Ζώδια και έρωτας: Μήπως το ταίρι σου φοβάται τη σχέση και το γάμο;

Πώς θα καταλάβεις αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του;

Ζώδια και έρωτας: Μήπως το ταίρι σου φοβάται τη σχέση και το γάμο;

Μήπως έχεις γνωρίσει κάποιον και τον έχεις ερωτευτεί ή είσαι καιρό μαζί του, αλλά οι προθέσεις του για περαιτέρω δέσμευση παραμένουν αδιευκρίνιστες;

Θέλει να προχωρήσετε σε κάτι περισσότερο; Σκέφτεται να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί σου;

Διάβασε παρακάτω, πως θα εξιχνιάσεις τις προθέσεις του, αν δηλαδή «έχει καλό σκοπό» ανάλογα με το ζώδιό του:

Κριός

Είναι το πιο ακατάλληλο ζώδιο για να δεσμευτεί και ακόμα κι αν του συμβεί, συνήθως δεν κρατάει πολύ. Για εκείνον, πιο πολύ κυριαρχεί το «μόνος μου» και το «εγώ» παρά το «μαζί» και το «εμείς».
Ο άνδρας Κριός θεωρείται ότι αντιμετωπίζει τις γυναίκες περισσότερο σαν θηράματα που θέλει να κατακτήσει και να υποτάξει παρά σαν συντρόφους. Προτιμά την αυτονομία του και δεν συνηθίζει να ακούει τη γνώμη κάποιου άλλου πριν κάνει οτιδήποτε. Γενικότερα, πιστεύει –και θα τον ακούσεις συχνά να το λέει– ότι είναι καλύτερα μόνος του. Άλλωστε ο ίδιος ζει για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον πόνο.
Τις περισσότερες φορές πάντως οι γυναίκες είναι απλώς χρήσιμες για να ικανοποιούν τις ερωτικές του επιθυμίες ή να περνάει καλά μαζί τους, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να σε βάλει πριν τον εαυτό του ούτε θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις δικές σου ανάγκες. Αν, πάντως, είσαι ξεχωριστή, σεξουαλική και δεν τον κάνεις να βαριέται έχεις αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σύντροφο της ζωής σου.
Ο βιαστικός ενθουσιασμός του που σβήνει γρήγορα και η απώλεια της έμπνευσης στον έρωτα είναι οι δύο σημαντικότερες αιτίες που μπορεί να τον απομακρύνουν από κοντά σου.

Ταύρος

Ποτέ δεν θα μάθεις γιατί ακριβώς σε θέλει, αφού είναι αρκετά κρυψίνους και δεν εξωτερικεύει εύκολα τα βαθύτερά του συναισθήματα.
Δεν θέλει να τον ελέγχουν και γενικά, είναι σοβαρός, συντηρητικός και δεν του αρέσουν τα πολύ εκδηλωτικά άτομα. Ο αισθησιασμός του είναι αργός και ηδονικός, χωρίς βιασύνες και τραχύτητες. Στην περίπτωση πάντως που απολαμβάνετε μαζί το σεξ, το καλό φαγητό και την παρέα δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει σε σοβαρότερη σχέση μαζί σου.
Αυτό θα συμβεί μόνον όταν ο ίδιος το έχει αποφασίσει ως ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή του. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι πρώτα και πάνω απ' όλα η υλική εξασφάλιση αλλά και να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής μαζί σου. Και βέβαια να είσαι μια σοβαρή, μετρημένη και οικονόμα σύντροφος, όμορφη, περιποιημένη και αισθησιακή στο σεξ! Τότε ναι, θα εκδηλωθεί περισσότερο, θα εκφράσει τις κτητικές του τάσεις και θα σου δείξει ότι σε θέλει για σοβαρή σχέση ή γάμο.

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος, αν και είναι πολύ «φευγάτος» για να το δείξει, επιδιώκει να βρίσκεται ανάμεσα σε γυναίκες που τον επιθυμούν, γι' αυτό τα μάτια του είναι αεικίνητα όταν περνάει δίπλα του ένα γοητευτικό θηλυκό. Όσο κι αν τον έχεις γοητεύσει πάντως, μην πιστεύεις στις αιώνιες αγάπες και άλλα παραμύθια, που ίσως τα πιστεύει τη στιγμή που τα λέει, αλλά συνήθως δεν τα εννοεί. Γενικά, έχει αντιφατική συμπεριφορά. Αν τον απορρίψεις, θα σε κυνηγήσει. Αν τον κυνηγήσεις, θα γίνει... Λούης.
Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα τρυφερό πλάσμα, που ο νους του δεν τον αφήνει να ησυχάσει και έχει μεγάλη ανάγκη από μια σύντροφο που θα τον συμπληρώνει. Έχεις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αν στον χαρακτήρα σου υπάρχουν στοιχεία σταθερότητας που τον συμμαζεύουν και τον κάνουν να νιώθει ασφαλής. Για να φτάσει στη σεξουαλική πράξη πάντως έχει ανάγκη κάτι παραπάνω από την απλή σωματική έλξη, γιατί χρειάζεται μια γυναίκα που θα δένεται ψυχικά μαζί της και θα τον κάνει να νιώθει πλήρης, θα είναι δηλαδή το άλλο του μισό.

Καρκίνος

Όπως όλα τα ζώδια του νερού, βαθιά επιθυμία του Καρκίνου είναι να έχει μια συντροφική και ουσιαστική σχέση. Η συναισθηματική και υλική του ανασφάλεια θέλει να καλυφθεί πλήρως και όλο και κάτι βρίσκει να του λείπει και να μην ησυχάζει. Γενικά, όταν δεν ψάχνει για κάτι σοβαρό μπορεί να σου παρουσιαστεί σαν ένα παιχνιδιάρικο, ευαίσθητο και ευπροσήγορο πλάσμα. Έτσι, μπορεί να παίζει πολύ καιρό με μια γυναίκα, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά μιας μελλοντικής συμβίωσης.
Μπορεί επίσης να συνευρίσκεται μαζί σου για να περνάτε καλά, έχοντας ήδη καταλήξει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι αποκλείεται να δεσμευθείτε σοβαρά οι δυο σας. Ανεξαρτήτως πάντως από τις προθέσεις του, η ανάγκη να βεβαιωθεί ότι εσύ νιώθεις πράγματα για εκείνον είναι διαρκής και αδιάλειπτη και θα επιδιώκει να βρεθείτε έστω για σεξ, για να μη νιώθει μοναξιά ή συναισθηματική απόρριψη.

Λέων

Δεν είναι ο αλήτης τύπος που θα σε αφήσει στην... καψούρα. Πρόκειται μάλλον για έναν περιποιητικό ιππότη, αρκεί να θέλει να δεσμευτεί σε μια μονογαμική σχέση. Όταν βρίσκεσαι μαζί του έξω για διασκέδαση, σε θέλει αρχόντισσα της καρδιάς του και να στέκεσαι επάξια δίπλα του και να είσαι εξίσου μεγαλόπρεπη. Για να σε κυκλοφορήσει απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εγκρίνει την εμφάνισή σου, διαφορετικά θα σου κάνει παρατήρηση ευθέως ή θα προτιμήσει να μην σε πάρει μαζί του.
Στην περίπτωση που νιώθει το φόβο της δέσμευσης, θα αρχίσει να πουλάει το παραμύθι ότι στη ζωή του «τίποτα δεν είναι πάνω από τους φίλους του» και άλλα τέτοια. Γενικά, αν δεν θέλει σχέση, μπορεί να γίνει αρκετά αγενής και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβεις, ακόμα κι αν του αρέσεις. Μπορεί μετά από μια νύχτα θερμού έρωτα να εξαφανιστεί και να χάσεις επαφή ή να επικοινωνήσει όταν εκείνος θέλει ξανά.

Παρθένος

Είναι ο τύπος του άντρα που ποτέ δεν θα σου πει γρήγορα αυτά που αισθάνεται ή επιθυμεί. Η φύση του τον σπρώχνει να εξετάσει τις συνθήκες, τη συμπεριφορά σου, τη σκέψη σου πάνω σε διάφορα πράγματα και όλα αυτά τα γυροφέρνει στο μυαλό του και προσπαθεί να φτιάξει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Γενικά, φλερτάρει διαρκώς και μάλιστα με μια ευρεία γκάμα γυναικών, επειδή του αρέσει να έχει την προσοχή και την επιβράβευση. Το φλερτ για έναν Παρθένο είναι και μια διαδικασία ικανοποίησης της περιέργειάς του. Πάντως, η πολλή εκλογίκευση, η διαρκής κριτική και κυρίως η ανάγκη του να βαδίσει το δρόμο προς την τέλεια σχέση, τον οδηγεί συνήθως μακριά ή εντελώς αντίθετα από μια τέτοια προοπτική. Ακόμα κι αν το σεξ μεταξύ σας είναι καλό και η καθημερινότητά σας αγγίζει το τέλειο, εκείνος δεν θα πάψει ποτέ να κινείται στον αέναο κύκλο της αναζήτησης για την απόλυτη τελειότητα. Γι' αυτό, αν τον θέλεις πραγματικά, μη διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, αφού ποτέ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν για τον αγαπημένο σου σημεία προς «ανάλυση» ή «εξέταση».

Ζυγός

Ένας Ζυγός προσελκύεται από την ομορφιά όλων των ειδών και θα φλερτάρει παράλληλα με πολλές, ενώ βαθιά μέσα του πιθανόν να επιθυμεί να κάνει σεξ με κάθε ωραία γυναίκα που υπάρχει. Αν δεις ότι τα μάτια του να πλανώνται διαρκώς στο χώρο, παρ' το σαν σημάδι, ότι είναι καλύτερα να τον αποφύγεις.
Μπορεί να φαίνεται τόσο γλυκός, τόσο γοητευτικός, αλλά θα αναζητήσει επειγόντως την πόρτα της εξόδου, αν αισθανθεί τον φόβο της δέσμευσης. Δεν αρέσκεται σε συναισθηματικές συζητήσεις και με έξυπνο, διπλωματικό τρόπο συνήθως δηλώνει ότι «είναι καλύτερα να αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους». Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και καταπιεστική στην περίπτωση που επιμένεις για πιο στενή σχέση. Όλα αυτά προέρχονται από την ανάγκη του να φλερτάρει διαρκώς, να απολαμβάνει τη ζωή και πολλά θηλυκά να... θαυμάσουν την ύπαρξή του.
Επειδή, όμως, αυτό που διακαώς επιθυμεί ένας Ζυγός κατά βάθος είναι η συντροφικότητα και ο γάμος, να είσαι σίγουρη ότι αν είναι σε τέτοια φάση θα το καταλάβεις αμέσως. Αρκεί να νιώσει ότι σε σένα βρήκε το επικοινωνιακό του ταίρι, τον αιθέριο σύντροφο που θα τον κατανοεί. Και τότε γίνεται θετικός, πιστός, συνεργάσιμος και ερωτευμένος!

Σκορπιός

Εδώ έχεις μπλέξει. Το βασικό πρόβλημα του Σκορπιού είναι η δυσπιστία του απέναντι στον οποιονδήποτε και δεν θα κάνει εξαίρεση με σένα, αφού το πρωταρχικό του ένστικτο είναι να εμπιστεύεται τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Αν του αρέσεις, θα προσπαθήσει να σε έχει υπό τον έλεγχό του, θα σε τσιμπήσει με το κεντρί του και όσο κι αν πονάς, δύσκολα θα μπορέσεις να ξεφύγεις από αυτόν. Αν δεν σου κάνει ο παθιασμένος τρόπος του και τα ζηλιάρικα τερτίπια του καλύτερα να απομακρυνθείς γρήγορα, γιατί μετά θα μετανιώσεις πολλές φορές που άργησες, ακόμα κι αν τελικά χωρίσετε. Αν όμως, τον θέλεις κι εσύ με πάθος, θα πρέπει να είσαι έτοιμη για μια δέσμευση που οι δικές του αντοχές του θα σε ξεπερνάνε. Θα ζήσεις μαζί του μια ζωή γεμάτη ένταση, πλούσιες σεξουαλικές εμπειρίες, αρκετό πόνο, ζήλεια, απόλυτο δόσιμο, κτητικότητα και διαρκή αμφισβήτηση με στόχο την επιβεβαίωση, ξανά και ξανά.

Τοξότης

Πιστεύει ακράδαντα ότι «ο άντρας είναι κυνηγός» και η ανάγκη του για ποικίλες περιπέτειες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη απλώνεται σε όλους τους τομείς και πόσο μάλλον στον ερωτικό. Του αρέσει να περιφέρει τη γοητεία του και να τον θαυμάζουν αλλά δεν είναι τόσο ο τύπος του «μαζί». Αν λοιπόν σε βλέπει σαν μια ακόμα κατάκτηση, εύκολα θα πάει στην επόμενη, αφού είναι γοητευτικός και του αρέσει να είναι «φιλόξενος» με τις κυρίες. Είναι περήφανος για τις γνώσεις και τις κατακτήσεις του και το δείχνει. Αν τον ακούσεις να σου μιλάει για την προηγούμενη σχέση του, τις υποχρεώσεις του ή το πόσο απασχολημένος είναι με τη δουλειά του, σημαίνει απλώς ότι δεν θέλει να προχωρήσετε. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα άτομο που δύσκολα δεσμεύεται γιατί πάντα είναι απασχολημένος με ποικίλα ενδιαφέροντα και εξερεύνηση νέων οριζόντων. Ο φόβος της δέσμευσης είναι πολύ έντονος σε αυτό το ζώδιο, επειδή θεωρεί ότι η επεκτατική του φύση, θα στραγγαλιστεί στα στενά πλαίσια μιας σχέσης ή ενός γάμου.

Αιγόκερως

Πρόκειται για τον άντρα που θέλει να χτίσει μια σταθερή σχέση αγάπης και επειδή οι δεσμεύσεις δεν τον φοβίζουν, μπορεί να ξεπεράσει εύκολα μια προηγούμενη σχέση για μια καινούρια, γεμάτη σταθερότητα και εμπιστοσύνη. Αν δεν ενδιαφέρεται πάντως για σένα, θα κάνετε μόνο σεξ και δεν θα έχεις καμία αμφιβολία γι' αυτό. Μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις ξανά μαζί του, αν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν το επιθυμεί.
Από την άλλη, διαθέτει ένα είδος συναισθηματικού ορθολογισμού καθώς και αρκετή δόση κοινωνικής «υποκρισίας», που τον κάνουν να δείχνει πολύ πιο αθώος απ' ότι πράγματι είναι. Γι' αυτό, ακόμα κι αν έχετε σχέση, δεν αποκλείεται καθόλου να σε απατά. Μην ανησυχείς όμως, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην το αντιληφθείς ποτέ!
Βέβαια, υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις και, αν ο Αιγόκερως σου είναι αφοσιωμένος σε σένα σε βαθμό που να σου έχει γίνει απαραίτητος, μπορείς άφοβα να προχωρήσεις μαζί του για έναν ανθόσπαρτο βίο, όπου εκείνος θα είναι το στήριγμά σου.

Υδροχόος

Είναι γοητευτικός, χαμογελαστός με καλούς τρόπους και λαμπερά μάτια. Όμως περιτριγυρίζεται μονίμως από πολλές γυναίκες και ποτέ δεν θα πάρεις μια άμεση απάντηση από εκείνον. Τουλάχιστον όχι αυτήν που επιθυμείς. Σεξουαλικά, μπορεί να ταιριάξετε, αλλά συναισθηματικά αποκλείεται ποτέ να συλλάβει ο νους σου τι νιώθει.
Ο ανορθόδοξος χαρακτήρας του, πάντως, ακόμα κι αν έχει δεσμευθεί μαζί σου, τον σπρώχνει κατά καιρούς να ξαναγυρίζει στις γυναίκες του παρελθόντος του και να τις φλερτάρει γεμάτος χαριτωμένες φιλοφρονήσεις.
Μαζί με τον Τοξότη αποτελούν το πιο φανατικό δίδυμο εναντίον κάθε ατόμου ή κατάστασης που περιορίζει την ελευθερία τους, αλλά ο Υδροχόος θεωρεί ότι έχει πολύ σοβαρούς λόγους να μη θέλει και, μάλιστα, μπορεί να σου αναπτύξει αρκετά πειστικές θεωρίες επί του θέματος «Μη δέσμευση».

Ιχθύες

Διαθέτει αναμφισβήτητο και πηγαίο ταλέντο στο φλερτ και είναι ιδανικός για να νιώσεις αυτό που λέμε «άγγιγμα ψυχής», γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο να εκφέρει αυτά που νιώθει μέσα από τα λόγια και το βλέμμα. Αν του αρέσεις, θα σε κάνει να αισθανθείς ότι είσαι κάτι πολύτιμο για εκείνον και σε βάζει πάνω από όλα στη ζωή του.
Αν απλώς περνάει καλά μαζί σου, είναι γοητευτικά επίμονος και έχει τον τρόπο να σε πείθει κάθε φορά που θέλει να βρεθείτε, οπότε δεν μπορείς παρά να υποκύψεις σε έναν αξέχαστο αισθησιακό πειρασμό, ακόμα κι αν μετά το μετανιώσεις.
Αυτό που δεν κατορθώνει σχεδόν ποτέ είναι να κάνει σταθερά σχέδια και πόσο μάλλον να περιλάβει και εσένα σε αυτά. Αν ζείτε μαζί έναν ιδανικό και πλούσιο έρωτα, το πιο πιθανό είναι η φαντασία και τα όνειρά του για το μέλλον να απλώνονται σε άπειρους δρόμους, αλλά να μην καταλήγουν σε κανέναν συγκεκριμένα.
Για μια πιο σοβαρή και σταθερή σχέση, λοιπόν, θα πρέπει, αν μη τι άλλο, εσύ να είσαι εκείνη που θα μπορέσει να διοχετεύσει σε πιο συγκεκριμένους στόχους όλον τον ταλαντούχο, ελκυστικό, χαοτικό χαρακτήρα του Ιχθύ σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved