Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 5/10 - 11/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

ΕΡΩΤΑΣ: Ανασκουμπώσου. Αυτή την περίοδο ναι μεν ο έρωτας δεν σου γυρίζει την πλάτη αλλά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους καθώς σε αποπλανά, σε βάζει στη δίνη του και συχνά δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια. Να προσέχεις γιατί, με τη Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου και με τη συμμετοχή της Αφροδίτης και του Ουρανού, μπορεί να ποντάρεις σε καταστάσεις που ίσως σε απογοητεύσουν αργότερα ή μπορεί "να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου"... μα τον Τουτάτη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο ανάδρομος Ερμής και η έκλειψη της Σελήνης μάλλον θα επιφέρουν κάποιες ανατρεπτικές και δύσκολες καταστάσεις με τους συνεργάτες σου στη δουλειά. Είναι προτιμότερο να κρατήσεις μια συντηρητική στάση προς όλους και όλα και να αναβάλλεις τις σημαντικές σου κινήσεις για τον Νοέμβριο, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν σε υπογραφές συμβολαίων.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ο σχηματισμός «χαρταετός» στον οποίο συμμετέχει και η έκλειψη, μπορεί να αποβεί βοηθητικός, ιδιαίτερα αν αξιοποιώντας τον μπορώ να απαλλαγώ από κάποιο βάρος μου, να βρω το θάρρος να αποτινάξω από πάνω μου καταστάσεις που με καταπιέζουν και δεν με προάγουν.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

ΕΡΩΤΑΣ: Η ρουτίνα σε απορροφά και εν τέλει το βάρος σου (πνευματικό και χρονικό) πέφτει στις δουλειές σου και δεν βρίσκεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έρωτες. Κερδισμένος/η θα είσαι μόνο αν επιδιώκεις κάτι πιο σοβαρό στην προσωπική σου ζωή και είσαι σε ετοιμότητα για να αναλάβεις την ευθύνη του, συντονισμένος με το μάθημα του Κρόνου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον «χαρταετό» να επιδρά σε οίκους που σχετίζονται με την καριέρα σου, τη δουλειά σου, την καθημερινότητά σου, αναμένονται αντιφατικά γεγονότα. Μολονότι η Σεληνιακή έκλειψη και ο ανάδρομος Ερμής στήνουν πολλές παγίδες, εσύ που θα επιμένεις να είσαι δημιουργικός/η, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις τις υποθέσεις σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι προτιμότερο να αποφύγω τα ξεκινήματα αυτή την περίοδο. Επίσης, καλά θα κάνω να προσέχω περισσότερο την υγεία μου, να τρέφομαι πιο λιτά και να εκτονώνω τα αρνητικά μου συναισθήματα με σωματική άσκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού – Κριού, συμμετέχοντας σε έναν πολύπλοκο συνδυασμό όψεων που ονομάζεται «χαρταετός». Το πιο πιθανό είναι ότι θα βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα ή τις ανασφάλειες που θα προκαλέσουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, θα πρέπει να προσέχεις τι λες και αποφασίζεις γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί τριγμοί στις σχέσεις σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να τελειώσει ένα πάθος που σου αναστέλλει τη δημιουργικότητα ή σου «τρώει» την ενέργειά σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος και, παράλληλα, διάγουμε περίοδο εκλείψεων. Ως εκ τούτου, είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα σημαντικά ραντεβού, τα επαγγελματικά ξεκινήματα, τις πολύ σημαντικές κινήσεις. Φρόντισε να συντηρήσεις αυτά που έχεις κατακτήσει και κάνε έναν προγραμματισμό για το πώς θα προωθήσεις τα σχέδιά σου μέσα στον Νοέμβρη.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια επαγγελματική ευκαιρία. Ας είμαι σε ετοιμότητα να τη συζητήσω γιατί μπορεί να είναι σημαντική και ας την ξεκινήσω από Νοέμβρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχεις πολλά θέματα που τίθενται επί τάπητος προς επίλυση και θα είναι δύσκολο να εστιαστείς στους έρωτες. Στην καλύτερη περίπτωση θα καταφέρεις να συντηρήσεις τις ισορροπίες σου αλλά, στη χειρότερη, μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα. Η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Ζυγού - Κριού, θα σε κάνει ιδιαζόντως νευρικό/η και είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τα παράπονα, τις ανασφάλειες και τα απωθημένα.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη εκτός του γεγονότος ότι σου προκαλεί δυσθυμία, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές στον τομέα της καριέρας και στην οικογένεια καθώς θα βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα σχέσεων, δεν αποκλείονται οι αθέμιτες ανταγωνιστικές συμπεριφορές και, γενικότερα, οι εντάσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μάλλον θα επιδεινώσει την κατάσταση. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις τίποτε και να αποφύγεις τα ξεκινήματα μέσα στον Οκτώβριο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μέσα στο κλίμα εντάσεων δεν αποκλείεται να προκύψει μια οικονομική ευκαιρία ή να πάρω πίσω χρήματα που μου χρωστούν.

ΛΕΩΝ

102112184

ΕΡΩΤΑΣ: Η έκλειψη της Σελήνης που «κλέβει» την παράσταση αυτές τις μέρες δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Αντίθετα, μπορεί να ελκύσει εξαιρετικές ποσότητες ενέργειας στους τομείς της επικοινωνίας, του έρωτα, των σχέσεων, οι οποίες μπορεί να σε βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι. Όλα παίζονται: φλερτ, παιχνίδια, εφήμερες εμπειρίες, προτάσεις αλλά και χωρισμοί, ιδιαίτερα αν κατά βάθος είναι το ζητούμενό σου.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι στόχοι σου ευοδώνονται αυτή την περίοδο. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, να μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και, αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να προετοιμάζεις το έδαφος και να αναβάλλεις τα ξεκινήματά σου και τις υπογραφές συμβολαίων για τον Νοέμβριο. Πιο προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σου.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Αυτές τις μέρες ναι μεν θα υπάρχουν ανατροπές και προβλήματα αλλά δεν πρέπει να χάνω την αισιοδοξία μου και να θυμάμαι ότι πίσω από κάθε δυσκολία κρύβεται μια Αλήθεια ή μία ευκαιρία που θα με αναβιβάσει πνευματικά ή υλικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον ανάδρομο Ερμή να εντείνει την κυκλοθυμία σου, θα είσαι μέσα στα νεύρα και ανίκανος/η να διαχειριστείς τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Την ένταση θα επιτείνει και η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα δευτέρου – ογδόου της ηλιακής σου οικοθεσίας, με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες, οι φοβίες, τα ψυχολογικά σου προβλήματα ή τραύματα, τα απωθημένα. Θα αξιοποιήσεις πλήρως τις συνθήκες αν τα αναγνωρίσεις και μπεις στην προσπάθεια να τα ξεπεράσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα πρέπει να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα καθώς μπορεί να πέσεις θύμα αυταπάτης ή υπεραισιοδοξίας ή απλά να χάσεις την ευθυκρισία σου και να έχεις απώλειες ή ακόμη και να σε εκμεταλλευτούν. Ίσως τώρα να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, οι οποίες θα αποδώσουν καρπούς αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή επισκευή στο σπίτι μπορεί να με βάλει στα έξοδα αλλά, τελικά, θα με ανανεώσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

ΕΡΩΤΑΣ: Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης στον ζωδιακό σου άξονα και μετέχει ενός πλανητικού σχήματος που ονομάζεται «χαρταετός», το οποίο, συνήθως, δίνει ευκαιρίες. Από τη μια πέφτει η σκιά της Σελήνης στον άξονά σου ενώ από την άλλη θα υπάρξει κάποια ευκαιρία να βγεις από τα αδιέξοδά σου. Τώρα δεν αποκλείονται οι σοβαροί τριγμοί λόγω παρεξηγήσεων, έντασης, ανασφαλειών, απωθημένων. Να προσέχεις κάθε σου κίνηση αλλά να θυμάσαι ότι κάτι που ίσως σε στεναχωρήσει πολύ μπορεί τελικά να σε απελευθερώσει από άτομα και καταστάσεις και να νιώσεις λυτρωμένος/η.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την έκλειψη στον άξονά σου και τον ανάδρομο Ερμή στο περιβάλλον των οικονομικών σου καλό θα ήταν να αποφύγεις τα ξεκινήματα, να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις τις ανατρεπτικές καταστάσεις και να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου, πράγμα που ναι μεν είναι δύσκολο αλλά είναι και εφικτό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ξεκαθαρίζει το πεδίο των σχέσεών μου. Κάποιες αλήθειες μπορεί να μου φανούν σκληρές αλλά θα με λυτρώσουν από άτομα που «κλέβουν» την ενέργειά μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

ΕΡΩΤΑΣ: Η αλήθεια είναι ότι τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να στραφείς στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και της καριέρας με αποτέλεσμα να μην έχεις πολύ χρόνο για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις ισορροπίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα αδιαλλαξίας και κακής συνεννόησης. Επίσης, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζωή σου κάποιο άτομο του παρελθόντος.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της καθημερινής σου εργασίας, της υγείας, του παρασκηνίου, των μυστικών και συμμετέχει σε ένα πλανητικό σχήμα που ονομάζεται «χαρταετός» και ελκύει μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα αλλά, μέσα στο χάος, θα διαφανούν και κάποιες ευκαιρίες καριέρας.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Ας φυλάω τα νώτα μου από το παρασκήνιο που πιθανώς να υπάρχει σε βάρος μου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πρωταγωνιστεί στον σχηματισμό «χαρταετό», δεν είναι επιθετική για το ζώδιό σου αλλά επηρεάζει τον άξονα των ερώτων και των φιλιών σου, της δημιουργικότητάς και των στόχων σου. Η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται από φλερτ, εκπλήξεις, απρόοπτα, περιπέτειες, κεραυνοβόλους έρωτες, υποσχέσεις. Ωστόσο, τίποτε δεν αποκλείει και ένα τέλος ή έναν σοβαρό προβληματισμό που εν τέλει θα σε λυτρώσει από κάποια βάρη.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Επειδή αυτή η περίοδος με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις, ανατροπές και δυσθυμία, είναι προτιμότερο να μην προβείς τώρα σε κινήσεις ή ραντεβού καθοριστικής σημασίας. Από τον Νοέμβρη θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να προωθήσεις δημιουργικές ιδέες, έστω κι αν καταφέρεις να τις υλοποιήσεις αργότερα.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Να προσέχεις γιατί μπορεί να γίνονται κουτσομπολιά σε βάρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

ΕΡΩΤΑΣ: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, θα σε αναγκάσει να εστιαστείς σε θέματα καριέρας και δουλειάς, βάζοντας τα αισθηματικά στο περιθώριο. Ωστόσο, ο Άρης από το δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι θα βγάλει στην επιφάνεια απωθημένα, φόβους, καταπιεσμένα συναισθήματα και, μέσα στην τεταμένη ατμόσφαιρα με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο Ερμή, δεν αποκλείεται να γίνει βλαπτικός για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχε την προσοχή σου τεταμένη. Οι τομείς της καριέρας και της οικογένειάς σου πλήττονται από τη Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος/η στη δουλειά αλλά το πρόγραμμά σου να έχει περιθώρια για τις απρόοπτες καταστάσεις. Τώρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού ή παρεξηγήσεις. Ωστόσο, αν είσαι εστιασμένος/η στον σκοπό σου κι αν έχεις επιμονή και υπομονή, μπορεί να μεταστρέψεις το δυσάρεστο κλίμα και να κερδίσεις έδαφος στη δουλειά, έστω και από τον Νοέμβριο.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Οι αναθεωρήσεις φίλων ή στόχων είναι στη σφαίρα του πιθανού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

ΕΡΩΤΑΣ: Μολονότι η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού – Κριού δεν «βλέπει» με επιθετικό τρόπο το ζώδιό σου, θα πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου από την τάση σου να εθελοτυφλείς, να ωραιοποιείς τις καταστάσεις και από τον εγωισμό σου που μπορεί να απειλήσει το ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι αν χωρίσεις τώρα, ο χωρισμός θα είναι λυτρωτικός.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τον ανάδρομο Ερμή στο περιβάλλον της καριέρας σου, μάλλον θα υπάρξουν κάποιες ανατρεπτικές καταστάσεις στις προσπάθειές σου να προωθήσεις τις υποθέσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος/η στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου. Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις αλλά, πίσω από τις αντιξοότητες, μπορεί να κρύβεται κάτι θετικό.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με την οικογένειά μου. Ας προσπαθήσω να μην είμαι εύθικτος/η και να μην αφήνω περιθώρια στους αγαπημένους μου να νιώσουν ότι τους θίγω.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

ΕΡΩΤΑΣ: Με τις ανάγκες που προκύπτουν για κάλυψη των πρακτικών σου θεμάτων, δεν θα είσαι εστιασμένος/η στην ερωτική σου ζωή κι αν το κάνεις, θα είναι γιατί η Σεληνιακή έκλειψη θα έχει βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες, πάθη, ψυχικά φορτία, απωθημένα, με αποτέλεσμα να γίνεσαι άλλοτε εσωστρεφής και μυστηριώδης κι άλλοτε νευρικός/η μέσα στην ένταση, μη ελέγχοντας τον εαυτό σου, αυτά που λες και κάνεις.
ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που δεν αποκλείει την αναστάτωση, τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σου, τα προβλήματα, τα έκτακτα έξοδα. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά. Ωστόσο, πίσω από τις εντάσεις, μπορεί να κρύβεται μια ευκαιρία δουλειάς που αξίζει τον κόπο να αξιοποιήσεις.
ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Είναι πιθανό να με ξεγελάσουν και να έχω απώλειες γι αυτό να προσέχω ποιους εμπιστεύομαι.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved