Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 24 έως 30 Μαΐου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά. Πρέπει να είσαι έτοιμος/η για τα πάντα, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Δεν αποκλείονται οι ξαφνικοί και βίαιοι χωρισμοί αλλά στη σφαίρα του πιθανού είναι και οι κεραυνοβόλοι έρωτες μικρής διάρκειας και μεγάλης έντασης.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλύτερες από τις προηγούμενες για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, πρέπει να προσέχεις γιατί δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα με τους συναδέλφους σου. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά επικοινωνιακά λάθη λόγω νεύρων, παρόρμησης ή της τάσης να μη «ζυγίζεις» καλά τα πράγματα. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Άρη στους Διδύμους και το τετράγωνό τους με τον Ποσειδώνα καταλύει την ευθυκρισία σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί η αφηρημάδα, τα λάθη, η κατάπτωση μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ευνοϊκό περιβάλλον του Καρκίνου αλλά σε τετράγωνο με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει την ανατροπή από εκεί που δεν το περιμένεις. Καλά θα κάνεις να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να γίνουν σοβαρά επικοινωνιακά λάθη, να πεις πράγματα που πονάνε και να δημιουργηθούν εντάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί ο οίκος των οικονομικών σου προσβάλλεται τόσο από τον ανάδρομο Ερμή όσο και από τον Άρη. Αν προσθέσουμε και την επίδραση των τετραγώνων του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα, τότε θα πρέπει να σε συμβουλεύσω να μην κάνεις καμία σημαντική οικονομική κίνηση και να προσέχεις γιατί μπορεί να χάσεις χρήματα ή να πέσεις θύμα απατεώνων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η κυβερνήτης του ζωδίου μου, η Αφροδίτηη από τον τρίτο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας, βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Καλά θα κάνω να προσέχω όταν οδηγώ ή ταξιδεύω γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ ή να συμβεί κάποιο ατυχές γεγονός από τη νευρικότητά μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Εκτός του γεγονότος ότι θα έχεις την τάση να είσαι ακραία υποκειμενικός/η και να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με εγωιστική διάθεση μπαίνοντας σε ανταγωνισμούς, θα παραμυθιάζεσαι κιόλας. Πρόσεχε για να μην προκαλέσεις έντονη δυσαρέσκεια στο ταίρι σου και μετά μετανιώνεις όταν θα είναι αργά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι ενώ θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, αγγαρείες και θα κουράζεσαι πολύ, δεν θα απολαμβάνεις άμεσα τα αναμενόμενα οφέλη ενώ οι ανατρεπτικές καταστάσεις θα σου σπάνε τα νεύρα. Να προσέχεις τις οικονομικές σου δοσοληψίες καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να παρατηρώ τα γεγονότα γιατί μπορεί να με εξωθούν στο να αναθεωρήσω κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει ένα αρκετά επιθετικό και ανατρεπτικό τετράγωνο με τον Ουρανό. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η για όλα, ιδιαίτερα για τις πολύ μεγάλες εκρήξεις. Να θυμάσαι ότι τώρα είναι πιθανό να αποκαλυφθούν τα προβλήματα των σχέσεών σου με τρόπο βίαιο. Σε ελάχιστες περιπτώσεις κι αν ο προσωπικός σου χάρτης είναι βοηθητικός, μπορεί να κεραυνοβοληθείς από έναν καινούργιο έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου και του Ουρανού από το ζώδιο της καριέρας σου, δεν αποκλείεται να συμβούν τα απρόοπτα που θα αποκαλύψουν τα προβλήματα ή θα αλλάξουν ριζικά αυτά που ήξερες μέχρι τώρα ως δεδομένα. Κράτησε την ψυχραιμία σου σε ότι κι αν συμβεί. Ιδιαίτερα αν επέλθει κάποια ρήξη με έναν συνεργάτη σου, μη διεκδικήσεις τώρα κάτι από τους ανωτέρους σου και μην εκτίθεσαι γενικότερα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη να συναντώνται στο δωδέκατο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας και να σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα, οι εχθροί μου θα δράσουν πολύ ύπουλα και διαλυτικά, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσουν την κολακεία για να μου ρίξουν στάχτη στα μάτια.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ουρανός σε ευνοϊκή θέση. Αυτή την περίοδο όλα είναι πιθανά. Από το να κεραυνοβοληθείς με ένα μεγάλο έρωτα μέχρι να... χωρίσεις. Ωστόσο, ό,τι και να γίνει, ακόμα κι αν είναι ακραίο, θα είναι αυτό που θέλεις και ίσως να μην είχες το θάρρος να παραδεχθείς. Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα θα οδεύουν σίγουρα προς το καλύτερο καθώς θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σου και δεν θα σου λείψουν οι επιβεβαιώσεις και τα φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Εσύ θα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και να προωθήσεις τις υποθέσεις σου αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί μπορεί να υπάρξουν ανατροπές ή καθυστερήσεις. Επίσης θα νιώθεις συνεχώς ένα συναίσθημα κούρασης, απώλειας ενέργειας και δυνάμεων που πρέπει να σέβεσαι. Γιατί ενδεχομένως έχεις ξεπεράσει τα όρια της αντοχής σου και χρειάζεσαι ξεκούραση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Να προσέχω τα ερωτικά ή οικονομικά μου μυστικά γιατί, με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να γίνουν πολύ δυσάρεστες αποκαλύψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο, προσφέρεται για να περάσεις καλά με τα φιλαράκια και με το ταίρι σου. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Ουρανό εγκυμονεί κάποια απρόοπτα, τα οποία θα αποκαλύψουν σκληρές αλήθειες που ίσως σε πονέσουν, γι αυτό να προσέχεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, ανάδρομο στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Άρη και με τα τετράγωνά τους με τον Ποσειδώνα, πρέπει αν προσέχεις κάθε σου κίνηση. Είναι πιθανό να χάσεις την ευθυκρισία σου, να ξεγελαστείς από κάποιο συνεργάτη, να κάνεις λάθη, να υπάρξουν καθυστερήσεις. Κι όλα αυτά θα συνοδεύονται από πολύ προσπάθεια και δουλειά από πλευράς σου που, συχνά, θα νιώθεις ότι δεν δικαιώνεται.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή τώρα είναι προτιμότερο να μην κάνω κανένα ξεκίνημα, ας προλειάνω το έδαφος για να είμαι έτοιμος/η να ακολουθήσω πιο επιθετική τακτική από τα μέσα του Ιουνίου και μετά.

Παρακολούθησε επίσης σε βίντεο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη σχηματίζει μια αρκετά σκληρή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, αστρολογικό γεγονός αρκετά επικίνδυνο για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Από την άλλη μπορεί να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να φλερτάρεις πάρα πολύ αλλά και πάλι να προσέχεις. Γιατί είναι πολύ πιθανό να θαμπωθείς από το «εξώφυλλο» και να προσγειωθείς απότομα και σκληρά όταν έρθεις αντιμέτωπος/η με το... περιεχόμενο.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης και του Ουρανού στο ζωδιακό σου σταυρό θα τα βρεις αρκετά δύσκολα, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις και να προσπαθήσεις ώστε να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου. Ευτυχώς ο Δίας από τον Λέοντα σου ανοίγει δρόμους για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι φίλοι μού συμπαρίστανται αυτήν την περίοδο. Ας αξιοποιήσω την παρουσία τους για να διασκεδάζω και να χαίρομαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι παρέα με τον Άρη και τον Ήλιο και ανεβάζουν τη λίμπιντό σου σε ύψη συμβατά προς τις θερμοκρασίες του επερχόμενου καλοκαιριού... Εννοείται ότι επιδιώκεις τον έρωτα αλλά πρέπει να προσέχεις καθώς τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βάλουν στη σφαίρα των ψευδαισθήσεων, των ωραιοποιήσεων, των παραμυθιών και η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσεις αργότερα να σε προσγειώσει πολύ σκληρά και απότομα.
Καριέρα – Οικονομικά: Μολονότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί πολλά κολλήματα, ο Δίας που βρίσκεται στον τομέα της καριέρας σου θα σώζει την κατάσταση καθώς ανοίγει τους ορίζοντές σου. Αξιοποίησέ τον δεόντως αλλά, μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, φρόντισε να προλειάνεις το έδαφος, προκειμένου να είσαι έτοιμος/η να δράσεις δυναμικά, όταν ο Ερμής θα επανέλθει σε ευθεία πορεία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω καμία συμφωνία οικονομικού χαρακτήρα αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να βγω χαμένος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τους Διδύμους. Αναμένεται να συμβούν τα γεγονότα που θα σε εξωθήσουν στο να εστιαστείς τις σχέσεις σου, αλλά πρέπει να προσέχεις γιατί τα τετράγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα εγκυμονούν πολλούς κινδύνους, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία. Πρόσεχε τις αυταπάτες, μείνε μακριά από τους κόλακες, μην πιστεύεις ότι σου σερβίρουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στους Διδύμους και μάλιστα σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέχεις γιατί είναι πιθανό να πέσεις έξω σε κάποια εκτίμησή σου, να παρασυρθείς από κόλακες, να σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμφωνίες αυτήν την περίοδο κι αν σου κάνουν προτάσεις, να κρατάς μικρό καλάθι.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο όγδοο ηλιακό μου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί ξαφνικά να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές γι αυτό ας προσπαθήσω να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια σοβαρά προβλήματα της σχέσης σου, αυτά που δεν μπορείς να αποδεχθείς και έβαζες πάντα «στην πίσω πλευρά του εγκεφάλου» σου. Αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί εσύ δέχεσαι τις μεγαλύτερες πιέσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στο έκτο ηλιακό σου σπίτι, της καθημερινής προσφοράς και εργασίας, είναι φυσικό να είσαι εστιασμένος/η στη δουλειά. Ωστόσο, ο Ερμής είναι ανάδρομος και προκαλεί πολλές ανατροπές ενώ ο Άρης δημιουργεί τις συνθήκες για να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες. Το χειρότερο είναι ότι σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που μπορεί να καταλύει κάθε προσπάθειά σου. Κάνε υπομονή και μην κάνεις τώρα ένα ξεκίνημα ή μία πολύ σημαντική κίνηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης βρίσκονται στους Διδύμους, στον οίκο των ερώτων σου και σχηματίζουν τετράγωνα με τον Ποσειδώνα γι αυτό πρέπει να προσέχεις τις αυξημένες πιθανότητες να εξαπατηθείς. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, θα πάρεις αρκετές επιβεβαιώσεις ενώ οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι στη σφαίρα του πιθανού. Με τον Δία στον Λέοντα, όχι μόνο θα σώνεις την κατάσταση, αλλά να θυμάσαι ότι δεν αποκλείονται και οι σοβαρές προτάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Αφροδίτη στο έκτο ηλιακό σου σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό, το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, πιθανώς λόγω αντιπαραθέσεων ή ανταγωνιστικών συμπεριφορών με τους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να κρατάς τις ισορροπίες. Να θυμάσαι ότι τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ασχοληθώ και πάλι με ένα χόμπι που είχα στο παρελθόν ή με ένα καλλιτεχνικό μου ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, της δημιουργίας, των παιδιών, των ερώτων σου και πραγματοποιεί μία πολύ δύσκολη όψη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει τη μεγάλη ανατροπή. Να προσέχεις, ιδιαίτερα αν γιορτάζεις τα γενέθλιά σου στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Πάντως, ότι και να συμβεί, αν δεν τραβήξεις το σκοινί, από την επόμενη εβδομάδα θα ανακτάς τις ισορροπίες σου και θα χαίρεσαι τον έρωτα.
Καριέρα – Οικονομικά: Πολυαστρία στους Διδύμους, με Ήλιο, ανάδρομο Ερμή και Άρη. Οι δύο τελευταίοι σχηματίζουν όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία μπορεί να δυσκολέψει πολύ τα πράγματα καθώς δεν αποκλείεται να ενσκήψουν προβλήματα στη δουλειά. Φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ένα πλήθος ευθυνών αλλά οι κόποι σου δεν θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσουν καθώς θα υπάρχουν εντάσεις και ανατροπές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστώ να αναλάβω ευθύνες και να σηκώσω οικογενειακά βάρη, ίσως δυσβάσταχτα για τις αντοχές μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved