Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 26/12 έως και 01/01;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Κριός

Από τη μια συμπεριφέρεσαι φιλικά και από την άλλη νιώθεις ότι αν αφεθείς, θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια, οπότε όσο μπορείς κρατιέσαι και έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Τις γιορτινές ημέρες θα έχεις τη διάθεση να βρεθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να του δείξεις τι αισθάνεσαι, αλλά τελικά δεν θα γίνει τίποτα, είτε γιατί θα σε εμποδίσει η λογική είτε εξ αιτίας άλλων συνθηκών που θα προκύψουν και δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις. Παρθένος ή Ιχθύς μπορεί να επανέρθουν στο προσκήνιο, όμως ενδέχεται να κρύβουν μια σκοπιμότητα, καθώς θα τους φανείς χρήσιμος/η σε ένα πρόβλημα. Επίσης, πιθανόν να μπερδέψεις τη λύπηση με την αγάπη για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά να μη θέλεις να κάνεις καμία κίνηση για να ξεμπερδευτεί το κουβάρι. Με τον Υδροχόο η σχέση είναι καλή γιατί επικοινωνείτε. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ συναίσθημα, ενώ με τον Αιγόκερω ένας ξαφνικός, τρελός έρωτας ίσως ανατρέψει τα πάντα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Κριού και στους υπόλοιπους τομείς

Ταύρος

Νιώθεις νοσταλγία και συγχρόνως μια ήρεμη δύναμη να σε κατακλύζει, οπότε μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τη πιο δύσκολη σχέση. Με τον Σκορπιό θα τα βρείτε εύκολα, αφού έχετε κοινή πορεία και οπτική, ενώ με τον Υδροχόο προβληματίζεσαι γιατί μια δείχνει ότι θέλει να είστε μαζί και μια απομακρύνεται. Επειδή πιθανόν να υπάρχουν λόγοι που δεν γνωρίζεις, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί θα πέσεις έξω. Με τον Ιχθύ γίνεται μια καλή προσπάθεια επανασύνδεσης και μάλιστα θα κάνει το πρώτο βήμα γιατί σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία, χωρίς όμως να στο δείχνει, αλλά ούτε και κάνει πράξεις κάποια πράγματα που εσύ θέλεις. Όμως τώρα το παιχνίδι θα γυρίσει και θα πάρεις πίσω πολλά από αυτά που είχες στερηθεί. Η επαφή με τον Τοξότη, πάλι, θα είναι κάπως ιδιόμορφη, αφού μια προπορεύεσαι εσύ και μια αυτός και είναι δύσκολο να ταυτιστείτε κι όταν το καταφέρνετε, είναι για λίγο. Τον υπόλοιπο καιρό μένετε με τη δυνατή ανάμνηση. Ο Κριός έμμεσα θα δηλώσεις τις προθέσεις του αλλά αισθάνεσαι ότι θέλεις να απομακρυνθείς, ακόμα και να αλλάξεις τελείως σελίδα.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ταύρου και στους υπόλοιπους τομείς

Δίδυμοι

Ανανεώνεσαι και αλλάζεις για λίγο τη συμπεριφορά σου κι έτσι έρχεσαι πιο κοντά με τον Αιγόκερω γιατί έμμεσα του δείχνεις ότι τελικά συμφωνείς με τον τρόπο που θέλει να είστε μαζί. Είναι λίγο περίεργο αυτό για σένα, αλλά εφ’ όσον έτσι νιώθεις, δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό. Οφείλεις λοιπόν να το προσπαθήσεις κι αν αλλάξει κάτι, θα το δεις στην πορεία. Με τον Τοξότη από τις 26 έως και τις 28, θα επικοινωνείτε πολύ καλά και πιθανόν να βρεθείτε μαζί με κόσμο και φίλους και να νιώθετε ότι δεν πέρασε ούτε μια ημέρα από τότε που γνωριστήκατε. Εκεί που χάνεις εύκολα τον έλεγχο είναι στη σχέση σου με τον Ιχθύ που τώρα επανέρχεται για τα καλά στη ζωή σου και κάνει μάλιστα και δηλώσεις ότι θέλει να είστε μαζί, χωρίς αναβολές και αλλαγές. Παρότι όμως φοβάσαι και νιώθεις μπερδεμένος/η, την ευκαιρία θα του την δώσεις γιατί τρέφεις ακόμα συναισθήματα. Τουλάχιστον όμως δείξε του μέχρι που φτάνουν τα όριά σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Διδύμων και στους υπόλοιπους τομείς

Καρκίνος

Ανανεώνεσαι και μέσα από όρκους αιωνιότητας και συντροφικότητας δείχνεις ένα άλλο πρόσωπο. Όλα για σένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα, οπότε κι οι ευκαιρίες είναι πιο πολλές σε όλα τα επίπεδα. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα είναι πολύ δυνατή, αφού επηρεάζεστε και οι δύο από την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 29 Δεκεμβρίου, η οποία θα σε κάνει να δεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και αυτά που μπορείς να πάρεις. Θα συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να αλλάξετε και θα κάνεις την αρχή, μιας κι έχεις μεγάλη εύνοια και το συναίσθημα ρέει άφθονο, οπότε βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση. Το κυριότερο είναι ότι δεν φοβάσαι και αυτό σε κάνει πολύ αυτάρκη κι αυτόνομο/η. Η σχέση με τον Τοξότη σε βάζει σε νέους δρόμους και πιθανόν να πάτε ένα ταξίδι που θα περάσετε καλά μαζί και θα έρθετε πιο κοντά. Πρέπει όμως κι εσύ να απελευθερωθείς για να μην υπάρχουν τριβές και αναστατώσεις.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Καρκίνων και στους υπόλοιπους τομείς

Λέων

Δεν σου είναι εύκολη η έκφραση των συναισθημάτων σου, όμως τώρα το πεδίο είναι ανοικτό, καθώς δε θα νιώθεις ότι μπορεί να εξαπατηθείς, αφού θα βλέπεις με τα μάτια σου πράξεις και συμπεριφορές που θα σου αρέσουν. Η αυστηρή συμπεριφορά του Αιγόκερω ίσως σε πειράξει για λίγο, αλλά σε πιέζει για οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και κατά κάποιο τρόπο σου κάνει καλό γιατί σε βοηθά στο να επεκταθείς. Δεν αποκλείεται να γίνουν περίεργες κινήσεις από ένα άτομο που είναι στη δουλειά σου που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα, αλλά όταν δοκιμάζεις να έρθεις πιο κοντά του, εξαφανίζεται. Τώρα, κυρίως αν είναι Ιχθύς, θα εκδηλωθεί γιατί πλέον κάποιοι δικοί του λόγοι που εμπόδιζαν τη σχέση σας δεν υπάρχουν και δε φοβάται να είναι μαζί σου.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Λέοντα και στους υπόλοιπους τομείς

Παρθένος

Δικαιώνεσαι γιατί πλέον υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κινείσαι πιο άνετα και ευχάριστα. Αλλά το εμπόδιο. χωρίς να το καταλάβεις, το έχεις δημιουργήσει εσύ με τις κινήσεις σου. Επιτέλους, θα αποφασίσεις να δείξεις τον εσωτερικό σου κόσμο και πάνω από όλα ένα πιο γλυκό πρόσωπο γι’ αυτό θα ηρεμήσεις. Η σχέση με τον Αιγόκερω σου πηγαίνει γάντι και μπορεί να πάρετε απόφαση επισημοποίησης, τώρα, μέσα στις γιορτές. Επειδή υπάρχουν μεγάλες διαφορές αυτό το διάστημα με τον Τοξότη, αναγκάζεσαι να αλλάξεις δικές σου συμπεριφορές. Όμως νιώθεις ότι δε θα αντέξεις για πολύ και πιθανόν να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγή πλεύσης. Από την άλλη, μπορεί και να φλερτάρεις για να ξεσπάς και να βρίσκεις διέξοδο από την καταπίεση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Παρθένου και στους υπόλοιπους τομείς

Πόσο δυνατή είναι η σχέση σας;
Η κορυφαία αστρολόγος Αλεξάνδρα αναλύει την ερωτική σας συναστρία και σας δίνει την απάντηση.
Κάλεσε τώρα στο 901 500 7006

Ζυγός

Νιώθει ότι πολιορκείσαι από παντού και δε βρίσκεις ηρεμία και γαλήνη. Αυτό εν μέρει είναι αλήθεια, αφού βλέπεις ότι η επικοινωνία που σου είναι τόσο αναγκαία, όσο ο αέρας που αναπνέεις, προς το παρόν έχει διακοπεί και τη θέση της έχει πάρει ένα ανεκδήλωτο συναίσθημα, η ευαισθησία αλλά και η έλλειψη δράσης. Οπότε, αισθάνεσαι σαν κάτι να λείπει μέσα σου. Από τις 26 έως και τις 28 του μήνα, θα υπάρξει μια κινητικότητα η οποία θα σε βγάλει από το χουζούρι του σπιτιού σου και πιθανόν να βρεθείς με φίλους που σχετίζονται με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα κίνητρα του Αιγόκερω μερικές φορές δεν είναι ικανά να σε ξεσηκώσουν γιατί έχετε διαφορετική οπτική γωνία και μόνο όταν κάνετε μαζί πράγματα, που ενδεχομένως να εμπεριέχουν φιλοδοξία, κοινωνική ή επαγγελματική, αισθάνεσαι ενθουσιασμό. Η δημιουργία οικογένειας συμπεριλαμβάνει αυτά τα στοιχεία και εφ’ όσον βλέπεις ότι όλα σε οδηγούν προς τα εκεί, μπορεί, μέσα σε αυτό το διάστημα, να πάρεις την ανάλογη απόφαση.

Μάθε πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Ζυγού και στους υπόλοιπους τομείς

Σκορπιός

Έχεις πάρει την απόφαση να περάσεις καλά και τελικά θα τα καταφέρεις γιατί θα εξημερώσεις τα έντονα πάθη σου και αυτό σίγουρα θα σε γαληνεύσει και θα σου δημιουργήσει όμορφη διάθεση. Το ότι θα δεχτείς ακόμα και την αλλόκοτη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο, πιθανόν Λιοντάρι, δείχνει ότι έχεις αλλάξει και δεν σε πειράζουν οι υπερβολές του, όπως η απόλυτη απομόνωση ή η έλλειψη εκδήλωσης των συναισθημάτων προς εσένα. Όμως κάτι μέσα σου σε έχει πείσει ότι αυτή δεν είναι η αληθινή του πλευρά και γι’ αυτό δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Πιθανόν όμως να είναι και αυτός ένας τρόπος για να μη χαλιέσαι. Όλα πάντως θα γίνουν εύκολα, οπότε δε θα χρειαστεί να αγχωθείς κι ό,τι είναι το καλύτερο για σένα θα πέσει στην αγκαλιά σου σαν ώριμο φρούτο. Από την άλλη, αν δεν έρθει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς το ότι γίνεται για κάποιο λόγο.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Σκορπιού και στους υπόλοιπους τομείς

Τοξότης

Εκπλήσσεις με την κοινωνική και πολύ εξωστρεφή συμπεριφορά σου ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό. Από τις 26 έως και τις 28/12, θα περάσεις όμορφα, αφού θα βρεθείς μόνο με άτομα που αγαπάς και σου πηγαίνουν σαν χαρακτήρες. Το ότι θα έρθεις πιο κοντά με τον Ταύρο είναι και αυτό μέσα στα ωραία που θα σου τύχουν, απλά δεν είσαι και πολύ έτοιμος/η να δεθείς γιατί φοβάσαι την δέσμευση και περισσότερο τον κτητικό χαρακτήρα του άλλου ατόμου. Η μετριοπάθεια πάντως αυτό το διάστημα είναι η καλύτερη αντιμετώπιση γιατί τα πολλά πάθη σκοτίζουν το μυαλό και την καρδιά σου και σε βγάζουν έξω από το πρόγραμμά σου. Η πιο δυνατή κίνηση θα γίνει με τον Κριό, αφού θα τα βρείτε ξαφνικά και τελείως απροειδοποίητα από μια έκλαμψη που θα έρθει και στους δύο για να επικοινωνήσετε. Η φιλική στάση του Υδροχόου βοηθά στην καλή επαφή.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Τοξότη και στους υπόλοιπους τομείς

Αιγόκερως

Έχεις την τιμητική σου αυτή την εβδομάδα και προσπαθείς με κάθε τρόπο να μην βάζεις στο μυαλό σου έγνοιες και αρνητικές σκέψεις για την σχέση σου ή το πρόσωπο που θέλεις να είστε μαζί. Όλα εξαρτώνται από τη διαχείριση που έχεις αποφασίσει να κάνεις σε όλες σου τις υποθέσεις για να μην υπάρχουν μπερδέματα αλλά και να μην νιώθεις ελλείψεις. Ένας Παρθένος είναι σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, αρκεί να αποφασίσετε να είστε μαζί γιατί σας χωρίζουν μερικές φορές οι κοινωνικές σας αντιλήψεις. Με τον Υδροχόο παίζεται ένα περίεργο παιχνίδι και θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι σε απόψεις και οπτικές, ώστε να κατανοείτε ο ένας τον άλλον. Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στο ζώδιό σου στις 29 του μηνός, θα σου δώσει την ευκαιρία να πατήσεις πολύ δυνατά στα πόδια σου και να αποδείξεις και στον εαυτό σου και στο άτομο που σε ενδιαφέρει ότι μπορείς να κάνεις κινήσεις αυτονομίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να μείνεις μόνος/η. Απλά, χρειάζεσαι τις σωστές αποστάσεις για να μπουν όλα στην θέση τους.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Αιγόκερω και στους υπόλοιπους τομείς

Υδροχόος

Η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σου και σε κάνει περισσότερο διαλλακτικό/η και με φιλική προσέγγιση, η οποία σου προσφέρει μια καινούργια και διαφορετική εικόνα. Έχεις αξίες και το αποδεικνύεις τώρα που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία κι αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την σχέση σου με το Λιοντάρι. Με υπομονή και σταθερότητα θα αλλάξουν κάποια κακώς κείμενα, οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα του τύπου «εμείς δεν μπορούμε να είμαστε μαζί» γιατί τελικά θα διαψευστείς. Παρθένος και Ιχθύς μπαίνουν στο παιχνίδι με έναν αλλόκοτο και κυρίως απρόσμενο τρόπο. Το καλό είναι ότι οι κεραίες σου είναι αυτή την στιγμή ανοικτές και σκέφτεσαι ότι όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και να ταιριάξεις με ένα ασύμβατο πρόσωπο που τελικά σου πηγαίνει και σου δίνει πράγματα τα οποία σε κάνουν να νιώθεις πολύ όμορφα. Αλλάζεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με τον Καρκίνο το σήριαλ συνεχίζεται, αφού μια χωρίζετε και μια είστε μαζί, αλλά όλο και κάτι μαθαίνετε ο ένας από τον άλλον.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα του Υδροχόου και στους υπόλοιπους τομείς

Ιχθύες

Επιτέλους δικαιώνεσαι κι όλα με κάποιο τρόπο γυρνάνε υπέρ σου. Σκέφτεσαι ότι άξιζε τον κόπο που τελικά έκανες υπομονή με ένα συγκεκριμένο άτομο. Με τον Παρθένο δεν μπορείς να είσαι και πολύ πιστός/η, όχι γιατί δεν ταιριάζετε, αλλά μερικές φορές σε μιζεριάζει τόσο πολύ, που δεν ξέρεις και εσύ με ποιο τρόπο να ξεφύγεις και να περάσεις λίγο καλά. Τώρα όμως θα μιλήσεις πιο εύκολα και θα εξηγήσεις πώς νιώθεις, επειδή δε φοβάσαι ότι θα σου φέρει αντιρρήσεις ή θα θυμώσει. Πάντως είσαι έτοιμος/η για παν ενδεχόμενο. Οι συγκυρίες πιθανόν να σε ρίξουν πάνω σε ένα Λιοντάρι που γνωριζόσασταν από παλιά, αλλά δεν είχατε καλή επαφή και αποφεύγατε ο ένας τον άλλον. Τώρα ίσως μηδενίσετε την απόσταση που σας χωρίζει και γίνετε ξαφνικά αυτοκόλλητοι. Ο Τοξότης θα κάνει αισθητή την παρουσία του από τις 26 έως και τις 28 του μηνός, οπότε κανόνισε να συμπεριφερθείς ανάλογα. Από τις 29 του μηνός, θα βρεθείς με πολλούς και καλούς φίλους, θα διασκεδάσεις, θα κάνεις νέες κοινωνικές γνωριμίες αλλά θα έχεις και κατακτήσεις.

Μάθε εδώ πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα των Ιχθύων και στους υπόλοιπους τομείς

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved