Η τυχερή Αφροδίτη στον Τοξότη και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Αφροδίτη στον Τοξότη 18 Οκτωβρίου έως 11 Νοεμβρίου .

Η τυχερή Αφροδίτη στον Τοξότη και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ξεκινάει την αισιόδοξη πορεία της από τις 18 Οκτωβρίου και μέχρι τις 11 Νοεμβρίου θα μοιράζει απλόχερα τα δώρα και τη θετική της ενέργεια. Θα υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία, κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Ταξίδια, χαρά, μόρφωση και φιλοσοφία είναι τα μεγάλα της ατού. Το χιούμορ, το φλερτ αλλά και η αυτονομία είναι τα δώρα που θα προσφέρει κυρίως στον Τοξότη, αλλά και σε Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους.

Κριός

Θα προσπαθήσεις να απολαύσεις περισσότερο ορισμένα πολιτιστικά γεγονότα, ταξίδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις και εκπαιδευτικές διαδικασίες κάθε είδους. Θα βιώσεις καλύτερες στιγμές με συγγενείς και με άτομα που ίσως βρίσκονται στο εξωτερικό. Επίσης με δική σου πρωτοβουλία ενδέχεται να δημιουργήσεις όσο μπορείς καλύτερες σχέσεις με τα πεθερικά σου. Όλα γενικά θα ρέουν πιο εύκολα γιατί θα έχεις μια αισιόδοξη στάση ζωής. Η μόρφωση και η αναζήτηση της αλήθειας θα σε απασχολήσουν για ένα μεγάλο διάστημα.

Ταύρος

Οφέλη από μια πώληση ή από μια κληρονομική υπόθεση θα διαψεύσουν ακόμα και τα πιο δύσκολα σενάρια. Αρκεί να κρατήσεις ψηλά το ηθικό και την αισιοδοξία σου σε θέματα συνεργασίας. Η υποστήριξη που θα έχεις από ένα συγκεκριμένο άτομο θα δημιουργήσει έτσι και αλλιώς θετική εικόνα προς τους τρίτους. Μπόλικος αισθησιασμός και σεξουαλικότητα σε συνδυασμό με μια πιο ελεύθερη συμπεριφορά θα παραμερίσουν τα εμπόδια και θα έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει άμεσα.

Δίδυμοι

Θα ωφεληθείς άμεσα, αφού η Αφροδίτη στον Τοξότη θα διανθίσει την ζωή σου με νέες εμπειρίες και θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες. Οι δημόσιες σχέσεις σίγουρα θα σε βοηθήσουν, αλλά κι εσύ θα βοηθήσεις, αφού θα υπάρχει μεγαλύτερη εύνοια στις επαφές με όλους τους στενούς σου συνεργάτες. Η ικανότητα της δημιουργίας ευχάριστου περιβάλλοντος είναι μοναδικό δικό σου προνόμιο. Η δημοφιλία θα σε συνοδεύει για ένα διάστημα και αν συντρέχουν και άλλες πλανητικές συνθήκες θα γίνεις πάρα πολύ γνωστός/ή και σε έναν ευρύτερο κύκλο. Σίγουρα θα έχεις σημαντική υποστήριξη από άτομα που έχουν ικανότητα σε ό,τι κάνουν. Σε θέματα που σχετίζονται με το Νόμο θα υπάρξει ένα ποσοστό επιτυχίας.

Καρκίνος

Γενικά θα έχεις μια μεγαλύτερη έφεση στο να εξυπηρετείς άτομα που έχουν αποκλειστικά την ανάγκη σου και θα διαθέσεις αρκετό από το δυναμικό σου βοηθώντας τους. Όλων των ειδών οι διαιτησίες, η συμβουλευτική αλλά και οτιδήποτε απαιτεί καλλιτεχνική εργασία θα το ακολουθήσεις. Μπορεί να υπάρχουν διάφορα προβλήματα με κάποια άτομα και εσύ θα πρέπει να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον για όλους, κυρίως στον εργασιακό σου χώρο. Πάντως, αν διαπιστώσεις ότι οι άλλοι προσπαθούν να χαλάσουν την ηρεμία σου, ο ρόλος της διαιτησίας είναι αυτός που θα σε ισορροπήσει. Προσπάθησε να ελέγξεις τη διατροφή σου γιατί είναι πιθανόν να κάνεις υπερβολές.

Λέων

Βιώνεις μια ευχάριστη εσωτερική διάθεση, νιώθεις ότι έχει γυρίσει ο έρωτας στη ζωή σου και μπορεί τελικά να μην είναι τόσο λάθος αυτό που νιώθεις. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει σωστά μέσα σε μια σχέση, γιατί θα έχεις την διάθεση να περάσεις όμορφα και να μην στερηθείς καθόλου την αγάπη. Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν και δουλειά με τον εαυτό σου. Μπορεί να γίνεις υπερβολικά δημιουργικός/ή και να βγουν τα φυσικά σου ταλέντα στην επιφάνεια. Οπότε θα χαρίζεις αυτό το διάστημα απλόχερα την αγάπη σου αλλά και την αγάπη για ένα συγκεκριμένο μωρό που πιθανόν να ανθήσει στον ευρύτερο χώρο.

Παρθένος

Προσπαθείς να μην κάνεις υπερβολές για αυτό βάζεις συνέχεια τη λογική να δουλεύει, ώστε να μην παρασύρεσαι και κάνεις τρέλες που μετά δεν είναι και τόσο εύκολο να τις σταματήσεις. Απλά εσύ έχεις την δύναμη να μετατρέπεις το κακό σε καλό αυτήν την περίοδο και να βρίσκεσαι συνέχεια και μόνιμα μέσα σε «λημέρια» που σε εξασφαλίζουν. Η δικαίωση μπορεί να έρθει από ένα πρόσωπο που σε έχει ελαφρώς πληγώσει και εσύ θα βρεθείς να συγχωρείς και να κάνεις αλλαγές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αυτό το διάστημα θα ανοίξεις όσο περισσότερο μπορείς το σπίτι σου για να έχεις και μια... στάλα κοινωνικότητας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου θα συνδράμει ώστε να ξεπεράσεις πολλές από τις δυσκολίες που σε ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Ο λόγος είναι ότι θα εστιάσεις την προσοχή σου σε πιο ευχάριστα πράγματα, οπότε αυτόματα όλα θα αλλάξουν προς μια αισιόδοξη κατεύθυνση. Για αυτό φρόντισε να ξεπεράσεις ένα μικρό «μπαλαντζάρισμα» που μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σου και την τάση σου να μην παίρνεις εύκολα αποφάσεις και γενικά δυναμικές πρωτοβουλίες. Οι ευχάριστες σχέσεις θα ομορφύνουν τις στιγμές σου. Οι συμβιβασμοί και το ότι θα αντιλαμβάνεσαι πιο εύκολα την άποψη του άλλου ατόμου θα φέρει γενικά μια επιτυχία σε ό,τι κάνεις.

Σκορπιός

Θα δεχτείς χρήματα από κληρονομιά ή από μια δουλειά και θα έχεις τύχη σε αυτά που θέλεις, οπότε θα ευημερήσεις. Το κοινωνικό σου στάτους που για σένα είναι πολύ σημαντικό θα είναι εύκολο να αναδειχθεί γιατί θα φροντίσεις περισσότερο τις κοινωνικές σου σχέσεις. Γενικά θα έχεις διάθεση να ξοδεύεις περισσότερα και το καλό είναι ότι θα καταφέρεις να έχεις προσωπική άνεση σε ότι κάνεις. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις με την ικανοποίηση κάποιων επιθυμιών σου που πιθανόν αργότερα να είναι άχρηστες. Το καλό είναι ότι θα διαλέξεις να βγάλεις χρήματα με ευχάριστο τρόπο και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις χαλαρότητα και όχι πίεση σε ότι κάνεις.

Τοξότης

Είσαι ο/η μεγάλος/η ωφελημένος/η από το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σου γιατί θα διαμορφώσει μια καινούργια πραγματικότητα η οποία είναι απαραίτητη για την προσωπική σου εξέλιξη. Θα σου χαρίσει πάντως περισσότερη ομορφιά, αρμονία και ισορροπία μαζί με προσωπική χάρη και ισχυρή διαίσθηση. Όλα αυτά τα δώρα θα βοηθήσουν να «μαλακώσει» για λίγο η δύσκολη επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου. Γενικότερα, θα διαμορφωθεί ένα τοπίο που θα έχει περισσότερα οφέλη σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Τα ωραία ρούχα, οι όμορφες κοινωνικές εκδηλώσεις, η καλή τύχη σε συνδυασμό με την καλή διάθεση θα είναι τα δώρα της νεράιδας που θα αποκτήσεις από το κτύπημα με το μαγικό ραβδάκι της. Το μεγάλο μυστικό πάντως είναι η συγχώρηση σε οποιονδήποτε σε έχει πληγώσει ή βλάψει και μέσα από εκεί θα ανοίξει η καρδιά σου και θα σκορπίζει απλόχερα αγάπη και φως.

Αιγόκερως

Θα αναπτύξεις μεγαλύτερη συμπόνια για όλους όσους έχουν προβλήματα και θα νιώθεις την ανάγκη να τους συμπαρασταθείς. Πιθανόν να σε τραβήξει το απόκρυφο και το μεταφυσικό, αλλά για να μην... ξεφύγεις όλα θα γίνουν κάτω από το πρίσμα της κρατούσας λογικής. Οπότε θα δεις να ανοίγει η καρδιά σου και εσύ να αποκτάς έναν ιδιαίτερο και ευαίσθητο ψυχισμό, πάντα για χάρη του καλού και με οδηγό την τιμιότητά σου. Η φαντασία σου μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο από ποτέ αυτήν την περίοδο και ίσως έχεις μια τάση για κλεισούρα και μοναχικότητα, αν και κατά διαστήματα όταν νιώθεις ότι κουράζεσαι θα βρίσκεις και διεξόδους εκτόνωσης.

Υδροχόος

Εκτιμάς περισσότερο τα ωραία πράγματα και επιδιώκεις να έχεις αρκετά από αυτά. Όλα αυτό το διάστημα σου φαίνονται πιο εύκολα, για αυτό θα βρίσκονται συνέχεια στον δρόμο σου φιλίες και γενικά άτομα που έχουν κάτι να σου πουν. Και εσύ περισσότερο από ποτέ θα πάρεις και θα δώσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Η δράση σου είναι πλέον δεδομένη και θα προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στους γρήγορους και ωφέλιμους ρυθμούς της τρέχουσας καθημερινότητας. Θα κάνεις πάντως τον αγώνα σου για να ξεχάσεις οποιονδήποτε σε είχε πληγώσει, ενώ νέοι φίλοι και γενικά άτομα που έχετε κοινές ιδέες θα σε βοηθήσουν στην καριέρα ή την προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Θα έχεις κοινωνικές φιλοδοξίες αρκετά υψηλές και με τον τρόπο σου θα τις κατακτήσεις, στήνοντας ένα δίκτυο μέσα από το οποίο θα γίνεις αρκετά δημοφιλής και πολύ αγαπητός/ή. Ίσως πρέπει να προσέξεις την απόφασή σου για γάμο γιατί μπορεί να καταλήξεις σε αυτό το διάβημα επειδή εξυπηρετεί κοινά συμφέροντα. Το καλό είναι ότι θα κινηθείς αβίαστα και ελεύθερα και αυτό θα ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών σου σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να ασχοληθείς με τη μόδα και γενικά θα ακολουθήσεις οτιδήποτε δεν σε αφήνει εκτός παιχνιδιού με τον πιο δυναμικό τρόπο. Το κοινωνικό περιβάλλον θα σε αναγκάσει να κάνεις πιο διπλωματικές συμφωνίες και παρόλο που θα βρεις εμπόδια θα τα καταφέρεις, γιατί ξέρεις ακριβώς πώς να χειριστείς τις καταστάσεις.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved