Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 25 έως 31 Ιανουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Την Τρίτη η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες και ευνοεί εσένα που θέλεις να κινηθείς παρασκηνιακά, να ενδώσεις σε μυστικούς έρωτες ή ακόμη και να μπεις στην παρανομία. Με λίγα λόγια κεκλεισμένων των θυρών θα περάσεις τέλεια, αρκεί να φυλάς τα νώτα σου από την σύλληψη επ' αυτοφώρω ή από τα «καρφιά» που μπορεί να σε κουτσομπολέψουν.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο που σημαίνει ότι πρέπει να προσέχεις με ποιους θα συνεργαστείς, ποιους θα εμπιστευτείς, ποιες θα είναι οι συλλογικές δραστηριότητές σου. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείς τα γεγονότα κι αν βλέπεις ότι είναι αδύνατον να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, φρόντισε να επανεξετάσεις τα δεδομένα σου και μη διστάσεις να τα αναθεωρήσεις και να βάλεις νέους στόχους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να εμπιστεύομαι περισσότερο τη διαίσθησή μου γιατί με κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει την Τρίτη στους Ιχθύες και οδεύει ολοταχώς προς τη σύνοδό της με τον Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να χάνεσαι στον κόσμο της φαντασίας και –κόντρα στον γήινο χαρακτήρα σου- να ωραιοποιείς τις καταστάσεις. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Άρης σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που είναι θετική για να ικανοποιήσεις τα πάθη σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, η αλήθεια είναι ότι ίσως είναι επιβεβλημένο να αναθεωρήσεις τη στάση σου στη δουλειά και να αλλάξεις πορεία πλεύσης ή να επιστρέψεις σε μία θέση που ίσως είχες εγκαταλείψει. Μπορεί να νιώσεις ότι κάποιες προσπάθειές σου κατακερματίζονται αλλά να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις τη ροή των γεγονότων κι όταν αυτά σου λένε να κάνεις στροφή, να την κάνεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα είμαι πιο δημιουργικός/η σε συλλογικά σχήματα ή μεταξύ φίλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι δέχεσαι τόσες πολλές πιέσεις λόγω υποχρεώσεων και δουλειάς που μάλλον το θέμα έρωτας θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ήλιος από τον Υδροχόο και ο Δίας από τον Λέοντα δημιουργούν ένα κάπως πιο ευχάριστο κλίμα, εντείνουν το επικοινωνιακό σου χάρισμα και δεν αποκλείουν τα φλερτ.
Καριέρα – Οικονομικά: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες όπου κινείται και ο Άρης, συνδυασμός που θα σε αναγκάσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να αντεπεξέλθεις στα πιεστικά ωράρια, στις εντάσεις, τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς. Με τον ανάδρομο Ερμή είναι προτιμότερο να μην πιέζεις τις καταστάσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να αναβάλλεις τις καινούργιες δραστηριότητες ή τις σημαντικές ενέργειες για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην κάνω τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες, ιδιαίτερα αν αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Μετά τον Άρη, ακολουθεί και η Αφροδίτη τα βήματά του και περνάει στους Ιχθύες την Τρίτη, συνδυασμός που ενέχει μια εσάνς έρωτα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για περιπέτειες με ρομαντικές νότες, βγαλμένες από τη μέθη της ωραιοποίησης και της ανάγκης για εξιδανικευμένες καταστάσεις. Εννοείται ότι όλα αυτά χρήζουν της προσοχής και της επαφής σου με τον πλανήτη Γη, για να αποφύγεις την απότομη προσγείωση και να μην βρεθείς αντιμέτωπος/η με τις συνέπειές της.
Καριέρα – Οικονομικά: Τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος και –γενικότερα- οι όψεις που δέχεσαι μπορεί να επιφέρουν καθυστερήσεις και προβλήματα, προτείνω να κάνεις ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, να αποφύγεις τα σημαντικά ραντεβού και να επικεντρωθείς στα κεκτημένα σου. Αν επανέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οικονομικά θέματα που είχαν συζητηθεί στο παρελθόν και δεν είχαν ευδοκιμήσει, δώσε την αρμόζουσα σημασία γιατί μπορεί να βγεις ωφελημένος/η.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να ωφεληθώ από ένα άτομο του εξωτερικού ή από ένα σεμινάριο ή να πάω καλά στις σπουδές μου.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ευτυχώς ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ήλιος από τον Υδροχόο δεν σε αφήνουν να παραμελήσεις το θέμα έρωτας! Σε κρατούν σε εγρήγορση και σου φέρνουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ, καλοπέραση, ανανεωτικές καταστάσεις για τους δεσμευμένους και παιχνίδια για τους αδέσμευτους. Σημειωτέον ότι ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό, που σημαίνει ότι η μεγάλη έκπληξη μπορεί να κρύβεται στο γεγονός πως θα ξαναχτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου άτομο από το παρελθόν.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και η Αφροδίτη (από την Τρίτη) βρίσκονται στο περιβάλλον που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομικές υποθέσεις, έσοδα συζύγου, διατροφές. Γι' αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα αν έχεις πολλές εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να μην υπογράψεις ή να κάνεις διακανονισμούς και, κυρίως, να μην προβείς σε καμία επένδυση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αγνοήσω του κόλακες, ιδιαίτερα αν μου προτείνουν εύκολα κέρδη. Επίσης ας εστιαστώ λίγο στις ανάγκες μου κι ας αποδεχθώ τα λάθη που έχω κάνει κάθε φορά που δεν τις υποστήριξα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η Αφροδίτη περνάει την Τρίτη στους Ιχθύες όπου συναντά τον Άρη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Πρόσεχε γιατί φαίνεται ότι βγαίνει το σκληρό της πρόσωπο που σημαίνει ότι μάλλον θα υπάρξουν εντάσεις και δοκιμασίες για τη σχέση σου. Συνδυαστικά με τον Άρη, να θυμάσαι ότι τα παιχνίδια πάθους δεν αποκλείονται αλλά, αν κάνεις αυτά που δεν θα ήθελες να σου κάνουν, μάλλον θα τα πληρώσεις ακριβά.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτές οι μέρες, τόσο λόγω των όψεων των πλανητών προς το ζώδιό σου όσο και (κυρίως) του ανάδρομου Ερμή, είναι ακατάλληλες για να υπογράψεις συμβόλαια, να μπεις σε συζητήσεις, να κλείσεις συμφωνίες. Αντίθετα, είναι καλή για να επαναδιαπραγματευθείς υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν (αν και πρέπει να προσέχεις την πιθανότητα να σε εκμεταλλευτούν λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου). Κράτησε μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και προετοιμάσου για να δράσεις δυναμικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να μην ενδίδω σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, ακόμη κι αν οι άλλοι με προκαλούν.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Ο συνδυασμός του Ήλιου στον Υδροχόο και του Δία στον Λέοντα είναι πολύ θετικός για τους έρωτές σου. Ωστόσο, οι δύσκολες όψεις που απειλούν το ζώδιό σου και ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, δεν παύουν να ισχύουν γι αυτό πρέπει να προσέχεις. Ο ανάδρομος Ερμής που επίσης βρίσκεται στον Υδροχόο δεν αποκλείει τις επιστροφές ερώτων του παρελθόντος .
Καριέρα – Οικονομικά: Τόσο ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθύες όσο και η Αφροδίτη που περνάει την Τρίτη στο ίδιο ζώδιο, σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς στη δουλειά σου, της οποίας οι απαιτήσεις θα είναι πολύ αυξημένες. Στην καθημερινότητά σου θα έχεις πολλές ανατροπές που ναι μεν δεν θα είναι τόσο σημαντικές αλλά στο σύνολό τους θα σε αλαλιάσουν και θα σου σπάσουν τα νεύρα. Για να ταξινομήσεις και να χωρέσεις στο εικοσιτετράωρό σου τις αγγαρείες, τις ευθύνες, τα προβλήματα, πρέπει να κάνεις ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα, για να μην καταρρεύσει το νευρικό σου σύστημα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η περίοδος είναι καλή εποχή για να αρχίσω μια δίαιτα αδυνατίσματος ή αποτοξίνωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Μετά τον Άρη, από την Τρίτη, περνάει και η Αφροδίτη στους Ιχθύες, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τα ερωτικά σου. Η γκάμα των πιθανοτήτων σου είναι πλούσια σε εκδοχές: μεγάλα πάθη, δραματικός έρωτας, αυταπάτες, υπέρμετρες δόσεις ρομαντισμού, τριγμοί, καινούργιες γνωριμίες, «πάγωμα». Εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη τι ακριβώς θα γίνει.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σου ανατρέπει τα σχέδια και θα σε κάνει να νιώθεις αδικημένος/η καθώς θα πιστεύεις ότι οι κόποι σου πάνε χαμένοι. Αν είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις την αυτοκριτική σου και να αναθεωρήσεις τη στάση σου όπου είναι απαραίτητο, σύντομα θα αμειφθείς και μάλιστα πλουσιοπάροχα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προσέχω την κάθε κίνηση με την οικογένειά μου γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Επίσης, ας αποφύγω τώρα τις υποθέσεις που αφορούν στην ακίνητη περιουσία μου. Καλύτερα να τις τρέξω στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι δεν θα υπάρξει το κατάλληλο έδαφος (χρόνος και αντοχές) για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Ευτυχώς, ο Ουρανός από τον Κριό σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και ο Δίας από τον Λέοντα, σιγοντάρουν τα φλερτ και τα παιχνίδια.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης από τους Ιχθύες σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και το τετράγωνό της με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα τόσο καριέρας όσο και οικογενειακά. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις τριβές, να κρατήσεις μια θετική στάση στα πράγματα και να αγνοήσεις αυτούς που σε ανταγωνίζονται. Αν αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες, κάνε λίγη υπομονή γιατί ο Κρόνος θέλει να σου διδάξει τόσο την υπομονή όσο και την επιμονή.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι πιο προσεκτικός/η όταν ταξιδεύω, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθώ κι αν υπάρχουν καθυστερήσεις ας τις έχω συνυπολογίσει στο πρόγραμμά μου, ιδιαίτερα αν ταξιδεύω για επαγγελματικούς λόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Άρης από τους Ιχθύες όσο και η Αφροδίτη που από την Τρίτη θα βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, είναι αρκετά ευνοϊκοί για να αποκαταστήσουν την επικοινωνία στη σχέση σου. Επίσης ανοίγουν το πεδίο για να φλερτάρεις, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να νιώσεις πιο ανάλαφρα.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες αυτές είναι καλές για συζητήσεις και επαφές, αλλά δεν είναι οι ενδεδειγμένες για να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις και να βάλεις υπογραφές. Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στο περιβάλλον των οικονομικών σου και σε πιέζει αρκετά καθώς φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμότητες από το παρελθόν και καθυστερεί τις εισπράξεις σου. Η θετική του πλευρά μπορεί να αποκαλυφθεί αν σου χρωστούν χρήματα, γιατί τώρα πρέπει να τα διεκδικήσεις και έχεις περισσότερες πιθανότητες να τα πάρεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα πρέπει να είμαι εστιασμένος/η στις ανάγκες μου και να μην φοβηθώ να αποδεχτώ όλα όσα θα μου επιτρέψουν να μεθοδεύσω τις καταστάσεις, ώστε να μείνω ικανοποιημένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου αλλά και με τον Δία στον Λέοντα και την επίδραση του εξαγώνου Ερμή – Ουρανού, η αμφιθυμία σου θα σπάσει κόκαλα! Από τη μια θα επιδιώκεις την απόλαυση του έρωτα και θα καταθέτεις γη και ύδωρ στο ταίρι σου, ενώ από την άλλη θα είσαι απόμακρος/η, αποσπασμένος/η στις πρακτικές σου υποθέσεις. Τουλάχιστον, μέσα σε όλα αυτά, προσπάθησε να μη γίνεσαι αμετροεπής, θέλοντας να πείσεις το ταίρι σου το ότι όλα βαίνουν καλώς... Αδέσμευτε/η Υδροχόε έχεις πολλές ελπίδες να κάνεις γνωριμίες.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης και η Αφροδίτη (από την Τρίτη) βρίσκονται στον τομέα των οικονομικών σου, τους Ιχθύες. Από τη μια ο Άρης αυξάνει τις πιθανότητες εκτάκτων εξόδων ενώ η Αφροδίτη δεν αποκλείει τα μειωμένα έσοδα λόγω του τετραγώνου της με τον Κρόνο. Κάνε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, προσπάθησε να είσαι προετοιμασμένος/η για τυχόν έκτακτα έξοδα και μην κάνεις το λάθος να δανείσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μπορεί να ξαναμπεί στο προσκήνιο της ζωής μου κάποια συνεργασία ή σχέση του παρελθόντος μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Με τον Άρη στο ζώδιό σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη να ακολουθεί κατά πόδας (μπαίνει στο ζώδιό σου την Τρίτη), να σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και να οδεύει ολοταχώς προς τη σύνοδό της με τον Ποσειδώνα, όλα είναι πιθανά: εντάσεις, τριγμοί, ρομαντικές βραδιές, παραμύθια της Χαλιμάς, αλήθειες και ψέματα, υπερβολές, πάθη, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, στοργικές αγκαλιές. Σαφώς και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και οι μαέστροι του έρωτα (Αφροδίτη και Άρης) βρίσκονται στο ζώδιό σου αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο ρόλος του πρωταγωνιστή θα σου αρέσει.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση και, κυρίως, να μην παρασυρθείς από τους κόλακες που μπορεί να σου τάξουν πολλά, αλλά να μην είναι σε θέση να κρατήσουν το λόγο τους. Μην υπογράψεις σημαντικά ραντεβού και συμφωνίες μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη γιατί μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις στα ψιλά γράμματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας προστατέψω τον εαυτό μου από το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό και, γενικότερα, από αυτούς που με επιβουλεύονται.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved