Ζώδια και έρωτας: Είναι αλήθεια ότι τα ετερώνυμα έλκονται;

Είναι η αμοιβαία έλξη αρκετή για να γεφυρώσει τις αντιθέσεις τους;

Ζώδια και έρωτας: Είναι αλήθεια ότι τα ετερώνυμα έλκονται;

Όπως είναι γνωστό, τα δώδεκα ζώδια μπορούν να χωριστούν σε έξι ζωδιακά ζευγάρια. Κάθε ζευγάρι αποτελείται από τα ζώδια που βρίσκονται απέναντι στον ζωδιακό κύκλο. Ας τα θυμηθούμε:

Κριός (εγώ) - Ζυγός (οι άλλοι)
Ταύρος (δικά μου) - Σκορπιός (όλα δικά μου)
Δίδυμοι (πληροφορία) - Τοξότης (γνώση)
Καρκίνος (ασφάλεια) - Αιγόκερως (αναρρίχηση)
Λέων (λάμψη) - Υδροχόος (συνείδηση)
Παρθένος (έργο) - Ιχθύες (όνειρο)

Σύμφωνα με την αστρολογία, ανάμεσα σε αυτά τα ζώδια υπάρχει κάποια αναπόφευκτη έλξη, αλλά και μεγάλη ένταση, που όμως, αν την υπερπηδήσουν, μπορούν κάποιες φορές να αποτελέσουν ό ένας το συμπλήρωμα του άλλου. Άλλες φορές πάλι, η αμοιβαία έλξη δεν είναι αρκετή για να γεφυρώσει τις αντιθέσεις τους. Το τι θα συμβεί τελικά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το γενέθλιο ωροσκόπιο κάθε ατόμου.

Ας δούμε λοιπόν ποια γνώμη υπερισχύει σε κάθε ζώδιο για το απέναντί του:

ΚΡΙΟΣ
Ο Ζυγός είναι άλλα ντ' άλλα. Με τρελαίνει με το «ναι, μεν, αλλά». Είναι γοητευτικός δε λέω, μου αρέσει, αλλά μου σπάει τόοοοοοσο πολύ τα νεύρα με αυτή τη «μη μου άπτου» συμπεριφορά. Άσε που αν περιμένω μέχρι να πάρει μια απόφαση, θα γεράσω...

ΤΑΥΡΟΣ
Άλλες φορές τον λατρεύω κι άλλες θέλω να τον πάρω παραμάζωμα με τα κέρατά μου. Ιδίως αν αρχίζει αυτό το σκορπίσιο σαρκαστικό χιούμορ που σιχαίνομαι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δε με χαλάει ο Τοξότης. Μπορώ να τον κουλαντρίσω μια χαρά αλλά νομίζω ότι τον ενοχλώ τόσο πολύ σε κάποιες φάσεις που είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ξαγρυπνά τη νύχτα συνωμοτώντας την εξόντωσή μου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μ' αρέσει πολύ ο Αιγόκερως. Ξέρει τόσα πράγματα, είναι τόσο ψύχραιμος και με κάνει να νιώθω σιγουριά. Θέλω να τον παντρευτώ!

Διάβασε επίσης: Είναι τα απέναντι ζώδια το τέλειο ζευγάρι για σχέση;

ΛΕΩΝ
Αμάν πια με αυτό το παιδί. Κοινωνική επανάσταση και κουραφέξαλα. Καλές οι θεωρίες σου χρυσό μου, να μαζευόμαστε να τις συζητάμε όταν δεν έχουμε τέταρτο για μπιρίμπα. Αλλά επιτέλους πάρε το απόφαση ότι οι πλούσιοι είναι πλούσιοι και οι φτωχοί φτωχοί, από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν αλλάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι η αντιπαράθεση του συναισθήματος με τη λογική μου. Είμαστε οι αντίθετες πλευρές μιας τραμπάλας. Με χρειάζεται περισσότερο απ' ό, τι εγώ αυτόν. Δώστε τον μου λίγο να τον στρώσω στη δουλειά να δει τι πάει να πει πόνος και απογοήτευση, που μου είναι μέσα στην κλάψα...

ΖΥΓΟΣ
Καλέ, είναι αγενής και μπρουτάλ. Τι να τον κάνω; Αν καμιά φορά του πω «Δεν ξέρω, άσε με να το σκεφτώ» φοβάμαι ότι θα με σκαμπιλίσει. Βέβαια, αυτός κυβερνάται από τον Άρη, εγώ από την Αφροδίτη... Ε, όσο να πεις, μου ξυπνάει τα σεξουαλικά μου ένστικτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κάνω σεξ με Ταύρο! Και μετά... θα τον σκοτώσω. Τόσο απλά!

Διάβασε επίσης: Ξέρετε σε ποιό ζώδιο ανήκει το άλλο σας μισό;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν τον μπορώ τον Δίδυμο μερικές φορές. Θέλω να τον χτυπήσω που πετάγεται συνεχώς και το παίζει ξερόλας. Άσε που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τα κουτσομπολιά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχει λυσσάξει ο Καρκίνος να τον παντρευτώ. Δε θέλω σου λέω! Έχω εγώ καμιά σχέση με καψούρες και δράματα; Άσε που θα με ταράξει στη γκρίνια και την κρεβατομουρμούρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η στραβωμένη, γεμάτη απέχθεια μούρη του Λέοντα όταν τον προκαλώ, είναι όλα τα λεφτά. Μιλάμε, αξία ανεκτίμητη. Το τι πλάκα σπάω άμα του τη λέω και προσβάλλεται, δε λέγεται. Να 'ναι καλά το γατάκι!

ΙΧΘΥΕΣ
Μπορώ να πάρω κάποιο άλλο ζώδιο; Όχι; Γιατί; Εγώ δε τη θέλω την Παρθένο γιατί γίνεται πολύ κακιά μαζί μου ορισμένες φορές και με πληγώνει. Μη σου πω ότι ενεργεί λες και είναι ρομπότ κι όχι άνθρωπος.

Διάβασε επίσης: Ζώδια: Οι πιο ταιριαστές σχέσεις

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr για το iphone, το ipad ή το ipod σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved