Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 2/11 - 8/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογική σου κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή ενώ όλο και συμβαίνουν γεγονότα που σε εκνευρίζουν ή σε βάζουν σε εντάσεις που, ακόμη κι αν το θέλεις, δεν μπορείς να αποφύγεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα ογδόου – δευτέρου οίκου σου, θα βγάλει στην επιφάνεια την οργή, τα παράπονα και –γενικότερα- τα αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, θα «ξυπνήσει» και τη λίμπιντό σου, οπότε θα μπορούσες να εκτονώσεις την ένταση στην κρεβατοκάμαρα, περιβάλλον που ενδείκνυται σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού...
Καριέρα – Οικονομικά: Με την Πανσέληνο στον άξονα των οικονομικών σου, μάλλον θα συμβούν τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, κληρονομικά ή θα αναγκαστείς να περιορίσεις τα έξοδά σου και να διαχειριστείς με περισσότερη σύνεση τα χρήματά σου. Αν θέλεις να υπογράψεις έναν διακανονισμό με τράπεζα, ασφάλεια ή εφορία, είναι προτιμότερο να έχεις ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα έχω πολλά νεύρα καθώς θα αναγκαστώ να επωμιστώ πολλές ευθύνες, πιθανώς περισσότερες απ' όσες αντέχει το νευρικό μου σύστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Στο πρώτο μισάωρο της Παρασκευής πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου και σου χαρίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και ότι ο Κρόνος βρίσκεται στον Σκορπιό, όλα γίνονται πιθανά: κεραυνοβόλοι έρωτες στο φεγγαρόφωτο, εντάσεις, χωρισμοί αλλά και συσφίξεις σχέσεων. Σκέψου τι ακριβώς θέλεις και κάνε το καλύτερο που μπορείς για να υποστηρίξεις τα θέλω σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Δία μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες αν είσαι υπερβολικός/η στις απαιτήσεις σου ή αν φυγοπονείς ή αν είσαι αμετροεπής. Πρέπει να πας κόντρα στην τάση σου για τεμπελιά και να είσαι πολύ προσεκτικός/η, μεθοδικός/η, σοβαρός/η. Ωστόσο, μην καταθέτεις τα όπλα γιατί ο Άρης από τον Αιγόκερω, υπόσχεται ότι αν μπεις στη δράση, θα διευρυνθούν οι ορίζοντές σου και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για ταξίδια, ιδιαίτερα αν αυτά συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, τη δουλειά και τη διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Στην καλύτερη περίπτωση αυτές οι μέρες προσφέρονται για τη συντήρηση των ισορροπιών κι αυτό επειδή ο κυβερνήτης σου Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των ερώτων σου, τον Ζυγό και ο Δίας στο ευνοϊκό για το ζώδιό σου περιβάλλον του Λέοντα. Πάντως, το πιο πιθανό είναι ότι η ρουτίνα θα σε απορροφήσει τόσο πολύ ώστε δεν θα μπορείς να χαρείς τον έρωτα ως περιπέτεια.
Καριέρα – Οικονομικά: Στο πρώτο μισάωρο της Παρασκευής θα απολαύσουμε την Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, έκτου – δωδεκάτου οίκου σου. Η Πανσέληνος δεν υποδηλώνει –αναγκαστικά- ότι θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στους συγκεκριμένους τομείς αλλά ότι πρέπει να εστιαστείς στη δουλειά, να εντείνεις τις προσπάθειες να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, να είσαι έτοιμος/η να κάνεις πολλές αγγαρείες και, οπωσδήποτε, να προσέχεις την υγεία, τη διατροφή, τις συνήθειες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, το όγδοο ηλιακό μου σπίτι, ας σπεύσω να τακτοποιήσω υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομιές, διατροφές, κλπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: Στο πρώτο μισάωρο της Παρασκευής πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που σχετίζεται με τους έρωτες και τις φιλίες σου. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι στο σχήμα της Πανσελήνου συμμετέχει και η Αφροδίτη, μιλάμε μάλλον για ένα πολύ ρομαντικό και ευχάριστο φεγγάρι. Ανασταλτικός παράγοντας για τη σχέση σου είναι ο Άρης από τον Αιγόκερω που εγκυμονεί ξεσπάσματα, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, υπερδιογκωμένους εγωισμούς, κλπ.
Καριέρα – Οικονομικά:
Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, να βάλεις στόχους, να βρεις τους συμμάχους σου και να οργανώσεις τη στρατηγική σου στη δουλειά. Επίσης, η περίοδος είναι καλή για να προβληθείς. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι μπορεί οι κόποι σου να μην αποδώσουν άμεσα καρπούς κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να μην παραιτηθείς από την προσπάθεια και να παραμείνεις εστιασμένος/η στους σκοπούς σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Καλά θα κάνω να προσέχω ποιους έχω απέναντί μου γιατί δεν αποκλείεται να με προσβάλλουν ή να κάνω κάποια κίνηση που να τους εξοργίσει.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Φαίνεται ότι οι υποχρεώσεις θα σε αποσπάσουν από τους έρωτες και την καλοπέραση. Ευτυχώς, ο Δίας όλο και κάτι θα σου δίνει για να μην τρελαίνεσαι λόγω ευθυνών αλλά μην περιμένεις βεγγαλικά αντάξια της φύσης σου. Με τον Ερμή στον Ζυγό, μάλλον θα αυξηθεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ίσως υπάρχει κάπου εκεί ένα ταίρι και για σένα.
Καριέρα – Οικονομικά: Πιεστική θα είναι αυτή η εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, επηρεάζει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Σε συνδυασμό με τον Άρη από τον Αιγόκερω, το πιο πιθανό είναι ότι θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να αναλάβεις υποχρεώσεις, αγγαρείες ή να σηκώσεις τα βάρη άλλων και να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας εστιαστώ στις ανάγκες της οικογένειάς μου. Το βέβαιο είναι ότι τώρα πρέπει να είμαι κοντά στους αγαπημένους μου γιατί, φαίνεται, ότι με έχουν ανάγκη. Επίσης, ας προσέχω περισσότερο την υγεία μου, τη διατροφή μου, τον ύπνο μου γιατί η κούραση και το άγχος με αποδυναμώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην πρώτη ώρα της Παρασκευής, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, που σε ευνοεί και μάλιστα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης. Αν και αναμένονται ταραχώδεις καταστάσεις που υπογραμμίζονται και από τον Άρη στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, η διασκέδαση μάλλον είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί από ανανεωτικές καταστάσεις ή από συναρπαστικές περιπέτειες. Όλα θα πάνε καλά αν ο Άρης δεν «φουσκώσει» τον εγωισμό σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Πρέπει να προσέχεις σε θέματα καριέρας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις και υπερβολές. Φρόντισε να είσαι εστιασμένος/η στους στόχους σου και πρόθυμος/η να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να δουλέψεις σκληρά. Αν αφεθείς στην τύχη σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις ανυπέρβλητα εμπόδια. Αξιοποίησε την εύνοιά σου στις δημόσιες σχέσεις και προσπάθησε να επιστρατεύσεις τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις καινούργιες ιδέες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ζυγό ίσως καταφέρω να κάνω εποικοδομητικές συζητήσεις και να βρω τρόπους να βελτιώσω τα οικονομικά μου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Η Πανσέληνος που στιγματίζει αυτή την εβδομάδα και πραγματοποιείται στον άξονα δευτέρου – ογδόου οίκου σου, σχετίζεται με τα ψυχολογικά σου και δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου, θαμμένα αρνητικά συναισθήματα και παράπονα γι αυτό να οπλιστείς με ψυχραιμία. Να θυμάσαι ότι καλό θα ήταν να σκέφτεσαι τι θα πεις πριν αρχίσεις τη μουρμούρα γιατί μπορεί να μην ευθύνεται το ταίρι σου για τις δικές σου ανασφάλειες.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Από την άλλη, ο Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω και οδεύει ολοταχώς στη συνάντησή του με τον Πλούτωνα, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ανατροπές, εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον όσο και στον τομέα της καριέρας.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να μπω στα έξοδα εξ' αιτίας κάποιας επισκευής στο σπίτι ή μιας ξαφνικής μετακόμισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Πάνω στην αλλαγή της μέρας από την Πέμπτη προς την Παρασκευή, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον ζωδιακό σου άξονα με τη συμμετοχή της Αφροδίτης στο σχήμα και σε αναγκάζει να εστιαστείς στις σχέσεις σου. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις, ανταγωνιστικές συμπεριφορές, αντιπαραθέσεις. Από την άλλη, ο Άρης από τον Αιγόκερω δεν αποκλείει τις συναρπαστικές περιπέτειες. Προσπάθησε να αμβλύνεις τις εντάσεις, δημιουργώντας αφροδισιακή ατμόσφαιρα και μην αφήνοντας τον εγωισμό σου να αναγνωρίζει μόνο τις δικές σου ανάγκες, αδιαφορώντας για τις ανάγκες του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Καριέρα – Οικονομικά: Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Πανσέληνο στον άξονά σου, η οποία θα προκαλέσει αρκετές πιέσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις πλήθος ευθυνών και, πιθανώς, να μην έχεις κάποια άμεση απολαβή για τους κόπους σας. Επί πλέον θα αναγκαστείς να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου και ίσως απογοητευτείς από κάποιους συναδέλφους.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως μια εκδρομή, μια αλλαγή, ένα ταξιδάκι να με ανανέωναν και να μου επέτρεπαν να αντιμετωπίσω με περισσότερο κουράγιο την καθημερινότητά μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Φαίνεται ότι η καθημερινότητά σου θα είναι αρκετά πιεστική γι αυτό αυτές οι μέρες είναι καλές μόνο για να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου. Σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στο ευνοϊκό, για το ζώδιό σου, περιβάλλον του Λέοντα. Αξιοποίησέ τον για να διασκεδάσεις λίγο και να ανανεωθείς.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, ο οποίος σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, τη δουλειά, την υγεία σου. Το πιο πιθανό είναι ότι τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να καταβάλεις πολύ κόπο για να αντεπεξέλθεις. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να βελτιώσεις τη ρουτίνα σου, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσεις, έστω και χρειαστεί να πιεστείς περισσότερο. Από την άλλη, ο Άρης από τον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε βάλει στα έξοδα και θα είναι απαραίτητο να δουλέψεις πιο σκληρά για να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις στον οικονομικό σου τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Ερμή στον Ζυγό, αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να συζητήσω και να αποφασίσω ποιες θα είναι οι συμμαχίες μου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Μόλις μπει η Παρασκευή 7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ταύρο, στο ζώδιο που σχετίζεται με τους έρωτές σου ενώ, παράλληλα, ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, πλησιάζοντας –επικίνδυνα- τον Πλούτωνα. Φαίνεται ότι θα νιώθεις την ανάγκη για έντονες εμπειρίες, για χαρές και πανηγύρια. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση σου γι αυτό αξιοποίησε καλά το ευνοϊκό φεγγάρι και μην προκαλείς την τύχη σου γιατί η άλλη εβδομάδα θα είναι αρκετά δύσκολη.
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό, φαίνεται ότι υπάρχει αρκετά πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να εστιαστείς στους στόχους σου, να βρεις συμμάχους. Τώρα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να προβληθείς, να κοινωνικοποιηθείς, να κάνεις τις απαραίτητες επαφές και δημόσιες σχέσεις. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου γιατί ο Άρης σε επηρεάζει και μπορεί να κάνεις λάθη λόγω θυμού ή παρόρμησης.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας μην ενθουσιάζομαι από την προοπτική του εύκολου κέρδους. Καλύτερα να κάνω πιο μεθοδικές κινήσεις για να μην μετανιώσω αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Αυτή η περίοδος δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια για απολαύσεις. Οι ισορροπίες θα συντηρηθούν μετά βίας κι αυτό θα οφείλεται στη θετική επίδραση του Δία από τον Λέοντα αλλά, κυρίως, στη δική σου προσπάθεια να μην δημιουργείς εντάσεις, εκμεταλλευόμενος/η την ανοχή αυτών που αγαπάς και σε αγαπάνε. Προσπάθησε να κρατάς τους τόνους χαμηλά, έστω κι αν νιώθεις πιεσμένος/η.
Καριέρα – Οικονομικά: Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου θα είναι αρκετά πιεστική για το ζώδιό σου. Από τον συνδυασμό της με την Αφροδίτη και από το γεγονός ότι βρίσκεται και ο Κρόνος στον Σκορπιό, φαίνεται ότι θα αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες ή να δώσεις λύσεις σε σοβαρά θέματα, είτε επαγγελματικά είτε οικογενειακά. Το θετικό είναι ότι ο Δίας από τον Λέοντα υπόσχεται .
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στον Αιγόκερω, πρέπει να φυλάω τα νώτα μου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει παρασκήνιο σε βάρος μου. Επίσης θα πρέπει να προσέχω και την υγεία μου.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, είναι αρκετά ενθαρρυντική για τους έρωτές σου καθώς υπόσχεται παιχνίδι, γνωριμίες, ταξίδια και -το καλύτερο- ερωτικά παιχνίδια σε ταξίδια! Από την άλλη, ο Άρης «βλέπει» θετικά το ζώδιό σου και υπογραμμίζει την εξωστρεφή, ερωτική σου διάθεση.
Καριέρα – Οικονομικά: Οι μέρες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να προγραμματίσεις τα σημαντικά σου ραντεβού, να κάνεις τις επαφές σου, να προβληθείς. Ωστόσο, να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί θα έχεις την τάση να πέφτεις θύμα κολάκων που μπορεί να σε παρασύρουν σε συνεργασίες για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα. Αξιοποίησε τον Δία από το έκτο ηλιακό σου σπίτι που υπόσχεται να ρίξει φως στην καθημερινότητά σου και να την κάνει πιο ευχάριστη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας δραστηριοποιηθώ τώρα για να υλοποιήσω τα σχέδιά μου. Αξίζει να κουραστώ για την ευόδωση των στόχων μου.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved