Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 27' 40" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 17° 22' 27" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 16° 29' 23" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 32' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 00° 55' 49" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 01' 05" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 14' 29" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 34' 32" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 32' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 04' 03" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 19' 32" ΤΑΥΡΟΣ

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 12/10 - 18/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα μπαίνει στον Ζυγό για να συναντήσει τον Ήλιο και να σχηματίσουν εξάγωνο με τον Άρη ενώ η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, δημιουργεί όψη εξαγώνου με τον Δία. Όλα αυτά δείχνουν ότι θα υπάρχουν οι ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να εκτονωθείς, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις. Επίσης, είναι βοηθητική για να γεφυρώσεις τις αποστάσεις με το ταίρι σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείει τις επιστροφές από το παρελθόν και την πιθανότητα να σε βάλουν σε διλήμματα.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μολονότι οι εκλείψεις και ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κρύβουν παγίδες, εσύ θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου καθώς θα δεχθείς αξιόλογες προσφορές για συνεργασίες. Ωστόσο, μην πανικοβληθείς αν δεν δρέψεις άμεσα τους καρπούς των κόπων σου ή αν υπάρξουν καθυστερήσεις. Με τον Άρη στον Τοξότη, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις σπουδές, τη συγγραφή, τη διδασκαλία, κλπ.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας κάνω πιο προσεκτική διαχείριση των οικονομικών μου, μιας και η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών μου.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και αποτελεί τον αυστηρό σου κριτή σε θέματα σχέσεων ενώ, παράλληλα, αναμένεται η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιο των σχέσεών του, τον Σκορπιό. Ίσως ήδη να νιώθεις δυσφορία καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια τα παράπονα ή οι ανασφάλειες ή τα απωθημένα σου. Ωστόσο, να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί οι καβγάδες αυτών των ημερών μπορεί να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα απ' όσα φαντάζεσαι.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στον Ζυγό, το ζώδιο της καθημερινής σου υγείας και εργασίας, θα αποδώσει καρπούς αν εστιαστείς στις δουλειές σου κι αν προσπαθήσεις να οργανώσεις τις συμμαχίες σου. Η εσωστρέφειά σου δεν θα σε βοηθήσει αυτή την περίοδο, στην οποία δεν αποκλείονται οι αντιξοότητες και οι καθυστερήσεις αλλά επίσης δεν αποκλείονται και οι ευκαιρίες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην υπογράψω συμβόλαια αυτή την περίοδο. Ας κάνω τώρα όλες τις συζητήσεις και υπογράψω από στις πρώτες μέρες του Νοέμβρη.

 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182ΕΡΩΤΑΣ: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό, στο ζώδιο των ερώτων σου, σε εξωθεί σε περιπέτειες, φλερτ, συζητήσεις, γνωριμίες, ερωτοτροπίες με διάθεση ανανέωσης. Αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής, φαίνεται ότι μάλλον δεν θα βαρεθείς. Κερασάκι στην τούρτα μπορεί να είναι μια επιστροφή κάποιου ατόμου του παρελθόντος σου, το οποίο δεν αποκλείεται να διεκδικήσει μια εξέχουσα θέση στην καρδιά σου. Τα διλήμματα είναι πιθανά αλλά είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή η επικείμενη ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο που σχετίζεται με την καθημερινή σου εργασία, τη στιγμή που ο κυβερνήτης του ζωδίου Ερμής είναι ανάδρομος, καλά θα κάνεις να φτιάξεις ένα χαλαρό πρόγραμμα, στο οποίο να χωρούν οι αντιξοότητες και οι αναβολές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος είναι καλή για να καλλιεργήσω το έδαφος, προκειμένου να προωθήσω (καλύτερα από τον Νοέμβριο) δημιουργικά σχέδια, νέες ιδέες, κλπ.

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1ΕΡΩΤΑΣ: Καλό θα ήταν να προσέχεις αυτή την περίοδο καθώς επηρεάζεται από την ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιο των ερώτων σου. Είναι πιθανόν να συμβούν τα γεγονότα που θα σου δημιουργήσουν σύγχυση γι αυτό θα ήταν προτιμότερο να κρατάς μικρό καλάθι και να πάρεις τις αποφάσεις σου από τον Νοέμβριο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Η πολυαστρία στον Ζυγό θα επηρεάσει τους τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σου. Από τη μια δεν αποκλείονται κάποιες ευκαιρίες καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία δεν αποκλείει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις ενώ, από την άλλη, η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου σε εξάγωνο με τον Άρη δεν αποκλείει τις συζητήσεις και τις ευκαιρίες για να δημιουργήσεις τις συμμαχίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο:
Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να αναγκαστώ ή να βρω την ευκαιρία να ασχοληθώ με το σπίτι μου, να το αναμορφώσω, να το διακοσμήσω, να επισκευάσω βλάβες ή ακόμη και να μετακομίσω.

 

 

 

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου και σε βάζει στη δράση για να φλερτάρεις, να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, να εκφράσεις τα πάθη σου. Σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό που αυξάνει τις πιθανότητες για καινούργιες γνωριμίες, φλερτ, ανανεωτικές καταστάσεις. Όλο και κάτι θα συμβαίνει που θα ενισχύσει τόσο τη γοητεία σου όσο και την καλή σου διάθεση να μπεις στο παιχνίδι. Η εύνοιά σου στον έρωτα ενισχύεται και από το εξάγωνο του Δία και της Αφροδίτης.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μετά από τον Κρόνο που σε «περνάει» από κάποιες δοκιμασίες, το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτές οι επιδράσεις στο ζώδιο του Σκορπιού επηρεάζουν τον άξονα καριέρας – οικογένειας της ηλιακής σου οικοθεσίας, τομείς στους οποίους αναμένονται εντάσεις και καθυστερήσεις. Δεν αποκλείεται να αναγκαστείς να αναλάβεις ευθύνες.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο μπορεί να γίνουν πολύ σημαντικές συζητήσεις, ακόμη και να προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες. Ας έχω τα μάτια μου ανοικτά για να τις αρπάξω κι ας μην τις θεωρήσω αμελητέες επειδή θα προκύψουν σε περίοδο ανάδρομου Ερμή και εκλείψεων. Ωστόσο, παράλληλα θα πρέπει να έχω διάκριση ακριβώς επειδή ο ανάδρομος Ερμής και η έκλειψη μπορεί να μου θολώνουν τα νερά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Τα πρακτικά σου θέματα σε αποσπούν και δεν σου αφήνουν περιθώρια χρόνου και σκέψης για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας μπορεί να σου δημιουργεί αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σε κάθε περίπτωση να προσέχεις τις κινήσεις σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ερμής είναι ανάδρομος, στο δεύτερο ηλιακό σου σπίτι. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ξεκινήματα και να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τυχόν ανατρεπτικές καταστάσεις. Η περίοδος αυτή είναι καλή για να ζητήσεις χρήματα που σου χρωστούν και να επανέλθεις σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος με σκοπό να τις τακτοποιήσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Άρης βρίσκεται στο τέταρτο ηλιακό μου σπίτι. Θέματα με την οικογένεια ή με το ακίνητό μου μπορεί να με κουράσουν καθώς θα με βάλουν στη δράση και θα νιώθω ότι κάνω αγγαρεία.

 

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

 

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τον Ήλιο και την Αφροδίτη, ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα, περνάει με τη σειρά του στο ζώδιό σου, γεγονός που είναι αρκετό για να σου δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα αυτή την περίοδο. Οι όψεις που σχηματίζονται (εξάγωνο Αφροδίτης – Δία και εξάγωνο Ηλίου και Ερμή με Άρη) είναι δείκτες θετικών εξελίξεων αλλά δεν είναι η πανάκια, συνυπολογίζοντας την πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου. Ας μην ξεχνάμε ότι η έκλειψη με τη συμμετοχή του Ουρανού «δουλεύει» έντονα αυτή την περίοδο και μπορεί να φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές. Καλά θα κάνεις να σκεφτείς ποιες συμπεριφορές σου πρέπει να αλλάξεις και να μην εμμένεις στις εγωιστικές σου θέσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να κάνει τώρα δυναμικό come back κάποιο άτομο από το παρελθόν και να σε μπερδέψει ακόμη περισσότερο.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πολύ πιθανό να δεχθείς κάποιες προτάσεις για συνεργασίες αυτή την περίοδο αλλά θα πρέπει να επιστρατέψεις το μάξιμουμ της ευθυκρισίας σου για να εντοπίσεις την πραγματική ευκαιρία και όχι την κολακεία που θα χαϊδέψει τις αυταπάτες σου. Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου, γεγονός που χρήζει της προσοχής σου γιατί μπορεί να ενσκήψουν απρόοπτα έξοδα ή να μην πάρεις κάποια χρήματα που σου οφείλουν. Επίσης είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις διακανονισμούς.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι μέρες αυτές είναι καλές για να χτίσω τις συμμαχίες μου, να έρθω σε επαφή με τα άτομα που θα υποστηρίξουν ή απλά να διασκεδάσω με φίλους.

 

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο ζώδιό σου και επιδρά ήδη στην ψυχολογία και την καθημερινότητά σου, θα βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή παράπονα. Προσπάθησε να μην ενδίδεις σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, πριν να απευθύνεις ένα «κατηγορώ» στο ταίρι σου, σκέψου μήπως αυτά που σκέφτεσαι να του καταλογίσεις είναι αποκυήματα των δικών σου συμπλεγμάτων και ανασφαλειών και όχι δική του ολιγωρία.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή ο συνδυασμός των εκλείψεων, του ανάδρομου Ερμή και της πολυαστρίας στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι μπορεί να προκαλέσουν κάποιες καθυστερήσεις, ανατροπές και δυσθυμία, είναι προτιμότερο να μην προβείς τώρα σε κινήσεις ή ραντεβού καθοριστικής σημασίας. Από τις αρχές του Νοέμβρη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου..
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας φυλάω τα νώτα μου από τα κουτσομπολιά και τις διαδόσεις που μπορεί να γίνουν σε βάρος μου. Ας προσέχω γιατί τώρα μπορεί να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά μου, ειδικά ερωτικού χαρακτήρα.

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189ΕΡΩΤΑΣ: Μετά τον Ήλιο και την Αφροδίτη, περνάει και ο Ερμής κινούμενος ανάδρομα στον Ζυγό. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τη μια ανεβάζει τη λίμπιντό σου παρέα με τη διάθεσή σου για ανταγωνισμούς ενώ από την άλλη σου δημιουργεί μια διάθεση να διασκεδάσεις και να συζητήσεις καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία αφήνει πρόσφορο έδαφος για διασκέδαση, χαρά, ανανεωτικές διασκεδάσεις
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η πολυαστρία στον Ζυγό είναι ευνοϊκή για να οργανώσεις τις συμμαχίες σου, να βρεις τα άτομα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να βάλεις καινούργιους στόχους. Ωστόσο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η και το πρόγραμμά σου να έχει περιθώρια για τις απρόοπτες καταστάσεις. Η επικείμενη Ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό, αυξάνει τις πιθανότητες να δεχθείς πισώπλατα χτυπήματα γι αυτό να φυλάς τα νώτα σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας ελέγχω τα νεύρα και τα αρνητικά συναισθήματά μου για να μην βλάψω την υγεία μου με ψυχοσωματικά.

 

 

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Προσπάθησε να προφυλάξεις τον εαυτό σου από τη σύγχυση που σε ταλανίζει αυτή την περίοδο, στην οποία βιώνεις συναισθηματικές υπερχειλίσεις που σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς αλλά και από τον εγωισμό σου που ανθίζει εις βάρος της καλής ατμόσφαιρας στη σχέση σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Ήλιος, ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη βρίσκονται στο δέκατο ηλιακό σου σπίτι και σχηματίζουν αρμονικές όψεις που μπορεί να εγκυμονούν ευκαιρίες καριέρας. Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε την πρόσφατη Σεληνιακή έκλειψη με τη συμμετοχή του Ουρανού που μπορεί να επιτάσσει πολλές και δύσκολες αλλαγές.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλό θα ήταν να προσέχω τις κινήσεις μου σε ομάδες, συλλογικές δραστηριότητες, οργανισμούς γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ φίλων που θα με εξωθήσει σε αναθεωρήσεις ή μπορεί να μου αποκαλύψει δυσβάσταχτες αλήθειες αλλά, τουλάχιστον, θα ξέρω με ποιους να πάω και ποιους να αφήσω.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό να ενεργοποιούν με τον πιο θετικό τρόπο τον Δία και τον Άρη που σιγοντάρουν τα αισθηματικά σου, όχι μόνο αυξάνεται αισθητά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και γοητεύεις το αντίθετο φύλο αλλά αναμένονται και ευχάριστες εξελίξεις στις πιο σοβαρές σχέσεις σου καθώς επίσης και ευκαιρίες για ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η προετοιμάσου καλύτερα για τις φιλικές συγκεντρώσεις καθώς σε αυτές μάλλον θα γίνει παιχνίδι...
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις τόσο στον χώρο της δουλειάς όσο και στο οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαίτερα σε εσένα που έχεις γενέθλια στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες μπορείς να συζητήσεις αλλά είναι καλύτερα να τις επανεξετάσεις από τον Νοέμβριο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να προσέχω όταν ταξιδεύω ή συνδιαλλάσσομαι με το εξωτερικό ή σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου και τις επιδράσεις των εκλείψεων, ο έρωτας δεν σου γυρίζει την πλάτη αλλά σε αποπλανά και συχνά δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να επενδύσεις συναισθηματικά σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα. Η ανεβασμένη λίμπιντο θα βοηθήσει εσένα που έχεις μακρόχρονη σχέση, να μετατρέψεις το πάθος σου σε βόμβα ανανέωσης και χαράς...
ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, «βλέπει» από θετική γωνία το ζώδιό σου. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να αναβάλλεις τις σημαντικές σου κινήσεις για τον Νοέμβριο. Ο Άρης από τον Τοξότη δείχνει αγγαρείες, εντάσεις, ανάληψη ευθυνών στον επαγγελματικό τομέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για να επαναφέρω στην επιφάνεια και να λύσω ένα οικονομικό θέμα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές, κλπ.

 

 *Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved