Η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθύες από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου

Η γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύες με τις καλύτερες προοπτικές και αλλάζει όλα τα κακώς κείμενα. Από τις 3 Ιανουαρίου έως και τις 3 Φεβρουαρίου θα δώσει μια ευχάριστη νότα στην ατμόσφαιρα και θα βοηθήσει στην εξομάλυνση πολλών δυσκολιών που υπάρχουν αυτή την στιγμή αλλά και στην χαλάρωση των εντάσεων.

Θα πριμοδοτήσει πρωτίστως τους Ιχθύες και μετά Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους, οπότε ετοιμαστείτε για ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις.

Κριός

Θα απομονωθείς και θα κλειστείς για ένα διάστημα στον εαυτό σου αλλά δε θα σε πειράζει γιατί θα έχεις την πεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξεις εστίαση και το συναισθηματικό σου κέντρο, οπότε θα προσπαθήσεις να αυτοθεραπευτείς αλλά και να βοηθήσεις και άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Πιθανόν η λύπη να μην είναι το πιο γόνιμο συναίσθημα για τα δικά σου δεδομένα, όμως θα συμβάλλει στο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κατανοήσεις περισσότερο πράγματα και καταστάσεις. Μια σχέση, που λόγω συγκεκριμένων συνθηκών θα πρέπει να παραμείνει κρυφή, θα σε απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές.

Ταύρος

Θα βρεθείς με πολύ καλό κόσμο και θα διευρυνθούν οι ορίζοντές σου. Όλα θα τα δεις από μια άλλη, θετική οπτική γωνία, ενώ οι σχέσεις με τους φίλους σου θα γίνουν πολύ δυνατές σε συναισθηματικό επίπεδο. Εκεί πάντως που θα βγαίνεις με παρέες και διάφορα άτομα, από το πουθενά, θα σου προκύπτουν και επαγγελματικές ευκαιρίες. Γενικά, είναι μια ευνοϊκή περίοδος που αν συνάδουν και τα άλλα στοιχεία στο ωροσκόπιό σου, θα κάνεις ένα πολύ καλό, νέο ξεκίνημα. Γι’ αυτό άφησε και λίγο πίσω σου όλους τους θυμούς και τα αρνητικά συναισθήματα και υιοθέτησε μια ανοιχτή στάση απέναντι σε οτιδήποτε καινούργιο σου παρουσιάζεται.

Δίδυμοι

Σίγουρα δεν θα είναι δύσκολη περίοδος αλλά θα είναι αρκετά μπερδεμένη για το τι πρέπει να κάνεις αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις των άλλων ατόμων απέναντί σου, γι’ αυτό είναι σημαντικό να βάζεις τα όριά σου. Ό, τι δεν μπορείς να εξηγήσεις με την λογική σου, να κοντρολάρεις ή να διαχειριστείς, μην το αφήνεις να σε παιδεύει για να μη χάσεις τις πολύ ωραίες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και στα επαγγελματικά αλλά και στην κοινωνική σου ζωή. Ωστόσο, θα υπάρχουν και δελεαστικές παγίδες που θα χρειαστεί να τις ανακαλύψεις για να μην πέσεις μέσα. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις αλλά και πάλι δεν πρέπει να σου ξεφύγει ο έλεγχος.

Καρκίνος

Θα λάβεις ένα πολύ δυνατό μήνυμα ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι και να κάνεις. Βλέπεις ότι σου ανοίγονται πόρτες προς πολλές κατευθύνσεις κι αν βάλεις και εσύ το χεράκι σου, κάτι πολύ καλό θα γίνει στη ζωή σου με ένα ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο. Τα πάντα φυσικά θα εξαρτηθούν από το πόσο θέλεις πραγματικά να αλλάξουν τα κακώς κείμενα και δεν τα κρατάς για να παίζεις άθελά σου τον ρόλο του θύματος ή του ατόμου που έχει αδικηθεί, όπως επίσης κι από το άνοιγμα καρδιάς που θα επιδιώξεις να κάνεις. Η πολιτιστική σου δράση θα αυξηθεί και ένα φλερτ με τις τέχνες, την γνώση και τα θεάματα θα σε σπρώξει σε πολλές παραστάσεις και οτιδήποτε σου δίνει ένα διαφορετικό, κοσμοπολιτικό αέρα. Μια ξαφνική σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό θα σε συνεπάρει γιατί θα νιώσεις ότι ταιριάζετε.

Λέων

Το συγκεκριμένο διάστημα μπορείς να κερδίσεις μεγαλύτερη υποστήριξη από άτομα που έχουν μια δύναμη στον οικονομικό ή επαγγελματικό τομέα κι αυτό θα γίνει τόσο ξαφνικά και απρόσμενα, που ούτε και εσύ δεν θα το περιμένεις. Μια ξαφνική κληρονομιά ή ένα χρηματικό ποσό που ίσως προκύψει θα είναι κατά κάποιο τρόπο η ανταμοιβή σου σε ό,τι καλό έχεις προσφέρει αφιλοκερδώς προς τους άλλους. Όλα πάντως είναι πιθανά, γι’ αυτό μην αποκλείεις ακόμα και τα πιο τρελά σου σχέδια. Οι σεξουαλικές σου επαφές θα είναι πιο αισθησιακές και ιδιαίτερες, αφού θα λειτουργήσουν πλέον και άλλα στοιχεία στις ερωτικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές στο ποτό και στο φαγητό.

Παρθένος

Μπαίνεις μάλλον στην καλύτερη περίοδο αυτής της χρονιάς, αφού η Αφροδίτη θα μπει στον άξονά σου και θα παρασύρει στο πέρασμά της οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, με στόχο την εξυγίανση αλλά και την θεραπεία από κάθε πληγή. Όλα όμως θα γίνουν μέσω τρίτων γιατί, παρά το ότι θα είσαι πρωταγωνιστής στο έργο, δεν θα έχεις εσύ τις πρωτοβουλίες αλλά θα εισπράττεις με ένα πολύ εύκολο τρόπο όλη την εύνοια που σου δίνεται από τους άλλους. Οπότε, θα επέλθει η ισορροπία αλλά και η δικαιοσύνη που περιμένεις για να νιώσεις μέσα σου ότι τελικά έχεις την προστασία του σύμπαντος και των ανώτερων δυνάμεων.

Ζυγός

Υπάρχουν καθημερινές ασχολίες, οι οποίες κατά κάποιο τρόπο σε σπρώχνουν –θέλεις, δεν θέλεις- να ασχοληθείς με τις τέχνες αλλά και με οτιδήποτε σχετίζεται με την ομορφιά και την αρμονία, αλλά σε πρακτικό επίπεδο, προσφέροντας στους άλλους στήριξη και συμπόνια. Όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα κρατήσεις τις προσωπικές σου σχέσεις σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και κυρίως αν θα έχεις την όρεξη να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Επειδή δε σου αρέσει το άσχημο περιβάλλον, ακόμα και μέσα στη δουλειά σου, θα προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις και τις πιο δύσκολες σχέσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός

Όλα αλλάζουν και γίνονται πιο εύκολα, αφού θα έχεις μεγάλη εύνοια για αυτό θα περάσεις πολύ καλά. Ο έρωτας και το ρίσκο θα σου δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από την μονοτονία και την βαρεμάρα. Θα δεις να γίνονται πράγματα με κάποιο μαγικό τρόπο, τα οποία δεν περίμενες καν και θα νιώσεις ότι η αγάπη είναι το απαραίτητο συστατικό για να αποκτήσεις ευεξία. Η καλλιτεχνία και γενικά η δημιουργικότητα θα ξεπηδήσουν από μέσα σου ξαφνικά. Θα έχεις αρκετές κατακτήσεις κι αν είσαι ελεύθερος/η, θα ανοίξει ένα νέο ερωτικό μέτωπο. Η διασκέδαση θα είναι αρκετά συχνή και όμορφες στιγμές θα διανθίζουν την καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Θα είσαι πιο ανοικτός/η απέναντι σε όλους και όλα, αν και θα σου βγει μια υπερβολή. Θα είναι μια καλή περίοδος, όπου θα απολαύσεις την οικογενειακή σου ζωή και το σπίτι σου θα είναι το καταφύγιο και το ήρεμο λιμάνι σου. Η αγάπη και η ζεστασιά των δικών σου ανθρώπων θα κάνει καλό στην ψυχή σου, οπότε με κάποιο τρόπο θα δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο θετικής ενέργειας, με το οποίο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ακόμα και ένα πολύ βαθύ τραύμα σου. Ο έρωτάς σου για ένα πρόσωπο θα εμπεριέχει μια μορφή συμπόνιας και αποδοχής και θα σε βοηθήσει να αποτινάξεις από πάνω σου την πίεση που σου ασκεί ο πλανήτης Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ακόμα και δύσκολες στιγμές που πιθανόν να είχες με συγγενείς ή γείτονες. Θα έχεις μια τάση συμβιβασμού γιατί θα κατανοείς τις απόψεις των άλλων, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να κάνεις καλύτερες σχέσεις και να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο. Η καλλιτεχνία, ο γραπτός λόγος, η μουσική και γενικά οτιδήποτε σε αναβαθμίζει και σου δίνει ποιότητα, θα είναι για σένα ο κύριος στόχος. Όλα θα πάρουν την δική τους πορεία εύκολα, χωρίς εσύ να κουραστείς ιδιαίτερα. Θα ξεδιπλωθούν τα ταλέντα σου κι η αναγνώριση της αξίας σου μπορεί να προέλθει από ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Υδροχόος

Η ενασχόλησή σου με τα οικονομικά θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία θα σου δώσει μια καινούργια διάσταση γιατί θα κινηθείς με βάση το παρόν και δεν θα μείνεις να κοιτάζεις το παρελθόν ή το μέλλον και να κάνεις σκέψεις που δεν είναι του επιπέδου σου. Θα καταλάβεις από ένστικτο το συμφέρον σου αλλά και με ποιο τρόπο θα ικανοποιήσεις όλες σου τις προσωπικές επιθυμίες. Πιθανόν να κερδίσεις ένα ποσό από μια κληρονομιά ή να σου τύχει μια δουλειά που θα βγάζεις χρήματα αρκετά εύκολα, κυρίως αν σχετίζεται με τον γυναικείο πληθυσμό και οτιδήποτε έχει να κάνει με μόδα, καλλυντικά, αισθητική, ένδυση ή κηπουρική.

Ιχθύες

Θα είσαι το επίκεντρο και για ένα μεγάλο διάστημα θα έχεις ομορφιά, αρμονία, καλοτυχία και καλοσύνη. Η ευδιαθεσία σου θα βοηθήσει να ξεφύγεις ακόμα και από τα πιο δύσκολα προβλήματα και με την επιμονή σου θα ξεπεράσεις τα πάντα. Όλα θα είναι ευχάριστα και εύκολα. Η εξωστρεφής προσωπικότητά σου θα βοηθήσει στο να κατακτήσεις ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους. Τα γλυκά και η μουσική θα είναι η ευχαρίστηση ενασχόλησή σου και θα θέλεις να περνάς όμορφα. Ακόμα και αν δοκιμάζεσαι, θα βρεις λύσεις που θα είναι άμεσες οι οποίες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα είναι να μην διαλέγεις συνέχεια την καλοπέραση και την ευκολία γιατί πιθανόν να χαλαρώσεις πολύ και αυτό ίσως σε βγάλει έξω από το παιχνίδι.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved