κάποιες αποκαλύψεις για ένα άλλο άτομο που ίσως συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Όσο πάντως αρνείσαι να δεις καθαρά τι λάθη έχεις κάνει απέναντι σε ένα Σκορπιό, τόσο θα δυσκολεύεις και την ζωή σου αλλά και τη σχέση σας. Αφήσου και κινήσου περισσότερο ελεύθερα γιατί έτσι θα μπορεί και το άλλο το άτομο να αναπνέει και να σου μιλάει αυθόρμητα και ειλικρινά. Αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα και θα έχεις μεγάλη ευθύνη. Αντίθετα με τον Καρκίνο μπορείς να μοιράζεσαι πιο εύκολα και να έρθεις πιο κοντά του. Ο μεγάλος σου καημός πάντως είναι ο Λέων που δεν μπορείς τελικά με τίποτε να καταλάβεις πως λειτουργεί ή τι θέλει από εσένα αφού δεν ανοίγει τα χαρτιά του. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου όσο γίνεται για να δεις τι μπορεί να συμβεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Ανεβαίνουν οι μετοχές σου αφού δουλεύεις περισσότερο με το άλλο άτομο και δείχνεις πιο ανοικτός/η και ευχάριστος/η. Το χιούμορ και η καλή διάθεση πάντα σε βοηθούν γιατί μπορείς με ένα μαγικό τρόπο να ελαφρύνεις και την πιο βαριά ατμόσφαιρα για αυτό γίνεσαι περιζήτητος/η. Εσύ βέβαια μέσα σου νιώθεις αυτή την περίοδο περίεργα γιατί υπάρχει μια εσωτερική έλλειψη σε συνδυασμό με μια ανησυχία που δεν ξέρεις πως να την ερμηνεύσεις. Ο Ταύρος ίσως στο έχει δημιουργήσει όλο αυτό γιατί η μεταξύ σας σχέση βρίσκεται σε απομόνωση αυτή την στιγμή. Αλλά μπορεί να είναι κάτι πολύ δικό σου και να το μεταθέτεις περισσότερο προς τα εκεί. Το καλό είναι πάντως ότι μιλάς και το μοιράζεσαι και αυτό σε ανακουφίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Θέλεις να βγεις περισσότερο προς τα έξω και να γίνεις όσο μπορείς πιο κοινωνικός/η αλλά κάτι δεν σε αφήνει τελικά να λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο. Είτε η δουλειά που σε απορροφά, είτε και η διάθεσή σου που μάλλον σε προδίδει. Όμως θα πρέπει να το κάνεις έστω και με το ζόρι γιατί δεν πρόκειται τελικά να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου αν είσαι συνεχώς πίσω από ένα «πρέπει». Ίσως ένας Δίδυμος να σε βγάλει από το λούκι, κυρίως αν συνεργάζεστε σε ένα έργο και να σε κάνει να ξεχαστείς και να σε ξεσηκώσει. Την υπόθεση με τον Σκορπιό όλο την σκέφτεσαι και είσαι συνέχεια σε προβληματισμό γιατί αυτή την στιγμή είναι μακριά αλλά όταν βρεθείτε δεν ξέρεις πως πρέπει να συμπεριφερθείς για να μην σε πληγώσει. Αυτό σε απασχολεί για αυτό παίρνεις και τις αποστάσεις σου. Αν πάντως έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο τώρα θα είναι πιο εύκολο να έχεις μια ερωτική περιπέτεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Όσο και να αναζητάς να βρεις εξηγήσεις για τον Ταύρο ίσως να μην είναι εύκολο γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε σωστά. Είτε από το φευγιό το δικό σου, οπότε από την πλευρά του το θεωρεί αδύνατον και περιμένει από εσένα, είτε από κάποιες συνθήκες εξωτερικές που σας απομακρύνουν. Βέβαια αν υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες και θα έρθετε κοντά αλλά και πάλι με ζόρι. Η ατμόσφαιρα για σένα πρέπει να ρέει και να υπάρχει μια πραγματικότητα για να σε κάνει να επενδύσεις εκεί ολοκληρωτικά κι αυτή την περίοδο δεν έχεις καμία διάθεση να ρισκάρεις. Βέβαια εξακολουθείς, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, να παίζεις και να βιώνεις κάτι το ανάλαφρο και το θετικό, αλλά ίσως και πάλι να μην καταλήγεις πουθενά γιατί το ανικανοποίητο που νιώθεις είναι πιο έντονο από όλα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναστενάζεις και σκέφτεσαι μήπως ο Δίδυμος τελικά σε προδίδει και δεν το έχεις ανακαλύψει γιατί η συμπεριφορά του δεν είναι καθόλου σταθερή και με σοβαρότητα. Όλο κάτι πιάνεις και πλανάται στον αέρα που εσύ το μυρίζεσαι. Το ζητούμενο είναι να καταλάβεις και εσύ που γίνονται τα λάθη γιατί το ταγκό χορεύεται από δυο. Δεν φταίει ποτέ ο ένας και, είτε ηθελημένα, είτε άθελα σου προκαλείς τέτοιες συμπεριφορές. Το καλό είναι ότι έχεις την δύναμη να τα βάλεις στην θέση τους και πατάς πιο δυνατά στα πόδια σου. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό όλα είναι πιο εύκολα. Μπορεί βέβαια να βαριέσαι αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια σταθερότητα κι αυτό κάνει καλό στην ψυχική σου διάθεση.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved