Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιανουάριο;

Καλή χρονιά! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Ιανουαρίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Ιανουάριο;

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

1-3 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου, θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς με τους συνεργάτες σου, αλλά και με το σύντροφό σου. Παράλληλα, θα δώσεις έμφαση στην αρμονία και στην ομορφιά και θα φροντίσεις το ντύσιμό σου να είναι κομψό κι επιμελημένο.

15-16 Ιανουαρίου
Έχεις μια πολύ μεγάλη ώθηση και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις τις φοβίες σου σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, με σκοπό να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι αρκετά επιθετικές, αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει υπόβαθρο σε ότι κάνεις και θα διοχετεύσεις τελικά την ενέργεια σου προς μια κατεύθυνση.

Ταύρος

4 Ιανουαρίου
Ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, κι ενεργοποιούνται στο έπακρο οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σου, αλλά με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο. Θα βρεθείς να ξοδεύεις, χωρίς να το καταλαβαίνεις, όλη σου την ενέργεια για τους άλλους. Απέφυγε τις εξαρτήσεις και τον ανταγωνισμό μέχρι και τις 5 Μαρτίου.

Δίδυμοι

1 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Τοξότη, δηλαδή στον άξονά σου, θα σου προσφέρει μια ιδιαίτερη νότα αισιοδοξίας κι ελευθερίας μαζί. Μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου θα περάσεις πολύ όμορφα, αφού θα διευρύνεις τους ορίζοντες σου συνέχεια και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσένα. Η σκέψη για γάμο, μπορεί να μην είναι και τόσο μακριά, αλλά πάντα θα υπάρχουν μέσα σου αποτρεπτικά αισθήματα. Μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα θα σε έλκουν, γιατί έχεις ανάγκη από την σοφία και την ωριμότητα που μπορεί να σου προσφέρουν.

Καρκίνος

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον άξονά σου, στο ζώδιο του Αιγόκερου, κι επηρεάζει πάρα πολύ, όλες τις πολύ κοντινές σου σχέσεις. Ίσως να βρεθείς να μιλάς, ή και να υπογράφεις γραπτά ή συμβόλαια, κυρίως για το συμφέρον τρίτων, αλλά έχοντας πάντα στόχο να ωφεληθείς κι εσύ. Δημόσιες σχέσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες και νομικά θέματα, θα ρέουν πιο εύκολα με την συνεργασία άλλων ατόμων. Μέχρι και τις 13 Φεβρουαρίου, θα κινείσαι πολύ μεθοδικά κι οργανωμένα, μιας και δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις λάθη που θα σε βάλουν σε περιπέτειες.

Λέων

1 Ιανουαρίου
Η χρονιά θα ξεκινήσει για σένα με ένα πολύ τυχερό ερωτικό στοιχείο, που θα εμπεριέχει συγχρόνως ρίσκο, αλλά κι ευκαιρία για καλή ζωή. Η διασκέδαση θα συνεχιστεί και θα περάσεις καλά, αφού θα βιώσεις μια διαφορετική πραγματικότητα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι πολύ παιχνιδιάρικη, έντονη και φλογερή. Στο πρόσωπο ενός Τοξότη που πιθανόν να είναι μεγαλύτερος/η σε ηλικία, θα βρεις όλα όσα ζητάς σε ένα άτομο.

24 Ιανουαρίου
Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς γίνεται στο ζώδιο σου και μέσα από αυτή, σηματοδοτούνται αλλαγές στην συμπεριφορά σου, αφού αναγκαστικά γίνεσαι περισσότερο φιλικός/η, με τάση προς την ομαδικότητα. Ενώ πάντα όλα τα έκανες μόνος/η σου, τώρα, θα σου φανεί περίεργο αν δεν έχεις μια συντροφιά, ή μια συνεργασία. Πάντως, από εκεί που ήσουν πολύ συγκρατημένος/η σε πολλά θέματα, θα νιώσεις την ανάγκη να ξεφύγεις για λίγο από τις κλασσικές γραμμές σου και να ζήσεις με περισσότερη ανεμελιά.

Ζυγός

1 Ιανουαρίου
Η χρονιά ξεκινάει με τον Άρη στο ζώδιο σου, όμως αυτό θα διαρκέσει μόνο για τρείς ημέρες και μετά η ενέργεια του πλανήτη, θα αλλάξει χέρια. Αν έχεις γεννηθεί τις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου όπου και αν βρίσκεσαι.

2 Ιανουαρίου
Ενώ εσύ αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία ή ακόμα και την συντροφικότητα, οι καταστάσεις μάλλον δε σου επιτρέπουν να συμπεριφερθείς άνετα γιατί οι εξωτερικές συνθήκες, σε κρατούν πίσω. Για να μην θυσιάσεις την καλή αίσθηση της αρμονίας και της ομορφιάς που κουβαλάς μέσα σου, θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο ανεξάρτητος/η.

Σκορπιός

4 Ιανουαρίου
Σήμερα ξεκινάει μια πολύ έντονη περίοδος για σένα, γιατί μπαίνει ο Άρης στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι και τις 5 Μαρτίου. Η ενέργεια σου, θα γίνει πολύ δυνατή και θα ασχοληθείς περισσότερο με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ίσως οδηγηθείς σε σωματικές υπερβολές ή ασχοληθείς με επικίνδυνα σπορ. Ο πήχης θα ανέβει πολύ ψηλά, γιατί το επιχειρηματικό σου πνεύμα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό κι ισχυρό.

Τοξότης

1 Ιανουαρίου
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς γίνεται με τον καλύτερο τρόπο! Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει λάμψη κι αισιοδοξία, δίνοντας σου την ευχέρεια να περάσεις όμορφες στιγμές. Μέχρι τις 23 Ιανουαρίου που θα παραμείνει στο ζώδιο σου, θα δεις να σου ανοίγονται οι πόρτες διάπλατα. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν κάτι πολύ καλό.

6-9 Ιανουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου ή αρχές του δεύτερου, θα βιώσεις μια έντονη επιθυμία να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα οποιοδήποτε άτομο συναναστραφείς, νιώθοντας πλέον πιο ώριμος/η. Πιθανότατα, ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο να σε ελκύσει, νιώθοντας ότι η πείρα του μπορεί να σε καλύψει περισσότερο.

Αιγόκερως

1 Ιανουαρίου
Την πρώτη ημέρα του χρόνου, ο Ερμής βρίσκεται στον Αιγόκερω. Όσοι έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα του ζωδίου, θα δραστηριοποιηθούν έντονα, τόσο σε επίπεδο σκέψεων, όσο κι επικοινωνίας, με απώτερο στόχο να οργανώσουν καλύτερα τις υποθέσεις τους.

9 Ιανουαρίου
Ο Ερμής ξεκινάει να είναι ανάδρομος και πάλι, στο ζώδιο σου. Η ανάδρομη αυτή του κίνηση, θα σε ‘’κλείσει’’ μέσα στις προσωπικές σκέψεις κι ιδέες σου, τις οποίες ίσως να μην θελήσεις να τις εκφράσεις προς τα έξω. Η σκέψη σου πάντως, θα είναι πολύ πειθαρχημένη κι οργανωμένη.

10 Ιανουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, σε βοηθάει να καθαρίσεις τελείως το τοπίο που υπάρχει μπροστά σου, δίνοντας σου μια καλύτερη προοπτική των πραγμάτων. Όντας βέβαιος/η ότι το τοπίο είναι αρκετά ξεκάθαρο, θα μπορέσεις να βάλεις νέες βάσεις, ξεκινώντας να εργάζεσαι για ότι επιθυμείς να πετύχεις. Συνάμα, είναι και μια καλή ημέρα για να κουρευτείς, να ξεκινήσεις δίαιτα κι οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τη περιποίηση του εαυτού σου. Σε ότι αφορά τις σχέσεις σου, θα προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα, θέτοντας νέους όρους, κι υπολογίζοντας περισσότερο, -αλλά με υγιή τρόπο-, τον εαυτό σου.

24 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σου χαρίζει την εύνοια της και σε βοηθάει να προοδεύσεις με ένα σχετικά, εύκολο τρόπο. Θα αναδυθεί από μέσα σου η ομορφιά σου, ενώ ταυτόχρονα, θα επιδείξεις μια έντονη εκτίμηση κι αφοσίωση σε ότι καταπιαστείς να κάνεις. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα αυξηθεί πολύ, δίνοντας σου την ευκαιρία να οργανώσεις το πλάνο των προσωπικών σου σχέσεων, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πλανητικό δώρο, δημιουργώντας από σήμερα καλύτερες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Πολλά καθορίζονται από τη δική σου ελεύθερη βούληση, η οποία στην συγκεκριμένη φάση όμως, χρειάζεται μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το θετικό είναι ότι, η σχέση σου με τον εαυτό σου θα γίνει καλύτερη και μαζί με αυτή, όλες οι συνεργασίες σου κι οι συναλλαγές σου. Το μυστικό είναι ότι εσύ αλλάζεις, και δεν περιμένεις πια από τους άλλους να κάνουν κάτι για σένα, αλλά αντίθετα, αυτό που μετράει περισσότερο, είναι ότι δημιουργείς το μέλλον σου, στηρίζοντας το επάνω στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις.

25 Ιανουαρίου
Ο Ερμής επιτέλους ορθοδρομεί, κι εσύ θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Για να είσαι μέσα στα πράγματα, θα πρέπει να οργανώσεις την σκέψη σου και να γίνεις πιο πρακτικός/η. Παράλληλα, σου δοθεί ευκαιρία -αν φυσικά συμβάλουν κι άλλες προϋποθέσεις- να βγάλεις χρήματα, μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου.

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, κάνοντας σε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά κι εμπιστοσύνη για όλες τις ιδέες και τα σχέδια που έχεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

24 Ιανουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις κάποιες προσωπικές σου αντιλήψεις, οι οποίες δεν είναι φανερές και βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση. Θα βρεθείς πάντως με κόσμο, κι αυτό θα σου κάνει πολύ καλό.

Ιχθύες

1 Ιανουαρίου
Ξεκινάς με προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου μέσω των συνεργασιών αλλά και των στενών σου σχέσεων. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βάλεις τα δυνατά σου για να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από τα ανοίγματα που θα σου παρουσιαστούν. Ένα σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι γύρω σου, ευνοώντας σε σημαντικά. Να θυμάσαι πάντα, ότι τις προϋποθέσεις για επιτυχία, τις δημιουργείς εσύ.

4 Ιανουαρίου
Δημιουργείς ένα καινούργιο σύστημα ιδεών, το οποίο θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις στόχους, που αυτή την στιγμή πιθανόν να είναι στον αέρα. Για ένα μεγάλο διάστημα -από σήμερα έως και τις 5 Μαρτίου- θα κινηθείς στα επαγγελματικά σου, με έναν αποφασιστικό τρόπο, διεκδικώντας πράγματα, ως φυσικό επακόλουθο μιας προγενέστερης διεργασίας, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Το εξωτερικό, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης για να επεκτείνεις εκεί την δράση σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved