Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούλιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούλιο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Ιουλίου είναι: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως & Υδροχόος

ΚΡΙΟΣ ♈

▸ 9 Ιουλίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρχουν πολλά μέτωπα σε οικογενειακό κι επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα θα βιώσεις αλλαγές που θα σχετίζονται με την συναισθηματική σου κατάσταση. Εξαιτίας αυτών, θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις και να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, γιατί η παρόρμηση που θα νιώθεις, θα είναι πολύ έντονη κι ανατρεπτική. Όλα πάντως είναι ρευστά, γι’ αυτό κι εσύ θα πρέπει να γίνεις πολύ ευέλικτος/η, αναζητώντας λύσεις ακόμα και πέρα από τα όρια και τη ζώνη άνεσής σου.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Κριούς;

ΤΑΥΡΟΣ ♉

▸ 23 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει άμεσα εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου και σε ενεργοποιεί, ώστε να βάλεις την σφραγίδα σου σε ότι κάνεις, με απώτερο στόχο μια μεγάλη προσωπική δημιουργία. Ο έρωτας θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή σου, γι’ αυτό θα βλέπεις τα πάντα μέσα από το πρίσμα έντονου ρομαντισμού. Αυτό που θα χρειαστεί να αποφύγεις, είναι μπεις στην φάση του ανταγωνισμού και της σύγκρισης με άλλα άτομα, γιατί εκεί υποβόσκει ο κίνδυνος να υπερβάλεις σε κάθε κίνηση και κάθε απόφαση σου.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ταύρους;

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

▸ 5 Ιουλίου: Η Αφροδίτη μπαίνει επιτέλους στο ζώδιο σου και σε προικίζει με πολλές αβάντες προσωπικής εξέλιξης, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό σου κομμάτι (παρουσία-εμφάνιση). Μέχρι και τις 31 Ιουλίου –που φεύγει από το ζώδιο σου- θα νιώθεις και θα είσαι πολύ επικοινωνιακός/ή, με ευχάριστη διάθεση και θα γίνεις πόλος έλξης για πολλά άτομα, που θα αισθάνονται όμορφα εν τη παρουσία σου και θα επιδιώκουν επομένως τη φιλία σου. Ξεκίνα να αδράξεις από σήμερα όλες τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η ευεργετική Αφροδίτη, ανανέωσε τη διάθεση σου και γεύσου όλα τα καλά που θα βρεθούν στο διάβα σου!

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Διδύμους;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

▸ 9 Ιουλίου: Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου και σου γεννά την επιθυμία και την ορμή, να κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Το σημαντικό είναι να κάνεις οργανωμένες κινήσεις, χρησιμοποιώντας μεθόδους αλλά και συνεργασίες με άτομα κλειδιά που μπορεί να σε στηρίξουν, ώστε να πετύχεις τον τελικό σου στόχο. Θα δραστηριοποιηθείς προς όλες τις κατευθύνσεις και θα λάβεις βοήθεια από πρόσωπα με υψηλές κοινωνικές, ή επαγγελματικές θέσεις.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Καρκίνους;

ΛΕΩΝ ♌

▸ 6 Ιουλίου: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, παγιώνει ακόμα περισσότερο τις προσωπικές σου απόψεις. Μέχρι και τις 25 Ιουλίου, θα έχεις άνεση στην επικοινωνία. Η επίγνωση του ‘’εγώ’’ που θα είναι έντονη από την πλευρά σου, θα σε βοηθήσει να καταστάλαξεις σε ιδέες κι απόψεις που ενδεχομένως να ήταν ρευστές ή ανεκδήλωτες μέσα σου.

▸ 21 Ιουλίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου θα αναπτύξεις ταχύτητα, μιας και θα έχεις στην μηχανή σου πολλά άλογα που θα σε βοηθήσουν να τρέξεις πολύ γρήγορα, ώστε να κόψεις πρώτος/η το νήμα. Νέα ξεκινήματα στην δουλειά σου αλλά και καινούργιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα σε οδηγήσουν σε πιθανή επιτυχία. Φυσικά ρόλο θα παίξει και το πώς θα φερθείς αυτή την περίοδο: πρέπει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς συνεργάσιμος/η κι επικοινωνιακός/ή. Το έντονο σεξ απήλ που θα διαθέτεις θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου.

▸ 23 Ιουλίου: Η Νέα Σελήνη σου δίνει μια ιδιαίτερη αίσθηση δύναμης. Χρειάζεται όμως να κρατηθείς στο ύψος των περιστάσεων, γιατί δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε καταστάσεις απίστευτης ενέργειας αλλά κι επίδειξης, με στόχο όχι μόνο την δράση, αλλά και την είσπραξη κολακευτικών λόγων. Η επιμονή κι η αγάπη, θα πρέπει να γίνουν τα όπλα που θα χρησιμοποιήσεις για να πετύχεις όλους τους στόχους σου. Οφείλεις παράλληλα να δείξεις και ταπεινότητα, ώστε να μην βρεθείς να κατηγορείσαι για υπέρμετρο εγωισμό ή κατάχρησης εξουσίας. Η συμπόνια πάντως, θα συντροφεύσει κάποια στιγμή τη δύναμη σου και θα αναζητήσεις την πιο τρυφερή πλευρά στη ζωή.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Λέοντες;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

▸ 26 Ιούλιος: Ο Ερμής στο ζώδιο σου, θα σου δώσει πολύ καλές ιδέες, ώστε να επιλύσεις όποια τυχόν πρακτικά θέματα σε απασχολούν. Το σίγουρο είναι ότι θα σε βγάλει γρήγορα από τα προβλήματα που μπορεί να έχεις αυτό το διάστημα. Θα επιδοθείς ακόμα και σε λεπτοδουλειές με τα χέρια σου και με βεβαιότητα, θα δημιουργήσεις όμορφα πράγματα. Επιπλέον, θα έχεις διαύγεια νου, η οποία θα σε βοηθήσει να δεις τις λύσεις που πιθανόν να σου διαφεύγουν αυτή την στιγμή. Η πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου θα κρατήσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα - γιατί θα γίνει για λίγο ανάδρομος και θα αλλάξει και ζώδιο- για αυτό, μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά πράγματα. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο!

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Παρθένους;

**Τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες; Απόκτησε την προσωπική πρόβλεψη ενός έτους και μάθε την απάντηση!**

ΖΥΓΟΣ ♎

▸ 21 Ιουλίου: Από την μια πλευρά, θα εστιαστείς στους επαγγελματικούς σου στόχους, ενώ από την άλλη, σου δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσεις τις όποιες καλλιτεχνικές τάσεις έχεις, που θα σε κάνουν να φαίνεσαι προς τα έξω, σε μεγάλο κοινό. Η δημιουργικότητα είναι μέσα στο αίμα σου και μπορείς -αν θέλεις- να την εκμεταλλευτείς ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, άμεσα κι εύκολα. Μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου, θα έχεις θαυμάσιες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη, κυρίως μέσα από δικές σου δημιουργίες.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ζυγούς;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Σκορπιούς;

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

▸ 5 Ιουλίου: Η Αφροδίτη στους Διδύμους, σου χαρίζει έναν αέρα ανάλαφρο –σχεδόν επιπόλαιο- ο οποίος όμως, σε βοηθάει να ξεσκάς και να μην παίρνεις την ζωή πολύ στα σοβαρά. Όποιες τυχόν αναστολές έχεις, θα πάνε περίπατο για κάποιο διάστημα. Θα προσεγγίζεις ακόμα και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, με μια παιδική σχεδόν αφέλεια κι ελαφρότητα.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Τοξότες;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

▸ 9 Ιουλίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου θα είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες φορές, μιας και θα σηματοδοτήσει έντονες συναισθηματικές στιγμές και θα υπάρχει μια ισχυρή επιθυμία να προστατέψεις το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να αποχωριστείς το σκληρό σου προσωπείο και να εκφραστείς περισσότερο συναισθηματικά. Η υποχρέωση και το καθήκον, θα συνοδεύονται τώρα από το σεβασμό, τη τρυφερότητα και την αγάπη. Στην επαγγελματική σου ζωή, αντίθετα με ότι έπραττες παλαιότερα, θα αναζητήσεις ένα καλύτερο μέλλον μέσα από τη σύναψη συνεργασιών.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Αιγόκερους;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

▸ 6 Ιουλίου: Προσπαθώντας να επικοινωνήσεις εκπέμποντας μηνύματα ζεστασιάς κι αναζητώντας την προσωπική επαφή -μιας κι ο Ερμής βρίσκεται στον άξονά σου από σήμερα μέχρι και τις 25 Ιουλίου- θα βιώσεις μια περίεργη κατάσταση η οποία θα σε σπρώξει έξω από τα νερά σου, αλλά παρόλα αυτά, δεν θα είναι καθόλου αρνητική.

▸ 21 Ιουλίου: Η πορεία της δύναμής σου ξεκινάει από σήμερα, αφού ο Άρης στον Λέοντα, θα ενισχύσει την σωματική σου αντοχή, αλλά και την εσωτερική σου αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται παράλληλα, να σου προσδώσει κι έναν ιδιαίτερο εγωισμό, τον οποίο μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Σωστό θα ήταν να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, προσφέροντας και κάνοντας ότι καλύτερο μπορείς όχι μόνο για εσένα, αλλά και για τους ανθρώπους με τους οποίους συναστρέφεσαι. Μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου, θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πολύ κόσμο και να γνωρίσεις καινούργια άτομα που ασφαλώς, κάτι θα έχουν να σου πουν και να σου δώσουν. Η υποστήριξη από συνεργάτες ή από μια προσωπική σχέση, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις καινούργιες πόρτες και να βγεις εν τέλει κερδισμένος/η.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Υδροχόους;

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αγαπητέ Ιχθύ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Πώς θα είναι το υπόλοιπο του 2017 για τους Ιχθύες;

**Τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες; Απόκτησε την προσωπική πρόβλεψη ενός έτους και μάθε την απάντηση!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved