Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 11 έως 17 Ιανουαρίου - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ερμή και του εξαγώνου τους με τον Ουρανό, σου επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν σου αρέσουν οι έντονες περιπέτειες και αδιαφορείς για τη διάρκειά τους. Αναμένονται επιτυχίες στα φλερτ και στις εφήμερες απολαύσεις ενώ δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε κεραυνοβόλο έρωτα μια φιλία σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα περάσεις αρκετά καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο και το εξάγωνό τους με τον Ουρανό, είναι ευεργετικές όψεις καθώς δηλώνουν ότι ένα απρόοπτο γεγονός θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να οργανωθείς, να βρεις συμμάχους, να ενταχθείς σε μεγαλύτερα σχήματα, να συνασπιστείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στην καριέρα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης περνάει τη Δευτέρα στο δωδέκατο ηλιακό μου σπίτι, τους Ιχθύες. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο θα μου προκαλέσει άγχος και θα χάνω πολλή ενέργεια. Καλύτερα να προσέχω τη διατροφή μου, να κάνω γυμναστική και –γενικότερα- να προσέχω την υγεία μου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Ο Άρης περνάει στους Ιχθύες, θέση από την οποία ενεργοποιεί τον άξονα που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σου και ενισχύει την ερωτική σου διάθεση. Ωστόσο, το τετράγωνό του με τον Κρόνο «βγάζει» ένα σκληρό πρόσωπο γι αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ιδιαίτερα αν κάνεις τώρα μια καινούργια γνωριμία.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο, το περιβάλλον της καριέρας σου και το εξάγωνό τους με τον Ουρανό, είναι οι θετικοί αστρολογικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου υποθέσεις αυτή την εβδομάδα. Φαίνεται ότι επικοινωνιακά θα τα πας καλύτερα, γεγονός που αξίζει να αξιοποιήσεις, ιδιαίτερα αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι σημαντικό από τους ανωτέρους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αξίζει να κουραστώ για να βάλω σε εφαρμογή τα σχέδιά μου. Ας προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι ας μην περιμένω να δρέψω άμεσα τους καρπούς των κόπων μου. Στο πλήρωμα του χρόνου θα αμειφθώ για τους κόπους μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Όσο και να το θέλεις, δεν θα υπάρχει χρόνος και ενέργεια για έρωτες. Ωστόσο, μην ανησυχείς γιατί τόσο ο Δίας που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα όσο και η σύνοδος Αφροδίτης – Ερμή από τον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, συνηγορούν υπέρ των αισθηματικών σου, σώνουν την κατάσταση και δεν αποκλείουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Άρης περνάει τη Δευτέρα στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καριέρα σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, τους Ιχθύες. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου θα είναι πολλές και δύσκολες, θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες και να διεκπεραιώσεις πολλές αγγαρείες. Αν συνυπολογίσουμε και το τετράγωνό του με τον Κρόνο (επηρεάζει ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου), φαίνεται ότι οι ανατρεπτικές καταστάσεις, οι εντάσεις, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σε βάλουν σε πολύ σκληρά ωράρια, τα οποία απαιτούν το μάξιμουμ της ενέργειάς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα πρέπει να προσέχω και να κατανικήσω την τάση μου να εμπιστεύομαι αυτούς που μου χαϊδεύουν τα αυτιά. Οι επιλογές μου πρέπει να είναι πολύ συνετές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, ζώδιο που σε ευνοεί, και σε διευκολύνει να επιδοθείς στα φλερτ, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να διασκεδάσεις περισσότερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, το όγδοο ηλιακό σου σπίτι, σου ανεβάζει τη λίμπιντο και σε εξωθεί στο να αποζητάς την περιπέτεια και τις αισθησιακές ηδονές. Αν προσέχεις τις κινήσεις σου και δεν μπαίνεις στη διαδικασία των συναισθηματικών χειρισμών, θα περάσεις αρκετά καλά. Αλλιώς, μπορεί να πέσεις στις ίδιες σου τις παγίδες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη να διεκπεραιώσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Εστιάσου στις υποθέσεις που σχετίζονται με χρέη προς τις τράπεζες, ασφάλειες, με κληρονομικά ζητήματα, διατροφές, γιατί τώρα θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το τετράγωνο του Άρη και του Κρόνου εγκυμονεί κούραση, υποχρεώσεις, ευθύνες, αγγαρείες. Ας είμαι προετοιμασμένος/η.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Ο συνδυασμός του Δία στο ζώδιό σου και της συνόδου Ερμή - Αφροδίτης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό είναι ένα βεγγαλικό για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να βιώσεις ανανεωτικές καταστάσεις. Οι πιθανότητες κεραυνοβόλου έρωτα είναι αρκετές, οι περιπέτειες μπαίνουν στην ημερησία διάταξη και, αν το επιτρέπει ο προσωπικός σου χάρτης, φαίνεται ότι ο τομέας των σχέσεών σου φωτίζεται από παντού. Πιο συγκρατημένος/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να προωθήσεις μεγαλεπήβολα σχέδια, να κάνεις επαφές με το εξωτερικό, να προβάλεις τη δουλειά σου. Να θυμάσαι ότι τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις τρέξεις με αυταπάρνηση και να κουραστείς για να αποδώσουν καρπούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο του Άρη (από τους Ιχθύες) και του Κρόνου, θα ήταν προτιμότερο να μην κάνω σημαντικές οικονομικές δοσοληψίες και διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Τη Δευτέρα ο Άρης περνάει στους Ιχθύες και θα σχηματίσει μία σκληρή όψη τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία θα επηρεάσει κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί να προκαλέσει διασπαστικές καταστάσεις ή απογοητεύσεις. Μην αφήνεις τα νεύρα σου ανεξέλεγκτα και προσπάθησε να κάνεις καλύτερη διαχείριση των αρνητικών σου συναισθημάτων. Επίσης, μην υιοθετείς το ρόλο του θύματος, προσπαθώντας να δημιουργήσεις ενοχές στο ταίρι σου γιατί το αποτέλεσμα των συναισθηματικών χειρισμών μάλλον δεν θα σου αρέσει.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τη σύνοδο Ερμή - Αφροδίτης στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις δουλειές σου αλλά με μεγάλη προσοχή γιατί θα υπάρξουν τα άτομα που θα σου κηρύξουν τον πόλεμο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δευτέρα με Κυριακή είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια. Ας φυλάω τα νώτα μου και, γενικότερα, ας είμαι πιο προσεκτικός/η σε κάθε μου κίνηση.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 5/1 έως 11/1 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σου, βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο των ερώτων σου και σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και ένα εκρηκτικό εξάγωνο με τον Ουρανό! Αυτές οι όψεις διευρύνουν τον κύκλο των επιλογών σου ενώ δεν αποκλείουν κεραυνοβόλους έρωτες και υπόσχονται εύνοια στα φλερτ. Αν είσαι δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα και να περάσεις καλά.
Καριέρα – Οικονομικά: Από τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, στο περιβάλλον της καθημερινής σου εργασίας και υπόσχεται κούραση και άγχος. Θα αναγκαστείς να ενδώσεις σε πολύ σκληρά ωράρια και να αναλάβεις δυσβάσταχτες ευθύνες και αγγαρείες που θα σε βγάλουν εκτός τόπου και χρόνου. Πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου, να μην υιοθετείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές, να είσαι συνεπής, για να μην υπάρξουν προβλήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να αξιοποιήσω τα καλλιτεχνικά μου ταλέντα. Ίσως καταφέρω να τα μετατρέψω σε δουλειά. Επίσης, τώρα μπορώ να αυξήσω το κοινό μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες, το ζώδιο των ερώτων σου και σε βάζουν στις περιπέτειες. Ναι μεν ο Άρης σε βάζει στη δράση και θέλεις να φλερτάρεις και να παίζεις στο παιχνίδι αλλά το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, αποστασιοποιήσεις, ψυχρότητα. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι εσύ που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Να θυμάσαι ότι είναι προτιμότερο να αφήσεις τον χρόνο και τις συγκυρίες να σου δείξουν το σωστό και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο και το εξάγωνό τους με τον Ουρανό, είναι οι αστρολογικές συγκυρίες που θα σε βάλουν στο τρέξιμο για τη δουλειά. Ωστόσο, αυτή η αναστάτωση μάλλον θα σου βγει σε καλό γιατί τελικά θα γίνει η αφορμή να ψάξεις για καινούργιες λύσεις, οι οποίες θα σε καταξιώσουν στον τομέα της καριέρας. Τώρα το κλίμα είναι πιο ευνοϊκό για να συζητήσεις με τους ανωτέρους σου, αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι από αυτούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου, τώρα που όλα δείχνουν ότι θα περάσω καλά με τους αγαπημένους μου. Η περίοδος είναι καλή για να διακοσμήσω το χώρο μου, να τον αναβαθμίσω, να δημιουργήσω καλύτερη ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, αποτελεί ένα βεγγαλικό για τους έρωτές σου. Το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις ευχάριστα, θα φλερτάρεις, θα πάρεις επιβεβαιώσεις, θα διασκεδάσεις. Ευνοείσαι περισσότερο εσύ που θέλεις να εκτονωθείς σε περιπέτειες μεγάλης συγκίνησης αλλά μικρής διάρκειας. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες όχι μόνο δεν αποκλείονται αλλά είναι πιο πιθανοί.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρόσεχε τους πάντες και τα πάντα. Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες και υπόσχεται αναστάτωση και εντάσεις. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Οι όψεις που σχηματίζει τώρα και αυτές που έπονται την επόμενη εβδομάδα καταδεικνύουν απογοήτευση, υπερβολή, διάλυση. Η κούραση θα είναι αναπόφευκτη αυτή την εβδομάδα που θα αντιμετωπίσεις τα δύσκολα αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι ο Κρόνος βραβεύει μόνο τη συνέπεια και τη σκληρή δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία ξαφνική μετακόμιση ή επισκευή στο σπίτι μπορεί να με βγάλει εκτός τόπου και χρόνου. Επίσης, καλά θα κάνω να είμαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά γιατί μπορεί να προκύψουν οικογενειακά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύες είναι αρκετά καλή για να φλερτάρεις ή να κάνετε κάποιες ενέργειες που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της καθημερινότητάς σου. Ωστόσο, το τετράγωνό του με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου Κρόνο είναι μία όψη σκληρή που μπορεί να βγάλει σοβαρά προβλήματα στην επιφάνεια, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Μην ξεχνάς ότι τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως θα ήθελες να κρατήσεις κρυφά.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να πέσεις θύμα κολάκων και να επενδύσεις σε άνθρακες αντί θησαυρού ή να παρασυρθείς σε αποφάσεις που, αντί να σε προάγουν, να σε πάνε πίσω. Προσπάθησε να κάνεις πιο ασφαλείς επιλογές κι αν διαφαίνεται αναγκαία κάποια αλλαγή, να είσαι σε ετοιμότητα για κάτι καινούργιο αλλά να είναι προϊόν καθαρής και ώριμης σκέψης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στον Υδροχόο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να διεκδικήσω κάτι θετικότερο στον οικονομικό τομέα, να αυξήσω τα έσοδά μου, να ζητήσω χρήματα που μου χρωστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης βρίσκεται στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Ουρανό και ο Δίας στο ζώδιο των σχέσεών σου, τον Λέοντα. Με λίγα λόγια, είσαι σκανδαλωδώς ευνοημένος/η στον ερωτικό τομέα, γεγονός που αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις είτε για να βρεις το ιδανικό σου ταίρι είτε για να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου είτε για να παίξεις παιχνίδια της αρεσκείας σου, δηλαδή μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή την εβδομάδα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες, να υπογράψεις συμβόλαια, να προβληθείς σε περισσότερο κόσμο. Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις, κάνε ότι μπορείς για να κλείσεις τα ραντεβού σου αυτή την εβδομάδα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στους Ιχθύες, να προσέχω αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα αν βγω στα μαγαζιά. Μπορεί να παρασυρθώ από τους πειρασμούς των εκπτώσεων και να κάνω αγορές που θα με βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Τη Δευτέρα ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου. Από τη μια βγάζει τη σεξουαλικότητά σου στην επιφάνεια και σε εξωθεί στο να επιδιώκεις τις απολαύσεις και την ικανοποίηση των παθών σου αλλά από την άλλη σε βάζει σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Το τετράγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να επιφέρει ψυχρότητα ή ακόμη και απογοήτευση, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Αυτή την περίοδο μπορεί να ανθίσει ένας μυστικός έρωτας που θα αναστατώσει τη ζωή σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Με το τετράγωνο Άρη – Κρόνου, θα είσαι αναγκασμένος/η να αναλώνεις όλο το χρόνο και την ενέργειά σου στη δουλειά. Θα επωμίζεσαι ένα πλήθος ευθυνών και δεν θα μπορείς να απαλλαγείς από τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες. Να προσέχεις και να σκέφτεσαι πολύ καλά με ποιους πρέπει να πας και ποιους να αφήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τις υπογραφές συμβολαίων ή διακανονισμών.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved