Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου

Η ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και σταματάει τα μεγάλα επικοινωνιακά ανοίγματα, αφού το ζώδιο του Καρκίνου απαιτεί μεγαλύτερη ευαισθησία και περισσότερη συγκέντρωση σε ιδεαλιστικά και οικογενειακά θέματα. Οπότε η συμπόνια, η τρυφερότητα αλλά και η προσκόλληση σε αγαπημένα πρόσωπα θα δημιουργήσει ένα καινούργιο περιβάλλον γεμάτο με πολλά συναισθήματα και φροντίδα για το σπίτι και την οικογένεια. Από τις 17 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα επηρεάσει περισσότερο Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και λιγότερο Ταύρους ή Παρθένους.

Κριός

Αλλάζεις κάπως τα δεδομένα σου γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που πιθανόν ανάγκες ή παράπονα να σε κάνουν να ασχοληθείς επιμελώς με όλα αυτά που τον τελευταίο καιρό είχες παραμελήσει. Το σπίτι σου θα είναι το επίκεντρο και θα ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες της οικογένειας αλλά και των πολύ κοντινών σου προσώπων. Η ανάγκη της μητρότητας σαν ρόλος μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και να χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στο θέμα ενός παιδιού. Τρυφερότητα, ευαισθησία και κυρίως μια κλειστή και επιφυλακτική συμπεριφορά μπορεί να μην σου πηγαίνει αλλά θα την ακολουθήσεις γιατί την έχεις ανάγκη.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι μπορείς να έχεις προστασία και να βιώσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου ή με άτομα που για σένα είναι πολύ κοντινά. Το μυστικό είναι ότι θα ανταποκριθείς εύκολα γιατί εμπιστεύεσαι με μια εσωτερική πίστη. Η οικογένεια και οι ανάγκες της θα καλυφθούν πολύ εύκολα και πιθανόν να γνωρίσεις ή να ξεκινήσεις να κάνεις παρέα με ένα πρόσωπο που νιώθεις πολύ οικεία με τη συμπεριφορά του, άσχετα αν το γνωρίζεις πολύ καλά. Μια καινούργια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει γιατί θα νιώσεις ενστικτωδώς ότι θα πετύχεις και θα έχεις καλή επικοινωνία. Στο χέρι σου πάντως είναι να αναβαθμίσεις την ζωή σου και να την αλλάξεις προς το καλύτερο.

Δίδυμοι

Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά τελικά θα καταλήξεις να ασχολείσαι με συγκεκριμένα θέματα τα οποία δεν μπορείς να αποφύγεις. Κυρίως ένα κληρονoμικό θέμα που αφορά ένα ακίνητο οικογενειακό ή ακόμα και κάποια χρήματα τα οποία όμως μπορεί να μοιράζεσαι με άτομα από την οικογένεια σου. Οι δεσμοί αίματος που σε δένουν με κάποια άτομα σου δημιουργούν την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά τους και η επικοινωνία να μην είναι επιφανειακή. Αντίθετα θα ήθελες να ενδιαφερθείς για τις ανάγκες των πολύ δικών σου ατόμων και έτσι κι εσύ θα βιώσεις κάτι διαφορετικό και καινούργιο. Γενικά, θα γίνεις περισσότερο προσεκτικός/η στα οικονομικά και πιθανόν να νιώσεις ότι πρέπει να μη χαλάς τα χρήματα χωρίς λόγο και αιτία.

Καρκίνος

Θα δεις όλες τις σχέσεις σου αποστασιοποιημένα και θα ασχοληθείς περισσότερο με άτομα που μπορεί να έχουν σημαντικά προβλήματα ή την ανάγκη σου και την υποστήριξή σου. Μια πλατωνική σχέση ή από απόσταση θα σε απασχολήσει ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς το λάθος πρόσωπο γιατί πιθανόν να είναι δεσμευμένο ή να μην σου ξεκαθαρίζει αν θέλει να σχετιστεί ή όχι μαζί σου, κάτι που σίγουρα θα σε κουράσει. Επειδή μπορεί να μπλεχτείς για λίγο, θα πρέπει να κρατήσεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες και να μην αφήσεις τη λύπη και την ευαισθησία να σε επηρεάζουν τόσο πολύ.

Λέων

Θα γίνεις κατά κάποιο τρόπο κοινωνός κάποιων πολύ εσωτερικών ανησυχιών. Πιθανόν η απόφαση να κάνεις οικογένεια να σε οδηγήσει να μείνεις περισσότερος κλεισμένη/ος μέσα στο σπίτι για να συμπαρασταθείς στο δικό σου πρόσωπο ή για να παραμείνεις σε ηρεμία ώστε να έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Μια σχέση που αυτήν τη στιγμή είναι μακριά από εσένα αλλά αποτελεί ένα κομμάτι της φαντασίας σου σίγουρα θα δώσει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα χωρίς όμως να σε βοηθάει για να έχεις σιγουριά και ασφάλεια ότι είσαι σε καλύτερο δρόμο. Γενικά, θα προτιμήσεις να παραμείνεις μέσα στο σπίτι για πολλούς και διαφόρους λόγους. Εαν έχεις μια σχέση στην οποία δεν υπάρχει μεγάλο κοινωνικό κομμάτι, σίγουρα θα σε συμπαρασύρει και θα ακολουθήσεις οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να μην επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.

Παρθένος

Είσαι πολύ μαζεμένος/η και αυτό σε βοηθάει σε ό,τι κάνεις. Γιατί το ένστικτό σου λέει πολλά πράγματα και εσύ πρέπει να ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη διαδρομή, η οποία πιθανόν να μην έχει ακόμα εμφανιστεί. Όσο περισσότερο πιστεύεις ότι όλα θα σου πάνε καλά τόσο πιο εύκολο θα είναι να δικαιωθείς από μια επιλογή για την οποία έκανες υπομονή όλον αυτόν τον καιρό. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα είναι να μην μιζεριάσεις ή φοβηθείς σε θέματα οικονομικών γιατί όλα τότε θα καθυστερήσουν και επειδή δεν θα έχεις την υπομονή θα κάνεις λάθη από απόγνωση ή από λάθος πληροφόρηση. Ενώ, αν προσέξεις, το παιχνίδι είναι με το μέρος σου.

Ζυγός

Επειδή μπαίνεις χωρίς να το καταλάβεις στα βαθιά, αναλαμβάνεις ευθύνες οι οποίες θα σε κάνουν να αποκτήσεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία. Οι σκέψεις σου είναι γενικά προς μια κατεύθυνση και αυτό σε ευνοεί, αλλά αυτά που νιώθεις μερικές φορές σου δημιουργούν μια καινούργια οπτική που σε βάζει να βλέπεις όχι μόνο αυτά που φαίνονται αλλά και εκείνα που δεν μπορείς να τα αντιληφθείς «με τη μια». Η σχέση με έναν Καρκίνο θα ενισχύσει περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα σε βάλει να σκεφτείς ακόμα και θέματα οικογένειας. Όσο πάντως οι κεραίες σου θα πιάνουν τις ευαισθησίες των άλλων τόσο θα έρχεσαι πιο κοντά με περισσότερο κόσμο και οι συνεργασίες ή η κοινωνική σου ζωή θα μοιάζουν με τις συνθήκες της οικογένειας σου. Για αυτό θα προστατεύσεις και θα βάλεις κάτω από την ομπρέλα σου άτομα που μπορεί μέχρι τώρα να είχατε μια απλή καθημερινή επικοινωνία.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια καλή περίοδος για σένα αφού οι κεραίες σου θα συλλάβουν νέες ωφέλιμες καταστάσεις οι οποίες θα πηγαίνουν περισσότερο στην ψυχοσύνθεσή σου. Οπότε θα φέρεσαι πιο χαλαρά και ξέγνοιαστα και το κυριότερο θα αναβαθμίσεις τη ζωή σου είτε μέσα από ταξίδια είτε μέσα από άτομα που σου φαίνονται πολύ οικεία συναισθηματικά. Πιθανόν να ξεκινήσεις μια νέα σχέση η οποία θα σου πηγαίνει γιατί δεν θα είναι τυπική. Αντίθετα θα εκφράζει πλήρως την δική σου προσωπικότητα και θα μπορείς να απολαμβάνεις πολλά όμορφα πράγματα. Η επαφή με τη θάλασσα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να πετάξεις από πάνω σου όλα τα άγχη και το στρες. Μαθήματα υψηλής γαστρονομίας μπορεί να σε ενδιαφέρουν ξαφνικά και αυτό να σου δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό χόμπι.

Τοξότης

Αναγκαστική προσγείωση η οποία όμως θα σου φέρει μια διαφορετική οπτική γωνία. Αρχικά νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα στη σχέση σου με την οικογένεια και γενικά με τα άτομα που την απαρτίζουν, ακόμα και αν δε σου ζητάνε τίποτα. Εσύ με τον τρόπο σου θα προσπαθήσεις να προσαρμόσεις τις ανάγκες σου με τις ανάγκες άλλων ατόμων. Πιθανόν να σε καταπιέζει όλο αυτό αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό γιατί όλα εξαρτώνται και από τους άλλους. Ίσως νιώσεις ότι πρέπει στην ερωτική σου ζωή να κάνεις ιδιαίτερους συμβιβασμούς και λόγω ντροπής ή ευαισθησίας να δείξεις συναισθήματα τα οποία στην ουσία δεν μπορείς να υποστηρίξεις. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που μερικές φορές νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει και μάλλον με τον τρόπο του/της σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι έξω από τη ζωή του/της. Προσπάθησε να επικεντρώνεσαι όταν έχει ένα πρόβλημα και στο εκμυστηρεύεται γιατί εσύ μερικές φορές ό,τι σου λέει το παίρνεις αψήφιστα. Και μετά απομακρύνεστε.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σου σε προκαλεί κατά κάποιο τρόπο να αλλάξεις την άκαμπτη στάση σου και να βρεθείς πολύ κοντά με άτομα που ίσως είχες χαθεί. Το ενδιαφέρον σου θα είναι αυτό που θα ανοίξει πόρτες και περισσότερο ο τρόπος που θα δείξεις την ευαισθησία σου. Γενικά θα είναι μια καλή περίοδος για να αποφασίσεις να συμβιώσεις με ένα πρόσωπο ή να κάνεις μια πολύ στενή συνεργασία η οποία θα σου ανοίξει πόρτες τελείως διαφορετικές. Το ότι θα δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό σε άτομα και γενικά σε κόσμο που είναι πολύ κοντά σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να καλυτερεύσεις τις δημόσιες σχέσεις σου και να αναβαθμίσεις τις συνεργασίες και το προφίλ σου. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι μοναδικές στον επαγγελματικό τομέα οπότε θα πρέπει να είσαι όσο μπορείς πιο ανοικτός/η προς όλους και όλα.

Υδροχόος

Ο συνδυασμός που θα πρέπει να κάνεις αυτό το διάστημα δεν είναι και τόσο εύκολος για σένα. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακές υποθέσεις και σίγουρα δεν είσαι και πολύ έτοιμος/η να τις αντιμετωπίσεις, γιατί μερικές φορές συναισθηματικά είσαι αποκομμένος/η ακόμα και από τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτήν την περίοδο θα κάνεις έναν αγώνα να κινηθείς για να βγεις από συναισθηματικά αδιέξοδα και σίγουρα θα δεις και εσύ που πρέπει να αυξήσεις την προσπάθεια και που θα πρέπει να υποχωρήσεις. Όσο πάντως έχεις την εξυπνάδα και την ιδιαίτερη ευφυΐα να αντιλαμβάνεσαι σε βάθος τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, τόσο θα έχεις την ευελιξία να αναγνωρίζεις κάτι διαφορετικό μέσα στην καθημερινότητά σου. Με τον τρόπο αυτό θα επιδιώξεις να ομορφύνεις και να εναρμονίσεις ακόμα και τις σχέσεις σου με άτομα που μοιράζεστε τον κοινό επαγγελματικό χώρο.

Ιχθύες

Θα βρεθείς με πολλά εργαλεία στα χέρια σου τα οποία σίγουρα θα είναι πολύ επιβοηθητικά για σένα. Ο λόγος είναι ότι όλα γίνονται με μια πολύ καλή διάθεση από την πλευρά σου και μπορείς να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Οπότε αυτό σε βοηθάει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και συγχρόνως να είσαι με τους άλλους ανοικτός/η και να εμπιστεύεσαι. Η ερωτική σου ζωή θα γίνει πιο εύκολη γιατί θα διαπραγματευτείς με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Η ευαισθησία, η εγγύτητα, η φροντίδα και γενικά κάθε τι που θα δείχνει την προσωπικότητά σου με έναν άλλο τρόπο θα σε αναδείξει, θα κάνει το άλλο πρόσωπο να σε δει με άλλη ματιά και σίγουρα θα έχεις μια μεγάλη επιτυχία. Επίσης, κάποιοι φίλοι πολύ κολλητοί θα ενδιαφερθούν για τη συναισθηματική σου ισορροπία οπότε μάλλον σε μια από τις εξόδους σας θα γνωρίσεις ένα άτομο που για σένα θα είναι καταλύτης. Θάλασσα, παιχνίδια, διασκέδαση και έξοδοι για φαγητό με καλούς φίλους θα δώσουν μια καινούργια νότα στην προσωπική σου ζωή.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved