Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Προβλέψεις Εβδομάδας 28/9 - 4/10 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

102112193_1

Έρωτας: Η Αφροδίτη που από την Τρίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό, αποτελεί έναν θετικό δείκτη για τις αισθηματικές σου υποθέσεις καθώς ανάβει πράσινο φως για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, ανάκτηση των ισορροπιών. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέχεις κάθε σου κίνηση καθώς το τετράγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα, θα «βλέπει» επιθετικά τον Ήλιο σου και δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.
Καριέρα – Οικονομικά: Η αλήθεια είναι ότι σιγά – σιγά μπαίνουμε σε πιο δύσκολες εβδομάδες καθώς ο Οκτώβρης είναι επιφορτισμένος τόσο από τον ανάδρομο Ερμή όσο και από τις εκλείψεις. Προς το παρόν ο Ερμής αρχίζει τη «στάση» του στο όγδοο ηλιακό σου σπίτι που σημαίνει ότι πρέπει άμεσα (ει δυνατόν Δευτέρα ή Τρίτη) να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές για να μην αντιμετωπίσεις πιο απειλητικές καταστάσεις στην πορεία.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Το εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη είναι ενισχυτικό, ιδιαίτερα αν το αξιοποιήσω για να δρομολογήσω υποθέσεις σπουδών, σχετικές με ταξίδια και εξωτερικό ή με φιλοσοφικές δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

102112181

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στη δουλειά και στην επιβαρυμένη καθημερινότητά σου. Ωστόσο, το θέμα των σχέσεων και των ερώτων που είναι και από τα αγαπημένα σου, πιθανώς να «κλέψει» την παράσταση στην περίπτωση που η απροσεξία σου ή η τάση σου να νιώθεις το ταίρι σου δεδομένο ή η ένταση, αποτελέσουν λόγο τριγμών. Πρέπει να προσέχεις γιατί από το καβγαδάκι μέχρι την αδιαλλαξία οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές αυτή την περίοδο.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στο έκτο ηλιακό σου σπίτι θα είναι αρκετά βοηθητική καθώς η Θεά θα ρίξει το φως της στην καθημερινότητά σου και θα της προσδώσει μια γκλαμουριά. Από την άλλη ο Ήλιος που βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον, στο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα που εγκυμονεί δυσκολίες αλλά, αν αξιοποιήσεις το εξάγωνό του με τον Άρη και δράσεις δυναμικά, μάλλον θα αποδειχθεί ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του στο έβδομο ηλιακό μου σπίτι. Ας σπεύσω να διεκπεραιώσω συζητήσεις, συνεργασίες, υπογραφές, καλύτερα στην αρχή της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

102112182

Έρωτας: Από την Τρίτη η Αφροδίτη θα περάσει στον Ζυγό, το περιβάλλον των ερώτων σου και θα ανοίξει τους ορίζοντές σου για φλερτ, αγάπες, λουλούδια, παιχνίδια. Ακόμη κι αν δεν γίνει κάτι σημαντικό, θα νιώθεις καλύτερα, με αποτέλεσμα να είσαι πιο θελκτικός/η. Φτιάξε τώρα ατμόσφαιρα γιατί η επικείμενη Σεληνιακή έκλειψη του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα των ερώτων σου και δεν αποκλείεται να εγκυμονεί κινδύνους.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Ερμής μπαίνει σε κατάσταση στάσης στο ζώδιο της καθημερινής σου εργασίας και στη συνέχεια θα είναι ανάδρομος. Δεν αποκλείεται να έχεις καθυστερήσεις στη δουλειά, αναβολές και εν γένει δυσκολίες. Αν πρέπει να κάνεις κάτι σημαντικό, για παράδειγμα μια καινούργια αρχή, είναι προτιμότερο να αξιοποιήσεις το διήμερο της Δευτέρας και της Τρίτης. Επίσης, απόφυγε τις παρορμητικές αντιδράσεις στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος με ευνοεί για να εκφράσω καλλιτεχνικά ταλέντα, να κάνω δημιουργικά πράγματα που θα με ικανοποιήσουν ή απλά να διασκεδάσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

102112183_1

Έρωτας: «Έχει ο καιρός γυρίσματα»! Αυτή η παροιμία σου ταιριάζει αυτή την περίοδο με τον Ερμή στον Σκορπιό να αρχίζει τη στάση του πριν από την ανάδρομη κίνησή του. Στο ίδιο περιβάλλον βρίσκεται και ο Κρόνος που κρίνει και αποδίδει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δηλαδή εκτελεί το γράμμα του καρμικού νόμου. Πιο απλά, δεν αποκλείεται να ξαναμπείς σε κύκλους του παρελθόντος, σχέσεις, έρωτες, συμπεριφορές. Το αν αυτοί οι κύκλοι θα είναι φαύλοι ή όχι, εξαρτάται από το πόσο συνειδητοποιημένος/η είσαι.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στον άξονα οικογένειας – καριέρας της ηλιακής σου οικοθεσίας, αποτελεί την ένδειξη ότι όλο και κάτι ενδιαφέρον μπορεί να συμβεί, μια θετική εξέλιξη που πιθανώς να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου ή να φέρει ένα μεγαλύτερο έσοδο. Ωστόσο, αν είσαι γεννημένος/η στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου, καλά θα κάνεις να προσέχεις την ενεργοποίηση του Πλούτωνα από το τετράγωνό του με τον Ήλιο που επίσης βρίσκεται στον ίδιο άξονα γιατί μπορεί να σε αναγκάσει σε αλλαγές που θα πονέσουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή θα έχω την τάση να χάνω ενέργεια, καλά θα κάνω να αρχίσω ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να κάνω γυμναστική.

ΛΕΩΝ

102112184

Έρωτας: Με τον Δία στο ζώδιό σου να σχηματίζει τρίγωνο με Ουρανό, κάτι καλό θα συμβεί και δεν αποκλείεται να αφορά στις σχέσεις σου. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, να αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο, να απαλλαγείς από σχέση που σε βάραινε και την συντηρούσες είτε από ανασφάλεια είτε από οίκτο.
Καριέρα – Οικονομικά: Σε γενικές γραμμές, όλο και κάτι θετικό θα συμβαίνει και θα σε βάζει στη δράση για να εκτονώσεις τη δημιουργικότητά σου, να κάνεις νέα σχέδια, να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου. Ο Άρης που βρίσκεται στο πέμπτο ηλιακό σου σπίτι, τον Τοξότη, είναι ότι πρέπει για τέτοιου είδους κινήσεις, πόσο μάλλον τώρα που σχηματίζει μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Δία και ευνοεί κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 6 μέχρι τις 9 Αυγούστου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό, από την Τρίτη, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες συζητήσεις ή ακόμη και για σημαντικά ραντεβού με σκοπό τις καινούργιες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

102112185

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι το θέμα έρωτας δεν φαίνεται να δεσπόζει στις προτεραιότητές σου αυτή την περίοδο που είσαι αφοσιωμένος/η στη δουλειά και έχεις αναλάβει ένα πλήθος ευθυνών. Ωστόσο, οφείλω να σου υπενθυμίσω ότι ο Ποσειδώνας σε καθιστά ευάλωτο/η στις ωραιοποιήσεις, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Ήλιο, από την Τρίτη περνάει και η Αφροδίτη στον Ζυγό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου. Ο Άρης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον άξονα οικογένειας – καριέρας της ηλιακής σου οικοθεσίας. Αν θέλεις να τον αξιοποιήσεις, δραστηριοποιήσου και προσπάθησε να κατανικήσεις την αναβλητικότητά σου και να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες τόσο αυτές που αφορούν στις οικογενειακές όσο και στις επαγγελματικές σου υποθέσεις.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Σπεύσε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και να κάνεις τις καίριες κινήσεις σου, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα γιατί στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής μπαίνει σε κατάσταση στάσης πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

102112186

Έρωτας: Από την Τρίτη η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, γεγονός που σε κάθε περίπτωση, ευνοεί τα αισθηματικά σου. Στην χειρότερη περίπτωση, η Θεά του Έρωτα θα ενισχύσει τη γοητεία σου (που αν είσαι γνήσιο τέκνον του ζωδίου σου, δεν πάσχεις από γοητεία) και άρα θα έλκεις πιο ευχάριστες καταστάσεις, επιβεβαιώσεις, προτάσεις. Μέρες καλές για να φλερτάρεις, να συζητήσεις, να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται, το μεγάλο τρίγωνο των Άρη, Ουρανού, Δία είναι όψη πάρα πολύ βοηθητική για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να βάλεις νέους στόχους, να υλοποιήσεις δημιουργικές ιδέες. Όλα αυτά θα πρέπει να τα πραγματοποιήσεις με σύστημα, οργανωμένος/η και με σχέδιο σε βάθος χρόνου γιατί η παρόρμηση μπορεί να σε εξωθήσει σε λάθη και θα ήταν κρίμα αν χάσεις τις ευκαιρίες σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα ήταν να κάνω μια προσπάθεια για να τακτοποιήσω τις οικονομικές μου εκκρεμότητες στην αρχή της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

102112187

Έρωτας: Οι μέρες αυτές είναι επιφορτισμένες με πολλές ευθύνες, γεγονός που θα σου προκαλέσει ένταση και ίσως την τάση να «χάνεσαι» στις σκέψεις σου, να είσαι πιο εσωστρεφής του συνηθισμένου σου. Κάτι τέτοιο μπορεί να εγείρει ανασφάλειες και φοβίες με συνέπεια πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου. Ευνοούνται οι μυστικοί έρωτες, τα κρυφά ραντεβουδάκια, κλπ.
Καριέρα – Οικονομικά: Εστιάσου στις δουλειές σου και στο πώς θα κινηθείς στον οικονομικό τομέα. Αν πρέπει να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες, σπεύσε να έχεις κάνει έστω την αρχή αυτή την εβδομάδα γιατί, από την επόμενη ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου. Πάντως, ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας που θα περιοδεύει στο ζώδιο της καριέρας σου, τον Λέοντα, όλο και κάτι καλό θα σου επιφυλάσσει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Είναι προτιμότερο να μην πραγματοποιήσω αυτή την εβδομάδα τα σημαντικά μου ραντεβού, τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

102112189

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο των Άρη, Ουρανού, Δία με τον πρώτο στο ζώδιό σου σε γεμίζει ενέργεια που οι συγκυρίες μπορεί να συντελέσουν στο να τη διοχετεύσεις και στον ερωτικό τομέα. Στη σφαίρα του πιθανού είναι οι κεραυνοβόλοι έρωτες, τα παιχνίδια, οι περιπέτειες μεγάλης έντασης. Απόλαυσέ το όσο μπορείς αλλά προσπάθησε να μην γίνεσαι ανταγωνιστικός/η και να μην επιδιώκεις την εξουσία πάνω στο ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζυγό σε συνδυασμό με το μεγάλο τρίγωνο δείχνει ότι θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την ευόδωση των στόχων σου, για να «ανακαλύψεις» τους συμμάχους σου, για να διευκολυνθείς από φιλίες, σωματεία, συλλόγους. Γενικότερα, οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι ευκαιρίες μάλλον θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς. Να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για να διαγνώσεις την ευκαιρία εκεί που πραγματικά υπάρχει.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με τον Άρη στο ζώδιό μου πρέπει να εκτονώνομαι. Η γυμναστική είναι ο καλύτερος τρόπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

102112190

Έρωτας: Το βάρος των ημερών πέφτει στα πρακτικά σου θέματα και δεν σου αφήνει χρόνο για έρωτες. Ωστόσο, ο άξονας των ερώτων σου επηρεάζεται από τον Κρόνο που είναι αυστηρός αλλά δίκαιος κριτής και σίγουρα θα σε ανταμείψει αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερές βάσεις. Να θυμάσαι, ότι με τον Άρη στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, εντείνονται οι ανασφάλειές σου και μπορεί να αποβούν επικίνδυνες αν αποζητάς την κάλυψή τους μόνο από το ταίρι σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Μετά τον Ήλιο, από την Τρίτη, περνάει και η Αφροδίτη στον Ζυγό, το ζώδιο της καριέρας σου στην ηλιακή σου οικοθεσία, γεγονός που σε ευνοεί καθώς φαίνεται ότι ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Αν ο προσωπικός σου χάρτης δεν προσβάλλεται, αυτή την περίοδο θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις και πιθανώς αξιόλογες ευκαιρίες για συνεργασίες. Προσεκτικός/η πρέπει να είσαι αν έχεις γεννηθεί στην αρχή του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ας είμαι προσεκτικός/η. Δεν αποκλείεται να «μαγειρεύεται» παρασκήνιο σε βάρος μου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

102112191

Έρωτας: Το μεγάλο τρίγωνο των Άρη, Ουρανού, Δία είναι εξαιρετικό –εκτός άλλων- για τα αισθηματικά σου καθώς εγκυμονεί γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, αγάπες, λουλούδια, προτάσεις, όρκους, περιπέτειες, αθετήσεις όρκων, τα πάντα. Σημασία έχει ότι μάλλον θα είσαι με το χαμόγελο στα χείλη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό θα είναι καλή για να συνδυάσεις έρωτα και ταξίδι.
Καριέρα – Οικονομικά: Ο Κρόνος από τον Σκορπιό, συνεχίζει να θέτει το ερώτημα: αξίζεις αυτό που έχεις; Θέλεις; Επιδιώκεις; Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί μόνο μετά από ενδοσκόπηση και να είναι το αποτέλεσμα ενός αντικειμενικού καθρεφτίσματος στις επιλογές σου. Αν νιώθεις ότι έχεις κάνει το σωστό, τότε προχώρα ακάθεκτος/η στο να βάλεις σε εφαρμογή νέα σχέδια. Το μεγάλο τρίγωνο Ουρανού – Δία – Άρη θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα αν τις αξιοποιήσεις με εχεφροσύνη.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Η περίοδος προσφέρεται για ταξίδια, διασκέδαση, αλλαγή παραστάσεων. Ο τέλειος συνδυασμός θα ήταν ταξίδι και δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

102112192

Έρωτας: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο το θέμα έρωτας είναι ένα από αυτά που βιώνεις αρκετά σπαραξικάρδια καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου είναι πολύ επιτακτικές με κίνδυνο να σε εξωθήσουν σε πολύ σπασμωδικές αντιδράσεις. Ο Ποσειδώνας μπορεί να σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από έναν παραμορφωτικό φακό, ιδιαίτερα εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.
Καριέρα – Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι το κύριο θέμα των ημερών. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για να υπογράψεις συμφέροντες διακανονισμούς με τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο ή να διευθετήσεις κληρονομικές υποθέσεις. Ο Άρης από το δέκατο ηλιακό σου σπίτι, επιβάλλει την ανάληψη ευθυνών και σου προκαλεί άγχος και ένταση. Πρόσεξε γιατί με την κούραση δεν κάνεις καλή διαχείριση των νεύρων σου.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Καλά θα κάνω να ξεκουράζομαι περισσότερο γιατί ο Άρης από τον Τοξότη με καθιστά ευάλωτο και μου δημιουργεί πολλά νεύρα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Μάθε τα πάντα εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved