Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 16 έως 20 Φεβρουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Σιγά-σιγά βγαίνεις από τον λήθαργο που μπορεί να είχες μπει λόγω εξωτερικών καταστάσεων. Ένα πρόβλημα ίσως σε κράτησε μακριά από όλα τα προσωπικά σου θέματα. Αν βιώνεις ακόμα εσωτερική μοναξιά να ξέρεις ότι ήταν επιλογή σου η οποία μάλιστα έγινε επειδή εσύ έσπρωξες τον εαυτό σου προς τα εκεί με κάποιο τρόπο αρκετά μελοδραματικό, γιατί ακόμα και σε σχέση να είσαι, κάτι θα βρεθεί για να παίξεις χωρίς να το καταλάβεις τον ρόλο του θύματος ή του μοιραίου προσώπου. Από τις 20/2 και μετά είναι σαν να μπαίνει βιαστικά η Άνοιξη στην ζωή σου γιατί θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο σου και θα έχεις μια ορμή που δεν θα είναι εύκολο να συνηθίσεις. Μετά από τόσο λήθαργο και ρομαντισμό θα βλέπεις όπως είναι τα πράγματα και τις καταστάσεις. Μπορεί να χαλάσεις καρδιές και ίσως να μην το θέλεις αλλά τουλάχιστον θα είσαι ο εαυτός σου.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Άλλη μια εβδομάδα καλοπέρασης και συναισθηματικής γαλήνης, αλλά με μέτρο γιατί, μην νομίζεις, και εσύ που επιζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια, μερικές φορές πλήττεις τόσο πολύ που δεν ξέρεις πλέον τι να κάνεις. Με τον Ιχθύ τα θολωμένα νερά, όχι ότι θα ξεκαθαρίσουν αλλά τουλάχιστον κάτι θα μοιραστείς μαζί του και αυτό θα σου κάνει καλό στην ψυχολογία. Η ξαφνική άφιξη ενός Κριού που μπορεί να βρισκόταν στο εξωτερικό πιθανόν να σε αναστατώσει γιατί μέσα σου μάλλον είχες κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Έλα όμως που δεν θέλει να σε κάνει να τον/την ξεχάσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ δυνατό σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Αλλοιώνεις κατά κάποιο τρόπο τις εντυπώσεις ίσως γιατί θα παρεισφρήσει η λογική και δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις τις φαντασιώσεις σου από την πραγματικότητα. Η αντικειμενικότητα θα λείψει για λίγο ακόμα από την ζωή σου γιατί έχεις κάποια κύματα ευαισθησίας και ψευδαισθήσεων που σε παρασύρουν, χωρίς να σημαίνει ότι θα σε πάνε μακριά αλλά κάπου που πιθανόν να χάσεις το μυαλό και την καρδιά σου. Η αυθεντικότητα θα είναι αυτή που θα σε φέρει σε μια ισορροπία, οπότε θα δεσμευτείς με κάποιο τρόπο και έτσι δεν θα τα χαλάσεις όλα. Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο που σου βγάζει τη γλυκύτητα από μέσα σου αλλά ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο να είσαι συνέχεια μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κρατάς τα συναισθήματά σου σε υψηλό επίπεδο και νιώθεις πολύ καλά εσωτερικά γιατί δεν σε δεσμεύει, ούτε σε καταπιέζει κάτι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάποιες καλές στιγμές με τον Σκορπιό και μπορεί να ονειρεύεστε μαζί να κάνετε οικογένεια και πως θα είστε. Το μυστικό για να έχεις συνέχεια μια καλή σχέση με τον Παρθένο είναι να είσαι όσο μπορείς κοντά του, χωρίς όμως να του μεγαλώνεις τις ανασφάλειες του γιατί, ενώ δεν θέλεις, τον επηρεάζεις αρνητικά. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες η επιρροή ενός πολύ δυνατού Υδροχόου θα είναι πολύ ισχυρή και μάλλον δεν θα μπορείς να την αποφύγεις.

ΛΕΩΝ

leo

Η προσπάθεια που θα κάνεις για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους ίσως να μην πετύχει και θα οδηγηθείς πιθανόν σε μια συναισθηματική αδυναμία αλλά για λίγο γιατί δεν θα παραδώσεις τα όπλα πολύ εύκολα. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα δείξεις τα καλύτερα δείγματα συντροφικότητας γιατί δεν θα έχεις την εγωιστική στάση που είχες άλλες φορές. Συγχρόνως, θα ξεκαθαρίσει τόσο πολύ η κατάσταση μεταξύ σας που είτε θα προχωρήσετε μαζί είτε θα χαθείτε δια παντός. Όλα θα δείξουν και θα φωτιστούν πιο εύκολα. Με τον Ιχθύ μερικές φορές δεν ξέρεις πως να του δείξεις τα δικά σου θέλω γιατί έχει ένα τρόπο να σε κάνει να νιώθεις ότι τον ακολουθείς συμβιβαστικά ή δεν τον ακούς καν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ήδη είσαι σε μια φάση έντονης συντροφικότητας και θα γίνει μεγαλύτερη για εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ενώ νιώθεις την ανάγκη να δείξεις ότι θέλεις να έχεις μια πολύ στενή σχέση, κάτι μέσα σου σε χαλάει γιατί έχεις και το πνεύμα της απόλυτης μοναχικότητας. Χρειάζεται να συμβιβαστείς και με τις δυο αυτές αρχές για να εξελίξεις τελικά και τον χαρακτήρα σου αλλά και την σχέση σου με το άλλο πρόσωπο αλλιώς, είτε θα μένεις μόνος/η είτε θα είσαι μέσα σε μια σχέση και θα παραπονιέσαι συνέχεια ότι δεν πάει άλλο. Μπορεί μια ξαφνική πρόταση από έναν άλλο Παρθένο να σε κάνει να αναστατωθείς υπερβολικά γιατί θα σου εκμυστηρευτεί ότι θέλει να ενώσετε τις μοναξιές σας.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Η προσωπική σου απόφαση να μείνεις για λίγο μόνος/η δεν είναι σταθερή γιατί μια έχεις τις καλές σου και μια δεν θέλεις να βλέπεις κανένα. Οπότε, καλύτερα να βρεις μια ισορροπία για να καταλήξεις επιτέλους τι θέλεις. Γιατί αν είσαι ήξεις αφήξεις και δημιουργείς ανασφάλειες στο άλλο το άτομο, στο τέλος δεν θα τα καταφέρεις να σταθείς όπως πρέπει. Αν μέσα στον χώρο της δουλειάς σου είναι ένας Ιχθύς και παίζεται κάτι μεταξύ σας με τα μάτια μπορεί αυτή την εβδομάδα να κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Μην τα χαλάσεις από λάθος διαχείριση. Καλύτερα να εκφράσεις πως νιώθεις για να μην τον αφήσεις στην αμφιβολία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βρίσκεσαι σε μια οριακή φάση και κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα βρεθείς να ξεκαθαρίζεις όλες σου τις υποθέσεις από το παρελθόν που σε απασχολούν, χωρίς όμως να φοβάσαι ή να πονάς γιατί θα έχεις μεγαλύτερη ψυχραιμία και διάθεση για επίλυση όλων των θεμάτων σου, ιδίως με το Λιοντάρι. Αν από την άλλην θέλεις να του κάνεις καψόνια, μπορεί να το παίζεις φίλος/η του και να δείχνεις ότι μπορείς να ακούσεις ακόμα και για τις πολλές κατακτήσεις του που θα σου αναφέρει. Θα δεις ότι θα καταφέρεις να ρίξεις και το πιο δύσκολο οχυρό, αν φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον και δεν είναι μόνο από την δική σου την πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η διάρκεια για σένα δεν είναι το πιο δύσκολο μέσα σε μια σχέση. Αυτό που σε φοβίζει είναι να μην βαρεθείς ή σου δείξει το άλλο άτομο την αδυναμία του γιατί τότε θα το έχεις του χεριού σου. Τη θεωρία σου περί ελευθερίας και γενικά μακρινών στόχων και ταξιδιών είναι αυτή που θα πρέπει να μοιράζεσαι με ένα άλλο πρόσωπο για να είστε μαζί και σε αυτό μόνο ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος μπορεί να σε καλύψει. Και ίσως να γίνει πιο εύκολα αυτή την εβδομάδα γιατί θα έχεις όλες τις προδιαγραφές. Με τον Καρκίνο θα έχεις κάποιες μεγάλες διαφορές αλλά αν τον παρακινείς να σε ακολουθήσει σε όλα τα τρελά προγράμματά σου. Πιθανόν να κλωτσήσει στο τέλος γιατί επιδιώκει σιγουριά και ασφάλεια και όχι όλη τη μέρα περιπέτεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δίνεις μεγαλύτερο βάρος στα συναισθήματά σου τα οποία σε οδηγούν κατευθείαν στην αγκαλιά ενός Κριού. Όμως η καρδιά σου, επειδή μπορεί και να φοβάται τις προκλήσεις, κλωτσάει γιατί αναζητάει την ασφάλεια αλλά και την καθοδήγηση. Αν βέβαια παρόλα αυτά δεν βρεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, μπορεί να κυνηγήσεις ένα Δίδυμο που δεν σε κάνει να πλήττεις αλλά γελάς και αφήνεσαι. Έχεις κάποιες καλές παρέες οι οποίες με τον τρόπο τους σε βοηθούν να φύγεις από εκεί που είσαι και να έχεις μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Το καλό είναι ότι αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις το θάρρος να διαπραγματευτείς τα συναισθήματά σου και να τολμήσεις ακόμα και με ένα Λιοντάρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαήμερου θα καταλάβεις άμεσα ότι χρειάζεται να βάλεις στόχους που θα εξυπηρετούν περισσότερο εσένα και όχι τους άλλους. Αρκετά έχεις παιδευτεί με καταστάσεις από ένα άτομο που δεν ήταν εύκολο να τις ξεπεράσεις και τώρα βρίσκεσαι στην φάση που θέλεις να τελειώνεις. Η ιδέα του Σκορπιού ίσως υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου χωρίς όμως να το δείχνεις ούτε στους άλλους αλλά ούτε και στον ίδιο σου τον εαυτό γιατί μπορεί να μην παραδέχεσαι τα κρυμμένα συναισθήματά σου. Αν πάλι δεν γίνεται κάτι θα το αφήσεις να περάσει και να φύγει από την ζωή σου κι εσύ, όσο και να πονάς, θα προχωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είναι τελευταία διαδρομή αυτή την εβδομάδα του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, οπότε θα δοκιμάσεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου οι οποίες είναι πολλές και έντονες. Με τον Παρθένο κάτι γίνεται γιατί πιθανόν να ανακαλύψεις ότι είναι το άλλο σου μισό αλλά, χωρίς να σημαίνει ότι θα μπορέσεις να είσαι μαζί του, αν δεν τα βάλετε κάτω και εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι μέλει γενέσθαι. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις τον εαυτό σου και να του δώσεις την ανάλογη σημασία γιατί διψάει από αγάπη και μάλλον σε σπρώχνει στο να συγχωρήσεις οποιονδήποτε σε έχει πονέσει. Με τον Καρκίνο που υπάρχουν μνησικακίες και θέματα από το κοινό σας παρελθόν θα δοκιμάσετε ξανά να δημιουργήσετε εκ νέου κάτι καλό.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved