Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 07° 40' 40" ΖΥΓΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 53' 54" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 23° 19' 37" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 23° 40' 04" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 22° 34' 57" ΖΥΓΟΣ
ΔΙΑΣ - 14° 25' 27" ΤΑΥΡΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 01° 28' 10" ΙΧΘΥΕΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 22° 38' 08" ΤΑΥΡΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 57' 09" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 27° 54' 55" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 24° 53' 46" ΚΡΙΟΣ

Η αφοσιωμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα είναι στον Αιγόκερω από τις 12 Νοεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου

Η αφοσιωμένη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα δώσει μια ψύχραιμη αλλά και αριστοκρατική νότα στο σκηνικό αυτών των ημερών. Η περίοδος από τις 12 Νοεμβρίου έως και τις 7 Δεκεμβρίου θα χαρακτηρίζεται από ποιότητα και συγκράτηση, ακόμα και στην απόλαυση. Σίγουρα με τη συγκεκριμένη Αφροδίτη θα εκτιμηθούν οι αξίες, η κομψότητα αλλά και οι κλασσικές δομές ενώ θα υπάρχει μια τάση για ανάληψη ηγεσίας, σε συνδυασμό με την αγάπη για την εργασία και την προσπάθεια, με σκοπό την επιτυχία.

Θα ευνοήσει κυρίως τον Αιγόκερω και μετά τον Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ.

 

Κριός

Όλα θα τα βιώνεις κάπως συγκρατημένα γιατί ακόμα κι η αισιοδοξία που θα υπάρχει μέσα σου σύμφωνα με την επικρατούσα αντίληψη θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες βάσεις. Θα ξαναπιάσεις τις σχέσεις σου από την αρχή, αφού θα βάλεις με τον τρόπο σου όρια, τα οποία δεν θα είναι και τόσο εύκολο να μετακινηθούν. Θα αναλάβεις πάντως ένα κομμάτι ηγετικού ρόλου, οπότε θα αναγκαστείς να έχεις μια αυτοσυγκράτηση, η οποία είναι απαραίτητη για να μην προκαλείται κάποιο αρνητικό σχόλιο για το όνομά σου. Η επαφή με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα έχει και την χροιά της ανάγκης, όμως θα σε οδηγήσει σε ένα ιδιαίτερο δρόμο αγάπης.

Ταύρος

Θα είναι πιο ευνοϊκή αυτή η περίοδος, αφού δεν θα υπάρχει κάτι φλου που να σε αποδιοργανώνει και να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Θα αναζητήσεις τη λογική και τη δομημένη σχέση γιατί οτιδήποτε λαμπερό και θεαματικό, πιθανόν να σου δημιουργεί αμφιβολία. Χωρίς να το καταλαβαίνεις, θα έχεις ανάγκη για εξουσία και έλεγχο, οπότε θα προτιμήσεις να σχετιστείς με κάποιον/α που σου δίνει αυτά τα εχέγγυα. Μπορεί να ακολουθήσεις και τη συμβουλή της οικογένειας ή ενός πολύ δικού σου ατόμου για μια γνωριμία που φαίνεται καλή και σίγουρη. Ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, νέες καλλιτεχνικές γνώσεις και γενικά μια ποιοτική και εξελιγμένη στάση στον τρόπο συμπεριφοράς σου θα είναι ένας από τους προσωπικούς σου στόχους.

Δίδυμοι

Αλλάζεις τελείως τον τρόπο που σχετίζεσαι με τον έξω κόσμο και μπαίνεις σε άλλα, πιο βαθιά μονοπάτια, τα οποία όμως πιστεύεις ότι σε εξελίσσουν και σου δημιουργούν μια διαφορετική οπτική γωνία. Οφέλη από συνεταιρισμούς και κληρονομιές που μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, πιθανόν να σε αναστατώσουν γιατί θα νιώσεις μεγαλύτερη την ευθύνη. Η σεξουαλικότητά σου θα είναι πολύ έντονη, όμως θα ξεδιπλώσεις όλο το ταμπεραμέντο σου, μόνο αν νιώσεις ασφάλεια. Ίσως σε ενδιαφέρει περισσότερο η πολιτική, η ψυχολογία και οτιδήποτε σε πάει σε βάθος γιατί βιώνεις μια αναστάτωση μέσα σου αλλά και εξωτερικά από τις διάφορες καταστάσεις της ζωής σου. Πάντως ένας Αιγόκερως θα είναι το καρμικό σου ταίρι.

Καρκίνος

Η σιγουριά που θα σου δώσει η Αφροδίτη στον άξονά σου θα σε κάνει να επεκταθείς και να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή συνεργασίες που θα σου κάνουν πολύ καλό. Όλα θα αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη και θα έχουν μια ιδιαίτερη επίδραση στο μυαλό και στα συναισθήματά σου, επειδή θα έχεις σαν γνώμονα την αγάπη και μόνο αυτή. Οι αρμονικές επαφές και το ευχάριστο περιβάλλον θα είναι το βασικό σου μέλημα. Τώρα, αν υπάρχει και ένα είδος υλικής εξασφάλισης από την πλευρά σου, δεν θα το θεωρήσεις λάθος γιατί έτσι θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και έτσι βιώνεις την εκάστοτε σχέση σου. Θα ταιριάζεις πιο εύκολα με άτομα που πιθανόν να είναι διαφορετικά από εσένα αλλά θα είσαι όσο μπορείς πιο συντροφικός/ή και με μεγάλη διάθεση συνεργασίας. Ένας «τραυματισμένος» γάμος ή συμβίωση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Λέων

Θα περιορίσεις το ταμπεραμέντο σου κι αυτό μπορεί σου στερεί κάπως τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια, αλλά τουλάχιστον οι προσπάθειες που θα κάνεις συνειδητά θα πιάσουν τόπο και πάνω από όλα θα ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ. Η καθημερινότητά σου θα είναι πιο οργανωμένη γιατί θα μπεις σε καλούπια και σε σχήματα τα οποία θα εξυπηρετήσουν περισσότερο τη δημόσια εικόνα σου. Το καλό είναι ότι θα ενδιαφερθείς για την σωματική σου υγεία, κυρίως για τα μαλλιά το δέρμα και τα δόντια σου. Μια σχέση από την δουλειά σου μπορεί να προκύψει ξαφνικά.

Παρθένος

Θα αναβαθμίσεις τις ερωτικές σου επαφές και μέσα από εκεί θα αλλάξεις την ποιότητα και τον τρόπο που σχετίζεσαι. Θα σε ελκύουν άτομα με κοινωνικό ή επαγγελματικό κύρος και θα καταφέρεις να κάνεις υπερβάσεις. Το ζητούμενο είναι να περάσεις καλά και να φλερτάρεις με το τακτ και την ευγένεια που απαιτείται τη συγκεκριμένη περίοδο. Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θα αφήσεις το δημιουργικό μεράκι να σε κατακτήσει γιατί είναι η εποχή της καλλιτεχνικής δράσης. Η σφραγίδα σου θα μπει πιο εύκολα σε ό,τι καταπιαστείς γιατί εσύ θα έχεις βρει τρόπο να το αναδείξεις. Θα εκφράσεις με ένα πολύ ρομαντικό τρόπο τα θέλω και τις επιθυμίες σου. Μια καινούργια σχέση μπορεί να δημιουργηθεί και μέσα από αυτή να ανανεωθείς γιατί το συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη για μακρόχρονη διάρκεια και σταθερότητα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη, σαν κυρίαρχος πλανήτης σου, όταν αλλάζει ζώδιο πάντα χρωματίζει την ζωή σου ανάλογα. Αυτή την περίοδο θα σου δώσει μια διαφορετική οπτική γωνία, από την οποία θα βλέπεις τα πράγματα, πιο σοβαρή και μετρημένη. Γι’ αυτό, θα αναζητήσεις την τελειότητα στις σχέσεις, στην προσωπική σου εμφάνιση αλλά και την κοινωνική σου ανέλιξη. Η κλασσική έννοια της ομορφιάς θα σε απασχολήσει περισσότερο από ποτέ. Μέσα στο σπίτι σου θα κάνεις κάποιες ανακατατάξεις και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις αρμονικές σχέσεις με την οικογένεια, στα πλαίσια όμως των ορίων του προσωπικού σου πρωτόκολλου. Η υλική διάσταση των πραγμάτων θα καθορίσει τις ανάγκες σου και τη διάθεση να πετύχεις στόχους. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα είναι μέσα στις επιδιώξεις σου.

Σκορπιός

Θα ανοίξουν οι πόρτες της επικοινωνίας και των πολλών επαφών με συγγενείς αλλά και με πρόσωπα που αυτήν τη στιγμή είναι μακριά από εσένα. Όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα αλλά τα όρια θα είναι ευδιάκριτα, τα οποία εσύ θα φροντίσεις να βάλεις. Η τέχνη, με την κλασική της μορφή, θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Πιθανόν ένα επαγγελματικό ταξίδι να σου προσφέρει μια ιδιαίτερη γνωριμία ή να είναι η αιτία έναρξης μιας καινούργιας σχέσης. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τις καταστάσεις γιατί από τη μια θέλεις να κάνεις βήματα και να ξεφύγεις από μια συγκεκριμένη κατάσταση, από την άλλη όμως την κρατάς από φόβο. Οι συζητήσεις σου πάντως, ακόμα και οι ερωτικές, θα είναι συγκεκριμένες και ποιοτικές.

Τοξότης

Θα σε απασχολήσει περισσότερο το οικονομικό θέμα και θα προσπαθήσεις να κάνεις επαφές και γνωριμίες, με σκοπό να εξασφαλίσεις σημαντικές βοήθειες. Θα σου δοθούν κίνητρα για ένα καλύτερο σώμα και γενικότερα μια βελτιωμένη εμφάνιση. Για αυτό θα επιδοθείς σε αγορές κάποιων κομματιών για την γκαρνταρόμπα σου που μπορεί να έχουν διαχρονική αξία. Οι επιθυμίες σου θα είναι πιο περιορισμένες αλλά και πιο ακριβές γιατί θα στοχεύεις στην κοινωνική αναβάθμιση. Ίσως νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτος/η γι’ αυτό θα κρατήσεις μέσα σου αυτά που αισθάνεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αιγόκερως

Όλα θα γίνονται σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες αλλά και την οπτική γωνία που βλέπεις τα πράγματα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει πολύ και θα σου δώσει το προβάδισμα που έχεις ανάγκη εδώ και καιρό. Τα πάντα θα είναι πιο εύκολα γιατί εσύ θα ανοίξεις την καρδιά σου και θα εκτιμήσεις πρώτα τον εαυτό σου και μετά τις προσπάθειες που έχεις κάνει ως τώρα. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να αντιληφτείς τι ακριβώς θέλεις από εσένα και τη ζωή σου. Το ότι θα φτιάξεις μαλλιά, εμφάνιση και γενικά οτιδήποτε δεν σου αρέσει πάνω σου είναι δεδομένο. Θα προχωρήσεις βέβαια βάσει οργανωμένου σχεδίου και αυτό θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη οποιοδήποτε κομμάτι σου στο οποίο αυτή την στιγμή επικρατεί χάος.

Υδροχόος

Θα έχεις την ανάγκη να αφήσεις για λίγο πίσω σου την φασαρία και την δράση, κυρίως την κοινωνική και να εκπαιδευτείς περισσότερο στην ησυχία και στην σιωπή. Πιθανόν να νιώσεις μια μικρή συναισθηματική ανεπάρκεια γι’ αυτό να θέλεις να κλειστείς στο καβούκι σου, ώστε να μην πληγωθείς άλλο. Όλα όμως θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που έχεις δομήσει μέχρι τώρα τις προσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Θα έχεις μια προστασία, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνεις και θα αποδεχθείς κάποια πράγματα, τα οποία δεν μπορείς εύκολα να δικαιολογήσεις με τη λογική σου. Η διάθεση να βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς σε άτομα που χρειάζονται στήριξη θα σε κάνει υπερβολικά φιλάνθρωπο/η και ευαίσθητο/η.

Ιχθύες

Ξεκινάς μια πολύ συγκεκριμένη διαδρομή, η οποία θα σε βοηθήσει να μπεις σε ισχυρούς κύκλους που σε προδιαθέτουν για μια ανερχόμενη πορεία, ακόμα και στα επαγγελματικά σου. Τις κοινωνικές σου σχέσεις και γενικά τις επαγγελματικές ή προσωπικές σου επιδιώξεις μπορεί να τις δεις σαν εργαλείο που θα σου εξασφαλίσει την υλική επιτυχία και το κύρος. Ο έρωτας σίγουρα θα παίξει ρόλο στη ζωή σου αλλά με ένα πολύ συγκρατημένο και ορθολογικό τρόπο γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς αλλά ούτε και να κάνεις λάθη τα οποία αργότερα να σε κάνουν να μετανιώσεις. Ίσως μάλιστα αναζητήσεις τις παραδοσιακές και κλασικές αξίες της οικογένειας από έναν/μία σύντροφο.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved