Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο 2016 στα ερωτικά και τις σχέσεις σου;

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Καλώς ή κακώς, αυτό τον μήνα προέχουν οι... κατακτήσεις σας. Οι οικονομικές και ό,τι εσείς οι ίδιοι έχετε φτιάξει και δημιουργήσει με τα χεράκια σας τα ίδια! Θα μου πείτε, «κι εμένα τι με νοιάζει αυτό; Για τα ερωτικά σε ρωτήσαμε». Σωστά το θέτετε, αλλά όταν μπορείς να επιτύχεις κάτι μόνος σου, τότε η αυτοπεποίθησή σου και η λάμψη που εκπέμπεις, είναι αρκετά ερεθιστική, ερωτική και δρα ως πόλος έλξης για το αντικείμενο του πόθου σου.

Προς το τέλος του μήνα το Μπλε Φεγγάρι, η Πανσέληνος στον Τοξότη, με απλά λόγια, θα σας βάλει φωτιά. Καινούρια πλάνα και νέοι ορίζοντες θα ζητήσουν σχεδίαση κι εξερεύνηση αντίστοιχα, και όλοι θα συμμετέχουμε στο κυνήγι των μεγάλων ιδεών, νιώθοντας την δύναμη και την ορμή να δράσουμε, επιδρώντας στο περιβάλλοντα χώρο μας. Είναι η ώρα για να αξιολογήσετε εν τάχει, αλλά και να δράσετε χωρίς ανασταλτικές σκέψεις, πάνω σε ό,τι σας φαίνεται ότι δυσλειτουργεί συναισθηματικά στη ζωή σας.

Είναι μάλλον το σημαντικότερο κομμάτι του μήνα, το τέλος του, μιας κι η σεξουαλική σας ζωή και τα ένστικτά σας, θα ζήσουν περίεργες στιγμές αναβίωσης, σαν να ξυπνούν από λήθαργο. Θα νιώσετε μια επιθυμία, να στραφείτε σε γνώριμα πρόσωπα οι singles, παρά να αναζητήσετε καινούργιους συντρόφους. Όσοι είστε σε σχέση ή παντρεμένοι, μόνο καλό θα δείτε, αρκεί να αποφύγετε την παγίδα του ανάδρομου Ερμή, που θέλει κατ' εξοχήν να στήνει χαζά παιχνίδια με τα λόγια και τις... βλαβερές σκέψεις. Αν δεν τον αφήσετε να σας χαλάσει την ορμή και καταφέρετε να τον αγνοείσετε, όσο σηκώνει κάθε φορά η περίσταση, θα κατορθώσετε να απολαύσετε μια νέα σπίθα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι καθόλου άσχημα τα μαντάτα για εσάς τα Tαυράκια το μήνα των γενεθλίων σας. Ομορφαίνετε και μάλιστα φαίνεται! Η Αφροδίτη στο όμορφο ζώδιό σας, μέχρι και τις 24 του μήνα, φαίνεται να μην θέλει να σας χαλάσει χατίρι και μάλιστα, κομμάτια γίνεται για ό,τι της ζητήσετε. Φυσικά και ευνοεί όσους είναι δεσμευμένοι να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και δίνει μια καλή ώθηση σε όσους ακόμα γυρεύουν να τσιμπηθούν από έρωτα, να το πάθουν!

Φλερτάρετε και αφεθείτε να σας φλερτάρουν. Δεν είναι απίθανο να γνωρίσετε κάποιον/α σε κάποια συνάντηση ή κοινωνική σας έξοδο (είτε είναι γλέντι γάμου, είτε αγώνας μπάσκετ) και να περάσετε πολύ όμορφα. Δεν σας υπόσχομαι γάμο, αλλά όλα από κάπου ξεκινούν, σωστά;

Να μην ξεχάσω να σας πω ότι, μιας και ο Ερμής είναι κι εκείνος στο ζώδιό σας -αν και ανάδρομος μέχρι τα τέλη περίπου του μήνα, ένα άνοιγμα θα σας βοηθήσει να το κάνετε μια φορά. Γιατί, κακά τα ψέματα, το νέο φεγγάρι που γίνεται στο ζώδιό σας, φωτιές σας βάζει στο μυαλό. Θα έλεγα ότι αποζητάτε καινούργια πρόσωπα, καινούργιες ιδέες (ίσως σημεία έμπνευσης, ακόμα πιο σωστά), για να ανανεωθείτε. Κι αυτό, για εσάς που δεν αφήνετε τις παλιές σας συνήθειες και τα γνώριμα μονοπάτια, είναι μάλλον αναζωογονητικό.

Προσέξτε τις προστριβές προς το τέλος του μήνα, που δεν αποκλείεται να σας τραβήξουν απότομα από την καλή σας διάθεση και τους ευνοϊκούς ανέμους με τους οποίους θα αρμενίσετε τον μήνα. Σημεία προσοχής επίσης τα οικονομικά σας, καθώς και η σεξουαλική σας ζωή, η οποία τελευταία, ναι μεν διαγράφει σταθερή πορεία, αλλά από την άλλη σας δημιουργεί αίσθημα κορεσμού. Προτείνω λοιπόν να επωφεληθείτε από την ώθηση που θα σας δοθεί πλανητικά και να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, για να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι και κυρίως πιο ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας, κάνοντας το συνολικό απολογισμό του κεφαλαίου που λέγεται σεξ.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο μήνας, θα σας υπενθυμίσει με γερό τρόπο ότι όσοι αγαπάτε και βρίσκονται δίπλα σας, έχουν ανάγκη από τη φροντίδα και την προσοχή σας. Να θυμάστε πάντα ότι η ευτυχία μας, είτε το επιθυμούμε είτε όχι, περνάει πάντα μέσα από τις τύχες και την ευμάρεια των ανθρώπων που μας πλαισιώνουν.

Με αυτό στο μυαλό σας και πολλές αντιξοότητες στον εργασιακό τομέα ή στην απλή καθημερινότητά σας, καλείστε να επιδείξετε αρκετή υπομονή κι ανοχή σε ό,τι συμβαίνει έξω, αλλά και μέσα σας. Τα καλά νέα είναι ότι ενδέχεται να έχετε θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα καρπωθείτε άμεσα τις ευλογίες.

Μέχρι να πλησιάσει το τέλος του μήνα, για να μπορέσετε να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, θα πρέπει να στρώσετε όλες τις σκέψεις που έχουν καρφωθεί στο κεφάλι σας κι αφορούν τον σύντροφό σας ή και το ανάποδο. Ίσως κληθείτε να είστε εσείς εκείνη/ος που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στον σύντροφό του κάποια πράγματα, ώστε να γίνει η σχέση πιο ουσιαστική και να γλυτώσετε πιθανές μελλοντικές παρεξηγήσεις. Σας δίνεται η ευκαιρία να θέσετε στιβαρές βάσεις για όποιες αποφάσεις πάρετε σχετικά το γάμο ή τη σχέση σας.

Όσοι είστε single, θα μπορέσετε να κάνετε νέα ανοίγματα, όχι όμως προτού διαλέξετε με σύνεση το άτομο που σας ενδιαφέρει και την τακτική για την προσέγγισή του. Διαφορετικά, απλά απολαύστε ό,τι παροδικό μπορεί να σας συναντήσει, αλλά μην ελπίζετε σε σχέση, εάν πρώτα δεν αποφασίσετε τι θέλετε να αποκομίσετε από αυτήν.

Συνοπτικά, ο Μάιος, δεν είναι άσχημος μήνας, δεν είναι κι ο καλύτερος που έχετε βιώσει. Υπομονή! Τα καλύτερα... θα τα δημιουργήσουμε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξετε λίγο τα φτερά σας και να τολμήσετε να δείτε (κι όχι να πράξετε απευθείας, χωρίς να αλλάξετε πρώτα την οπτική σας γωνία), τα πράγματα διαφορετικά;

Χωρίς να θέλω να σας βάλω στην πρίζα, ο μήνας δεν θα είναι αδιάφορος για εσάς. Μπορεί να μην βιώσετε κοσμογονικές αλλαγές και να γευτείτε ακραία πάθη, αλλά μια χαρά θα περάσετε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη, αν μη τι άλλο, θα σας γεμίσει ευχάριστα τις μπαταρίες σας, βάζοντας το χαμόγελο στα χείλη σας.

Όσοι είστε singles, μην χάσετε οποιαδήποτε ευκαιρία σας παρουσιαστεί, για κοινωνικές συνευρέσεις και νέες γνωριμίες, γιατί, θα το μετανιώσετε! Προς το τέλος του μήνα μάλιστα, ίσως προλάβετε να γευτείτε φλερτ ωραίο και καλό. Διαφορετικά, υπομονή, ο επόμενος μήνας, θα σας χαμογελάσει ακόμα περισσότερο.

Οι δεσμευμένοι, δώστε προσοχή στον σύντροφό σας και όσα εκείνος/η θα αντιμετωπίζει και προσέξτε την βεβαρημένη του/της ψυχολογία. Πολλά λόγια θα ακούει και πολλές σκέψεις θα κάνει, μερικές εκ των οποίων, ενδεχομένως να τον/την οδηγήσουν σε αποφάσεις μη αναστρέψιμες, ή τέτοιες που δύσκολα θα μπορέσει να αλλάξει εκ των υστέρων.

Για το δικό σας το καλό, μην επιτρέψετε σκέψεις ζήλειας να σας απορροφήσουν και σας κλέψουν την ενέργεια και την αφοσίωσή σας. Το γνωρίζω πως κάτι τέτοιο θα σας έβαζε σε τροχιά αποδιοργάνωσης, γι’ αυτό ακριβώς, μην ενδώσετε.

Μια συμβουλή: από το τέλος του μήνα, θα νιώσετε την ψυχολογία σας, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, να ανεβαίνει. Εκμεταλλευτείτε το και περάστε αυτό το όμορφο κύμα λάμψης και στον ερωτικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ

leon may 2016

Σφίγγουμε τα δόντια και προσποιούμαστε ότι ο μήνας έχει μόνο 5 ημέρες! Πώς αλλιώς να σας ενθαρρύνω για να μην τα βροντήξετε όλα κάτω, ιδιαίτερα αφού η εργασία και ο κοινωνικός σας κύκλος, σας βαραίνουν επικίνδυνα τα νεύρα; Διαφορετικά, τα ερωτικά, σας μοιάζουν μάλλον αδιάφορα, αφού, οι εσωτερικές εκρήξεις, γίνονται η μια μετά την άλλη. Η υπομονή, μάλλον σας έχει εγκαταλείψει, αλλά από το τέλος του μήνα, θα νιώσετε να αναπνέετε πιο ελεύθερα ξανά.

Μην αμελείστε όμως, στην αρχή ετούτου του μήνα, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, να πάρετε μερικές γενναίες αποφάσεις που θα αφορούν τις βάσεις που θα θέσετε για να επιτύχετε μελλοντικούς σας στόχους. Σας το λέω από τώρα ότι θα πονέσετε και θα ιδρώσετε (κυρίως για να μαζέψτε το κουράγιο σας, να ζοριστείτε συνειδητά πάλι), αλλά αν το κάνετε σωστά και μεθοδευμένα, θα δρέψετε γλυκούς καρπούς.

Για εσάς, τα Λιονταράκια που είστε ακόμα ελεύθερα και τολμηρά, αυτός ο μήνας δεν αρνείται να σας ανταμείψει, αφού όμως πρώτα δείξετε σημάδια ωριμότητας κι όχι υπερφίαλου φλερτ. Σταματήσετε να κυνηγάτε προς χάρη του κυνηγιού, και ψάξτε για έναν/μια σύντροφο με... μακρινή ημερομηνία λήξης! Προς το τέλος του μήνα και με χορηγό την θετική Σελήνη στον Τοξότη, η τύχη ίσως σας χαμογελάσει και θα αισθανθείτε να έχετε φτερά στα πόδια και στην καρδιά. Απολαύστε το και φερθείτε έξυπνα!

Όσοι Λέοντες είστε σε σχέση, να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά του/της συντρόφου σας, που μπορεί να γνωρίζουν αφύσικες και υπερβολικές διακυμάνσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά επειδή οι εποχές είναι περίεργες, προφυλάξτε τον/την από άσκοπα έξοδα και σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διανοητικά μου Παρθενάκια, ο μήνας αν μη τι άλλο, σας δίνει πολλά εφόδια για να τον περάσετε όμορφα και με όσο το δυνατόν λιγότερες τριβές γίνεται. Δεν έχει σημασία αν είστε σε σχέση ή όχι, μια λάμψη θα την εκπέμπετε και μια ώθηση σε ό,τι καταπιαστείτε, θα την απολαμβάνετε και φυσικά, θα σας μάλωνα, αν δεν το κάνατε!

Όσοι είστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, επικοινωνιακά τουλάχιστον κι ίσως κληθείτε να πάρετε αποφάσεις πάνω σε θέματα που αφορούν και τους δύο, π.χ. θέματα σπιτιού, θέματα οικονομικών κτλ. Το θετικό είναι ότι η εποχή για να κάνετε κάτι τέτοιο είναι η ιδανική κι έχετε καλές πιθανότητες, να παγιώσετε ό,τι αποφασίσετε, εδραιώνοντας έτσι ένα νέο modus vivendi.

Οι ελεύθεροι κι ωραίοι Παρθένοι, θα γυρέψετε άτομα που θα μπορέσουν να σας ικανοποιήσουν διανοητικά, πράγμα που μάλλον θα αλλάξει και τον τρόπο που προσεγγίζετε το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας. Όσοι από την άλλη, γίνετε εσείς οι ίδιοι αντικείμενο ενδιαφέροντος, θα εκπλαγείτε από το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, γιατί θα είναι εντελώς εκτός των προδιαγραφών σας. Μην κατσουφιάζετε γιατί αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα σας αρέσει, αλλά μάλλον εσείς δε θα είχατε δώσει ποτέ στο παρελθόν την ευκαιρία σε κάποιον τόσο διαφορετικό να κάνει το πρώτο βήμα.

Προς το τέλος του μήνα, ίσως αισθανθείτε το βάρος αποφάσεων τρίτων προσώπων σχετικά με τη δουλειά σας, να σας πλακώνει δυσάρεστα, αλλά και πάλι, μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν την ψυχολογία σας, που οφείλετε να την κρατήσετε ψηλά, και να ξορκίσετε τις αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά θέλετε να πείτε στον σύντροφό σας, όσοι είστε σε σχέση ή σε γάμο, και προς το τέλος του μήνα, με την Πανσέληνο στον Τοξότη, βλέπω να βγάζετε όλα τα παράπονά σας κι ό,τι σας προβληματίζει στο φως. Κακώς που δεν έχετε προσπαθήσει νωρίτερα, αφού, αυτή η αφόρητη πίεση που έχετε συσσωρεύσει, σας οδηγεί σε άκαρπα μονοπάτια σκέψης, χωρίς ανακούφιση.

Η σεξουαλική σας ζωή, περνάει όμως μια καλή περίοδο, (δεν έχει σημασία αν είστε σε σχέση ή όχι) και το γεγονός ότι εκφράζεστε μέσα από το σεξ, είναι σημαντικό, αλλά όχι η πανάκεια για τα προβλήματά σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι, αδράξτε την ευκαιρία και σκάψτε λίγο περισσότερο στις μύχιες σκέψεις του συντρόφου σας. Μπορεί να εκπλαγείτε κι εσείς οι ίδιοι από το τι μπορεί να ανακαλύψετε.

Διανύοντας μια περίοδο επιτακτικών αλλαγών για εσάς, το θετικό είναι ότι, όχι μόνο θα ανταπεξέλθετε, αλλά θα το κάνετε με τις ψυχικές μπαταρίες σας γεμάτες. Όσο κι αυτό ακούγεται παράδοξο, σαν την πάπια μέσα στο νερό, δεν βρέχονται τα πούπουλα σας, κι έχετε καλές πιθανότητες να βγείτε αλώβητοι, αν προηγουμένως, έχετε θέσει γερές βάσεις, με τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε με την Νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα.

Μικρή συμβουλή: Προσέξτε τα οικονομικά σας προς το τέλος του μήνα και μην κάνετε άχρηστες σπατάλες...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά τα νέα από το μέτωπο των συναισθηματικών για όλους τους Σκορπιούς, ανεξαρτήτως δέσμευσης ή μη.

Από τις αρχές κιόλας του μήνα, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα θελήσετε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν το σύντροφό σας. Τώρα, αν εκείνος/η το ξέρει, αυτό είναι ένα άλλο χαριτωμένο κεφάλαιο της μυστικοπαθούς προσωπικότητάς σας! Να σας πω όμως στο σημείο αυτό, ότι αυτός ο μήνας σας προσφέρει τη δυνατότητα, όχι μόνο να κοιτάξετε πίσω και να κάνετε τον απολογισμό σας, αλλά και να σχεδιάσετε μπροστά, σε ό,τι θέλετε να χτίσετε και να βιώσετε μελλοντικά. Με λόγια απλά και σταράτα, μην γραπωθείτε από τα αρνητικά που δυνητικά μπορεί να έχουν πλήξει την σχέση σας, (ή όποιες εμπειρίες είχατε ως τώρα οι singles), αλλά αντιθέτως, αποτάξτε το παρελθόν σας προς χάρη κάτι νέου κι όμορφου που μπορεί κάλλιστα να σας συμβεί.

Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα στον γείτονα σας Τοξότη, θα σας προσφέρει απλόχερα νότες αισιοδοξίας και θα φορτίσει θετικά τις μπαταρίες σας. Αυτό θα σας δώσει φυσικά, την ευκαιρία να ξεκολλήσετε από όποια οικονομικά θέματα σας βαραίνουν και δημιουργούν τριβές στη σχέση σας. Αν την ίδια στιγμή νιώσετε γεμάτοι ενέργεια αλλά και παράξενα εκνευρισμένοι, μην απορήσετε, αλλά εκμεταλλευτείτε την ώθηση που θα νιώσετε, για να δουλέψετε θέματα που απασχολούν εσάς τους ίδιους σε προσωπικό, ψυχικό επίπεδο.

Ίσως, όσοι έχετε παιδιά, να βιώσετε ευχάριστες εκπλήξεις και να τα δείτε να πετυχαίνουν μικρούς προσωπικούς τους στόχους, με περισσή ευκολία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε δει και καλύτερες μέρες και πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή σας, αλλά καμία στιγμή δε θα είναι ποτέ ακατάλληλη για να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να είστε ευτυχισμένοι.

Έχοντας κάνει αυτό τον πρόλογο, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η Νέα Σελήνη στις αρχές κιόλας του μήνα, σας οδηγεί υποχρεωτικά, να χαράξετε νέες γραμμές σε ό,τι αφορά τα της καθημερινότητάς σας ή τα της εργασίας σας. Κάντε ό,τι απαιτείται κι επικοινωνήστε στους γύρω σας κι όσους εμπλέκονται με τα καθημερινά σας θέματα, καθαρά και χωρίς περιστροφές, αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Προς το τέλος του μήνα, οι μετοχές σας στο ερωτικό Χρηματιστήριο θα δείτε να ανεβαίνουν και προς μεγάλη σας τέρψη, θα μείνουν ανεβασμένες και για τον μήνα που ακολουθεί. Χαμογελάστε με ανακούφιση λοιπόν, γιατί, για καλή σας τύχη, η Πανσέληνος που θα γίνει στο ζώδιό σας, θα σας φορτίσει τις μπαταρίες σας για να μπορέσετε να επιδιώξετε ό,τι επιθυμείτε οι singles, κι ό,τι θέλετε να διορθώσετε στη σχέση σας, οι δεσμευμένοι.

Η συμβουλή του μήνα: Όσο κι αν νιώσετε τα σύννεφα να πυκνώνουν πάνω από το όμορφο κεφάλι σας προς το τέλος του μήνα, μην πέσετε θύμα του ίδιου σας του εαυτού. Με λόγια απλά, αποφύγετε να ενδώσετε σε σκέψεις που θα πλήξουν πρώτα εσάς τους ίδιους και έπειτα τη σχέση σας ή το γάμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν βλέπω το λόγο να μην φορέσετε ένα όμορφο χαμόγελο και να γοητεύσετε τους πάντες αυτόν το μήνα! Ξεκινήστε με καλή διάθεση την κάθε σας ημέρα κι επιτρέψετε να φτάσει στους άλλους το μήνυμα ότι, νέος μήνας = νέες δυνατότητες για φλερτάρισμα και νέα ξεκινήματα.

Κάντε την επιλογή σας, όσοι είστε singles και μη φοβάστε. Για την ακρίβεια, είναι οι άλλοι που πρέπει να κρατήσουν τις ισορροπίες και το ενδιαφέρον σας. Ίσως μάλιστα νιώσετε ότι εκνευρίζεστε από τα ήξεις - αφήξεις που θα φτάνουν στα αυτιά σας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τελικά δεν θα ενδώσετε στη γοητεία που θα ασκήσει επάνω σας κάποιο πρόσωπο. Παράλληλα, διανύετε μια περίοδο που είστε επιρρεπείς στις απολαύσεις κι αναζητάτε αφορμές για να κακομάθετε τον εαυτό σας. Καθόλου παράξενο, λοιπόν, που εκπέμπετε σήματα διάθεσης για παιχνίδι κι έρωτα.

Όσοι Αιγόκεροι είστε σε σχέση ή γάμο, αναζητήστε με μανία τον τρόπο να ξεφύγετε από τον κακό σας εαυτό, που φορτίζει αρνητικά τον σύντροφο σας, όταν δεν μπορείτε πια να ελέγξετε την κούρασή σας κι εκφράζεστε σαν να κουβαλάτε τον κόσμο ολόκληρο στην πλάτη σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα δώσει σε όλους μας μια ευκαιρία, να διεκδικήσουμε τη θέση μας στον ζεστό Ήλιο, κάντε κι εσείς λοιπόν το ίδιο: Δείτε την σαν μια ευκαιρία να γυρίσετε την οπτική σας γωνία, λίγες μοίρες πιο εκεί, ώστε να ερευνήσετε ιδέες και τρόπο συμπεριφοράς που να προάγουν την ομαλή συμβίωση σας με τον άνθρωπό σας.

Η συμβουλή που έχω να σας δώσω είναι μια: προς το τέλος του μήνα, δοκιμάστε να αλλάξετε μια σας συνήθεια, αντικαθιστώντας τη, έστω και προσωρινά (για να δείτε τα αποτελέσματα) με μια καινούργια. Πειραματιστείτε και μην φοβάστε, ούτε να ανησυχείτε για το αποτέλεσμα. Το μεγάλο βήμα θα το έχετε ήδη κάνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ydroxoos may 2016

Προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην οικογενειακή σας εστία σας αποδιοργανώνουν και σας εκτροχιάζουν. Η επικοινωνία σας με τα άλλα μέλη (και τον/την σύζυγο σας), θα σας κουράσει αρκετά, αφού θα γίνεται μετ’ εμποδίων, το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Αν, όμως, χειριστείτε σωστά τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στις αρχές του μήνα και θέσετε στόχους επικοινωνίας και συμπεριφοράς, θα έχετε βάλει τις βάσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Οι singles κάντε λίγη υπομονή και η ζωή θα γίνει όμορφη ξανά, ιδιαίτερα δε, από το τέλος του μήνα και μετά. Θα φωτιστείτε με πολύ γοητεία και θα ελκύσετε ό,τι ποθείτε κι αγαπάτε, αλλά προσέξτε τις ιδιόρρυθμες προσωπικότητες που θα σας πλησιάσουν. Κανονικά κάπου εδώ, θα έπρεπε να σημάνω συναγερμό, αλλά αφού στα Υδροχοάκια απευθύνομαι, ξέρω πως δεν υπάρχει κίνδυνος. Το πολύ-πολύ, να γυρίσετε την πλάτη και να εξαφανιστείτε, πιο γρήγορα από ό,τι συνήθως.

Τολμήστε να βάλετε σε δοκιμή νέες ιδέες κι εμπνεύσεις που θα έχετε για να δώσετε μια ώθηση στον/στην σύντροφό σας, να ανακαλύψει για εσάς πράγματα που μέχρι σήμερα δεν είχαν φωτιστεί και δεν τα γνώριζε. Μην φοβηθείτε να τον ακολουθήσετε στα καινούργια πράγματα ή προοπτικές που εκείνος/η θα θελήσει να εισάγει στη σχέση. Μπορεί στο τέλος να μην παγιωθεί τίποτα, αλλά ένας αέρας ανανέωσης και παιχνιδιού, θα σας βγάλει από το τέλμα της καθημερινότητας.

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου, να σας το λέω, αλλά φερθείτε με σύνεση σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας. Αυτή, είναι η ευχή που σας δίνω για τον μήνα!

ΙΧΘΥΕΣ

Ξεκινάτε το μήνα δυνατά κι αποφασιστικά. Μάλιστα, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας επιτρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα, να τα βάλετε σε μια σειρά, να αναζητήσετε συμμάχους στην προσπάθεια σας και να δρομολογήσετε κάποια από αυτά. Ζητήστε την αρωγή του συντρόφου σας, όσοι είστε σε σχέση, με λόγια καθαρά όμως, για να αποφύγετε τυχόν άσκοπες καθυστερήσεις.

Όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι σκοπευτές, δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, που μπορεί να σας τραβήξει από τη ρουτίνα σας. Αποφύγετε να ανοιχτείτε όμως υπερβολικά, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της... παραπληροφόρησης κι από τις δυο πλευρές. Εσείς από την μια πλευρά μπορεί να λάβετε λάθος πληροφορίες, ενώ αντίστοιχα, λάθος ειδήσεις που αφορούν εσάς, μπορεί να φτάσουν στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Όπως και να έχει όμως, δεν θέλω να ακούσω κανένα παράπονο (έστω, ένα ή δυο μόνο!), μιας και ο μήνας, δεν κρύβει κακές εκπλήξεις, αλλά αντίθετα, σας χαμογελάει, έστω και πονηρά. Αποφεύγοντας ένα – δυο μικροεμπόδια, θα μπορέσετε, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, να ηρεμήσετε και να αναζητήσετε την οικογενειακή θαλπωρή.

Μην αγνοήσετε επίσης, ενδείξεις κούρασης του συντρόφου σας, που μπορεί να δημιουργήσουν και σημεία τριβών, ενώ στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος εντάσεων, εκτός κι αν όπως αναφέρθηκε παραπάνω στην αρχή, μπλέξετε με τις σκέψεις και τα λόγια σας.

Διάβασε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2016 στα ερωτικά σου

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved