Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιούνιο;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιούνιο;

Ένας νέος μήνας ξεκινά και επηρεάζει αρκετά ζώδια. Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Οι πρωταγωνιστές του Ιουνίου είναι: Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως & Ιχθύες

ΚΡΙΟΣ ♈

▸ 5 Ιουνίου: Αλλάζουν οι καταστάσεις και στρέφεις την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση, περισσότερο οικογενειακή και συναισθηματική. Δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος για σένα, γιατί θα νιώθεις έντονη την ανάγκη για ασφάλεια, κυρίως αυτή που πηγάζει από την οικογένεια. Επιπρόσθετα, θα σου βγουν στην επιφάνεια υποβόσκοντα συναισθήματα, υπερβολικές ευαισθησίες κι ενστάσεις για το κάθε τι. Η οικογένεια θα αποτελεί το πρώτο σου μέλημα, και θα κινηθείς γύρω από αυτή, περισσότερο από ότι άλλες φορές.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Κριούς

ΤΑΥΡΟΣ ♉

▸ 6 Ιουνίου: Επιτέλους η Αφροδίτη -μετά από μια μεγάλη διαδρομή στο ζώδιο του Κριού- μπαίνει στον Ταύρο και δίχως αμφιβολία, θα σε ευεργετήσει σχεδόν σε όλα τα θέματα: από οικονομικά, ερωτικά, προσωπικά, έως και την καριέρα σου. Μέχρι και τις 5 Ιουλίου, θα τροφοδοτήσει με θετική ενέργεια όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Ετσι κι αλλιώς, αυτός είναι ο ρόλος της Αφροδίτης: να σου ομορφαίνει την ζωή και να σε οδηγεί προς κατευθύνσεις που θα σε φέρνουν πιο κοντά, στην καλή πλευρά της ζωής!

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ταύρους

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

▸ 7 Ιουνίου: Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου και μέχρι τις 20 Ιουνίου θα σε πριμοδοτεί με όμορφες και πολύστροφες ιδέες. Ξεκίνα λοιπόν και βάλε τα πράγματα σε μια τάξη, ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς θετικά αυτό το διάστημα.

▸ 9 Ιουνίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, σε δραστηριοποιεί ώστε να συλλέξεις πληροφορίες για ότι σε ενδιαφέρει, αλλά και σε φέρνει πιο κοντά στην αυτογνωσία. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με τρόπο γρήγορο κι αβίαστο, πράγμα το οποίο, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σφαιρική αντίληψη επί πολλών θεμάτων που ενδεχομένως να σε απασχολούν.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Διδύμους

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

▸ 5 Ιουνίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου από τις 5 Ιουνίου και μέχρι και τις 20 Ιουλίου, θα σε ενδυναμώνει σε προσωπικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μολονότι δεν σου αρέσει η πάλη κι η αντιπαράθεση, πιθανότατα να βρεθείς σε μια ανταγωνιστική κατάσταση, γιατί θα προσεγγίζεις την πραγματικότητα διαφορετικά, ασχολούμενος/η περισσότερο με την προσωπική σου τοποθέτηση απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, παρά με τις θέσεις των άλλων. Η σχέση με την οικογένεια θα ενισχυθεί και κυρίως με το μητρικό πρόσωπο.

▸ 21 Ιουνίου: Ξεκινάει το Θερινό Ηλιοστάσιο κι ευνοείται μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Το συναίσθημα κι η διαίσθηση θα πάρουν τα ηνία και θα κινηθείς με μια διαφορετική άνεση. Ό Ήλιος συνεχίζει την πορεία του και μπαίνει στο ζώδιο σου, βοηθώντας σε στο να αναζητήσεις την δική σου ταυτότητα, με μεγαλύτερη ευκολία. Έτσι λοιπόν, προσπάθησε να βρεις το ρυθμό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση που απαιτείται, αλλά μην αμελήσεις να ασχοληθείς και με τα πράγματα που σε ευχαριστούν, γιατί από αυτά, αντλείς όχι μόνο τέρψη, αλλά και δύναμη.

▸ 21 Ιουνίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο και μέχρι τις 5 Ιουλίου θα σε τροφοδοτεί με νέες ιδέες κι εμπνεύσεις. Το γερό μνημονικό κι η δημιουργική σκέψη, θα είναι τα δυνατά σου όπλα. Θα αναπτύξεις μεγάλη δεκτικότητα, η οποία θα σε βοηθήσει να ενώσεις (ψυχικές) αισθήσεις/εντυπώσεις με το σώμα.

▸ 24 Ιουνίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα, θα σου δώσει μια καινούργια ώθηση σε θέματα που αφορούν την ατομική σου ανάπτυξη, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο, τη διαίσθησή σου. Θα προσεγγίσεις προβλήματα τρίτων προσώπων με μεγάλη συμπόνια και δεκτικότητα, έστω κι ως απλός ακροατής/τρια, επιδεικνύοντας εξαιρετική ευαισθησία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Καρκίνους

ΛΕΩΝ ♌

Αγαπητέ Λέοντα, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Λέοντες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αγαπητέ Παρθένε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Παρθένους

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

ΖΥΓΟΣ ♎

Αγαπητέ Ζυγέ, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ζυγούς

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

▸ 6 Ιουνίου: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου -στον άξονά σου-κι επομένως, ετοιμάσου να εκμεταλλευτείς την καλή επιρροή της και να δραστηριοποιηθείς, ώστε να συλλέξεις όλα τα καλά που έχει να σου προσφέρει. Ένα από τα δώρα της, θα είναι η αποκατάσταση οποιασδήποτε τραυματισμένης σχέσης –που επιδέχεται θεραπείας- είτε αυτή αφορά την προσωπική, είτε την επαγγελματική σου ζωή. Δεν έχεις, παρά να ακολουθήσεις το σωστά καθοδηγούμενο ένστικτό σου. Μέχρι και τις 4 Ιουλίου, θα είναι μια καλή περίοδος για σένα, αφού θα σου ανοιχτούν πόρτες από εκεί που δεν το περιμένεις, σε όλα τα επίπεδα. Αν έχεις πάρει την απόφαση να προχωρήσεις την σχέση σου σε γάμο ή να προβείς σε συμβίωση, τώρα είναι μια πολύ καλή εποχή για να προβείς σε αυτό το βήμα.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Σκορπιούς

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

▸ 7 Ιουνίου: Ο Ερμής στους Διδύμους, θα σου δώσει μια νέα πολυδιάστατη οπτική και θα αρχίζεις να μαθαίνεις καινούργια πράγματα πιο εύκολα, επειδή θα αφομοιώνεις με μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα σου χρειάζονται για να γίνεις όσο περισσότερο μπορείς, επικοινωνιακός/ή. Μέχρι και τις 20 Ιουνίου, ο Ερμής θα σου δίνει συνεχόμενες νέες πληροφορίες και θα διαχειρίζεσαι με διπλωματικό τρόπο όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Τοξότες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

▸ 5 Ιουνίου: Ο Άρης στον Καρκίνο -στον άξονά σου- θα είναι μια πολύ μοιραία και δυνατή επιρροή, την οποία είναι αναγκαίο να διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς. Απέφυγε τον υπερβολικό συναισθηματισμό στην επικοινωνία σου, ώστε να μην προκαλέσεις αναίτιες δυσκολίες στον εαυτό σου. Η παραμονή του Άρη, θα διαρκέσει αρκετά, -μέχρι και τις 20 Ιουλίου- και θα πυροδοτήσει προκλήσεις, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα κι αποτελεσματικά. Μείνε όσο μπορείς μακριά από τις εξαρτήσεις, τις αντιπαλότητες ή τις συναισθηματικές εκρήξεις, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Μια ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμός που θα νιώσεις για τα πάτρια εδάφη και τα οικογενειακά ήθη αντίστοιχα, θα σε κάνουν να μην οπισθοχωρείς σε θέματα αξιών και ποιότητας.

▸ 21 Ιουνίου: Ο Ερμής στον Καρκίνο -στον άξονά σου- θα δημιουργήσει συνθήκες έντονης συναισθηματικής επικοινωνίας με απώτερο στόχο να εξυγιανθούν οι στενές σου σχέσεις. Μέχρι και τις 5 Ιουλίου, θα καταφέρεις να περάσεις το μήνυμα ότι τελικά, εκτός από τις επαγγελματικές σχέσεις, έχεις ανάγκη και τις προσωπικές επαφές, επειδή σου χαρίζουν ηρεμία κι ένα αίσθημα ασφάλειας. Η διαίσθησή σου θα δουλέψει στο έπακρο και θα οδηγηθείς σε σωστές συναισθηματικές λύσεις. Το καλό είναι ότι θα μοιραστείς με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα τις προσωπικές σου στιγμές.

▸ 24 Ιουνίου: Έχουμε Νέα Σελήνη στον Καρκίνο κι η επιρροή της επάνω σου -λόγω του κοινού άξονα- θα είναι σημαντική. Θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα με επίκεντρο όχι μόνο τα συναισθήματά σου και το πως νιώθεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά και το πως νιώθεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Ο τρόπος που συνεργάζεσαι με τους γύρω σου θα διαφοροποιηθεί αρκετά, και θα γυρέψεις να κατανοήσεις τις πολύ βαθιές εσωτερικές σου ανάγκες, που συνήθως τις κρατάς.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Αιγόκερους

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αγαπητέ Υδροχόε, ο μήνας αυτός παραμένει σταθερός, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις την προσοχή σου, σε κάποια σημαντική ημερομηνία.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Υδροχόους

ΙΧΘΥΕΣ ♓

▸ 5 Ιουνίου: Διαμορφώνεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία αφορά τον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βρεις μια ιδιαίτερη φόρμα να εκφραστείς και δεν θα φοβηθείς ακόμα και να αναλάβεις ρίσκα. Η επιρροή που θα δεχτείς, θα είναι πολύ ξεχωριστή και δυναμική ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο, ωθώντας σε να δράσεις με ένα τρόπο πολύ διαισθητικό, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και στο κέρδος. Αυτή η καλή φόρτιση, θα κρατήσει μέχρι και τις 20 Ιουλίου, επομένως, θα έχεις σημαντικό χρόνο μπροστά σου για να υλοποιήσεις αυτά που θέλεις.

Μάθε εδώ πώς εξελιχθεί το 2017 για τους Ιχθύες

**Απόκτησε Αστρολογικά προϊόντα από το AstroShop, στις καλύτερες τιμές!**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved