Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 7/12 - 13/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Οι διελεύσεις της Αφροδίτης, του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, ζώδιο που «βλέπει» ευνοϊκά το δικό σου, ανεβάζουν τη λίμπιντό σου και συντελούν στο να περιστοιχίζεσαι από κατακτήσεις και να βιώνεις ανανεωτικές καταστάσεις. Αν βάλουμε στο παιχνίδι και τον Δία που βρίσκεται στον Λέοντα, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου, τότε μιλάμε για πολλά φλερτ και ευκαιρίες να απολαύσεις τον έρωτα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Υδροχόο θα είσαι αεικίνητος/η, προκειμένου να κατακτήσεις τους στόχους σου. Οι καινούργιες συνεργασίες αυτής της περιόδου θα στεφθούν από επιτυχία, αρκεί να αξιοποιήσεις στο έπακρον αυτές τις μέρες. Να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη που από το απόγευμα της Τετάρτης μπαίνει στον Αιγόκερω, ναι μεν θα φωτίσει τον τομέα της καριέρας σου αλλά δεν θα κερδίσεις τίποτε αν δεν δουλέψεις σκληρά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτή η περίοδος είναι καλή για ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής, επιμόρφωση, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό.

Δείτε τις προβλέψεις της εβδομάδας 8 έως 14/12 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Κρόνο στον Σκορπιό και την πολυαστρία στον Τοξότη, αναμοχλεύονται ψυχολογικά θέματα, απωθημένα, ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να γίνεσαι πολύ πιο απαιτητικός/η, βάζοντας το ταίρι σου στη διαδικασία να αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Τα καβγαδάκια δεν αποκλείονται αλλά μπορεί να τελειώνουν αίσια στην κρεβατοκάμαρα, μιας και το ζώδιο του Τοξότη σχετίζεται με τη λίμπιντό σου. Ευτυχώς, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν από το απόγευμα της Τετάρτης που η Αφροδίτη θα περάσει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερω, θέση από την οποία θα σε αναπτερώσει και θα σε βάλει πιο ενεργά στο παιχνίδι.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Υδροχόο, θα αναγκαστείς να αναλάβεις πολλές ευθύνες τόσο στον τομέα της καριέρας όσο και οικογενειακές. Το ευχάριστο είναι ότι θα υπάρξουν οι τρόποι να διεκπεραιώσεις, με αρκετά συμφέροντα τρόπο, οικονομικές σου εκκρεμότητες με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από το απόγευμα της Τετάρτης αρχίζει μία περίοδος, στην οποία θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ταξιδέψω είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Και αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη (μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης) θα φωτίζουν τον τομέα των σχέσεών σου, το ζώδιο του Τοξότη ενώ ο Δίας που βρίσκεται στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα, σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Ερμή. Ο κύκλος σου αυξάνει θεαματικά και υπόσχεται ερωτικές επιτυχίες. Αν είσαι δεσμευμένος/η θα ανανεώσεις όρκους και πάθος ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η όχι μόνο θα παίξεις όπως θέλεις αλλά είναι πιθανό να γνωρίσεις και το ταίρι της ζωής σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Καλό θα ήταν να αξιοποιήσεις όσο μπορείς αυτές τις μέρες που είναι πιθανό να γνωρίσεις τα άτομα που μπορούν να σε προωθήσουν ενώ δεν αποκλείεται να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες. Τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Πέμπτη με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσω τις οικονομικές υποθέσεις μου που σχετίζονται με δημόσιο, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά, κλπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι την Τετάρτη θα έχεις στραμμένη την προσοχή σου στη δουλειά και, γενικότερα, σε θέματα ρουτίνας. Ευτυχώς από το απόγευμα της Τετάρτης, η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, θέση από την οποία –τουλάχιστον προς το παρόν- θα κατευνάσει τα πνεύματα. Από την επόμενη εβδομάδα θα σε βάλει στα δύσκολα και είτε θα μπεις σε ένα παιχνίδι εγωισμού είτε θα εκτονώνεις τις εντάσεις στην κρεβατοκάμαρα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις σου, οι αγγαρείες που θα αναγκαστείς να επωμιστείς, θα είναι τόσο πολλές ώστε θα καταπιέζεσαι καθώς δεν θα έχεις καθόλου χρόνο για τον εαυτό σου. Από την άλλη, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο του Ερμή και του Δία είναι καλό για να συζητήσω οικονομικά θέματα στη δουλειά, για να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ή –έστω- αυτά που μου αναλογούν.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη (μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης) φωτίζουν τον τομέα των ερώτων σου, τον Τοξότη και συντελούν όχι μόνο στη διατήρηση των ισορροπιών αλλά και στην απογείωση της συγκίνησης. Αν στην ερωτική σου εξίσωση βάλουμε και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τότε μπορούμε να προβλέψουμε ότι αυτή η περίοδος σου επιφυλάσσει χαρές, πανηγύρια, φλερτ, επιτυχίες, ανανεωτικές καταστάσεις. Ας ελπίζουμε ότι ο προσωπικός σου χάρτης δεν βάλλεται από όψεις που να αναιρούν αυτή την τόσο καλή πρόβλεψη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο αλλά οι προσπάθειές σου για την επιτυχία θα είναι πολλές και εξαντλητικές. Να προσέχεις, ωστόσο, γιατί ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο καταδεικνύει την πιθανότητα να δράσουν επιθετικά οι εχθροί σου, να σε ανταγωνιστούν, να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Από την Πέμπτη, η καθημερινότητά σου στη δουλειά θα γίνει πιο ευχάριστη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και εκτόνωση. Επίσης, αυτές οι μέρες είναι καλές για να προωθήσω τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές μου εμπνεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι το βάρος των ημερών πέφτει στο σπίτι, τις προετοιμασίες, τις δουλειές, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και στην καριέρα. Ωστόσο, από το απόγευμα της Τετάρτης, η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και υπόσχεται πιο πολύ χαρά, διασκέδαση, επιτυχίες στα φλερτ και, γενικότερα, σε κάθε προσπάθεια να φτιάξεις ατμόσφαιρα...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η ανάγκη σου για περισσότερα χρήματα είναι επιτακτική και σε εξωθεί στο να εξαντλείς τις δυνάμεις σου για να τα αποκτήσεις. Με τον Άρη στον Υδροχόο φαίνεται ότι θα επωμιστείς πολλά βάρη και η καθημερινότητά σου θα γίνει πολύ κουραστική. Το θετικό είναι ότι το τρίγωνο του Ερμή και του Δία εγκυμονεί ευχάριστες συναντήσεις, επαγγελματικούς σχεδιασμούς και ευκαιρίες να διευρύνεις τις δουλειές σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η περίοδος αυτή είναι καλή για να ανακαινίσω ή να διακοσμήσω το σπίτι μου. Ωστόσο, δεν πρέπει να εξαντλώ τις δυνάμεις μου γιατί μπορεί να προσβληθεί η υγεία μου λόγω απώλειας ενέργειας.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Τόσο ο Δίας από τον Λέοντα όσο και η πολυαστρία στον Τοξότη με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη (μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης), σε ευνοούν. Τώρα υπάρχει γόνιμο έδαφος για να ασκηθείς στο αγαπημένο σου σπορ: φλερτ και κατάκτηση, άσκηση γοητείας και σαγήνη. Επίσης, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις ταξίδι και φλερτ, θα περάσεις καλά και θα γεμίσεις μπαταρίες.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω το απόγευμα της Τετάρτης, γεγονός που μπορείς να αξιοποιήσεις για να διακοσμήσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή τον χώρο της δουλειάς σου. Παράλληλα, θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες και άτομα που θα σε βοηθήσουν να εδραιώσεις μία πιο σταθερή καριέρα, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό σου, συνετός/η και υπομονετικός/η.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το τρίγωνο Ερμή – Δία με ευνοεί για να πάρω τις αποφάσεις μου, να βάλω καινούργιους στόχους, να οργανώσω τις συμμαχίες μου και να ασχοληθώ επιτυχώς με τις συλλογικές μου δραστηριότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Οι μέρες αυτές είναι φουλ στο τρέξιμο, τη δουλειά, τις ευθύνες και δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και –γενικότερα- προσωπική ζωή. Ευτυχώς, από το απόγευμα της Τετάρτης, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θέση από την οποία σε ευνοεί, βγάζει στην επιφάνεια τη γοητεία σου, το μυστήριο και τη σεξουαλικότητά σου, με αποτέλεσμα να κερδίζεις τις εντυπώσεις και να έχεις επιτυχίες στα φλερτ.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον Άρη στον Υδροχόο θα αναγκαστείς να σηκώσεις τα οικογενειακά βάρη αλλά και να αναλάβεις ευθύνες και αγγαρείες στη δουλειά. Πιθανώς, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους κάποιων άσπονδων φίλων στη δουλειά, θα σε αναγκάσουν να δουλέψεις σκληρά προκειμένου να συντηρήσεις τις ισορροπίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Ωστόσο, τελικά θα αμειφθείς για τους κόπους σου και θα βγεις κερδισμένος/η, αρκεί να συνεχίσεις αδιάκοπα την προσπάθειά σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Η πολυαστρία στον Τοξότη είναι καλή για να τακτοποιήσω οικονομικές μου υποθέσεις, να διεκδικήσω τις αμοιβές που μου αναλογούν, να αυξήσω τα έσοδά μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Το ζώδιό σου λάμπει, εκπέμπει, πρωταγωνιστεί! Αν είσαι αδέσμευτος/η θα είσαι κυρίαρχος/η στο φλερτ ενώ αν έχεις δέσμευση θα είσαι η επιτομή της ανανέωσης! Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη (μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης), θα περιοδεύουν στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με τον Δία από τον Λέοντα θα σου δώσουν τις ευκαιρίες να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου ή να ξαναζήσεις τις πρώτες ημέρες του πάθους ή να κάνεις τώρα μια καινούργια σχέση ή να ενδώσεις σε περιπέτειες, εφήμερες και μη...
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες καθώς οι στόχοι σου θα ευοδωθούν. Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να κάνεις σημαντικά ραντεβού, επαφές, να προβληθείς, να διαφημιστείς, να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Οι προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες ή για ενδυνάμωση των παρόντων συνεργασιών είναι στη σφαίρα του πιθανού. Να θυμάσαι ότι τώρα αξίζει τον κόπο να επιφορτιστείς με περισσότερες ευθύνες και δουλειές γιατί, με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις κάνει την καλύτερη προετοιμασία για να υποδεχθείς τον Κρόνο στο ζώδιό σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Από την Πέμπτη, με την Αφροδίτη στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τα οικονομικά μου, θα έχω τη δυνατότητα να τακτοποιήσω οικονομικές υποθέσεις και ίσως να διεκδικήσω κάποια χρήματα που μου αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης θα είσαι τόσο πολύ απορροφημένος/η από τις δουλειές σου που δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια για προσωπική ζωή εκτός αν αυτή λειτουργεί στο παρασκήνιο, μυστικά από τον στενό ή ευρύτερο κοινωνικό σου περίγυρο. Το απόγευμα της Τετάρτης η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου και φέρνει στη σχέση σου αέρα συντροφικότητας και διάθεση συνεργασίας.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν είσαι υπομονετικός/η και δεν πιέζεις τις καταστάσεις, θα συντηρήσεις όσα έχεις κρατήσει στη ζωή σου μέχρι αυτή τη στιγμή, αρκεί να σου αξίζουν και να τα έχεις κερδίσει αξιοκρατικά. Επίσης, κερδισμένος/η θα είσαι εσύ που θα συνεργάζεσαι με τους άλλους και δεν θα αποκόβεσαι από το περιβάλλον σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Καλύτερα να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτοί που θα δράσουν παρασκηνιακά σε βάρος μου και κυρίως που θα με κουτσομπολέψουν λέγοντας είτε αλήθειες που τους έχω εκμυστηρευτεί είτε ψέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου «ξύνεσαι» για εμπειρίες! Η λίμπιντο ανεβαίνει αλλά μαζί της και η διάθεση να φλερτάρεις παίζοντας το παιχνίδι του σκύλου και της γάτας. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ανταγωνισμός που θα δημιουργήσεις θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι του μυαλού καθώς τόσο ο Δίας από τον Λέοντα όσο και οι διελεύσεις του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης (μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης) στον Τοξότη είναι καταπληκτικές επιρροές για να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου, να φτιάξεις ατμόσφαιρα ή να φλερτάρεις λίαν επιτυχώς.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά, γεγονός που θα σου προκαλέσει άγχος. Αν δεχθείς κάποια πρόταση για καινούργια συνεργασία, πράγμα πολύ πιθανό, να είσαι σε ετοιμότητα να υπογράψεις άμεσα γιατί τώρα οι αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν τα καινούργια ξεκινήματα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθώ με συλλογικές δραστηριότητες, να οργανώσω τις συμμαχίες μου, να βάλω νέους στόχους, να επιδιώξω την ευόδωση των σχεδίων μου. Ας τις αξιοποιήσω.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Η καριέρα, οι υποχρεώσεις, η οικογένεια σε αποσπούν σχεδόν ολοκληρωτικά αυτή την περίοδο. Ωστόσο, το ευχάριστο για σένα είναι ότι το απόγευμα της Τετάρτης η Αφροδίτη περνάει στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Αιγόκερω. Αξιοποίησε τις θετικές της επιδράσεις για να δημιουργήσεις μια πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένα πλήθος ευθυνών και πιθανώς αγγαρειών που θα αναγκαστείς να αναλάβεις στη δουλειά συνδυασμένων με οικογενειακές υποχρεώσεις, θα σε αλαλιάσει αυτή την περίοδο και ίσως σε κάνει πιο νευρικό του συνηθισμένου σου. Το θετικό είναι ότι η κούραση σου θα αποδώσει καρπούς καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες αλλά και για αύξηση των εσόδων σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Με τον Άρη στον Υδροχόο θα πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης θα πρέπει να προσέχω την υγεία μου γιατί είμαι ευάλωτος/η σε ψυχοσωματικά, εμπύρετες αδιαθεσίες, ιώσεις. Αν αισθάνομαι πιεσμένος/η, αν δεν μπορώ να κοιμηθώ αρκετά κι αν με βασανίζουν οι σκέψεις και οι φοβίες μου, ας αρχίσω ένα πρόγραμμα γυμναστικής.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved