Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 14' 32" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 29° 37' 46" ΖΥΓΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 46' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 32' 14" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 30' 29" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 23' 15" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 58' 46" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 11' 55" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 45" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 27" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 23" ΤΑΥΡΟΣ

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάρτιο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Μαρτίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάρτιο;

Κριός, Δίδυμοι, Παρθένος, Ζυγός, ΤοξότηςΑιγόκερως και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

 

Κριός

20 Mαρτίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και σε ισχυροποιεί στο έπακρο. Μέσα από την διεύρυνση της συνειδητότητας σου, θα δεις πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Ως αποτέλεσμα τούτου, θα προχωρήσεις αυτή την περίοδο πολύ δυναμικά.

22 Mαρτίου
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει μια επιπλέον ευκαιρία για να εκφράσεις το δυναμικό σου. Ο λόγος σου θα ρέει και σε συνδυασμό με νέες ιδέες που θα συναντήσεις, θα βιώσεις προσωπική ανάπτυξη μέχρι και τις 5 Απριλίου.

23 Μαρτίου
Η Έκλειψη μαζί με την Πανσέληνο, επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που είχε ξεκινήσει με την προηγούμενη έκλειψη το Σεπτεμβρίου του 2015. Τώρα πλέον, θα δεις καθαρά την αλήθεια που αφορά τον εαυτόν σου αλλά και την σχέση σου με σύντροφο ή με συνεργάτη. Θα γίνει μια νέα αρχή, με μεγαλύτερη διάθεση για ξεκάθαρες και πολύ αληθινές τοποθετήσεις. Οι πληγές σιγά σιγά θα αρχίσουν να θεραπεύονται μαζί με την ευεργετική ενέργεια της Άνοιξης.

 

Δίδυμοι

6 Μαρτίου
Ο Άρης στον Τοξότη -στον άξονά σου- σε ενεργοποιεί πάρα πολύ, δημιουργώντας σου την διάθεση να μοιραστείς πράγματα με τους άλλους, κυρίως όμως τη γνώση και τη φλόγα που σε ενεργοποιεί. Γι’ αυτό το λόγο, μπορεί να έχεις μια υπερβολή στον τρόπο που θα εκφράζεσαι. Θα ασχοληθείς με την δουλειά σου, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, και μέσα από αυτή θα ξεχωρίσεις. Η δίψα για γνώση σε επίπεδο ιδεολογικό, θα υπάρχει έντονα, κι ίσως να υπερβάλεις και λίγο, όμως θυμήσου ότι μέσα από μια υπερβολή συμβαίνουν όλα. Μέχρι και τις 27 Μαΐου, θα δημιουργούνται εντάσεις, όμως αν δείξεις ανωριμότητα, μπορεί να ξεσπάσεις στην προσωπική σου σχέση ή στις συνεργασίες σου ή και να διακόψεις πολύ απότομα τις επαφές σου. Για να μην συμβεί αυτό, θα χρειαστεί να μην δρας με τρόπο εκρηκτικό και κυρίως να μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Η φωτιά μπορεί να ανάψει κι από τρίτα πρόσωπα, αλλά το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσεις εσύ.

15 Μαρτίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, το να επιβιώνεις στο εδώ και τώρα, μέσα στη ρευστή καθημερινότητα, δεν θα είναι ότι πιο εύκολο έχεις ζήσει. Τουλάχιστον όμως, τα πράγματα κινούνται. Αυτό που τα κάνει δύσκολα από την άλλη, είναι ότι, κινούνται όλα μαζί και δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς όλες τις καταστάσεις των διαφορετικών απαιτήσεων. Προσπάθησε να κινηθείς με τρόπο πρακτικό, ο οποίος θα σου προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις. Μην αφήσεις το άγχος και την τάση για διάσπαση να σε απομακρύνει από αυτά που θέλεις να κάνεις

Παρθένος

5 Μαρτίου
Οι σκέψεις που θα κάνεις, θα αφορούν περισσότερο τις ανάγκες των άλλων, γιατί με τον Ερμή στον άξονά σου, δηλαδή στους Ιχθυείς -μέχρι τις 21 Μαρτίου- θα διοχετεύεις την ενέργεια σου μιλώντας κι επικοινωνώντας, για πράγματα που πιθανόν να μην είναι απόλυτα δικά σου. Το πιο δύσκολο είναι, ότι υπάρχει περίπτωση να εξαπατηθείς, επειδή μπορεί να στηριχτείς σε λάθος πληροφόρηση, άρα, χρειάζεται από την πλευρά σου, να ασκήσεις μεγάλη διάκριση. Το μπέρδεμα θα συμβεί, γιατί άλλα θα περιμένεις, άλλα θα καταλάβεις κι άλλα θα σου έχουν πει. Επομένως, η όλη υπόθεση, είναι αρκετά περίπλοκη, εκτός αν έχεις στο μυαλό σου μια ξεκάθαρη εικόνα, πράγμα, που θα σε βοηθήσει πολύ. Πιθανόν πάντως, να εξαπατήσεις κι εσύ με τα λόγια σου κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου, χωρίς φυσικά να το θέλεις.

9 Μαρτίου
Έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη αυτή την στιγμή κι η Νέα Σελήνη στο αντίθετο άκρο από εσένα, δηλαδή στους Ιχθυείς, θα σε κάνει να αναλογιστείς όλες εκείνες τις πλευρές σου, που τις περισσότερες φορές τις κρύβεις. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν θέλεις να δείχνεις τις ευαισθησίες σου, γνωρίζοντας ότι έτσι θα σε θεωρήσουν πολύ ευάλωτο/η και πιθανόν να σε εκμεταλλευτούν. Η θεωρία σου δείχνει να είναι σωστή, γιατί το τοπίο ξεκαθαρίζει με ένα πολύ ξαφνικό κι απρόσμενο τρόπο. Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη δημιουργεί για σένα ένα πολύ θετικό κλίμα, αφού παγιώνεται το καλό κομμάτι στις πολύ στενές σου σχέσεις και στις νέες συνεργασίες. Μπορεί να δρέψεις από τον κόσμο την αποδοχή και τον θαυμασμό που ζητάς κι η δουλειά σου να αναγνωριστεί σαν πολύ αξιόλογη. Ένα άτομο που σε είχε σε στενή πολιορκία χωρίς να σου δείξει τι ακριβώς ήθελε από εσένα, ίσως να παρουσιαστεί και να σε ξαφνιάσει, γιατί θα σου ανοίξει πλέον τα χαρτιά του γι' αυτό που νιώθει για σένα. Οι δημόσιες σχέσεις, θα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει το προφίλ σου. Η αγάπη κι η φροντίδα προς τους άλλους, θα είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία. Επειδή θα διαθέτεις καλό ένστικτο, θα συναντήσεις τα πλέον κατάλληλα άτομα για να επιλύσεις τα οικονομικά σου. Επίσης, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα είναι για σένα, το ιδανικό.

 

Ζυγός

22 Μαρτίου
Θα ξεκινήσει μια περίοδος από τις 22 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου, κατά την οποία, θα δοκιμάσεις να μιλάς πολύ ανοικτά και σχεδόν, αποκαλυπτικά. Ο Ερμής στον άξονά σου, θα σου δώσει μια καινούργια όψη της τρέχουσας πραγματικότητας. Το καλό είναι ότι θα δεις και τις δυο πλευρές ενός ζητήματος και θα είναι πολλοί εκείνοι που θα αναζητήσουν την συμβουλή σου. Πιθανό να πάρεις μια πολύ γρήγορη απόφαση, αν φυσικά συντρέχουν κι άλλα στοιχεία, είτε για γάμο, είτε για συμβίωση.

23 Μαρτίου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ωθήσει σε μια καινούργια πραγματικότητα και θα σε οδηγήσει σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Οι προτάσεις που μπορεί να περίμενες εδώ και καιρό, ίσως να γίνουν ξαφνικά, σε χρόνο ανύποπτο και με ένα τρόπο πολύ πιο ασύνδετο, σε σχέση με άλλες φορές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου, θα προχωρήσεις εύκολα σε αλλαγές.

 

Τοξότης

1 Μαρτίου
Ίσως να θελήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί ή και να δράσεις με τρόπο άκρως δυναμικό, αλλά τελικά να μην μπορέσεις να το κάνεις, παρασυρόμενος/η από τα συναισθήματα σου, τα οποία ενδέχεται να σε μπερδέψουν ή να σε αποπροσανατολίσουν.

6 Μαρτίου
Ο Άρης μπαίνει πλέον στον Τοξότη, κι αυτό είναι αρκετό για να σε ωθήσει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να τολμήσεις να κάνεις πιο γενναία βήματα. Η ενέργεια σου θα εκτιναχθεί στα ύψη, ενώ μέχρι και τις 27 Μαίου θα είσαι στην πρίζα, δρώντας με ένταση, γεμάτος/η, ενεργητικότητα. Δεν αποκλείεται να γίνεις οπαδός μιας ιδεολογίας που θα είναι πολύ αντισυμβατική ή ακόμα κι εκρηκτική.

 

Αιγόκερως

31 Μαρτίου
Θα αναλάβεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα σε φέρουν σε σύγκρουση με τρίτα πρόσωπα -λόγω κάποιων ειδικών συνθηκών-, αλλά από την άλλη, θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αυτό θα σε βοηθήσει να σπάσεις τον κλοιό ατόμων με τα οποία έχεις διαφορές, ενώ με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να βάλεις τα δικά σου όρια.

 

Ιχθύες

5 Μαρτίου
Ο Ερμής ξεκινάει την πορεία του μέσα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει εδώ,έως και τις 21 Μαρτίου.
Το γρήγορο αυτό πέρασμα του, θα σου δώσει την ευκαιρία να αναπτύξεις ιδέες που αφορούν τα δικά σου ‘’θέλω’’, και τους τρόπους προσέγγισής τους. Η φαντασία κι η δημιουργικότητα θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις τα μουσικά ή καλλιτεχνικά σου ταλέντα.

9 Μαρτίου
Η Νέα Σελήνη μαζί με την Πανσέληνο στο ζώδιο σου,
θα σε κάνουν να εισέλθεις στη δική σου πραγματικότητα. Κινητήριος δύναμη, θα είναι τα έντονα συναισθήματα σου, τα οποία θα μετουσιώσεις σε πράξη, για το δικό σου καλό, αλλά και το καλό των άλλων. Το αίσθημα της φιλανθρωπίας, αλλά και το ενδιαφέρον σου για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για άτομα που έχουν πληγεί, θα αυξηθεί. Είναι σημαντικό να είσαι συμπονετικός/η με τους γύρω σου, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εκφράσεις την αλήθεια της προσωπικότητας σου.

12 Μαρτίου
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου
θα σου δώσει μια νέα κατεύθυνση, βαθειά συναισθηματική κι ιδιαίτερη, με σκοπό να μπορέσεις να κατακτήσεις την αγάπη. Μέχρι τις 5 Απριλίου, θα προσπαθήσεις να υπερβείς τα όρια που μερικές φορές δεν σε αφήνουν να αγαπήσεις, ή να αγαπηθείς. Νέα γνωριμία η οποία θα έρθει ξαφνικά και μη αναμενόμενα, θα σε παρασύρει στα δίκτυα ενός έρωτα. Μην αφήνεις τον χρόνο να φεύγει, είναι αναγκαίο να δράσεις.

 

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved