Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 19 έως 25 Απριλίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Με τον Δία στον Λέοντα και την Αφροδίτη στο φιλικό για το ζώδιό σου περιβάλλον των Διδύμων, το βέβαιο είναι ότι θα ταραχθούν τα λιμνάζοντα ύδατα της προσωπικής σου ζωής με πολύ ευχάριστο τρόπο. Θα φλερτάρεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά, ιδιαίτερα εσύ που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να γνωρίσεις την μεγάλη αγάπη.
Καριέρα – Οικονομικά: Διαφαίνονται κάποιες καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, προς το παρόν, θα ήταν καλύτερα να κρατήσεις μια πιο συντηρητική στάση, τόσο στη δουλειά όσο και με τη διαχείριση των οικονομικών σου καθώς είναι πιθανό να σου προκύψουν έκτακτα έξοδα ή να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για τον τρόπο που θα διαχειριστείς τα εισοδήματα αυτής της περιόδου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνω τις επαφές μου και να προωθήσω τις ιδέες μου. Ενδεχόμενα θα βρω τους συμμάχους για να τις υλοποιήσω.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, την Τρίτη περνάει στο ζώδιό σου και ο Ήλιος γι' αυτό θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να φλερτάρεις, να πάρεις το παιχνίδι στα χέρια σου, να ανανεωθείς, να περάσεις καλά. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να κάνεις συζητήσεις, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Τώρα που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι προοπτικές που υπάρχουν αυτή την περίοδο είναι σαφώς περισσότερες, αρκεί να τις αξιοποιήσεις με σύνεση. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιό σου και τα τρίγωνά τους με τον Πλούτωνα είναι οι όψεις που σε εξωθούν στο να μπεις στη δράση. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, φαίνεται ότι οι προσπάθειες αυτής της περιόδου θα αποδώσουν και δεν αποκλείεται να συνάψεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή άθλησης γιατί ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό μου, μού προκαλεί άγχος και πρέπει να εκτονώνω την ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της αισθηματικής σου ζωής, ιδιαίτερα της ερωτικής ζωής του Διδύμου που έχει γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Το εξάγωνό της με τον Δία δηλώνει ότι θα ασκηθείς στο αγαπημένο σου σπορ: το φλερτ! Θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά αλλά μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Τοξότη και που θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2017, απαιτεί εχέφρονες επιλογές.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή, τον Ήλιο και τον Άρη στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, η αλήθεια είναι ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις στο περιβάλλον της δουλειάς σου. Πιθανώς να νιώθεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι ή ότι δεν έχεις την αναγνώριση που σου αναλογεί από τους ανωτέρους σου ή ότι το περιβάλλον είναι πολύ ανταγωνιστικό για τις αντοχές σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, καλά θα κάνω να φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που είναι πιθανό να υπάρχει σε βάρος μου και από τα κουτσομπολιά που μπορεί να διασύρουν το όνομά μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις τον έρωτα σε μια φιλική σου σχέση ή σε μια συλλογική σου δραστηριότητα. Θα έχεις την τάση να βγαίνεις περισσότερο με τις παρέες σου και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το νέο σου φλερτ. Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας ευδοκιμούν οι μυστικοί έρωτες, τα μυστήρια, οι καταστάσεις που διαδραματίζονται μακριά από τα μάτια του κοινωνικού σου περίγυρου.
Καριέρα – Οικονομικά:
Αυτή την εβδομάδα θα βρεις τις διεξόδους σου, προκειμένου να βάλεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Καλό θα ήταν ναι μεν να εντείνεις τις προσπάθειές σου αλλά να είσαι συνετός/η και να μην κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Η περίοδος είναι καλή για να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου, να οργανωθείς και να δώσεις τις μάχες σου με ομαδικό πνεύμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχεις, ιδιαίτερα αν θέλεις να κρατήσεις μυστική την προσωπική σου ζωή, γιατί οι αποκαλύψεις αυτών των ημερών μπορεί να σε εκθέσουν.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον Δία στο ζώδιό σου αναμένονται πολύ ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων. Φαίνεται ότι τώρα θα ακτινοβολείς, θα γοητεύεις, θα γίνεσαι πιο εύκολα το επίκεντρο. Το εξάγωνο του Δία με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, ενισχύει την εύνοιά σου στον έρωτα, ιδιαίτερα για εσένα που είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αν μη τι άλλο, θα νιώθεις καλύτερα, πιο επιβεβαιωμένος/η από την προσωπική σου ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Άρη στον τομέα της καριέρας σου, σε περιμένουν σκληρά ωράρια, αγγαρείες και ευθύνες. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι, αν μπεις στη δράση, θα έχεις θετικές εξελίξεις. Να θυμάσαι ότι ο Δίας από τον Λέοντα πιθανώς να εγκυμονεί καινούργιες και αξιόλογες συνεργασίες. Αξιοποίησέ τον όσο μπορείς για να κερδίσεις το μέγιστο δυνατόν από τη διέλευσή του, κάνοντας τις ανάλογες επαφές και εξασφαλίζοντας συμμάχους και συνεργάτες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία θα με διευκολύνει να ανακτήσω τις επαφές μου με τους φίλους μου και να γεφυρώσω αποστάσεις με άτομα που είχα απομακρυνθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, την Τρίτη περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, ζώδιο που «βλέπει» με αρμονικό τρόπο το δικό σου. Τις θετικές αστρολογικές διελεύσεις θα αξιοποιήσεις πλήρως αν σχεδιάσεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Ωστόσο, το σχήμα έρωτας και ταξίδι, με διάθεση ανανέωσης ή καινούργιου παιχνιδιού, θέλει προσοχή, ιδιαίτερα από εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δέχεσαι τις επιδράσεις του Ποσειδώνα, δηλαδή αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και να ζεις το δικό σου παραμύθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλή για τις δουλειές σου, για επαφές με το εξωτερικό, για σπουδές, για επιμορφωτικά σεμινάρια (είτε συμμετέχεις στο ρόλο του σπουδαστή είτε του εισηγητή), για επαφές και δημόσιες σχέσεις. Επίσης, είναι γόνιμη για να αποφασίσεις σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσεις και να κάνεις το χρονοδιάγραμμά σου. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες καριέρας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Δία στο δεύτερο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας να ενεργοποιείται με όψη εξαγώνου από την Αφροδίτη, ενδεχόμενα να υπάρξει κάποια ευκαιρία αύξησης των εσόδων μου, μάλλον από τη δουλειά μου.

Παρακολούθησε σε βίντεο τις προβλέψεις της εβδομάδας από τη Μπέλλα Κυδωνάκη εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Με τον Ερμή, τον Ήλιο και –κυρίως- τον Άρη στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τον όγδοο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας, αναμένονται αρκετά ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Το πιο πιθανό είναι ότι, μετά από ένα διάστημα μεγάλων και πολλών πιέσεων που δέχτηκες λόγω εκλείψεων, τώρα θα αρχίσουν να ξυπνούν τα πάθη σου, με όλα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Ανεβαίνει η λίμπιντό σου και σε βάζει στο παιχνίδι, το οποίο μπορεί να είναι γοητευτικό αλλά θέλει προσοχή γιατί ενέχει πολλούς κινδύνους...
Καριέρα – Οικονομικά: Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους συντελεί στο να αξιοποιήσεις το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να διαφημιστείς, να προβληθείς, να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να συζητήσεις για πιθανές καινούργιες συνεργασίες. Η όψη εξαγώνου που σχηματίζει με τον Δία, θα σε διευκολύνει να προωθήσεις υποθέσεις που σχετίζονται για συνεργασίες με εξωτερικό, συγγραφή, επιμόρφωση καθώς επίσης και για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου και να ασχοληθείς επιτυχώς με συλλογικές δραστηριότητες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικές υποθέσεις, χρηματιστήριο, κλπ, η περίοδος αυτή είναι καλή για να στρέψεις τη δράση σου στο να τις διεκπεραιώσεις με αρκετά συμφέροντες όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Τρίτη, περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου. Φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής και ο Άρης θα σχηματίζουν όψη τριγώνου με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα έχεις την τιμητική σου καθώς η σεξουαλική σου διάθεση θα ανέβει σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες μαζί με το μυστήριο που αναδύεις, τη γοητεία και τη σαγήνη σου. Να προσέχεις, ωστόσο, την τάση σου να εμπλέκεσαι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο, θα προκαλέσει κάποιες ανταγωνιστικές συμπεριφορές στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα σου αποκαλύψει τους εχθρούς σου και θα ξέρεις με ποιους να πας και ποιους να αφήσεις. Κατά τα άλλα, η περίοδος σε βάζει έτσι κι αλλιώς στο να διευθετήσεις υποθέσεις με τους συνεργάτες, τους πελάτες, γενικότερα τους ανθρώπους που επηρεάζουν τη δουλειά σου, πιθανώς ακόμη και για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας βρίσκεται στον δέκατο οίκο της ηλιακής σου οικοθεσίας και σου προσφέρει ευκαιρίες καριέρας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στο όγδοο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς επωφελώς με οικονομικές υποθέσεις, οι οποίες σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά, κλπ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου στην ηλιακή σου οικοθεσία και σχηματίζει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Δία. Αυτά είναι αρκετά για να προβλέψω ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σου και, γενικότερα, στην απήχησή σου προς το αντίθετο φύλο, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου και δέχεσαι τις επιδράσεις του Κρόνου που απαιτεί σοβαρότητα και διάθεση ανάληψης των ευθυνών σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο στο έκτο σπίτι της ηλιακής σου οικοθεσίας, φαίνεται ότι θα έχεις πολλή δουλειά, θα αναγκαστείς να αναλάβεις κι άλλες ευθύνες, να κάνεις αγγαρείες που δεν σου αναλογούν και –γενικότερα- θα ενδίδεις σε πιο σκληρά ωράρια.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα με ευεργετούσε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να εκτονώνω την ενέργεια του Άρη στο έκτο ηλιακό μου σπίτι. Επίσης, καλό θα ήταν να κάνω ένα πιο σωστό πρόγραμμα διατροφής και να προσπαθήσω να φανώ συνεπής στην απόφασή μου να το συντηρήσω και να διαφυλάξω την καλή μου υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Μετά τον Ερμή και τον Άρη, από την Τρίτη, περνάει και ο Ήλιος στον Ταύρο, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου στην ηλιακή σου οικοθεσία. Η άνοιξη σε πιάνει για τα καλά γι αυτό τα φλερτ, οι διασκεδάσεις, τα παιχνίδια παραμένουν στην κορυφή των ενασχολήσεών σου αυτή την περίοδο, όχι μόνο επειδή τα επιδιώκεις αλλά και επειδή όλο και βρίσκεται το πλάσμα που σε αποπλανά. Ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γεγονός που εντείνει τα πάθη σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με την πολυαστρία στον Ταύρο, κερδισμένος/η θα είσαι μόνο στην περίπτωση που δεν φοβηθείς να αναπτύξεις δημιουργικά σχέδια, να βάλεις σε εφαρμογή τις πιο πρωτότυπες ιδέες σου και να δουλεύεις σε πνεύμα συνεργασίας με τα άτομα που έχουν αποδείξει ότι είναι οι σύμμαχοί σου στη δουλειά. Φαίνεται ότι οι στόχοι σου θα ευοδωθούν πιο γρήγορα αν λειτουργήσεις σε ομαδικό πνεύμα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, τον έκτο οίκο της ηλιακής μου οικοθεσίας, η περίοδος είναι καλή για να αλλάξω κάτι στην εμφάνισή μου, να κάνω μια δίαιτα, να ασχοληθώ με το σώμα και το πρόσωπό μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με την Αφροδίτη στο ζώδιο των ερώτων σου, τους Διδύμους και τον Δία στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα, να σχηματίζουν όψη εξαγώνου, θα είσαι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού, το οποίο θα παίζεις με ένταση και πάθος. Οι πιθανότητες να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου αυτή την περίοδο είναι πολλές. Αν έχεις μία σχέση, μπορεί να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα ή να συνεργαστείς με το ταίρι σου και να βρεις τους τρόπους να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσεις καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Θέματα καριέρας, ακίνητης περιουσίας, οικογένειας βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή την περίοδο με την πολυαστρία στον Ταύρο. Το σίγουρο είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, αγγαρείες, δουλειές και θα νιώθεις πιεσμένος/η. Ευτυχώς θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και θα ισορροπείς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή εντάσεις στην οικογένεια. Ας προσπαθήσω να τα αντιμετωπίσω με ψυχραιμία κι ας φροντίσω να μην είμαι εγώ αυτός/η που θα τα δημιουργήσω.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Ερμή και τον Άρη στον Ταύρο, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις, θα μπεις πιο δυναμικά στο παιχνίδι, θα περάσεις καλά. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να αρκεστείς στις περιπέτειες καθώς δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για μεγάλους έρωτες εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δέχεται άλλες επιρροές. Αν έχεις μια σχέση και θέλεις να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα, ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει και για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και για να ανανεωθείς με το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες, ιδιαίτερα από την Τρίτη που θα περάσει και ο Ήλιος στον Ταύρο, είναι καλές για να δρομολογήσεις τα ραντεβού σου, να επανέλθεις σε συζητήσεις που εκκρεμούσαν, να διαφημιστείς, να προβληθείς. Αξιοποίησέ τις για να κλείσεις συμφωνίες. Επίσης, καλό θα ήταν να θυμάσαι ότι η πολυαστρία στον Ταύρο είναι θετική για συζητήσεις και για να γεφυρώσεις αποστάσεις με άτομα που έχεις παρεξηγηθεί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, καλά θα κάνω να εστιαστώ περισσότερο στην οικογένειά μου και να απολαύσω τις οικογενειακές χαρές ή να διακοσμήσω το σπίτι μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved