Η βασιλική Αφροδίτη στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Λέοντα στο ζώδιό σου, μέχρι και τις 5.9.2014;

Η βασιλική Αφροδίτη στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη βρίσκεται από τις 12.8 στο Λιοντάρι και θα παραμείνει μέχρι και τις 5.9.2014. Η διάθεση για προσφορά προς τους άλλους που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα εκφράζει απόλυτα τον πλανήτη, γιατί θέλει να χαρίσει σε όλον τον κόσμο, σε αυτούς που αγαπά, αλλά όπως αυτή νομίζει και όπως αυτή μπορεί. Οπότε η γενναιοδωρία γίνεται ελαφρώς καταπιεστική αλλά ευπρόσδεκτη στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Γενικά, θα ευνοήσει όλα τα ζώδια, κυρίως όμως Κριό, Δίδυμο, Λιοντάρι, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο. Στα υπόλοιπα, μπορεί να φέρει μια υπερβολή στις αντιδράσεις και στις επιθυμίες, αλλά γενικότερα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι ένα θετικός πλανητικός παράγοντας για αυτό το διάστημα.

Κριός

Θα ξεπεράσεις όλες τις φοβίες και τις ενστάσεις που έχεις στην προσωπική σου ζωή και θα ξεκινήσεις πάλι από την αρχή, με νέες προϋποθέσεις αλλά και με καινούριο σκεπτικό που θα αφορά εσένα και τις εσωτερικές σου ανάγκες. Μπορεί κατά κάποιο τρόπο να γίνεις εγωκεντρικός/ή αλλά πιθανόν να είναι η αντίδραση όλων των γεγονότων της προηγούμενης περιόδου που ήταν κάπως δύσκολα. Η εμφάνισή σου θα γίνει αρκετά πιο εξεζητημένη και το καλό είναι ότι θα υποστηρίξεις όλες τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις με ψυχική εσωτερική δύναμη. Η κυριαρχία στον ερωτικό τομέα θα σε βοηθήσει να πάς παρακάτω και να ξεφύγεις ακόμα και από μια αρρωστημένη ερωτική επαφή.


Ταύρος

Κάνεις υπερβολές και κυρίως δεν έχεις διάθεση για καμία υποχώρηση σε θέματα που μπορεί να σε μειώνουν ή να σε υποχρεώνουν να περνάς μίζερα. Το σπίτι σου μπορεί να είναι το επίκεντρο αυτών των ημερών καθώς θα έχεις συνέχεια καλεσμένους και άτομα που θα σου ανεβάζουν την διάθεση αλλά και τον πήχη. Ο ανταγωνισμός μπορεί να σου πέσει λίγο δύσκολος γιατί η ερωτική σου ζωή δεν θα είναι και πολύ ήρεμη. Λόγω της έντασης που θα έχεις με οικονομικά θέματα, μπορεί να χαλάσεις τη σχέση σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να χαμηλώσεις τις υψηλές απαιτήσεις σου αυτό το διάστημα και ξεπέρασε όλες τις εγωιστικές αντιδράσεις που μπορεί να έχεις με το Λιοντάρι ή τον Σκορπιό.


Δίδυμοι

Κάνεις ένα βήμα προς την ελευθερία αφού θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά και να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με πρόσωπα που είναι συνέχεια γύρω σου. Οι ευχάριστες σχέσεις που θα δημιουργήσεις με αδέλφια ή συγγενείς θα σε κάνουν να συμβιβάζεσαι πιο εύκολα ακόμα και όταν διαφωνείς. Το μυαλό σου θα έχει την τάση να στρέφεται προς εκλεπτυσμένες καταστάσεις για αυτό η μελέτη αλλά και τα ταξίδια θα είναι η αγαπημένη σου ασχολία. Αν έχεις ταλέντο στο γράψιμο και κυρίως στις ερωτικές νουβέλες μπορεί τώρα να σου βγει και να προσπαθήσεις να κερδίσεις τον χαμένο σου χρόνο. Θα προτιμήσεις να μην τσακωθείς με άτομα και μάλλον θα κάνεις πίσω για να κρατήσεις καλές σχέσεις μαζί τους.


Καρκίνος

Θα δεχτείς από κάπου χρήματα, που μπορεί να είναι είτε από κληρονομιά είτε από τύχη που δεν περίμενες. Το κοινωνικό σου στάτους θα είναι πολύ δυνατό, αλλά θα δουλέψεις σκληρά για να διατηρήσεις το όνομά σου εκεί που θέλεις. Θα έχεις την ικανότητα να γοητεύεις τα άτομα γύρω σου και κυρίως ένα Λιοντάρι ή έναν Υδροχόο, ενώ θα αποκομίσεις οφέλη από μια επαγγελματική δραστηριότητα που απευθύνεται στις γυναίκες. Να προσέξεις όμως, γιατί μπορεί να χαλάσεις για την προσωπική σου εμφάνιση πολλά χρήματα, επειδή ίσως θέλεις να κάνεις φιγούρα, με συνέπεια να σπαταλήσεις πολύ περισσότερα από ότι βγάζεις και αυτό να σου δημιουργήσει ένα μικρό μπλοκάρισμα.


Λέων

Μαζί με τους υπόλοιπους πλανήτες που δουλεύουν για σένα προστίθεται και η Αφροδίτη που μπήκε εχθές στο ζώδιό σου και θα μείνει μέχρι και τις 5.9.2014. Οπότε θα σε φορτώσει με έξτρα δώρα ομορφιάς, αρμονίας, ισορροπίας και προσωπικής χάρης. Η ευτυχισμένη διάθεση θα σε κάνει να απολαύσεις τα ωραία ρούχα, τις κοινωνικές σχέσεις και ίσως κάποια άτομα θα σε κακομάθουν, με την πολύ αγάπη που θα σου δείξουν. Τα γλυκά, η μουσική και το φλερτ θα είναι στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Η προσωπικότητα σου θα είναι εξωστρεφής για ένα μεγάλο διάστημα και πιθανόν να σε τραβήξουν άτομα πιο ώριμα και περισσότερο συγκρατημένα από εσένα. Γενικά θα είναι μια καλή περίοδος και στα οικονομικά και στα προσωπικά.


Παρθένος

Η συμπόνια μπορεί να είναι το μεγαλύτερο σου όπλο αυτή την περίοδο. Το πιο σημαντικό που μπορείς να κάνεις είναι να συμπονέσεις περισσότερο τον εαυτό σου για να μπορέσεις να τον συγχωρήσεις για κάποια θέματα που νιώθεις ότι δεν τα έχεις κάνει σωστά. Μπορεί να χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να ξεκουραστείς. Πιθανόν να σε τραβήξει το απόκρυφο και η μουσική και, μέσα από αυτά, να ψάχνεις το βαθύτερο νόημα της ζωής σου. Ο κόσμος της φαντασίας μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και πιθανόν μια σχέση που σε απασχολεί εδώ και καιρό να εμφανιστεί, αλλά να την ζήσεις κάπως σε μια κατάσταση πιο κρυφή. Κυρίως με τον Υδροχόο που είναι δύσκολο να εκδηλωθεί, μπορεί να παραμείνει πλατωνικός έρωτας μεταξύ σας.


Ζυγός

Η ποικιλία των φίλων που θα γνωρίσεις θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές αποτυχίες ή ακόμα και μια θλίψη που είχες αυτήν την περίοδο. Το βλέπεις κι εσύ ότι τα πράγματα αλλάζουν κάπως προς το καλύτερο και αυτό σε κάνει να αισιοδοξήσεις περισσότερο και να πιστέψεις ότι τελικά όλα μπορεί να γίνουν καλύτερα. Αρκεί να κρατήσεις την διάθεσή σου σταθερή σ' ένα καλό σημείο. Αν δουλέψεις με ομάδες θα έχεις επαγγελματική επιτυχία και κυρίως αν έχεις καλλιτεχνικό ταλέντο θα βγει πολύ πιο εύκολα. Αν έχεις ένα στόχο που διαπνέεται από υπερβολική ιδεολογία μπορεί, στο βαθμό που θέλεις εσύ, να είναι ανέφικτος. Καλύτερα να έχεις στόχους περισσότερο ρεαλιστικούς για να μη νιώθεις συναισθήματα αποτυχίας. Ένας Υδροχόος θα στραφεί προς εσένα και σίγουρα θα κάνετε σχέση γιατί θα υπάρξει έντονη έλξη.


Σκορπιός

Έχεις φιλοδοξίες που μπορεί να είναι πολύ ισχυρές. Σίγουρα θα κάνεις πολλές φιλότιμες προσπάθειες για να ξεπεράσεις κάποιες αποτυχημένες καταστάσεις και να βρεθείς και πάλι στο επίκεντρο των γεγονότων. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου και, αν δεν την σταματάς εσύ με τις περίεργες εμμονές σου και αφήσεις να ανοίξουν όλες οι πόρτες, θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορεί να γίνουν. Βέβαια, θα υπάρξει ένας έντονος ανταγωνισμός με τους γύρω σου και πιθανόν κάποιες εμμονές να φρενάρουν την πρόοδο σου. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σε τραβήξει για να κάνετε σχέση και ίσως να σε συγκρατεί από κάποια επαγγελματικά λάθη που κάνεις. Επειδή θα ενδιαφέρεσαι για την κοινωνική σου ανέλιξη, πιθανόν να προσπαθήσεις να είσαι αρεστός/ή στους άλλους, πράγμα που θα σε κουράσει κάποια στιγμή. Για αυτό προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου.


Τοξότης

Θα απολαύσεις τα ταξίδια, την φιλοσοφία, την εκπαίδευση αλλά και ένα σφοδρό έρωτα με πρόσωπο από το εξωτερικό ή κάπου μακριά. Μπορεί να μην είναι εύκολη σχέση γιατί υπάρχουν εμπόδια, αλλά θα βιώσεις κάτι πολύ έντονο που θα σε κάψει. Πιθανόν να πάρεις απόφαση να ζήσεις μαζί του στο εξωτερικό ή να κινηθείς προς τα εκεί με στόχο να δουλέψεις. Γενικά όμως, θα αναζητήσεις την ποιότητα στη ζωή σου και θα αναβαθμίσεις οτιδήποτε εσύ νιώθεις ότι χρειάζεται αλλαγή. Από την ποιότητα των επαφών και των στενών σχέσεων μέχρι και τον τρόπο που πιστεύεις και βάζεις στόχους. Πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές σε σχέση με ένα θρησκευτικό ζήτημα, αλλά η πίστη σου θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι που θέλεις εδώ και καιρό.


Αιγόκερως

Θα προσπαθήσεις να έχεις οφέλη μέσω ενός συνεταιρισμού και κυρίως μπορεί να κερδίσεις από κάποια κληρονομιά ή ασφάλεια. Όμως, για να έρθουν τα κέρδη σε σένα, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες κινήσεις έντονα πληθωρικές. Δηλαδή, για να πάρεις, θα πρέπει να δώσεις αρκετά. Πιθανόν να βλέπεις ωφελιμιστικά μια σχέση γιατί ίσως έχεις κουραστεί και θέλεις να αποκτήσεις κάτι εύκολα. Ευνοούνται όλες οι εργασίες που έχουν σχέση με Τράπεζες, με πολιτική ή οτιδήποτε έχει υποστήριξη από τρίτους. Οι σεξουαλικές σου συναντήσεις θα αποκτήσουν ποιότητα και κυρίως θα γίνουν πιο ικανοποιητικές γιατί θα συνδυάσεις όλες τις αισθήσεις σου. Τα κεριά, η απαλή μουσική, τα λουλούδια ή το κρασί θα σε βοηθήσουν για να δημιουργηθεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα.


Υδροχόος

Θα έχεις την τάση να δημιουργείς όμορφο και αρμονικό περιβάλλον στους γύρω σου και θα προσπαθήσεις να περάσεις ευτυχισμένες στιγμές με το πρόσωπο που είστε μαζί. Γενικά, θα έχεις την τάση να είσαι δημοφιλής προσπαθώντας να έρθεις πιο κοντά με τους γύρω σου, προσφέροντας ζεστασιά και καλοσύνη. Ένας εμπορικός συνεταιρισμός μπορεί να γίνει πιο εύκολα αυτή την περίοδο. Πιθανόν να έχεις μια επιτυχία με το νόμο και αυτό θα σου δώσει μεγάλη δύναμη για να προχωρήσεις παραπέρα. Το καλό είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αγαπήσεις και να συγχωρήσεις, ακόμα και άτομα που δεν σου έχουν φερθεί καλά. Ίσως πάρεις απόφαση να παντρευτείς ή να συζήσεις, γιατί θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Πάντως, αν δεν έχεις σχέση είναι πολύ πιο εύκολο αυτή την περίοδο να γνωρίσεις κάτι άμεσα.


Ιχθύες

Έχεις ανάγκη να βοηθήσεις και να εξυπηρετήσεις ακόμα και άτομα που δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αρχίσεις να έχεις συνήθειες που σου δημιουργούν κατά κάποιο τρόπο ευεξία και πίστη στον εαυτό σου. Οι στόχοι σου θα είναι πιο συγκεκριμένοι κι έτσι θα φτάσεις εκεί που θέλεις. Θα προτιμήσεις να δουλέψεις μέσα σε ένα πολύ αρμονικό περιβάλλον και κυρίως θα έχεις γύρω σου άτομα που είναι αρκετά εκλεπτυσμένα. Θα επιμεληθείς τα ρούχα σου πολύ περισσότερο από άλλες φορές και θα νιώθεις την ανάγκη να ξεχωρίζεις. Πιθανότατα θα χρειαστεί να αποφύγεις την πολύ ζάχαρη και την κακή διατροφή. και ίσως σε πιάσει μια ελαφριά τεμπελιά γιατί έχεις ανάγκη να περνάς καλά χωρίς να σκέφτεσαι τι μέλλει γενέσθαι. Το Λιοντάρι σίγουρα θα βρεθεί δίπλα σου.


*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved