Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 8η έως και 12 Σεπτεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αναλαμβάνεις κάπως να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και μάλλον ευχαρίστηση δεν θα είναι εύκολο να βρεις. Υπάρχει το μήνυμα πρώτα να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις και μετά να βγεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Σίγουρα δεν σου αρέσει αλλά τουλάχιστον από αυτό θα ωριμάσεις και θα βλέπεις πιο εύκολα τις ελλείψεις που πιθανόν να υπάρχουν μεταξύ σας. Η σχέση με τον Παρθένο σε βάζει να σκεφτείς την απλότητα και κυρίως την προσφορά. Αν από την άλλη σε έχει πιάσει να είσαι μόνος/μόνη καλό είναι να μην πανικοβάλλεσαι γιατί μπορεί να περνάς μια φάση μοναχικότητας ή ακόμα και μια μικρής απογοήτευσης.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Έχεις περισσότερες πιθανότητες να περάσεις καλά και να προσέξεις τις μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν τη σχέση σου. Η πολιορκία που μπορεί να γίνει από το Σκορπιό πιθανόν να μην είναι και πολύ εύκολη γιατί υπάρχουν μεγάλες εντάσεις. Η επαφή με κάποια άτομα που έχουν νεωτεριστική συμπεριφορά σίγουρα δεν είναι εύκολη για σένα. Αλλά, αν είναι Υδροχόος, θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τον τρόπο που σκέφτεται, κυρίως αν νιώθεις πολύ ερωτικά μαζί του. Το γλυκό συναίσθημα είναι για σένα ο τρόπος που θα θεραπεύσεις κάποια τραύματα του παρελθόντος σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Ζορίζεσαι και μπορεί να μην περνάς πολύ καλά, γιατί σου είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις όχι λόγω του ατόμου που είσαι μαζί αλλά από τις συνθήκες. Από την άλλη αν έχεις μοναξιές μπορεί να σηκώσεις πολύ ψηλά την πήχη και να θέλεις να παραμείνεις ή μόνος/μόνη ή με απαιτήσεις για να βρεις ένα άτομο που θα σου ταιριάζει απόλυτα. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν να βλέπεις τα πράγματα μέσα από ροζ γυαλιά και να μην ξέρεις ακριβώς ούτε ποιες είναι οι ανάγκες σου ούτε με ποιο τρόπο θα καλύψεις τις ανάγκες του άλλου προσώπου. Μάλλον βλέπεις αυτά που θέλεις να δεις στο άλλο πρόσωπο άσχετα αν σχετίζονται με την αλήθεια του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Έχεις κάποιες ευκαιρίες να φτιάξεις καλύτερα το περιβάλλον με το άτομο που είστε μαζί, για αυτό θα προτιμήσεις να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να περάσεις καλά. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου θα νιώθεις έντονη έλξη για ένα Σκορπιό και με τον τρόπο του μπορεί να σε ρίξει. Το καλό είναι ότι θα βγαίνεις πολύ περισσότερο, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα που δεν τα περίμενες να μπουν στην ζωή σου και η διάθεσή σου θα ανέβει. Με τον Ζυγό για να είστε μαζί μπορεί να χρειαστεί από την πλευρά σου να έχεις γλυκύτητα στον τρόπο που θα μιλήσεις και γενικά να είσαι πιο διπλωμάτης/α.

ΛΕΩΝ

leo

Έχεις κατά νου να αλλάξεις γενικά την ζωή σου για αυτό χρειάζεται να αλλάξεις κάπως το μοντέλο που σχετίζεσαι. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες η σεξουαλικότητα σου σε συνδυασμό με ζήλεια ή μια πολύ εξαρτημένη συμπεριφορά από το πρόσωπο που είστε μαζί μπορεί να δημιουργεί μια διαφορετική εικόνα σου προς τα έξω. Αλλά μάλλον δεν σε νοιάζει γιατί νιώθεις από μέσα σου πολύ καλύτερα από άλλες φορές. Η επαφή με το Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ περίεργη αφού μια είσαστε πολύ κοντά και μια απομακρύνεστε χωρίς να μιλάτε και να αναφέρετε τον λόγο. Μάλλον είστε και οι δυο εγωιστές και χρειάζεται να χειρίζεστε τις υποθέσεις σας με άλλο τρόπο. Ο Ζυγός μπορεί να σου κάνει μια ξαφνική έκπληξη και να σου εμφανιστεί από εκεί που δεν το περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η αντίδραση σου θα είναι γενικά πιο ήπια αλλά και περισσότερο χαοτική. Η ευπιστία προς ένα πρόσωπο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα είναι αυξημένη. Όμως θα ζήσεις τον έρωτα διατηρώντας και την αυτονομία σου μαζί. Αυτός ο συνδυασμός πιθανόν να σου πηγαίνει πιο πολύ. Φρόντισε να στείλεις ξεκάθαρο μήνυμα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί μπορεί να μην υπάρχει και τόσο ασφαλής συμπεριφορά από την πλευρά σου. Ο Υδροχόος σου δίνει ένα δυνατό μήνυμα ενδιαφέροντος. Όσο πάντως επιμένεις να έχεις αδύναμη τακτική, θα σε ελέγχει ένας Σκορπιός και θα υπάρχει μεταξύ σας ένα χάσμα.

Μην αφήνεις χρόνο χαμένο, μπες και πάλι στο παιχνίδι κι εμείς σου προτείνουμε εδώ την καλύτερη λύση!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Αναλαμβάνεις με τον τρόπο σου περισσότερες ευθύνες γιατί βλέπεις τις ανάγκες του άλλου προσώπου. Αν κινείσαι σε έδαφος που δεν γνωρίζεις πιθανόν να γίνουν λάθη, κυρίως αν είσαι με Ιχθύ, μπορεί να μην ξέρεις ακριβώς πώς να το διαχειριστείς. Επειδή ένα κομμάτι σου έχει επαναστατήσει δεν ανέχεσαι πλέον όπως παλιά τις παραξενιές ή τις ιδιοτροπίες του πολύ κοντινού σου προσώπου και βάζεις φρένο στις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές. Η πίεση του Τοξότη να πάρεις θέση για τη σχέση σας και κυρίως να το ανακοινώσεις στην κοινή σας παρέα, μπορεί να σε πνίξει για αυτό χρειάζεται να έχεις αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η πιθανότητα να παραμείνεις στις αρχικές σου πεποιθήσεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες, θα είναι πολύ ισχυρή. Αφού θα διατηρήσεις κάποιες σταθερές εικόνες και ιδέες για σένα και τον τρόπο που θέλεις να σχετίζεσαι. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να γνωρίσεις έναν Κριό αλλά να μην ανέχεσαι καθόλου την καταπίεση του. Ή να ασχοληθείς με τον Παρθένο και χωρίς να το θέλει να σε τρελάνει στην γκρίνια. Σε γενικές γραμμές όμως θα περάσεις καλά και θα γεμίσεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την καρδιά σου. Γιατί κατά κάποιο τρόπο θα δεις την προσωπική σου αξία από τη δική σου οπτική γωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναζητάς να βρεις το ιδανικό και ίσως δεχτείς να έχεις κοινή ζωή με τον Παρθένο, χωρίς να σημαίνει ότι ταιριάζετε γιατί ο ένας παρεμβαίνει στην ζωή του άλλου. Νιώθεις όμως ότι κάτι έχει να σου πει γιατί σε γειώνει και σε βάζει σε μια τάξη. Ένας άλλος Τοξότης μπορεί να σε ενδιαφέρει αλλά είναι δύσκολο να τα βρείτε γιατί θέλετε και οι δυο την ελευθερία σας. Πιθανόν ακόμα να είσαι προβληματισμένος/η με το πώς θα διαχειριστείς τη μυστική ιστορία που σε απασχολεί με τον Ταύρο ή το Σκορπιό. Γιατί μάλλον δεν έχετε την σωστή επαφή και υπάρχει μεταξύ σας απόσταση. Η διαφορετικότητα μπορεί πάντως να σε συγκινήσει και να αναζητήσεις ένα άτομο που ίσως να ζει στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχεις πολλές προοπτικές να δημιουργήσεις μια καλύτερη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και κυρίως να βιώσετε από κοινού μια όμορφη ζωή. Επειδή θα δεις με άλλο μάτι τον εαυτό σου και πιθανόν θα ανακαλύψεις τις βαθιές σου ανάγκες, σίγουρα θα κάνεις στροφή και θα αναζητήσεις να περάσεις καλά, χωρίς καυγάδες, εντάσεις και ανταγωνιστικότητα. Ο Κριός όπως έρχεται ξαφνικά, μπορεί και να φύγει ξαφνικά. Γιατί με τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα έχει μεγάλη απόκλιση από σένα. Αν δεν θέλεις να πληγωθείς μαζί του μην υποκύψεις στο στενό φλερτ που θα σου κάνει, γιατί είναι μάλλον μέχρι να σε κατακτήσει. Αλλιώς αν τελικά είσαι μαζί του να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι αυτό το άτομο βιάζεται και μετά ξεφουσκώνει το πάθος του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Η υπηρεσία στην πρώτη γραμμή. Πιθανόν να έχεις κάποια δικά σου άτομα να φροντίσεις και να αναζητήσεις βοήθεια. Για αυτό μπορεί να σου σταθεί ένας Παρθένος ή ο Ιχθύς, κάτι που σίγουρα θα σε συγκινήσει αλλά πιθανόν να μη συμβεί και κάτι πολύ εύκολο μεταξύ σας, επειδή χρειάζεσαι χρόνο για να δεις την αλήθεια. Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του τρίτου δεκαήμερου, ο Σκορπιός θα σε προκαλέσει με τον τρόπο του. Αν έχεις ετοιμαστεί να αντιμετωπίσεις την αιχμηρότητά του προχώρα και μην φοβάσαι., γιατί η έλξη είναι πολύ μεγάλη. Το ποιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να καταλάβεις και εσύ πέρα από το διανοητικό επίπεδο τις ανάγκες μια σχέσης σε πρακτικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναγνωρίζεις ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό θα κάνεις υπερβάσεις προκειμένου ακόμα και να μπεις στην θέση του άλλου. Μην βαδίζεις όμως πάνω σε χνάρια που μπορεί να υπάρχει διπλή κατάσταση γιατί δεν θα ξεμπερδέψεις ποτέ. Αυτό είναι το πιο σοβαρό που χρειάζεται προσοχή. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πιστέψεις ότι βρήκες το ιδανικό πρόσωπο ή οτιδήποτε κάνει το άλλο πρόσωπο να το βλέπεις μαγικό. Μάλλον θα υπερβάλεις και το ξέρεις βαθιά μέσα σου. Με τον Παρθένο σίγουρα θα τα βρεις πολύ καλύτερα και επίσης με το Λιοντάρι, που όμως για να συνυπάρξετε θα χρειαστεί να δίνεις μεγάλη σημασία στο άτομό του και να μην μένεις στην απάθεια.

Μην αφήνεις χρόνο χαμένο, μπες και πάλι στο παιχνίδι κι εμείς σου προτείνουμε εδώ την καλύτερη λύση!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved