Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Νοέμβριο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Νοεμβρίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Νοέμβριο;

Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως και Υδροχόος είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ

16 Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, θα σου φέρει κάτι καινούργιο σε προσωπικό επίπεδο. Γι’ αυτό θα ήταν καλό να καθαρίσεις το πεδίο που υπάρχει γύρω σου, ώστε να δώσεις μια νέα διάσταση στη ζωή σου. Η θέληση να μετρήσεις το εσωτερικό σου βάθος, θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές και θα δοκιμάσεις νέες ιδιαίτερες καταστάσεις. Το να πατήσεις σε στέρεο έδαφος είναι το ζητούμενο και θα το επιδιώξεις με τον δικό σου τρόπο. Παράλληλα, η τέρψη των αισθήσεών σου, παραμένει πάντα βασική σου απαίτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

13 Νοεμβρίου

Ο Ερμής στον άξονά σου -στον Τοξότη- μέχρι και στις 2 Δεκεμβρίου, θα σε κάνει να ενεργείς περισσότερο δυναμικά αλλά και λίγο χαοτικά, αφού δεν θα ξέρεις πότε να πεις το «όχι». Πιθανόν να υπερεκτιμήσεις καταστάσεις και να παρασυρθείς ακόμα κι από πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν διασταυρωθεί. Παρ’ όλα αυτά, θα έχεις ένα άνοιγμα από τρίτους που θα σε οδηγήσει σε μια καλύτερη αναγνώριση των δυνατοτήτων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

12 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη επανέρχεται στον Αιγόκερω, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, δίνοντας σου την ευκαιρία, είτε να τακτοποιήσεις με έναν ώριμο κι ιδιαίτερο τρόπο την προσωπική σου σχέση, είτε να ωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μέσω καινούργιων γνωριμιών κι επαφών. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, θα κάνεις προσπάθειες για να αναδιοργανωθείς και να προβάλλεις μια πολύ σοβαρή κι ώριμη παρουσία προς τα έξω, η οποία θα εκφράζει ένα κομμάτι από την βαθιά προσωπικότητά σου. Η αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσει, γι' αυτό, καλύτερα να επιτρέψεις σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, να εισβάλλει στον προσωπικό σου χώρο, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις την συντροφικότητα. Η σχέση με ένα νεότερο άτομο μπορεί να συμβεί ξαφνικά, αλλά αν εξακολουθήσεις να έχεις συντηρητικές απόψεις, δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις για μεγάλο διάστημα.

ΛΕΩΝ

9 Νοεμβρίου

Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει κι εσένα, μιας και θα κινηθείς δυναμικά στα επαγγελματικά, μέσα από συνεργασίες κι άτομα που πιθανόν να μην είναι της απολύτου αποδοχής σου. Η καινοτομία κι η νέα τεχνολογία, θα είναι για σένα ένα δυνατό κίνητρο για να ανοιχτείς σε καινούργιες και πρωτοποριακές συνεργασίες. Μπορεί να σου βγει ένα αίσθημα ανταγωνισμού, αλλά δεν πρέπει να κολλήσεις εκεί, γιατί θα χάσεις το μήνυμα των καλών συνεργασιών. Η πίεση που θα ασκήσεις στους γύρω σου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ, θα κρατήσει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου και μετά, θα την χαλαρώσεις.

21 Νοεμβρίου

Βρίσκεσαι σχεδόν πολιορκημένος/η από εντάσεις και βαθιά συναισθήματα, τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτείς, γιατί σου θυμίζουν έλεγχο, εξουσία και μεγάλη κτητικότητα. Όμως είναι κι αυτά, ένα κομμάτι της πραγματικότητας, κι ενώ νόμιζες ότι μόνο οι άλλοι το βιώνουν, το βιώνεις κι εσύ. Η περίπτωση να βρεθείς με έναν Σκορπιό είναι πολύ πιο πιθανή από άλλες φορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έχεις δυσκολίες στην επαφή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

14 Νοεμβρίου

Η Πανσέληνος στον Ταύρο ενεργοποιεί κι εσένα με ένα τρόπο, πολύ δυναμικό. Κι αυτό συμβαίνει επειδή βλέπεις όλες τις επιθυμίες σου να γίνονται πραγματικότητα μέσω των άλλων. Έτσι, θα στρέψεις όλο σου το ενδιαφέρον, ώστε να κάνεις νέα πράγματα και μέσα από άλλα πρόσωπα θα βρεις κι εσύ τον δικό σου δρόμο. Θα υπάρχει ένα μεγάλο δυναμικό πεδίο από την πλευρά σου και θα εκδηλώσεις κατακτητική συμπεριφορά. Αυξημένη θα είναι η καλή αίσθηση σε γούστο και η ροπή προς την καλή ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

13 Νοεμβρίου

Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα μείνει μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου και θα σε γεμίσει με ιδέες και διάθεση για ανοικτή κι ελεύθερη επικοινωνία. Τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου θα τις επικοινωνείς πολύ πιο εύκολα από κάθε άλλη φορά, αλλά πρόσεξε γιατί θα γίνεις και περισσότερο μαρτυριάρης/α.

21 Νοεμβρίου

Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις ότι η δύναμή σου πολλαπλασιάζεται με ένα τρόπο μοναδικό. Θα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα σε σχέση με άλλες φορές και θα βιώσεις νέες καταστάσεις, έχοντας μεγαλύτερο πνεύμα επικοινωνίας και ελευθερίας.

29 Νοεμβρίου

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε προικίζει με δύναμη, ενώ τις προσωπικές σου απόψεις θα τις εκφράσεις με μεγάλη ένταση και φόρα. Το σημαντικότερο είναι ότι θα γυρίσεις σελίδα σε οτιδήποτε σε συνδέει με το σκοτεινό παρελθόν και θα φωτίσεις ακόμα και τις πιο μύχιες πτυχές της προσωπικότητάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

12 Νοεμβρίου

Η Αφροδίτη μπαίνει για δεύτερη φορά στον Αιγόκερω εφέτος κι αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο! Όταν έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όλα εξελίσσονται με τρόπο εύκολο κι ιδανικό. Στο διάστημα της παραμονής της- και μέχρι να φύγει στις 7 Δεκεμβρίου- θα δοκιμάσεις όλων των ειδών τις προσωπικές εμπειρίες, με στόχο να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που πιθανότατα να βιώνεις μέσα στην σχέση σου. Θα αυξηθεί η αυτοεκτίμησή σου και θα περάσεις πολύ όμορφα σε ατομικό, αλλά και σε συντροφικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

7 Νοεμβρίου

Η σχέση σου με το χρήμα είναι πολύ έντονη και θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια κωλύματα, κάνοντας τελικά όλες σου τις κρυφές επιθυμίες, πραγματικότητα. Χρειάζεται όμως να πας σε βάθος και να κοντρολάρεις τα πράγματα με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί οι καταστάσεις να σε αναγκάσουν να κινηθείς κάπως υπόγεια, κι ενώ κάτι τέτοιο δεν είναι της νοοτροπίας σου, να το κρίνεις αναγκαίο.

9 Νοεμβρίου

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπαίνει με φόρα και θα παραμείνει μέχρι και τις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό θα σε αναβαθμίσει με ένα τρόπο πολύ συγκεκριμένο: η δυναμικότητα που θα βγάλεις προς τα έξω θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα κινηθείς δρώντας επεκτατικά, με μια μανιέρα πολύ προοδευτική και προχωρημένη σε σχέση με άλλες φορές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved