Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 30/11 - 6/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη, ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζουν λαμπρά τρίγωνα με τον Ουρανό, ο Άρης περνάει στο ευνοϊκό περιβάλλον του Υδροχόου την Παρασκευή και ο Δίας βρίσκεται σταθερά στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Λέοντα. Κι όλα αυτά συνοδεύονται από μία Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που σε υποκινεί να διασκεδάσεις, να επικοινωνήσεις, να γίνεις πιο εξωστρεφής. Τα πάντα δείχνουν ότι ο Φτερωτός Θεός είναι με το μέρος σου. Αξιοποίησε τις θετικές του επιδράσεις για να δημιουργήσεις μια πιο χαρούμενη και επικοινωνιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Φαίνεται ότι θα είσαι μέσα στη δράση καθώς τώρα ενισχύεται το επικοινωνιακό σου χάρισμα και θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις, θα διαφημιστείς και δεν αποκλείεται να συνάψεις καινούργιες συνεργασίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να ταξιδέψω είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Ιδανικά μπορώ να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Η Πανσέληνος σε βάζει στη διαδικασία να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις ενώ ο Άρης που περνάει την Παρασκευή στον Υδροχόο, θα σε αναγκάσει να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα καριέρας και οικογένειας, προκαλώντας καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις πολλές ευθύνες και να βάλεις –έστω και για λίγο- σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Το εξάγωνο του Άρη και του Κρόνου στην αρχή της εβδομάδας εγκυμονεί κούραση συνοδευμένη από καταξίωση. Στη συνέχεια ο Άρης που περνάει στον Υδροχόο, θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πολλές ευθύνες. Η εβδομάδα θα κλείσει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες ανάγκες για να κυνηγήσεις τη δουλειά και να προσπαθήσεις να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Κερδισμένος/η θα βγεις αν παραμείνεις εστιασμένος/η στους στόχους σου και θα είσαι πρόθυμος/η να κοπιάσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω, ιδιαίτερα στην περίπτωση που διαπραγματευτώ με τράπεζα, δημόσιο, ασφάλειες, γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να μου θολώσει τα νερά και να εξαπατηθώ.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου σε συνδυασμό με τον Δία από τον Λέοντα, θα έχεις την τιμητική σου στον ερωτικό τομέα. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η Πανσέληνος στον άξονά σου που μάλλον θα δημιουργήσει μια πανηγυρική ατμόσφαιρα καθώς θα προσφέρει ποικίλες περιπέτειες. Αν είσαι σίγουρος/η ότι δεν ωραιοποιείς τις καταστάσεις, με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις προτάσεις και να δώσεις όρκους.
Καριέρα - Οικονομικά: Το πιο πιθανό είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και ευκαιρίες που θα δικαιώσουν την κούραση σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση καθώς θα νιώσεις δικαιωμένος/η για τις προσπάθειές σου. Τα τρίγωνα του Ήλιου και του Ερμή με τον Ουρανό σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις, συνεργασίες, συμμαχίες και ευόδωση στόχων.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, θα ωφεληθώ αρκετά αν ασχοληθώ με θέματα επιμόρφωσης, σπουδών, επαφών με εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στα πρακτικά θέματα, στις δουλειές, σε υποθέσεις ρουτίνας και δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για έρωτες. Ωστόσο, μάλλον τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης ελκύει εντελώς διαφορετικές καταστάσεις.
Καριέρα - Οικονομικά:
Η περίοδος είναι αρκετά καλή για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις υπό δύο όρους. Να μην ενδώσεις σε υπερβολές και να σκέφτεσαι σοβαρά πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφασή σου. Να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τους κόλακες που μπορεί να αποβούν βλαπτικοί για τα σχέδιά σου ή ακόμη και να σε εξαπατήσουν. Οι μέρες είναι καλές για να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, να δώσεις λύσεις ή να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Από την Παρασκευή που ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, το όγδοο ηλιακό μου σπίτι, θα έχω πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ας προσπαθήσω να είμαι αισιόδοξος/η και να αντιμετωπίζω με θετικότητα τις καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Αυτή η εβδομάδα έχει απ' όλα τα καλά για τα αισθηματικά σου. Πολυαστρία στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σου, Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και, βεβαίως, σταθερά τον Δία στο ζώδιό σου. Από την Παρασκευή που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο, η τάση σου για υπερβολές θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σου υψηλά στάνταρ καθώς από τη μια θα είσαι μέσα στην καλή χαρά, στον ερωτισμό και στα σιρόπια ενώ από την άλλη δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Καριέρα - Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να προωθήσεις σημαντικές υποθέσεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου, να μην είσαι υπεραισιόδοξος/η και χάνεις τις ευκαιρίες σου και σκέψου τους τρόπους για να βάλεις σε εφαρμογή τις δημιουργικές σου ιδέες. Πιθανώς, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα υπάρξουν κι αυτοί που θα σε ανταγωνιστούν κατά πρόσωπο αλλά εσύ πρέπει να εμπιστεύεσαι τα ταλέντα σου και να μην παρεκκλίνεις του σκοπού σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να εκφράσω δημιουργικά τα ταλέντα μου, να διασκεδάσω, να επισκεφτώ χώρους τέχνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Όλες οι αστρολογικές συγκυρίες σε αναγκάζουν να εστιαστείς στις δουλειές, στις ευθύνες, στην καθημερινότητά σου. Φαίνεται ότι ο έρωτας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα αλλά, ευτυχώς, χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες εκτός αν ο προσωπικός σου χάρτης δείχνει τα εντελώς αντίθετα.
Καριέρα - Οικονομικά: Η πολυαστρία στον Τοξότη συνοδεύεται από την Πανσέληνο που θα γίνει το Σάββατο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που σημαίνει ότι δεν θα έχεις διαφυγή από τις ευθύνες και από τις δουλειές που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις τόσο χάρη της καριέρας σου όσο και για την οικογένειά σου. Ο Άρης που από την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Υδροχόο, δείχνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου καθώς θα αναγκάζεσαι να δουλεύεις πολύ σκληρά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Υδροχόο, ζώδιο που σχετίζεται με την υγεία μου, θα χάνω πολλή ενέργεια γι αυτό πρέπει να προσέχω. Επίσης, επειδή οι ευθύνες θα με κάνουν νευρικό, καλά θα κάνω να ασκούμαι περισσότερο, προκειμένου να εκτονώνω την αρνητική ενέργεια.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής βρίσκονται στον Τοξότη, ζώδιο που σε ευνοεί ενώ στον άξονα Τοξότη - Διδύμων θα πραγματοποιηθεί και η Πανσέληνος. Φαίνεται ότι αυξάνεται η περιρρέουσα ατμόσφαιρά σου και επομένως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδια της αρεσκείας σου. Από την Παρασκευή που ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου και θα σε εξωθεί στο να μπλέκεσαι σε περιπετειώδεις καταστάσεις.
Καριέρα - Οικονομικά: Αξίζει τον κόπο να καταβάλεις όλες τις δυνάμεις σου για να επιτύχεις καλύτερες συνθήκες στη δουλειά. Τώρα ενισχύεται το επικοινωνιακό σου χάρισμα και φαίνεται ότι θα δεχθείς προτάσεις που αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις. Η περίοδος είναι καλή για να προβάλεις τη δουλειά σου, να διαφημιστείς, να συνάψεις καινούργιες γνωριμίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να κάνω ένα ταξίδι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικό. Το ευχάριστο είναι ότι μπορώ να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Τα γεγονότα σε εξωθούν να εστιαστείς στις οικονομικές και επαγγελματικές σου υποθέσεις, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή. Από την άλλη, ο Κρόνος, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιό σου, σου αφήνει τη διαθήκη του που είναι η αναγκαιότητα να κάνεις την ενδοσκόπησή σου, να δεις με πιο ώριμο μάτι τα αισθηματικά σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Από την Παρασκευή που ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, θα σε εξαντλήσει καθώς θα σε αναγκάσει να αναλάβεις πολλές ευθύνες τόσο για την οικογένεια όσο και για τη δουλειά. Ωστόσο, παράλληλα, θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες για να εδραιώσεις μία πιο σταθερή καριέρα, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η στο σκοπό σου, έτοιμος/η να σηκώσεις τα βάρη της επιτυχίας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να διευθετήσω οικονομικές υποθέσεις. Ωστόσο, στην αρχή της εβδομάδας, καλό θα ήταν να προσέχω το τετράγωνο του Ερμή και του Ποσειδώνα για να μην κάνω λάθη και, κυρίως, για να μην επηρεαστώ από αυτούς που τάζουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σου, ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν τρίγωνα με τον Ουρανό ενώ η Πανσέληνος πραγματοποιείται το Σάββατο στον άξονά σου. Όλα αυτά συντελούν θετικά στο να εκπέμπεται η σεξουαλικότητά σου και να κερδίζεις τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να έχεις αλλεπάλληλες επιτυχίες στα φλερτ. Αξιοποίησε τις περιστάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος/η και ψάχνεις ένα ταίρι. Οι μέρες αυτές είναι καλές για προτάσεις, υποσχέσεις και ανανεώσεις όρκων.
Καριέρα - Οικονομικά: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν είναι εντελώς αναιρετικός, αυτή η περίοδος θα είναι πολύ δημιουργική για σένα που θα έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τη δουλειά σου, να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και, πιθανώς, να συνάψεις αξιόλογες συνεργασίες. Ναι μεν θα κουραστείς αρκετά αλλά, τελικά, θα αμειφθείς για τους κόπους σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Θα αξιοποιήσω τον Άρη στον Υδροχόο (από την Παρασκευή) αν προγραμματίσω ένα επαγγελματικό ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Φαίνεται ότι τώρα οι έρωτες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα ή, αν είναι το κύριο μέλημά σου, σε απασχολούν λόγω ανασφάλειας και φόβου. Η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αγωνίες και φόβους αισθηματικού χαρακτήρα αλλά δεν αποκλείει και την πιθανότητα να μπεις σε μια περιπέτεια με πολύ μυστήριο, μυστικότητα, απομόνωση.
Καριέρα - Οικονομικά: Φαίνεται ότι τώρα θα κουραστείς αρκετά γι αυτό θα πρέπει να κάνεις πολύ μεθοδικές κινήσεις, με σύνεση, ώστε να μην εξαντλείς τα αποθέματα των δυνάμεών σου. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου και την υγεία σου και σε συνδυασμό με την πολυαστρία στον δωδέκατο, αναλαμβάνεις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες, προκειμένου να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητές σου στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο, το ζώδιο που σχετίζεται με τα οικονομικά μου. Πρέπει να προσέχω γιατί δεν αποκλείεται να ενσκήψουν έκτακτα έξοδα και να με βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Ο Δίας από τον Λέοντα σε συνδυασμό με την πολυαστρία στον Τοξότη και την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, εγκυμονεί ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις και, πιθανώς, σχέσεις ζωής, περαιτέρω δεσμεύσεις, υποσχέσεις, όρκους, ανανεωτικές διαθέσεις. Ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από την Παρασκευή, θα ανεβάζει τη λίμπιντό σου αλλά θα σε κάνει πιο ανταγωνιστικό/η, με κίνδυνο να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Αν ξεσπάσουν καβγάδες, φρόντισε να τους τελειώσεις στο κρεβάτι και μην τους παρατείνεις για να βαυκαλίσεις τον εγωισμό σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν είναι εντελώς αναιρετικός των θετικών επιδράσεων που δέχεσαι, αυτή είναι μια καλή περίοδος, στην οποία θα ευοδωθούν οι στόχοι σου, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, θα αυξήσεις την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις συμμάχους. Κερδισμένος/η θα είσαι αν διαπνέεσαι από πνεύμα συνεργασίας και δουλεύεις ομαδικά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αν νιώθω νευρικότητα, λόγω του Άρη που θα μπει στο ζώδιό μου, καλά θα κάνω να αθλούμαι περισσότερο και να εκτονώνομαι με τη γυμναστική και την κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Φαίνεται ότι τώρα θα είσαι αποσπασμένος/η από τις δουλειές και τις ευθύνες και δεν θα ασχοληθείς με τους έρωτές σου. Ωστόσο, μάλλον θα υπάρξει μια στασιμότητα στις εξελίξεις. Το θετικό είναι ότι σύντομα αναμένονται εξελίξεις και μάλιστα αρκετά ευνοϊκές για το ζώδιό σου.
Καριέρα - Οικονομικά: Η πολυαστρία στον Τοξότη καθώς και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στη δουλειά καθώς τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις ευθύνες και να διεκπεραιώσεις υποθέσεις τόσο οικογενειακού χαρακτήρα όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αν παραμείνεις εστιασμένος/η στον σκοπό σου και δεν βιάζεσαι να δρέψεις καρπούς, θα κομίσεις αρκετά οφέλη, μάλλον με λίγη καθυστέρηση.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Από την Παρασκευή που ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί μπορεί να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης, θα πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου.

Δες σε video τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved