Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30/1 έως 5/2;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Θα βγεις από το τούνελ και μάλιστα πολύ δυναμικά γιατί θα έχεις ανάγκη να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και μάλιστα ξεκαθαρίζοντας το τοπίο πολύ άμεσα και εύκολα. Οπότε θα ξέρεις πλέον τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα το πάρεις. Η σχέση με τον Ζυγό δεν θα είναι τόσο διακριτική και σίγουρα δεν θα κρατήσεις τα προσχήματα, αλλά θα τοποθετηθείς χωρίς προσχήματα και φόβο. Η διακριτικότητα πλέον θα εκλείψει και θα μπαίνεις άμεσα «στο ψητό» και στο τι θέλεις να κάνεις. Πιθανόν να μην συμφωνείς καθόλου με τον Ιχθύ και τον τρόπο που θέλει να είστε μαζί και μάλλον θα διαλέξεις κάπως άχαρα να το πεις και να το δείξεις. Εκεί που πρέπει να προσέξεις είναι με τον Καρκίνο γιατί χρειάζεσαι τακτ και διακριτικότητα και μάλλον δεν θα είναι εύκολο να τα συνδυάσεις και τα δύο..

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Στην ζωή σου θα μπει ένας περίεργος Υδροχόος και με τον τρόπο του/της θα σε πιέσει να είστε μαζί. Πιθανόν να σου δείξει ότι η φιλία είναι ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να αναπτυχθεί πρώτα μεταξύ σας και μετά οτιδήποτε κάνετε από κοινού. Για να μπορέσει να γίνει αυτός ο συνδυασμός θα χρειαστεί από την πλευρά σου να κάνεις υπερβάσεις που είναι αρκετά δύσκολες για το χαρακτήρα σου. Γιατί είσαι πολύ παραδοσιακός/η και δεν σου αρέσουν οι μεγάλες αλλαγές. Αλλά βλέπεις ότι κάπου στο βάθος υπάρχει λύση και θα την προσπαθήσεις. Η εξίσωση με τον Ιχθύ δεν είναι και τόσο δύσκολη γιατί υπάρχει το συναίσθημα και αν εκφραστείτε και οι δυο και πείτε αλήθειες θα δεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Μπορεί να περιμένεις εδώ και καιρό μια καλυτέρευση από τον Κριό και όντως θα δεις αυτές τις ημέρες να έρχεστε πιο κοντά αλλά μην τον/την πιέζεις γιατί και πάλι θα φύγει από δίπλα σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Γίνεσαι περισσότερο αυθεντικός/η και αυτό είναι που σε κάνει να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα υπάρχει ακόμα ένα στρώμα ευαισθησίας και συναισθηματικού μπερδέματος. Αν είσαι γεννημένος/η τα δύο πρώτα δεκαήμερα σίγουρα θα έχεις άλλη ελευθερία στις κινήσεις σου γιατί θα νιώθεις περισσότερο αφυπνισμένος/η και θα ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και τι όχι. Όλα πάντως εξαρτώνται από τον ιδιαίτερο χειρισμό που θα εφαρμόσεις με την σχέση σου για να ξεφύγεις τελείως από το αδιέξοδο. Γιατί στο κομμάτι της επικοινωνίας όλα θα είναι πιο εύκολα και αυτό σε κάνει να απογειώνεσαι. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο όλα θα γίνουν όπως παλιά και θα βρεθείτε και πάλι πολύ κοντά γιατί ερμηνεύεις πλέον διαφορετικά την κάθε κίνηση που κάνει. Με την Παρθένο κάνεις την προσπάθεια αλλά δεν σου βγαίνει εύκολα γιατί όλα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ σας και δεν υπάρχει πλέον σημείο επαφής. Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις και όλα θα δείξουν ποιος είναι ο σωστός δρόμος.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Αντιμετωπίζεις με διαφορετικό τρόπο ακόμα και κάποια εμπόδια τα οποία πιθανόν υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και έναν Υδροχόο. Έχεις διάθεση ακόμα και να συζητήσεις ανοικτά οτιδήποτε μπορεί να παρακωλύει τη σχέση σας. Αν επικοινωνήσεις ανοικτά, το σίγουρο είναι ότι θα δεις μεγάλες αλλαγές σε όλα τα σημεία που είναι δύσκολα αυτή την στιγμή. Με τον Αιγόκερω κάνετε πολλά κοινά πράγματα και προσπαθείς να είσαι κοντά του/της. Όσο μπορείς και όσο γίνεται φυσικά από την δική σου την πλευρά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έρθεις πολύ κοντά με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ και σίγουρα θα καλύψεις πολύ εύκολα τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η δοκιμασία με τον Κριό δεν είναι και τόσο εύκολη κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί υπάρχει μια τρελή έλξη, αλλά δεν μπορείτε να τα βρείτε εύκολα λόγω διαφορετικότητας στους χαρακτήρες σας.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Έχεις ανάγκη να έρθεις όσο μπορείς πιο κοντά με το άτομο που είσαι μαζί, γιατί προσπαθείς να γίνεις όσο μπορείς συντροφικός/ή και σίγουρα η φιλικότητα αλλά και η απλότητα στην επικοινωνία θα βοηθήσει σε μια εύκολη προσέγγιση. Η επαφή με τον Υδροχόο θα γίνει με ανοικτά χαρτιά γιατί θα θεωρήσεις ότι μπορείς να σταθείς στο ύψος των επιθυμιών του/της. Η βαθιά κατανόηση και η αποδοχή, ακόμα και σε πράγματα που δεν δεχόσουν παλιά, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς περισσότερο και θα ξεκινήσεις ένα άλλο είδος σχέσης που θα σε οδηγήσει ακόμα και στον γάμο η στην συμβίωση. Με τον Σκορπιό υπάρχουν διαφορές και πρέπει να ανοίξεις τα χαρτιά σου γιατί φοβούμενος/η την απόρριψη δεν κάνεις κανένα βήμα και το παίζεις συνήθως φίλος/η. Όλα όμως έχουν ένα όριο και αν δεν τολμήσεις θα χάσεις το συγκεκριμένο άτομο. Το εγώ σου μερικές φορές δεν σε αφήνει να βγάλεις την αλήθεια σου. Ευτυχώς τώρα μπορείς πιο εύκολα να παραδεχτείς τα βαθιά σου συναισθήματα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς


Παρθένος

Έχεις βάλει στόχο ένα Υδροχόο και προσπαθείς να κάνεις στρατηγικές ιδιαίτερες για να τον/την κατακτήσεις. Όλα είναι δύσκολα και εύκολα μαζί. Το πιο δύσκολο που έχεις να αντιμετωπίσεις αυτό το διάστημα είναι να αποδεχτείς την επιθυμία του Σκορπιού να είστε και φίλοι μερικές φορές. Γιατί δεν αντέχει τις υπερβολικές εντάσεις και προσπαθεί να σου δείξει ένα διαφορετικό δρόμο. Αλλά εσύ κολλάς όταν πρέπει να φύγει η σχέση από τα συγκεκριμένα «κουτάκια» τα οποία δεν αντέχεις να αλλάξεις. Συνεπώς, η αλλαγή συμπεριφοράς είναι ένα σημαντικό βήμα που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις που δε σε πάνε πουθενά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία η οποία θα σε βγάλει από την μοναχικότητα. Από την άλλη, μπορεί να πάρεις μια ξαφνική απόφαση να συζήσεις με ένα άτομο που είστε μαζί εδώ και καιρό. Με τον Ιχθύ είσαι συνέχεια ήξεις-αφήξεις και παλεύεις με κάθε τρόπο να εξισορροπήσεις τις μεταξύ σας δυσκολίες.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο νιώθεις ότι είσαι στην πρίζα γιατί επιθυμείς να έχεις μεγαλύτερη προσέγγιση στο άτομο που έχετε σχέση και το σίγουρο είναι ότι νιώθεις μεγάλη πίεση στο να περάσεις τις δικές σου γραμμές. Αλλά από την άλλη έχεις ανάγκη από την πολύ κλειστή σχέση για να γεμίσεις τελείως τις μπαταρίες σου. Ο Κριός είναι στην πρώτη γραμμή και με τον τρόπο του/της θα επιβάλλει την επιστροφή του/της Χωρίς καν να ρωτήσει θα δράσει πολύ δυναμικά και πιθανόν θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι στο έλεος της δύναμής του/της. Όχι ότι σου είναι αδιάφορος/η. Από την άλλη ο Τοξότης σε ψάχνει παντού και με τον τρόπο του/της δείχνει ότι θέλει να είστε μαζί, αλλά με τους δικούς του όρους. Εσύ θα αποφασίσεις τι ακριβώς θέλεις αν και δεν είναι τόσο εύκολο να πάρεις οριστική απόφαση. Ο Υδροχόος θα σου παρακινήσει το ενδιαφέρον με φιλικό τρόπο στην αρχή, αλλά μετά η λεπτή υπομονή του και η διακριτικότητα του χαρακτήρα του θα σε συγκινήσει ιδιαίτερα. Καρκίνοςή Αιγόκερως σε μαγνητίζουν αλλά δεν αντέχεις την συναισθηματική πίεση που σου δημιουργούν.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Όλα γίνονται για ένα σκοπό για αυτό δημιουργείς μια νέα πραγματικότητα η οποία θα σε ξελαφρώσει από τα δύσκολα και παθιασμένα συναισθήματα. Το μέλλον με τον Υδροχόο ανοίγεται και πάλι μπροστά σου αλλά κρατάς και μια επιφύλαξη γιατί δεν αντέχεις τα μέσα-έξω. Θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια και η συμπεριφορά του/της ή ακόμα και η ιδεολογία του/της μερικές φορές σε τρομάζουν γιατί μιλάει περισσότερο για ελευθερία και φιλική σχέση, κάτι που εσύ δεν το θέλεις με τίποτε. Πολλοί και νέοι φίλοι, καλέσματα αλλά και μεγαλύτερη κοινωνικότητα θα σε βοηθάει να ανοιχτείς περισσότερο και να εμπιστευτείς ακόμα και ένα πρόσωπο που δεν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Έχεις όμως πάρει βαθιές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα να απαλλαγείς εντελώς από εμμονές για το πως θέλεις να είναι το πρόσωπο που θα σε συντροφεύει. Αλλάζεις και μαζί με εσένα και οι επιλογές σου γιατί επικοινωνείς πιο ανοιχτά και πιο εύκολα.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Αναγνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις και προσπαθείς να το βρεις κατευθύνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν θέλεις να βελτιώσεις την προσωπική σου σχέση καλό είναι να σταματήσεις να ερμηνεύεις διαφορετικά τις συμπεριφορές του ατόμου που είστε μαζί και να μην ξαναγυρνάς στα ίδια και στα ίδια, κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 15 έως και τις 18 Δεκεμβρίου. Επειδή μπορεί να πιέζεσαι, χρειάζεται να αλλάξεις κάποιες πεποιθήσεις που μάλλον σε περιορίζουν ή σε κάνουν να νιώθεις μοναχικότητα. Η σχέση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σου δώσει μια μεγάλη ώθηση στο να εμπιστευτείς και να ωριμάσεις. Κυρίως αν είναι Παρθένος από την μια νιώθεις συναισθήματα ασφάλειας και από την άλλη υπάρχει πίεση να κάνετε πολλά πράγματα από κοινού. Επειδή όμως βγαίνουν κάποια προβλήματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα διαχειριστείς, καλό είναι να συγκρατείς περισσότερο τα νεύρα σου γιατί στο τέλος θα χαθείτε από την πολύ πίεση και το άγχος.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Η διαμόρφωση μιας καινούργιας πραγματικότητας σε αναγκάζει να επικοινωνήσεις όσο μπορείς περισσότερο γιατί όλα σε πάνε προς τα εκεί. Να προσέξεις μόνο μην το παρακάνεις γιατί πιθανόν να θέλεις να λες αλήθειες οι οποίες μερικές φορές πληγώνουν. Η σχέση με τον Κριό ή τον Ζυγό θα βγάλει στην επιφάνεια την διάθεση να είσαι όσο μπορείς περισσότερο κοντά στον εαυτό σου. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο να το διαχειριστείς γιατί μπορεί να κάνεις και κάποιες υπερβολές. Η σκέψη σου γενικά έχει μεγαλύτερη μεθοδικότητα και διάθεση για εξασφάλιση. Οπότε θα κοιτάξεις για λίγο το συμφέρον σου γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώθεις ασφαλής. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις καλή επαφή με τον Καρκίνο ή τον Ιχθύ και εύκολα θα ανταλλάξετε προσωπικές απόψεις στις οποίες θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα κατανόησης και αμοιβαιότητας.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Βάζεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και χωρίς να κάνεις πολλά πράγματα δημιουργείς τις σωστές προϋποθέσεις μέσα σε μια σχέση που αυτήν τη στιγμή πιστεύεις ότι με κάποιο τρόπο υπολειτουργεί. Η σχέση με τον Καρκίνο θα ξεκινήσει ξανά αν τελικά πάρεις τα εχέγγυα ότι δεν θα είσαι και πάλι υποχείριο στις συναισθηματικές εξάρσεις και εντάσεις. Γιατί κάπου βάζεις τα όρια σου και με αυτόν τον τρόπο βγαίνεις από όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν στη μεταξύ σας σχέση. Μερικές φορές δεν πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις αγάπη και επειδή φοβάσαι την μοναξιά κάνεις αρκετές υποχωρήσεις και προτιμάς ακόμα και την ουδέτερη στάση προκειμένου να μην νιώσεις άσχημα συναισθήματα. Αλλά τώρα νιώθεις την δύναμή σου να βγαίνει στην επιφάνεια και σε βοηθάει να βάζεις τα πράγματα στην θέση τους χωρίς να φοβάσαι ότι θα μείνεις μόνος/η. Με τον Αιγόκερω μπορεί να έχετε μια πολύ σοβαρή επικοινωνία, αλλά μερικές φορές επειδή σε μπερδεύει με τα οικογενειακά του θέματα, κάπου σε κουράζει και προσπαθείς να του/της εξηγήσεις ότι θα ήθελες να είσαι μακριά από όλο αυτό. Το ταίριασμα με τον Κριό ή τον Τοξότη σε ανταμείβει για την υπομονή σου.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Έχεις ανάγκη να νιώσεις εμπιστοσύνη για αυτό προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον που θα σου δώσει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις πιο εύκολα συναισθηματικά. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις την ευεργετική ενέργεια της μεταμορφωτικής αγάπης που δημιουργεί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου. Για αυτό θα νιώσεις πιο εύκολα την συμπόνια και θα συγχωρήσεις ακόμα και την υπερβολική συμπεριφορά του Διδύμου. Τα αποθέματά σου αυτή την στιγμή μπορεί να σε βοηθήσουν να επαναπροσδιορίσεις την σχέση σου με τον Κριό. Θα αλλάξεις συμπεριφορά και δεν θα δείξεις σκληρότητα σε πιθανά παραπτώματά του. Η διασκέδαση θα σου κάνει πολύ καλό και σίγουρα θα αφεθείς πιο εύκολα αναγνωρίζοντας την ανάγκη να χαλαρώσεις, να περάσεις όμορφα και γενικά να ενδώσεις στα παθιασμένα φλερτ.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved