Ο ηδυπαθής Άρης στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη του ζωδίου σου με τον Άρη στον Ταύρο

Ο ηδυπαθής Άρης στον Ταύρο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης που είναι ο πλανήτης της δράσης και της δυναμικής ενέργειας φεύγει από τον υπέρ - δραστήριο Κριό και μπαίνει πλέον στην πιο αργή αλλά σταθερή ενέργεια του Ταύρου, όπου θα παραμείνει έως και τις 20 Απριλίου. Η δυναμικότητα δεν θα εκφράζεται παρορμητικά αλλά με τρόπο που όλες τις πρακτικές λειτουργίες θα είναι πιο εύκολες και θα έχουν στόχο την εξασφάλιση. Από την στιγμή που θα αποφασιστεί μια πορεία δράσης θα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει. Η εξασφάλιση των "προς το ζην" θα είναι η κεντρική επιδίωξη. Οι σωματικές αντοχές θα αυξηθούν και οι επιθυμίες για καλή ζωή και φαγοπότι θα μεγαλώσουν. Για να εκφραστεί κάτι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει έντονη πίεση και σίγουρα θα υπάρξει η ανάγκη για μεγαλύτερο θάρρος και κινητικότητα.

Πρωταρχικά επηρεάζεται ο Ταύρος και ακολουθούν με θετικές δράσεις και καλά αποτελέσματα στην οποιαδήποτε προσπάθεια Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς. Οι καινούργιες πληροφορίες που θα δοθούν στον υλικό τομέα σε Λιοντάρι και Υδροχόο θα δημιουργήσουν πιθανόν μια ανάγκη για κατοχή και εξασφάλιση. Η διάθεση για μοίρασμα και συντροφικότητα μέσα όμως από ανταγωνισμό και εξάρτηση θα πυροδοτήσει τον Σκορπιό. Όλα φυσικά θα εξελιχθούν, ανάλογα με τον τρόπο διαχείρισης σε κάθε περίπτωση.

Κριός

Θα φύγεις πλέον από το κομμάτι της ατομικής δράσης και θα μπεις σε πιο βαθιά νερά, όμως μέσα από εκεί θα προσπαθήσεις να εξασφαλιστείς περισσότερο στον υλικό τομέα. Είναι σαν να έχεις από την μια την ιδέα και από την άλλη την υλοποίηση και μάλιστα σε πρακτικό επίπεδο. Σίγουρα όλα θα κινηθούν με τα ρήματα «έχω» και «κατέχω». Και θα είναι από τις λίγες φορές που θα πατήσεις γερά στα πόδια σου, αναζητώντας παράλληλα να πιαστείς από τις χειρολαβές για να προστατεύσεις τα κεκτημένα σου. Η διαδικασία είναι πολύ σημαντική για σένα και προκειμένου να εξασφαλίσεις αυτά που σου ανήκουν, θα πρέπει να δείξεις ένα άλλο πρόσωπο που δεν είναι αποκλειστικά δικό σου. Απλά να λες ότι οι συνθήκες σε ανάγκασαν.

Ταύρος

Το παιχνίδι αλλάζει χέρια και σίγουρα έρχεται πολύ κοντά σου, αφού θα αναλάβεις εσύ την εξουσία για ένα διάστημα και θα προσπαθήσεις να κινηθείς πολύ δυναμικά με στόχο την ατομική σου εξασφάλιση και όχι μόνο. Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να βγει και πάλι στην επιφάνεια η δογματική σου φύση και θα πρέπει το μυαλό σου να κινηθεί πολύ διπλωματικά για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις ή αντιπαλότητες με τους γύρω σου, αν τύχει να διαφωνήσουν μαζί σου. Τα κεκτημένα σου θα είναι τα πρώτα που θα πρέπει να υποστηρίξεις. Από την άλλη, δείχνοντας ένα συγκεκριμένο δυναμισμό θα σε βοηθήσει να χαράξεις απόλυτες γραμμές με στόχο να ανακαλύψεις τα ατομικά σου δικαιώματα. Το φαγητό, η διασκέδαση το καλό ντύσιμο και γενικά οτιδήποτε αισθησιακό και γήινο είναι αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια, ζητώντας σου με κάποιο τρόπο να εκφραστείς. Όσο θα παραμείνει ο Άρης στο ζώδιό σου, να προσέξεις ώστε να αποφύγεις ζήλειες, κτητικότητα και διαμάχες για οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Θα χάσεις για λίγο την αίσθηση του «εδώ και τώρα» και πιθανόν να αναλάβεις κάποιες έξτρα ευθύνες οι οποίες όμως θα σε κάνουν να αποτραβηχτείς στον εαυτό σου. Να σκέφτεσαι ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, κυρίως αν σε συνοδεύει το ανώτερο καλό, γιατί μερικές φορές οι καταστάσεις δημιουργούνται προκειμένου να σε αφυπνίσουν και εσύ πρέπει να τις αναγνωρίσεις άμεσα. Η σύνδεσή σου με άλλα άτομα που μερικές φορές είναι δύσκολη θα σου φέρει μια καινούργια προοπτική. Γιατί χρειάζεσαι συναισθηματική αμεσότητα η οποία σου λείπει και το αποτέλεσμα είναι να απομονώνεσαι. Η επιθυμία σου να ξεκουραστείς και να κερδίσεις χρόνο, ακόμα και από υποθέσεις που είναι για σένα σημαντικές, θα σου δώσει έξτρα χρόνο για να αντιληφθείς τι ακριβώς θέλεις πάνω σε ένα θέμα επαγγελματικό.

Καρκίνος

Αναλαμβάνεις ενεργό ρόλο σε καταστάσεις που είναι για σένα άκρως ξεχωριστές. Όλα θα γίνουν πιο σταθερά και θα νιώθεις ότι δεν κινδυνεύεις να χάσεις σε υποθέσεις που πριν λίγο καιρό παίζονταν σε ένα επίπεδο πολύ ριψοκίνδυνο. Φίλοι και γνωστοί θα σε βάλουν και πάλι μέσα σε ένα παιχνίδι ομαδικής εξερεύνησης που δεν θα το αρνηθείς, γιατί γνωρίζεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι είναι αυτό που θέλεις. Μια νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν πρέπει η δεν πρέπει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές για ένα άκρως ερωτικό θέμα το οποίο μέχρι τώρα σε έχει αρκετά ταλαιπωρήσει. Τώρα όμως αλλάζει το παιχνίδι και όλα γυρνούν υπέρ σου επειδή θα δεις ότι μπορείς και τα καταφέρνεις χωρίς δεκανίκια. Μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να εξασφαλίσεις καλύτερη επαγγελματική και κοινωνική αναγνώριση.

Λέων

Θα βρεθείς αντιμέτωπος/η με μια καινούργια φάση η οποία θα σε κάνει να ασχοληθείς περισσότερο με τα αποκτήματά σου και γενικά με ότι αφορά τα ακίνητα και τα οικονομικά σου. Το ότι θα διεκδικήσεις με τρόπο δυναμικό και απόλυτο, από τη μια θα σου προσδώσει κύρος και επαγγελματική σταθερότητα, αλλά για να πετύχεις θα πρέπει να μην ξεχνάς την ευελιξία ή την τέχνη της διπλωματίας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Μπορεί να σου «βγει» να αγωνιστείς σκληρά για να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές ανασφάλειες οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σε καθορίζουν σαν άτομο αλλά και σαν μέλος στην κοινωνία. Έχεις όμως τεράστια δύναμη και θα ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Η αλλαγή που θα κάνεις θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς και τους στόχους σου.

Παρθένος

Θα έχεις ιδιαίτερη εύνοια αφού θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν και να κινούνται όλα κατά μια έννοια προς την θετική πλευρά. Η υποστήριξη που θα νιώσεις μαζί με την εμπιστοσύνη που θα κερδίσεις με το σπαθί σου είναι το διαβατήριο που θα προσδώσει μια θετική προοπτική προς όλους και όλα. Η δύναμη που θα πάρεις θα σε ανανεώσει και θα βοηθήσει να ξεφύγεις από μια κατάσταση η οποία έχει τελματώσει. Στις σχέσεις σου θα δείξεις άλλα πράγματα και θα είσαι εσύ που θα σταθεροποιήσεις την κατάσταση. Γιατί αυτή την στιγμή όλα παίζονται και όλα εξαρτώνται από εσένα. Το εξωτερικό θα είναι πόλος έλξης και μέσα από εκεί θα κάνεις κινήσεις που πιθανόν να σου προσφέρουν την ανεξαρτησία σου. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί με τρόπο πολύ δυναμικό γιατί εσύ θα βάλεις τα όρια σου.

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που προσπαθείς να πιάσεις μαγιά από πράγματα τα οποία σε βάζουν να δουλεύεις μέσα από έναν ανταγωνισμό, κυρίως στον οικονομικό τομέα. Φοβίες και ανασφάλειες σε οικονομικό επίπεδο πιθανόν να σε αναγκάσουν να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός/ή σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα, μπορεί να δώσεις το δικό σου αγώνα για να ξεπεράσεις κάποιες προσωπικές αρνήσεις που προέρχονται από μια νέα οπτική που έχεις τελευταία. Επειδή γενικά είσαι ένα άτομο που προσπαθείς να λύσεις τις διαφορές σου με επικοινωνιακό τρόπο και τώρα το παιχνίδι αλλάζει προς διαφορετική κατεύθυνση, θα πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες καταστάσεις, κατακτώντας ακόμα και την κορυφή. Αισθησιακές επιθυμίες και γενικά αναλαμπές που αφορούν τις πιο βαθιές σου ανάγκες θα διαμορφώσουν μια διαφορετική εσωτερική πραγματικότητα. Η απόκτηση της ασφάλειας και η αναγνώριση της αξίας σου είναι ένας συνδυασμός που χρειάζεται να κατακτήσεις μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια περίοδος που θα κάνεις πάρα πολλά πράγματα, κατευθύνοντας όμως την ενέργειά σου προς τους άλλους με στόχο να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Όλα θα είναι πιο έντονα και περισσότερα κτητικά από τη δική σου την πλευρά. Το μυστικό είναι να κρατάς τις ισορροπίες, έτσι ώστε να μην αναλώνεσαι μέσα από τους άλλους, αλλά και να μη γίνεσαι απαιτητικός/ή επειδή πιστεύεις ότι οι άλλοι δεν είναι δίκαιοι μαζί σου. Γιατί όσο περισσότερο μπαίνεις σε θέση μάχης, τόσο περισσότερο θα χάνεις εσύ την ενέργεια σου. Όλα μέσα από ηρεμία και ψυχραιμία θα σου δώσουν μια καινούργια προοπτική, η οποία σίγουρα θα σε βοηθήσει σε συνεργασίες αλλά ακόμα και σε μια κατάσταση στενής συντροφικότητας. Πιθανόν να τεθεί θέμα γάμου αλλά καλύτερα μη βιαστείς να αποφασίσεις, γιατί μπορεί να το κάνεις μέσα από το φόβο της ανάγκης να μη μείνεις μόνος/η.

Τοξότης

Αλλάζεις τελείως πλεύση και στην καθημερινότητά σου ασχολείσαι με πράγματα που νιώθεις ότι σε γειώνουν και σε κάνουν περισσότερο ρεαλιστή/α . Να ξέρεις ότι όσο και να σε δυσκολεύει τελικά θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση με στόχο να ξεκινήσεις να ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά και γενικά με τα αποκτήματά σου – δηλαδή οτιδήποτε αφορά σε υλικό επίπεδο. Η σχέση με ένα άτομο στην δουλειά σου θα σε απογειώσει και συγχρόνως, επειδή δεν θα είναι εύκολο να συμπλέετε λόγω διαφορετικών ιδεών, θα σου προσφέρει μια διαφορετική αντίληψη και θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, την οποία όμως θα πρέπει να τη δεχτείς σαν να είναι σημαντική και ιδιαίτερη για σένα. Το ενδιαφέρον σου για το καλό φαγητό, το ποτό και γενικά την καλή ζωή θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το βάρος σου και γενικά με τη σωστή διατροφή. Αλλιώς θα κάνεις υπερβολές τις οποίες δεν χρειάζεσαι αυτή την στιγμή.

Αιγόκερως

Αναλαμβάνεις δράση και μάλιστα πιθανόν επιχειρηματική. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις με το μέρος σου άτομα και καταστάσεις που θα σε αφήσουν με ευκολία να ρισκάρεις και να βρεις τον εαυτό σου. Η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί και έτσι δεν θα έχεις την αίσθηση της μοναξιάς. Οπότε, η καλή διάθεση θα σου προσφέρει πιο εύκολη πρόσβαση σε ό,τι κάνεις και γενικά σε ό,τι επιθυμείς. Θα προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν σε οικονομικό επίπεδο αλλά δεν έβλεπες τελικά να γίνεται κάτι. Τώρα, όμως, θα δεις ότι όλα έχουν μια πρακτική εφαρμογή και σίγουρα από εκεί θα κερδίσεις χρήματα και μάλιστα με τρόπο πολύ βολικό για τα δικά σου μέτρα. Η διασκέδαση και το φλερτ θα σου δώσουν την αίσθηση της νεανικότητας και γενικά της συμμετοχής στο παιχνίδι.

Υδροχόος

Γίνονται αλλαγές και σίγουρα θα κινηθείς με στόχο την διεκδίκηση σε ότι αφορά τα οικονομικά σου ή και κάποιο ακίνητο. Πιθανόν να υπάρχουν αντιδράσεις και εντάσεις μέσα στο σπίτι και γενικότερα σε οικογενειακά θέματα, αλλά με κάποιο τρόπο θα κρατήσεις τις άμυνες σου γιατί έχεις ανάγκη να εξασφαλιστείς και να προχωρήσεις μέσα από έναν ρεαλιστικό δρόμο. Είναι εντελώς αναγκαίο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που θέλεις και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσεις. Πιθανόν να ανακατασκευάσεις ή να βελτιώσεις ένα κομμάτι από το σπίτι σου που δεν σου αρέσει και να ξεκινήσεις τη δημιουργική δράση. Το ενδιαφέρον γενικά για την αρχιτεκτονική και για την τέχνη θα δώσει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα και η καλλιτεχνική σου πλευρά θα βγει στην επιφάνεια. Ένα ακίνητο και οι οικονομικές του υποχρεώσεις πιθανόν να σε ζορίσουν, αλλά θα βρεις τρόπους καινούργιους για να απεμπλακείς απ’ αυτήν την κατάσταση.

Ιχθύες

Έχεις μπροστά σου κάποιες καινούργιες προοπτικές που θα σε βοηθήσουν πρώτα από όλα στην επικοινωνία και μετά στα ανοίγματα που πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις καλύτερες επαφές. Η διεκδίκηση των δικών σου αξιών πιθανόν να γίνει πολύ δυναμικά, αλλά θα δέσει με αρμονικό τρόπο γιατί θα έχεις την δυνατότητα να εκφραστείς με ευκολία. Η εμπιστοσύνη που θα υπάρχει σε μια συνεργασία θα σε κάνει να υπογράψεις εύκολα οικονομικές συμφωνίες οι οποίες θα σου δώσουν καινούργια προοπτική. Ταξίδια και γενικά δημιουργικές απασχολήσεις θα είναι για σένα η καινούργια διάσταση στα πράγματα που θα σε βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Η σταθερότητα είναι αυτό που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια σε ό,τι κάνεις και, μαζί με όλα τα υπόλοιπα, θα σου προσφέρει επαγγελματική επιτυχία.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved