Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Φεβρουαρίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Φεβρουάριο;

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

5- 6 Φεβρουαρίου
Η πίεση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη, γιατί θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να ανταποκριθείς σωστά σε μια προσωπική σχέση, η οποία σε πιέζει να σταθείς σωστά. Ορισμένα οικογενειακά θέματα, μπορεί να νιώσεις ότι σου αφαιρούν τον αυθορμητισμό, έτσι, τα συναισθήματά σου θα είναι ελαφρώς συγκρατημένα, παρόλη την προσπάθεια που θα κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί από τις 3 έως και τις 8 Απριλίου, θα υπάρξουν ανατρεπτικές, ξαφνικές κινήσεις -σε συγχρονισμό με προοδευτικές ιδέες- που θα δώσουν μια καινούργια διάσταση κι άποψη στην προσωπική σου συνείδηση.

11-12 Φεβρουαρίου
Έντονες διαισθήσεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που σε απασχολούν, και θα βρεις τρόπο εκ των έσω, για να αναθεωρήσεις πεποιθήσεις που δεν σε προοδεύουν. Φίλοι κι ομάδες θα εκφράσουν πιο εύκολα τα ιδανικά σου.

Ταύρος

15 Φεβρουαρίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσεις τις εντάσεις μέσω φίλων, ομάδων και στενών συνεργατών, και μπορεί να πιστέψεις για μια στιγμή, ότι είσαι έξω από το παιχνίδι. Θα χρειαστεί να κάνεις τις υπερβάσεις σου και πάνω από όλα να μην εμμείνεις στις απόλυτες θέσεις σου, γιατί αντί να ωφεληθείς, θα δυσκολέψεις περισσότερο τους υπόλοιπους αλλά και τον εαυτό σου. Η φιλικότητα πιθανόν να είναι το μέσο που σε βγάλει από τα αδιέξοδα. Ο Υδροχόος κι ο Σκορπιός, είναι τα άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις έντονη έλξη και μοιραίο πάθος.

Δίδυμοι

14 Φεβρουαρίου
Από τις 17 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα βελτιωθεί ο τρόπος επικοινωνίας σου και θα δώσεις μεγάλη σημασία σε πληροφορίες που αφορούν νέες τεχνολογίες αλλά κι εφευρέσεις. Καινούργιες γνώσεις γύρω από την ψυχολογία ή την αυτογνωσία, θα σε βοηθήσουν να βρεις το εσωτερικό και ποιοτικό κομμάτι του εαυτού σου. Τα ταξίδια θα είναι πολύ σημαντικά για σένα και την εξέλιξή σου.

Λέων

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, σε ενεργοποιεί σε θέματα τρίτων τόσο πολύ, που ξεχνάς για λίγο τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Το ομαδικό πνεύμα σε συνδυασμό με την υποχρεωτικά φιλική συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξεις, δε σου ταιριάζουν πολύ και κατά συνέπεια, θα σε βγάλουν για λίγο από τα νερά σου.

14 Φεβρουαρίου
Θα αλλάξεις μέχρι και τις 4 Μαρτίου τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα επικρατήσουν στο μυαλό σου, οι θεωρίες ατόμων που πιθανόν να τις είχες μέσα σου αδρανείς, αλλά τώρα θα τις δεις ολοκληρωμένες μπροστά σου. Δεν θα σου φαίνονται τόσο συντηρητικές όσο πριν, γιατί πλέον αλλάζεις πλώρη και συνεργάζεσαι με άτομα που εσύ παλιά, τα θεωρούσες απρόσωπα ή ιδιαίτερα. Οπότε, κι οι ιδέες σου διαμέσου των άλλων, θα εξελιχθούν σε πολύ προοδευτικές.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της μέσα στον δικό σου άξονα, Λέοντα – Υδροχόου και με τον τρόπο της σου δείχνει πως να ξεπεράσεις το εγώ σου, χωρίς να χάσεις τον εαυτό σου ή την ατομική σου ταυτότητα. Οι σχέσεις σου θα αλλάξουν, κι όλα θα γίνουν τόσο φιλικά κι άνετα, που θα εξαφανιστούν για λίγο τα προσωπικά σου θέλω. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, το πάρε δώσε με πολύ κόσμο, που πιθανόν να είναι ετερόκλητος κι ιδιαίτερος, θα είναι το μόνιμο ενδιαφέρον σου. Οι σχέσεις σου, θα πάρουν μια άλλη χροιά και τα ταμπού που είχες για πολλά πράγματα, θα παραμερίσουν για χάρη της φιλίας και της ομάδας. Το καλό είναι ότι θα δεχτείς μια σημαντική πρόταση γάμου ή συμβίωσης για να είσαι κι επίσημα, μαζί με ένα πρόσωπο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το ξεκίνημα μιας νέας συνεργασίας.

Παρθένος

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, θα σου φέρει μια ψυχική αναστάτωση, αφού θα σε ανακατέψει συναισθηματικά και θα νιώσεις ευάλωτος/η. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου και με άλλα πρόσωπα που μπορούν, με ένα συναισθηματικό τρόπο να σε προσεγγίσουν. Επίσης, μπορεί να υπάρξει ένα ερωτηματικό από την πλευρά σου, για το αν θα πρέπει να είσαι με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ή όχι. Πιθανόν να μην μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι ακριβώς θέλει από την σχέση μαζί σου.

Σκορπιός

1 Φεβρουαρίου
Όσο μεγαλύτερο είναι το πνεύμα της ελευθερίας γύρω σου, τόσο οι αντιστάσεις σου θα ισχυροποιούνται, γιατί πιθανότατα να θέλεις να αλλάξεις ένα κομμάτι από την ζωή σου και να εξελιχθείς σε ένα νέο άτομο. Αντιστάσεις θα υπάρχουν, αλλά αν δεν δώσεις μεγάλη σημασία, θα δεις ότι όλα θα διευθετηθούν και κυρίως στο θέμα ενός ακινήτου, στο οποίο αναμειγνύονται κι άτομα από την οικογένεια σου.

Αιγόκερως

6 Φεβρουαρίου
Σήμερα το πλανητικό σύστημα σε βάζει στην πρίζα, αφού πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ζώδιο σου, δίνοντας σου ώθηση για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Η δημιουργικότητα κι η φιλοδοξία θα είναι στην πρώτη γραμμή και θα δράσεις πολύ δυναμικά για το μέλλον.

Υδροχόος

8 Φεβρουαρίου
Η Νέα Σελήνη έρχεται και σε βοηθάει να δεις κάτι πολύ ξεκάθαρα: τι ακριβώς συμβαίνει με τον εαυτό σου, αλλά και ποια είναι η σχέση σου με τα πολύ δικά σου άτομα. Από την άλλη, επειδή απαιτείται ενέργεια για να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, θα χρησιμοποιήσεις τον θυμό σου για να επιλύσεις οικονομικά θέματα ή για να διεκδικήσεις πράγματα που –με τον καιρό- τα είχες ξεχάσει.

14 Φεβρουαρίου
Το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου σε σένα, είναι ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιο σου. Σε ενεργοποιεί ιδιαίτερα, και σου δίνει καινούργιες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις. Μέχρι και τις 4 Μαρτίου, θα συγχρονίζεσαι συνέχεια με συμπτώσεις που θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα. Τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και γενικά, όποια νέα γνώση σε κάνει περισσότερο λειτουργικό/ή στην δουλειά σου, θα μπορέσεις να τους κατακτήσεις εύκολα.

17 Φεβρουαρίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου την δυνατότητα να υλοποιήσεις πιο εύκολα όλες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και την ομαδική εργασία. Όσο πάντως δουλεύεις για το κοινό καλό κι ενδιαφέρεσαι για τα άλλα άτομα, αφήνοντας το ‘’εγώ’’ σου απ’ έξω, τόσο πιο εύκολα θα συναντήσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα είναι για σένα το ιδανικό ταίρι. Μέχρι και τις 11 Μαρτίου, θα πειραματίζεσαι με μεγαλύτερη άνεση στις προσωπικές σου σχέσεις, κι αυτό θα σου χαρίσει μια αίσθηση ελευθερίας και την αύρα ελκυστικής προσωπικότητας.

Ιχθύες

19 Φεβρουάριου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου, δημιουργώντας καλές συνθήκες για να φτάσεις στον ατομικό σου στόχο. Η ευαισθησία σου κι η διαίσθησή σου μπορεί να διοχετευτούν κατάλληλα, ώστε τελικά να καταφέρεις κάτι πολύ σημαντικό κι ιδιαίτερο.

22 Φεβρουαρίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στην Παρθένο σε βάζει σε περιπέτειες, αφού ξυπνάς απότομα κι εισέρχεσαι σε μια πραγματικότητα που δεν θα είναι και τόσο ευνοϊκή για σένα. Ίσως δεις πτυχές της προσωπικότητας των άλλων ατόμων, που μπορεί να σου φανούν υπερβολικές. Αν διαχειριστείς καλά το όλο θέμα και δεν αγχωθείς, θα έχεις κάνει ένα σημαντικό βήμα προόδου, σχεδιάζοντας έτσι με νηφάλιο τρόπο, την επόμενη κίνηση που θα κάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved