Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 2 έως 6 Φεβρουαρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Πετάς το γάντι στον Ζυγό γιατί βλέπεις την αδυναμία του και αυτό τελικά σε ενοχλεί υπερβολικά. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις τι ακριβώς αλλά και τι μπορεί να κάνει για να σε κρατήσει. Εσύ μάλλον δεν αντέξεις για πολύ και θα τα βροντήξεις και θα φύγεις αλλά δεν θα το κάνεις με πομπώδη τρόπο, θα λειτουργήσεις μυστικά. Αυτό θα σε οδηγήσει να κάνεις και άλλες κινήσεις με τον Παρθένο ή τον Σκορπιό. Πάντως η ευαισθησία δεν είναι και τόσο δημιουργική για σένα γιατί μπορεί να λυπάσαι ένα άτομο και να μην κάνεις ό, τι χρειάζεται.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις πολλά να πεις και να κάνεις και παίζεις καλά ένα ερωτικό παιχνίδι γιατί από την μια δεν νιώθεις ενοχές και από την άλλη έχεις την ευκαιρία να το κάνεις τόσο ρομαντικά που θα αλλάξει το πρόσωπό σου και θα δείξεις κάτι διαφορετικό. Η πολιορκία που γίνεται από τον Κριό θα σε δεσμεύσει κάπως γιατί αυτό που λες θα πρέπει να το κάνεις κιόλας. Από την άλλη με τον Παρθένο γίνεσαι πιο συγκεκριμένος/η αλλά δεν υπάρχει ακόμα σιγουριά ότι θα είστε μαζί γιατί αυτή την στιγμή όλα παίζονται και δεν θέλεις εσύ να είσαι ηττημένος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Τα συναισθήματά σου για ένα Ιχθύ δεν είναι καθόλου επιφανειακά κι όσα γίνουν από την πλευρά σου θα είναι από το βάθος της καρδιάς σου. Αλλά χρειάζεσαι κάποια καθοδήγηση γιατί για να δέσει το γλυκό θα πρέπει να κάνεις κινήσεις ήρεμες και γλυκές. Το καλό είναι ότι θα δικαιωθείς και θα βάλεις κάποιες καινούργιες βάσεις που θα συμπεριλάβουν και την φιλία στην σχέση σου. Θα κατευθύνεις την ζωή σου έτσι που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν ήδη χαλάσει. Στο χέρι σου είναι πάντως να είσαι με τον Σκορπιό αλλά θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις κάποιες θετικές ανταποκρίσεις οι οποίες σε βοηθάνε να βιώσεις καλές εμπειρίες και κυρίως ένα θαύμα στην προσωπική σου ζωή. Η σχέση με τον Σκορπιό και τον Ιχθύ θα καλυτερεύσει όσο μπορεί και θα έχεις και μια κρούση από ένα άτομο από το εξωτερικό. Τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα για αυτό θα κάνεις εύκολες γνωριμίες, οπότε να εκμεταλλευτείς αυτή την ερωτική εύνοια. Ο Υδροχόος από την άλλη είναι στις καλές του οπότε θα βάλετε νερό στο κρασί σας.

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθεις έντονα τα συναισθήματα της συντροφικότητας η οποία σε βοηθάει να κερδίσεις πόντους ακόμα και σε μια δύσκολη ή προβληματική σχέση. Αυτό που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου είναι να προσέχεις τις αυταπάτες στον σεξουαλικό τομέα γιατί μπορεί να πιστεύεις ότι ένα άτομο σε θέλει πάρα πολύ επειδή σου στέλνει μηνύματα ότι σε θέλει και όταν γίνει κάτι και έρθετε κοντά να χαθεί και μάλιστα με φτηνές δικαιολογίες. Από την άλλη η επαφή με τον Ιχθύ μπορεί να είναι κάπως ψευδαισθησιακή αλλά με τον τρόπο αυτό θα γίνεις περισσότερο ρομαντικός/η. Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 4.2.2015 θα σε απογειώσει και μπορεί να πάρεις ακόμα και απόφαση γάμου αν κυρίως έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Βρίσκεσαι σε μια πολύ σημαντική και ενεργητική φάση. Αυτό που θα σε τραβήξει περισσότερο από όλα είναι να γίνεις όσο μπορείς περισσότερο συντροφικός/η και να βιώσεις όλα σου τα συναισθήματα με το άλλο πρόσωπο. Ίσως να πέσουν τα τείχη της μοναχικότητάς σου και αυτό θα είναι το πιο ωφέλιμο δώρο στον εαυτό σου. Αν, από την άλλη, είσαι μόνος/η θα σου δοθεί η ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ μοναδικό γιατί θα γνωρίσεις ένα Ιχθύ που θα σου βγάλει όλα τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Με τον Υδροχόο μέσα στην δουλειά θα έχεις εκμυστηρεύσεις αλλά ακόμα κι έτσι μπορεί να είσαι πολύ διστακτικός/η.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

libra

Βρίσκεις τα πάντα πολύ ερωτικά αλλά δεν κάνεις και πολλά βήματα γιατί κάπου παραμένεις αδρανής ή αδύναμος/η να πάρεις θέση η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα μικρό αδιέξοδο. Αυτό που δεν πρέπει να κάνεις με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ είναι να παίζεις το ρόλο του θύματος γιατί θα χάσεις από εκεί όλη την αυθόρμητη συμπεριφορά σου. Το εύκολο της υπόθεσης είναι να μιλήσεις σχεδόν σε φιλικό τόνο για να δείξεις ότι δεν φοβάσαι ακόμα και την απόρριψη αρκεί να μην χάσεις την επαφή με τον Υδροχόο γιατί πιστεύεις ότι στο μέλλον θα καταφέρεις να τον/την κερδίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βιώνεις μια δυνατή ερωτική ιστορία η οποία μπορεί να σου βγει και ξαφνικά και θα δικαιώσεις τελικά τον εαυτό σου και την υπομονή σου γιατί κάπου μέσα σου περίμενες αυτή την ιστορία και έπρεπε να την βιώσεις. Θα βολευτείς πάντως σε μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σου βγάλει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Όσο πάντως προϊδεάζεις τον εαυτό σου ότι με τον Υδροχόο δεν μπορείτε να ζήσετε αυτό το μεγάλο πάθος τόσο κόντρα πηγαίνεις στα συναισθήματά σου. Για αυτό φρόντισε να δεις την σωστή διάσταση των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Η εκτίμηση που νιώθεις για ένα πρόσωπο που ίσως να παίζει τον ρόλο του πολύ αυστηρού ή ώριμου στην ζωή σου θα σου δώσει την αίσθηση ότι πρέπει να αλλάξεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι το επιζητάς εσύ περισσότερο γιατί δεν επιτρέπεις άλλα λάθη στον εαυτό σου. Ένα ταξίδι μπορεί να σε ανακουφίσει από πολλά βάρη και να βρεθείς να περνάς καλά με παρέα που θα είναι και ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο Ταύρος είναι απλώς προς το παρόν φίλος σου αλλά ενδιαφέρεται πολύ για σένα όμως το ρίσκο δεν το παίρνει κανένας από τους δυο σας. Με τον Ζυγό θα έχεις σε γενικές γραμμές μια καλή επαφή αλλά μπορεί να σε ενοχλεί που δεν παίρνει άμεσα πληροφορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είσαι σε μια φάση που επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές και όλο αυτό τελικά θα σου κάνει καλό γιατί επιτέλους θα ανοίξεις τα χαρτιά σου και θα γίνεις όσο μπορείς πιο ζεστός/η και επικοινωνιακός/η. Ο καλός τρόπος θα σε κερδίσει και από εκεί που έκανες μάχες και σε παρεξηγούσαν θα έρθεις πιο κοντά σε όλους και όλα. Με τον Υδροχόο μπορεί να σε δένουν ακόμα και επαγγελματικά θέματα και ίσως εξαιτίας τους να υπάρξει μια διένεξη αλλά όχι τόσο σοβαρή. Απλά μπορεί να μην δείχνεις ακριβώς τα συναισθήματά σου γιατί θα έχετε κάποιες κόντρες. Οπότε θα πρέπει να σταματήσει να υπάρχει το εγωιστικό στοιχείο μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Την προσωπική σου ζωή την βλέπεις σαν το κομμάτι που σου δίνει δύναμη για αυτό όταν την διαχειρίζεσαι μόνος/η και δεν ζητάς την γνώμη των φίλων σου, νιώθεις ότι είσαι πολύ ελεύθερος/η και κυρίως γιατί μπορεί να αναπτύξεις διάλογο με το πρόσωπο που σου αρέσει χωρίς να σε βάζει σε καλούπια. Επειδή έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ποιο τρόπο θα βγάλεις χρήματα πιθανόν μέσα στα ψαξίματά σου να γνωρίσεις ένα Ιχθύ που σου ταιριάζεις σε πολλά θέματα. Αρκεί να ξέρεις πως θα τον διαχειριστείς για να μην χαθείτε στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχεις αρκετή εύνοια και τύχη γιατί αυτό βγαίνει από μέσα σου και εκπέμπεις πολύ μαγνητισμό. Η καρδιά σου είναι τόσο ανοικτή που βοηθάει στο να αφαιρέσεις ακόμα και κάποια απόρριψη που είχες φάει και σε πονούσε μέχρι τώρα. Όμως το καλό είναι ότι θα αρχίσεις να μαλακώνεις και να μην πονάς τόσο πολύ γιατί θα έχεις μέσα σου την ενέργεια της αγάπης, οπότε θα λάμπεις και θα ελκύσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο αυτό που θέλεις πιο πολύ. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και μην χάνεις τον χρόνο σου με επιφανειακές απολαύσεις. Ο Παρθένος δε σε αφήνει ασυγκίνητο/η και θα κάνει προσπάθειες για αυτό.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved