Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 13/3 έως 19/3;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Βάζεις πλέον προτεραιότητες και κυρίως βάζεις μπροστά τον εαυτό σου, αλλά μάλλον το κάνεις από προστασία παρά από αγάπη. Η διεκδίκηση δεν σου αρέσει και τόσο πολύ, όμως προσπαθείς να φέρεις τα πράγματα σε μια ευθεία η οποία θα σε κάνει να βλέπεις μακριά. Γίνεσαι πολύ κτητικός/η, κυρίως με έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Η εσωτερική ελευθερία είναι το καλύτερο βοήθημα για να διαχειριστείς καταστάσεις που σε ενοχλούν ή σε κάνουν να πιστεύεις ότι δεν αγαπιέσαι. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σου οπότε βλέπεις τον εαυτό σου με καλύτερη ματιά. Πιθανόν να είναι στο μυαλό σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και να μη μπορείς να ξεκολλήσεις γιατί συνδέεται άμεσα με το παρελθόν σου. Μόνο αν νιώσεις ότι το άτομο αυτό έχει τελείως αποκοπεί από την τωρινή σου κατάσταση θα μπορέσεις να ξεπεράσεις το κόλλημα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου γιατί πλέον τα βλέπεις όλα κάτω από το πρίσμα του Άρη που είναι στο ζώδιο σου. Το σεξ απήλ σου θα αυξηθεί και μαζί με αυτό και οι κατακτήσεις σου γιατί έχεις την δύναμη να βλέπεις πλέον περισσότερο την αξία σου. Το ότι έχεις μέσα σου αμφιβολίες για τον Κριό, μερικές φορές σε κάνει να οπισθοχωρείς και να θεωρείς τον εαυτό σου αιθεροβάμονα. Αλλά τελικά η πραγματικότητα είναι διαφορετική επειδή κάνεις ένα συγκεκριμένο λάθος και θα πρέπει να το διαγνώσεις γρήγορα. Δηλαδή δεν μπορείς να δεις την μεταξύ σας σχέση στο εδώ και τώρα, αλλά προσπαθείς να την καθηλώσεις στο μέλλον λόγω της κτητικότητας που υπάρχει μέσα σου. Ο Τοξότης θα κάνει κίνηση με τον τρόπο του/της θα σου δείξει ότι μπορεί να χαράζει ξεχωριστή πορεία αλλά είναι πολύ κοντά σου, αρκεί να μην τον/την κρίνεις αυστηρά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Η ανεκτικότητα αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να εξελίξεις μια κατάσταση και να την φέρεις στο σημείο που θέλεις. Όλα φυσικά θα καθοριστούν από το πως νιώθεις μέσα σου. Από εκεί και πέρα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πολύ πιο καλά γιατί οι συζητήσεις και γενικά ο τομέας της επικοινωνίας θα ανοίξει και θα βγουν αλήθειες. Όλο αυτό θα σε κάνει να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και δεν θα χρειαστεί να κρύβεσαι η να μασάς τα λόγια σου. Με τον Κριό μπορεί να παιχτεί κάτι σε φιλικό επίπεδο και μετά από λίγο καιρό να γίνει σχέση γιατί έχετε και οι δυο με κάποιο τρόπο τις αμφιβολίες σας. Παρθένος και Ιχθύς μερικές φορές σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου γιατί οι απαιτήσεις και ο τρόπος επικοινωνίας είναι τελείως διαφορετικός. Με τον Ταύρο θα υπάρξει μια πιο κοντινή επαφή αλλά κανένας δεν είναι σίγουρος/η ότι τελικά θα ταιριάξετε. Εκτός αν σας δένουν άλλα καρμικά στοιχεία που υπάρχουν στα προσωπικά σας ωροσκόπια.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Η καθαρότητα στη σκέψη και γενικά σε αυτά που λες είναι αυτή την στιγμή πολύ αναγκαία για να μπορείς να προχωρήσεις ακόμα και ένα φλερτ. Πιθανόν να σε έχει πιάσει μια μανία να τοποθετείσαι άμεσα και να μην θέλεις να υπεκφεύγεις. Γιατί αλλάζεις και μέσα από αυτή την αλλαγή θέλεις να υπάρχει διαφάνεια σε αυτά που νιώθεις και σε αυτά που λες. Γιατί εσύ ψάχνεις για την ψυχή σου και τώρα είναι μια ευκαιρία να τη συναντήσεις ακόμα και μέσα από τη γνήσια συμπεριφορά που θα δείξεις με οποιοδήποτε άτομο και αν είσαι μαζί. Ο Κριός σίγουρα σε παραπέμπει σε μια τέτοια συμπεριφορά γιατί πρώτα από εκεί ξεκίνησε να λέγεται η μεταξύ σας αλήθεια και τώρα έχεις ξεπεράσεις τους φόβους σου. Με τον Παρθένο γίνεται μια διαφορετική πλέον επικοινωνία και σίγουρα ξέρει ο καθένας τι θέλει από τον/την άλλον/άλλη.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα γιατί με κάποιο τρόπο αποφασίζεις και μπορεί να φαίνεται ότι αυθαιρετείς. Η τάση να γυρίσεις μέσα σου και να ψάξεις για αξίες που σε υποχρεώνουν να γίνεις όσο μπορείς συντηρητικός/ή η απόλυτος/η είναι μεν θετική αλλά και δύσκολη. Γιατί τελικά αναγνωρίζεις ότι με τον Ταύρο η με τον Σκορπιό εκφράζεσαι πολύ καλύτερα και αυτό δεν είναι εύκολο πλέον να το ξαναφτιάξεις, γιατί πιθανόν να έχεις χαλάσει την σχέση. Επειδή όμως μπήκες και πάλι στην διαδικασία να το αναζητήσεις, θα το βρεις γιατί είναι ήδη μπροστά σου. Απλά έπαιζες μέχρι τώρα ή ήσουν ακόμα μπερδεμένος/η με ένα Δίδυμο ή Παρθένο, αλλά τώρα ό,τι θέλεις το βλέπεις μπροστά σου ξεκάθαρα γιατί ευτυχώς αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Ακόμα και με τον Τοξότη που μια στιγμή τον βρίσκεις και μια τον χάνεις λόγω της δυναμικότητας που υπάρχει στον χαρακτήρα και των δύο σας, υπάρχει ανάγκη για διαφάνεια και για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Για αυτό καλό είναι να πάτε ένα ταξίδι ώστε να αναδειχθεί το καλό κομμάτι του εαυτού σας.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που αναθεωρείς ακόμα και δικές σου συμπεριφορές γιατί τώρα αρχίζεις να βλέπεις την καθημερινότητα με μια άλλη ματιά. Ενώ θέλεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δυσκολεύεσαι να τα βρείτε γιατί δεν έχετε την ίδια κατεύθυνση. Η σχέση με τον Σκορπιό σε βάζει να ψαχτείς πιο βαθιά, να βρεις κάποια κοινά σας κομμάτια και να τα αναπτύξεις όσο περισσότερο μπορείς. Η διάρκεια με τον Τοξότη δεν προκύπτει τόσο άνετα γιατί μερικές φορές δεν υπάρχει αλήθεια μεταξύ σας και αυτό είναι που σε κουράζει περισσότερο από όλα. Με τον Κριό επικοινωνείτε μάλλον τυπικά και σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για τους δικούς σας χαρακτήρες. Χρειάζεται βαθιά συμπόνια για να κατανοήσεις τι γίνεται με το άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί μερικές φορές γίνεσαι πολύ αυστηρός/ή κριτής.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Η ποιότητα μετράει αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σου γιατί όλα γίνονται από την αρχή. Ο Ερμής που βρίσκεται στον άξονά σου θα σου δώσει μια νέα ώθηση για επικοινωνία και για στενή σχέση. Ο Κριός θα δώσει καινούργια προοπτική και σίγουρα θα βρεθείς πολύ κοντά μαζί του/της γιατί θα υπάρχουν ανοίγματα και από τις δυο πλευρές. Με τον Ιχθύ υπάρχει μια δύσκολη διαδικασία στη μεταξύ σας σχέση γιατί δεν συγχρονίζεστε σε ωράρια ή ακόμα και στόχους. Ο Αιγόκερως αναζητάει μια νέα συμπεριφορά από εσένα γιατί θέλει την εξασφάλιση για το μέλλον. Μερικές φορές μπορεί να μη μιλάει με τον τρόπο που εσύ έχεις ορίσει σαν ιδανικό και από αυτό και μόνο απομονώνεσαι ή πληγώνεσαι. Το καλύτερο είναι να έχεις μεγαλύτερη κατανόηση για και να καταλαβαίνεις πιο εύκολα τη δική του/της πλευρά.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Ήδη έχει ξεκινήσει μια καινούργια περίοδος για σένα μέσα από την οποία θα αποδείξεις το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο που αυτήν τη στιγμή είναι στην ζωή σου. Καλό είναι να αποφύγεις τις εξαρτημένες σχέσεις και τα μεγάλα κολλήματα γιατί αν δεν γίνει κάτι άμεσα μπορεί να νιώσεις πολύ άβολα. Το σημαντικό είναι να έχεις τη διάθεση της συντροφικότητας αλλά να μην επηρεάζεσαι βαθιά σε σημείο να χάσεις τον εαυτό σου από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η σχέση με τον Ταύρο θα γίνει περισσότερο στενή, αρκεί να μην το παρακάνετε. Επίσης μπορεί να χρειάζεται να εξομαλυνθούν οικονομικές διαφορές για να μην υπάρξουν αργότερα αντιπαραθέσεις. Αν είσαι μόνος/η και ελεύθερος/η, η επαφή με το Λιοντάρι και με τον Υδροχόο θα σου εξασφαλίσει στην αρχή ένα πολύ ποιοτικό κομμάτι φιλίας και καλής σχέσης.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Έχεις ξεκινήσει και μιλάς και αυτό δίνει σε μια καινούργια προοπτική στη σχέση σου. Ο λόγος είναι ότι δεν κρατιέσαι και θέλεις όλα να γίνονται πολύ γρήγορα, γιατί η αναμονή αυτό το διάστημα σε κουράζει. Η κρυφή σχέση και επικοινωνία με τον Ταύρο θα ξεκινήσει πάλι και σίγουρα θα βρεθείτε να σκέφτεστε τι είναι αυτό που δεν σας αφήνει να είστε κοντά ο ένας με τον άλλον, χωρίς όμως να συζητάτε για ένα κοινό μέλλον. Γιατί αν ένας από τους δυο δεν έχει ξεκαθαρίσει με μια ήδη μόνιμη σχέση, ίσως αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο και θα πρέπει να το αποφασίσετε συνειδητά πριν κάνετε και πάλι κάποιο κοινό ξεκίνημα. Ο Ιχθύς έχει τα δικά του σκαμπανεβάσματα, αλλά με κάποιο τρόπο σε ακολουθεί και αυτό σου κάνει πολύ καλό.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Αναζητάς κάτι διαφορετικό, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η και αναγνωρίζεις πλέον ποιές είναι οι ανάγκες σου και τι χρειάζεσαι για να νιώθεις κάλυψη αλλά και ασφάλεια. Η αληθινή αγάπη δεν ζητάει τίποτα και επειδή το γνωρίζεις πολύ καλά νιώθεις τύψεις αν δεν μπορείς να το ακολουθήσεις κατά γράμμα. Πολλές φορές όμως, έχει τύχει να χαλάσεις κάτι ενώ σου άρεσε και ήταν στα μέτρα σου, γιατί η συμπεριφορά του άλλου ατόμου δεν ήταν τόσο συντονισμένη με τις απαιτήσεις σου. Η προσπάθεια για ένα παιδί θα σε φέρει μπροστά σε μια πολύ έντονη πραγματικότητα στην οποία θα συμμετέχεις ενεργά προκειμένου να ικανοποιήσεις κάποια δικά σου άτομα. Επειδή γενικά είσαι ντροπαλός/ή, υπάρχουν στιγμές που δεν δείχνεις ούτε το ένα δέκατο από αυτά που νιώθεις μήπως τυχόν και κριθείς.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Ανακαλύπτεις κάποια καινούργια πράγματα που αφορούν την ψυχολογία σου και τις προσωπικές σου ανάγκες, οπότε προσπαθείς να προσαρμόσεις στη νέα σου πραγματικότητα οτιδήποτε καινούργιο έχεις γνωρίσει. Η σιγουριά που νιώθεις θα σε κάνει να περνάς καλά με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Αυτόν τον καιρό δεν χρειάζεσαι όπως παλιά αναλύσεις και συζητήσεις. Έχεις ανάγκη να ζήσεις και να ωφεληθείς από όμορφες εμπειρίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις περισσότερο στην ομορφιά της σχέσης και της συντροφικότητας. Φυσικά όλα αυτά τα τοποθετείς πρώτα ώστε να καλύψεις το ιδεολογικό σου υπόβαθρο και μετά ξεκινάς τον αγώνα για να σχετιστείς. Με τον Ταύρο μπορεί να διαφέρετε, αλλά έχει ένα σταθερό σημείο αναφοράς στην ζωή σου και μάλιστα πολλές φορές σε βοηθάει σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Μπορείς και διεκδικείς και έστω με τα λόγια καταφέρνεις να ζητάς αυτό που θέλεις. Δεν νιώθεις όμως τύψεις ή ενοχές ότι υποχρέωσες ένα άτομο να σε ακολουθήσει ή να σου κάνει τα χατίρια χωρίς εσύ να προσφέρεις κάτι άμεσα. Μερικές φορές ζεις μέσα σε μια σχέση χωρίς να καταλαβαίνεις ακριβώς τον ρόλο που έπαιζες και μετά, στο τέλος της σχέσης, συνειδητοποιείς τι ακριβώς έχεις δημιουργήσει. Τώρα όμως αλλάζουν πολλά δεδομένα γιατί οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερο ορατές και ξέρεις επιτέλους που πρέπει να σταματήσει κάποιος/α και που όχι. Έχεις καταλάβει επίσης ότι δεν είναι όλα δεδομένα και αυτό σε κάνει περισσότερο ευέλικτο/η. Η αμεσότητα με τον Δίδυμο θα βοηθήσει ώστε να μην χάνεστε μεταξύ σας και να υπάρχει μια μόνιμη ροή και επικοινωνία.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved