Ο καινοτόμος Άρης στον Υδροχόο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

O Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου

Ο καινοτόμος Άρης στον Υδροχόο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης θα ξεκινήσει την πορεία του στον Υδροχόο στις 9 του μηνός και θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Η ενέργειά του θα δώσει μια σπίθα ζωντάνιας στην επικοινωνία, ενώ οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες. Η καινοτομία κι ο πειραματισμός σε θέματα τεχνολογίας θα αναπτυχθούν περισσότερο. Η επαναστατική διάθεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την αδικία και γενικά με τις αρχές και την αλήθεια.

Θα επηρεάσει θετικά πρωτίστως τον Υδροχόο και μετά τον Κριό, τους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Τοξότη.

Κριός

Ανακατεύεσαι με πολύ περισσότερα πράγματα και αυτό θα σε βάλει σε μια κατεύθυνση, η οποία θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις από το στάδιο που είσαι τώρα. Κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα ανταμειφτείς για αυτό. Πιθανόν να γνωρίσεις καινούργια άτομα γιατί θα αλλάξεις την αντίληψή σου, όσον αφορά στη δύναμη της ομάδας. Ο πειραματισμός αλλά και η ανάγκη σου για καινοτομία θα σου δώσουν την ώθηση, ώστε να προχωρήσεις περισσότερο διάφορες ιδέες ή θεωρίες που είχες ανολοκλήρωτες.

Ταύρος

Ο τρόπος δράσης σου θα αλλάξει γιατί όλα θα τα βλέπεις κάτω από νέο πρίσμα και αυτό θα σου δώσει την άνεση να χρησιμοποιήσεις καινοτόμες και διαφορετικές μεθόδους. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για σένα αυτό το διάστημα γιατί καλείσαι να αλλάξεις οτιδήποτε δε σου αρέσει και να τοποθετηθείς πιο ανοικτά σε θέματα τα οποία είναι για σένα ταμπού. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το πώς σκέφτεσαι και λειτουργείς σε οτιδήποτε αφορά στην κοινωνικό κομμάτι και να γίνεις πιο εξωστρεφής και μοντέρνος/α. Πρέπει ωστόσο να συγκρατείς τα νεύρα σου και να ελέγχεις τις αντιδράσεις ή τάσεις εκκεντρικότητας που μπορεί να σε πιάσουν. Η πατρική επιρροή πάνω σου θα είναι πολύ ισχυρή, είτε σε ψυχολογικό είτε σε πρακτικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Θα αναπτύξεις πιο εύκολα δράση και θα έχεις ισχυρά κίνητρα σε ό,τι κάνεις. Το καλό είναι ότι θα μπορέσεις εύκολα να προσαρμόσεις καινούργιες ιδέες και νοοτροπία σε οτιδήποτε αφορά σε θέματα δουλειάς, σπουδών ή ακόμα και νομικών υποθέσεων. Πιθανόν να στραφείς προς τομείς που σχετίζονται με τον στρατό, τις τηλεπικοινωνίες, κομπιούτερ αλλά και τηλεόραση. Θα δουλέψεις σκληρά για να φτάσεις στον στόχο σου και θα τα καταφέρεις γιατί θα έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα και μαχητικότητα. Αυτό που θα καθορίσει την επιτυχία σου θα είναι η σιγουριά που θα βγαίνει από μέσα σου σε σχέση με την αξία σου κάτι που θα βοηθήσει στο να είσαι πιο παραγωγικός/η.

Καρκίνος

Περίεργες και πολύ ιδιαίτερες καταστάσεις θα βιώσεις με αυτόν τον Άρη. Ίσως πρέπει να ενστερνιστείς νέες θεωρίες σε θέματα οικονομικά και γενικότερα σε όλες τις συναλλαγές σου γιατί είναι αναγκαίο να αλλάξεις τελείως τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα και ό,τι έχει να κάνει με τις εισπράξεις από τρίτους. Η διάθεση για σεξουαλική απελευθέρωση, μέσα από πρωτόγνωρες σχέσεις κι εμπειρίες, θα σου δώσει κάτι το διαφορετικό, το οποίο ήταν μάλλον δύσκολο να βιώσεις παλιότερα. Η δουλειά πιθανόν να σε ζορίσει γιατί θα αλλάξεις εντελώς ρότα αλλά και αντίληψη για να την επαναπροσεγγίσεις. Η ψυχολογία και γενικά η έρευνα θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις όλες τις υπαρξιακές σου αναζητήσεις.

Λέων

Θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης και αυτό σίγουρα μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην προκαλείς γιατί δεν αποκλείονται επιθέσεις, διενέξεις, ακόμα και ζητήματα με το νόμο. Θα προσπαθήσεις να μην μοιράσεις την προσωπική σου δύναμη δεξιά και αριστερά, όμως έτσι θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα θέλεις να γίνεται το δικό σου και αν δεν γίνεται, θα νιώθεις ότι δεν σε σέβονται ή δεν σε εκτιμούν όσο θα έπρεπε. Γενικά θα ασχολείσαι αρκετά με το πώς σου συμπεριφέρονται κι η κοινή γνώμη αλλά και αυτή των κοντινών σου ανθρώπων θα είναι πολύ σημαντική για σένα.

Παρθένος

Η καθημερινότητά σου πιθανόν να γίνει αρκετά πιεστική, αφού θα αναγκαστείς να δουλέψεις πιο σκληρά, αν και θα έχεις μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων και θα στραφείς προς νέους ορίζοντες. Χρειάζεται οτιδήποτε κάνεις να το επικοινωνήσεις περισσότερο και αυτό θα σε οδηγήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα πρέπει να κοντρολάρεις τον θυμό σου και γενικά να είσαι πιο ανοιχτός/η σε κάθε τι καινούργιο και διαφορετικό. Κυρίως πρέπει να προσέχεις να μη βιάζεσαι γιατί μπορεί να γίνουν λάθη τα οποία θα κληθείς εσύ να διορθώσεις. Ίσως καταπιαστείς με εναλλακτικές ή ενεργειακές θεραπείες, γιόγκα και διαλογισμό για υγεία και ευεξία.

Ζυγός

Θα βγεις προς τα έξω πολύ δυναμικά για να βρεις το άλλο σου μισό. Η ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ πιο δραστήρια από άλλες φορές, ίσως γιατί θα έχεις εσύ μια επιθετική στάση και θα κυνηγήσεις όποιον/α σε ενδιαφέρει. Θα είσαι πιο ανοιχτός/η και πρόθυμος/η και με αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίσεις πιο εύκολα ένα άτομο που θα σου ταιριάζει. Η φιλική σου στάση θα σε βοηθήσει να επεκταθείς περισσότερο κοινωνικά ενώ οι έντονες παρορμήσεις σου θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην καθημερινότητά σου. Η ασχολία με τα παιδιά και γενικά με οτιδήποτε σε κάνει πιο δημιουργικό/η αλλά και εφευρετικό/η θα είναι για σένα δώρο αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Θα γίνεις όσο μπορείς πιο φιλικός/η και θα έχεις μεγαλύτερη προθυμία για συνεργασία. Το θέμα είναι ότι ίσως η διάθεσή σου εξαρτάται από την οικογένεια και το οικείο περιβάλλον σου. Η ανάγκη σου για ασφάλεια θα είναι η κινητήριος δύναμή σου, η οποία όμως πιθανόν να πυροδοτήσει ακόμα και ακραίες σου συμπεριφορές, σε περίπτωση που νιώσεις ότι απειλείσαι. Μια αλλαγή στον χώρο, ακόμα και σπιτιού, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη για την δική σου την ψυχοσύνθεση, αφού σου αισθάνεσαι ανασφάλεια. Πάντως η τάση σου να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο και καινοτόμο όπου μένεις, θα σε δραστηριοποιήσει. Να τις πολλές σκέψεις γιατί είναι ανασταλτικές για τη δράση σου. Οι παραδοσιακές αντιλήψεις και συμπεριφορές θα κοντραριστούν με τις καινούργιες που καλείσαι να διαχειριστείς.

Τοξότης

Θα λειτουργείς αρκετά παρορμητικά και αυτό θα σε βοηθήσει στο να ξεπεράσεις αναστολές κι εμπόδια. Μπορεί ξαφνικά να τα λες έξω από τα δόντια και να μην σκέφτεσαι καθόλου τις συνέπειες γιατί θα σε ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια. Επίσης, θα υπερασπίσεις, αν χρειαστεί, τα άτομα του περιβάλλοντός σου με μεγάλο πάθος. Θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μια τάξη κάποιες καινοτόμες ιδέες σου και να τις περάσεις με έξυπνο τρόπο, κάτι που θα σε φέρει κοντά στην επιτυχία. Το ραδιόφωνο, το γράψιμο, η τηλεόραση και οτιδήποτε αφορά στα μέσα επικοινωνίας θα σε μαγνητίσει. Όλα θα είναι πιο εύκολα, ακόμα και το θέμα ενός αυτοκινήτου, ενώ είναι πιθανό να ταξιδέψεις σε πολλά μέρη ή να κάνεις γνωριμίες και επαφές με το εξωτερικό, ανοίγοντας έτσι νέες πόρτες.

Αιγόκερως

Θα επεκταθείς σε επαγγελματικό, κυρίως όμως σε οικονομικό επίπεδο γιατί όλα θα τα ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή, με νέες αρχές και ιδέες. Η καινοτομία και η έρευνα θα σε βάλουν σε καινούργια μονοπάτια, ενώ είναι πιθανό μια συνεργασία που στην αρχή δε σου γέμιζε το μάτι, τελικά να σε συνεπάρει γιατί θα ανακαλύψεις διαφορετικές πτυχές της που δεν περίμενες καν. Το ζητούμενο αυτής της περιόδου είναι η αλλαγή στην οικονομική σου κατάσταση, μέσα από καινούργιες μεθόδους και θα δουλέψεις σκληρά με σκοπό το κέρδος. Είναι σημαντικό πάντως το πώς θα διαχειριστείς τα χρήματα γιατί δεν αποκλείεται να ξεφύγεις και να κάνεις σπατάλες, δημιουργώντας έτσι «τρύπα» στον προϋπολογισμό σου.

Υδροχόος

Θα δράσεις πολύ δυναμικά και θα βγάλεις όλα σου τα απωθημένα, έχοντας διάθεση για επέκταση και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Γενικά, θα είσαι πολύ θετικός/η γιατί θα έχεις το θάρρος της γνώμης σου και μια ιδιαίτερη μαχητικότητα σε ό,τι κάνεις. Η σωματική σου δύναμη και η ισχυρή σου θέληση θα σε σπρώξουν κατευθείαν στην καρδιά των γεγονότων. Θα πρέπει όμως να κοντρολάρεις την ανυπομονησία σου και να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου εποικοδομητικά. Πάντως η προσπάθεια σου θα πιάσει τόπο, αν αποφασίσεις να οργανωθείς αλλά και να φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορεί να γυμνάζεσαι υπερβολικά ή να καταπονείς το σώμα σου, όμως να προσέχεις γιατί υπάρχει μια τάση για ατυχήματα.

Ιχθύες

Θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι άλλοι και πώς μπορείς να τους προστατέψεις γι’ αυτό θα ασχοληθείς με τους κατατρεγμένους και τους αδύναμους. Η μυστικοπάθεια που θα σε πιάσει θα σου κάνει καλό γιατί πιθανόν να είχες ήδη ανοιχτεί πολύ. Δεν αποκλείεται να κάνεις τον ντετέκτιβ και να ψάχνεις να βρεις κρυμμένα μυστικά που αφορούν σε μια σχέση σου. Θα αισθανθείς ένα είδος περιορισμού γιατί οι συνθήκες δε θα σου επιτρέψουν να κάνεις ό,τι θέλεις και όπως το θέλεις. Ο θυμός που θα σου βγει στην επιφάνεια μπορεί να σε κάνει να «μουλαρώσεις» με το σύστημα και οτιδήποτε σε καταπιέζει. Ίσως να μην ικανοποιείσαι εύκολα και να βλέπεις ότι είναι μάταιο να προσπαθείς να αλλάξεις διάφορες καταστάσεις γιατί εσύ δεν θα έχεις τη διάθεση να κάνεις πράγματα.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved