Η φλογερή Αφροδίτη στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό από τις 3 Φεβρουαρίου έως και τις 6 Ιουνίου

Η φλογερή Αφροδίτη στον Κριό και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στις 3 Φεβρουαρίου το βράδυ αλλάζει ζώδιο. Φεύγει από την ησυχία και τη γαλήνη των Ιχθύων και περνά στον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 6 Ιουνίου, με μια μικρή παύση, καθώς γυρνά ανάδρομη τον Απρίλιο. Γενικά, θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, γρήγοροι ρυθμοί, εξωστρέφεια αλλά και προσωποκεντρισμός κι όλα θα γίνονται για το φαίνεσθαι.

Το προκλητικό ντύσιμο θα επικρατήσει, καθώς επίσης και μια έντονη διάθεση για αυθόρμητες κινήσεις και πρωτοβουλίες, οι οποίες πιθανόν να μην είναι και τόσο υπεύθυνες και σωστές. Οι πειραματισμοί σε συνδυασμό με καινούργιες εμπειρίες θα είναι μια νέα πραγματικότητα η οποία θα κυριαρχήσει αυτόν τον καιρό, ενώ ένα είδος ναρκισσισμού μπορεί να κυριεύσει την ζωή πολλών.

Θα επηρεάσει πρωτίστως τους Κριούς και μετά Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Κριός

Θα έχεις την τιμητική σου, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, οπότε θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην εικόνα σου και κυρίως σε ό,τι αφορά στην εμφάνισή σου. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου και όλα θα έχουν την δική σου ταυτότητα. Το άνοιγμα στην επικοινωνία θα σε βοηθήσει να κάνεις πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ θα μπορείς να ρυθμίσεις καλύτερα την προσωπική σου ζωή. Μόνο σε ακραίες περιπτώσεις θα αναζητήσεις την ελευθερία σου. Θα αποφασίσεις γρήγορα και βιαστικά, ίσως και για μια σχέση που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά γιατί θα θέλεις να πάρεις τη ρεβάνς, χωρίς όμως να σκεφτείς τα επακόλουθα.

Ταύρος

Το παιχνίδι γίνεται πλέον στα κρυφά κι έτσι θα συνεχίσεις να παίζεις κι εσύ. Τίποτε δεν θα σου φαίνεται εύκολο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και τίποτα δεν θα είναι δύσκολο, αφού θα καταφέρεις να περάσεις τις δικές σου τις γραμμές και συγχρόνως να ξεπεράσεις όλους τους φόβους και τις εντάσεις σου, με στόχο να είσαι μαζί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν θα ανοίγεις με άνεση τα χαρτιά σου και θα το δεις τις επόμενες ημέρες, ακόμα κι αν είχες κάθε διάθεση. Θα σταματήσει να σε απασχολεί τόσο το πρόβλημα που πιθανόν να έχει ο/η σύντροφός σου, ενώ μπορεί να μετατοπίσεις τις ευθύνες πάνω του και να παίξεις τον ρόλο του θύματος.

Δίδυμοι

Επηρεάζεσαι άμεσα και θετικά από την Αφροδίτη γιατί θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες εύκολα και γρήγορα. Όλα θα είναι καλύτερα και πιο βολικά για σένα. Παρέες και καινούργια ενδιαφέροντα θα είναι στην πρώτη γραμμή και γενικά θα νιώθεις πολύ άνετα, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κοινό. Μπορεί να κατηγορηθείς ότι θέλεις να γίνεις το επίκεντρο αλλά δεν θα προσπαθήσεις με κανένα τρόπο να το σταματήσεις. Κάπου θα κολακεύεσαι από το ενδιαφέρον που θα εισπράττεις, ακόμα και από ένα επίμονο φλερτ και θα βλέπεις μέσα από ροζ γυαλιά τα διάφορα άτομα που θα σε προσεγγίζουν. Το καλό είναι ότι βρεις άκρη σε επαγγελματικό επίπεδο κι αυτό είναι που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο.

Καρκίνος

Θα εντυπωσιάσεις, είτε μέσω της εμφάνισής σου είτε μέσω της κοινωνικής σου συμπεριφοράς. Όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα και πολύ δυναμικά από την πλευρά σου γιατί βλέπεις ότι έχεις τη δυνατότητα να δράσεις. Θα διατηρήσεις τις καλές δημόσιες σχέσεις γύρω σου, όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις υπερβολές. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το μορφωτικό επίπεδο που έχεις. Θα σε ενδιαφέρει το φαίνεσθαι, ενώ θα έχεις μια βιασύνη να ξεμπερδεύεις μια και καλή με οτιδήποτε είναι τελματωμένο και δεν βλέπεις μέλλον. Επαγγελματικά, θέλεις ένα νέο ξεκίνημα και αν βρεις το κεφάλαιο, έστω και μικρό, θα το επιχειρήσεις και θα επιτύχεις. Θα πρέπει όμως να γνωρίζεις ότι οι βιαστικές κινήσεις έχουν και ένα τίμημα, που θα κληθείς να πληρώσεις, αν κάνεις κάτι πολύ γρήγορα και παρορμητικά. Μπορεί οι κοινωνικές σου επαφές να είναι επιφανειακές αλλά κατά μία έννοια χρήσιμες. Ίσως αλλάξεις την εμφάνισή σου και την κάνεις πιο εντυπωσιακή.

Λέων

Θα δυναμώσεις, αφού θα νιώσεις ότι πολλά πράγματα μπορείς να καταφέρεις εύκολα και χωρίς κόπο. Το εξωτερικό και γενικά οτιδήποτε αφορά σε ανώτερες σπουδές θα είναι κάτι που εύκολα θα κυνηγήσεις και θα εξελίξεις οτιδήποτε έχεις ξεκινήσει. Μπορεί όμως να το κάνεις με όχι τόσο εκλεπτυσμένο τρόπο κι ίσως να υποκύψεις ακόμα και σε αρχηγικές τάσεις, με στόχο την προσωπική καταξίωση. Μια πολύ γρήγορη σχέση με ένα πρόσωπο που πιθανόν να το γνωρίσεις σε ένα ταξίδι είναι πιθανή αλλά δεύτερες σκέψεις δεν θα υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου γιατί δεν θα φοβάσαι ότι θα εκτεθείς. Δεν αποκλείεται να ξεπεράσεις ακόμα και τον φόβο της απόρριψης, σε περίπτωση που κάνεις μια βιαστική ερωτική εξομολόγηση.

Παρθένος

Θα σου δοθεί η κινητήρια δύναμη για να επεξεργαστείς ακόμα και βαθύτερα θέματα και ανάγκες σου, που όμως θα έχεις το θάρρος να τα βγάλεις στην επιφάνεια γιατί δεν θέλεις πλέον να κρύψεις τίποτα και από κανένα. Όλα θα γίνονται για ένα στόχο και ένα σκοπό. Συνεργασίες και οικονομικά βοηθήματα πιθανόν να τα διαχειρίζεσαι πιο εύκολα γιατί δεν θα έχεις το φόβο της αποτυχίας. Ένα άτομο, που ενδεχομένως να είναι τελείως διαφορετικό από τα δικά σου γούστα, θα μπει στην ζωή σου και με τον παρορμητισμό του ίσως σε παρασύρει και σε γάμο. Τα πάντα θα είναι για σένα πρωτόγνωρα και καινούργια, αρκεί να μην φοβάσαι και να τολμάς, ακόμα και σε ζητήματα που δείχνουν να έχουν μεγάλο ρίσκο.

Ζυγός

Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και σίγουρα θα εκπλαγείς από την εξωστρέφεια που θα έχεις όλο αυτό το διάστημα. Μπορεί να εμφανιστεί ένα άτομο που με την ορμή του θα σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που είναι δύσκολα για το χαρακτήρα σου. Ακόμα κι αν είσαι στην καλύτερη σχέση, θα αναζητήσεις την ατομικότητά σου. Όλα δείχνουν ότι έχεις το προβάδισμα και ότι εύκολα μπορεί να σου ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές μέσα από συνεργασίες αλλά και στενές σχέσεις. Όμως πρέπει να προσέξεις γιατί οτιδήποτε κάνεις θα χρειαστεί να έχεις πάρει συνειδητές αποφάσεις, αφού δεν αποκλείεται να βρεθείς ξαφνικά δεσμευμένος/η μέσα σε μια σοβαρή σχέση και μετά να το μετανιώσεις. Το ίδιο ίσως γίνει και με μια συνεργασία που στην αρχή θα σου φανεί πολύ καλή. Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η, πριν κάνεις το μεγάλο βήμα.

Σκορπιός

Για σένα, το πρώτο βήμα αυτές τις ημέρες είναι να αλλάξεις, κατά αρχάς την εμφάνισή σου, γιατί θα θέλεις να ανανεωθείς. Πιθανόν να ξεκινήσεις μια αποτοξίνωση ή ένα πρόγραμμα για το τι ακριβώς πρέπει να τρως και τι όχι, προκειμένου να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση. Θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να ομορφύνεις την καθημερινότητά σου, όπως επίσης να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες, χρησιμοποιώντας πιο ανοικτή και ειλικρινή επικοινωνία. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την δική σου προσπάθεια αλλά θα έχεις γρήγορα αποτελέσματα, αφού θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο. Μέσα στον χώρο της δουλειάς σου μπορεί να αναπτυχθεί ένα ξαφνικό ειδύλλιο που θα σε συνεπάρει γιατί θα είναι πολύ διαφορετικό από άλλες φορές.

Τοξότης

Θα είσαι στα πάνω σου και για ένα μεγάλο διάστημα θα γίνεις για λίγο παιδί, καθώς θα επιδοθείς σε παιχνίδια και θα προσφέρεις στον εαυτό σου πράγματα με μεγάλη ευκολία. Ένας μεγάλος έρωτας θα μπει με φόρα στη ζωή σου και θα είναι για σένα σωτήριος, αφού θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα αφεθείς άνευ όρων, όπως συνήθιζες να κάνεις όταν ερωτευόσουν, γιατί έχει περάσει από πάνω σου ένας Κρόνος που έχει περιορίσει τον αυθορμητισμό σου και σε έχεις ωριμάσει αρκετά. Η δημιουργικότητά σου θα είναι πολύ έντονη και πιθανόν κι εκκεντρική γιατί θα έχεις ανάγκη να ξεχωρίσεις μέσα από την μάζα και να κάνεις τα δικά σου. Πάντως, για να ηγηθείς και να περάσεις το μήνυμα της πρωτοπορίας θα πρέπει να αγαπήσεις κατά μια έννοια τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Η έκφρασή σου πλέον θα είναι πηγαία και αυθόρμητη, κάτι που θα σε κάνει να ανανεωθείς. Θα αναζητήσεις την πρωταρχική πηγή έμπνευσης, ζωής και δημιουργικότητας, μέσα όμως από μια υπερβολή, η οποία δεν είναι τόσο του χαρακτήρα σου. Γι’ αυτό φρόντισε, όταν βλέπεις ότι κάνεις πράγματα που δεν είναι συνυφασμένα με την δική σου προσωπικότητα, να βάζεις ένα φρένο για να μην νιώθεις μετά ενοχές και να μην κατηγορείς τον εαυτό σου που παρασύρθηκε σε δύσκολους δρόμους. Το σπίτι σου θα είναι ανοιχτό και φιλόξενο και σίγουρα θα είσαι πιο διαχυτικός/η με τους δικούς σου ανθρώπους, αφού θα εκφράζεσαι πιο εύκολα. Η εκκαθάριση του προσωπικού σου χώρου θα σου δώσει την αίσθηση καθαριότητας αλλά και του εξαγνισμού γιατί πραγματικά έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι όλα μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή και να εξελιχθούν προς μια καινούργια κατεύθυνση.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση, αφού επικοινωνείς και ξανοίγεσαι προς όλες τις κατευθύνσεις και αυτό σου δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση ότι ανήκεις παντού και μπορείς να συμμετάσχεις σε όλα. Νέες εμπειρίες από προσωπικές επαφές και γνωριμίες, μέσω ακόμα και συγγενικών ατόμων, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι αξίζεις. Θα έχεις μέσα στο μυαλό σου ότι κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει, το οποίο θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Καινούργιες γνώσεις και επαγγελματικά ανοίγματα θα σε φέρουν στο προσκήνιο και πιθανόν να αναβαθμιστείς και στη δουλειά σου. Ταξίδια και επαφές θα είναι για σένα στην πρώτη γραμμή, αφού θα έχεις την διάθεση να γυρνάς και να γνωρίζεις καινούργια μέρη.

Ιχθύες

Θα βάλεις νέες βάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου αλλά και τις επιθυμίες σου που πιθανόν αυτή την στιγμή να θέλεις να τις αλλάξεις, με στόχο την προσωπική σου ικανοποίηση. Πάντως το κυριότερο μέλημά σου πρέπει να είναι να βάλεις τις προτεραιότητές σου γιατί, μέσα στη φούρια των αλλαγών, ίσως να κάνεις κάποιες παρακινδυνευμένες κινήσεις που μεν προς στιγμή θα σε ενθουσιάζουν, αλλά μετά θα το μετανιώνεις. Γι’ αυτό οφείλεις να είσαι όσο πιο προσεκτικός/η μπορείς με τα έξοδα ή τις οικονομικές σου κινήσεις για να μην υπάρχουν ύστερα παρατράγουδα. Θα αγοράσεις καλλυντικά και αρώματα και το ότι θα έχεις ανάγκη να ξεχωρίσεις θα είναι για σένα μια διαφορετική νότα έκφρασης. Αν σχετίζεσαι επαγγελματικά με το γυναικείο κοινό, θα έχεις μεγάλη ανταπόκριση σε ό,τι προσπαθήσεις να περάσεις. Η κτητικότητα και η πιθανή ζήλεια στην ερωτική σου ζωή θα είναι μεν μικρής διάρκειας, αλλά πολύ έντονη και παθιασμένη.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved