Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Νοέμβριο;

Ταύρος, Δίδυμοι, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες το Νοέμβριο;


Καλό μήνα! Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Νοεμβρίου στα ζώδια που επηρεάζονται.

Ταύρος

11 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη θα σου εξασφαλίσει κατά κάποιο τρόπο μια βαθιά προσωπική και συναισθηματική αντίληψη των πραγμάτων και θα φτάσεις πολύ βαθιά μέσα από προσωπικές εμπειρίες που θα θέλεις να τις μοιραστείς. Θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου: Θα κάνεις πιο εύκολα γνωριμίες και νέες φιλίες και θα βοηθήσεις πολύ στην εξάπλωση κάποιων ιδεών σε φίλους και σε γνωστούς κύκλους.

Δίδυμοι

25 Νοεμβρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο τις ανάγκες σου και το πόσο τελικά δουλεύεις για αυτές. Θα παρατηρήσεις πόσο μπορεί το άτομο που είναι μαζί σου να σε καταλάβει. Η ανάγκη πάντως να έχεις ανεξαρτησία θα είναι έντονη και αν δεν το κάνεις, τουλάχιστον θα το ανακοινώσεις με στόχο να το ακούσουν όλοι. Σίγουρα όμως τα περιθώρια θα στενέψουν γιατί δεν θα έχεις πλέον χρόνο ή χώρο για να εκφραστείς και να αφεθείς όπως παλιά.

Παρθένος

25 Σεπτεμβρίου έως 12 Νοεμβρίου: Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα αλλά και ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σου που πλέον θα τα κινήσεις με μεγάλη ταχύτητα γιατί θα βρεις πρόσφορο έδαφος και ιδιαίτερες συνθήκες οι οποίες θα βοηθήσουν στο να ξανακτίσεις ακόμα και κάποιες καταστάσεις πού ήταν αρκετά δύσκολες τον τελευταίο καιρό.

9 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου: Μετά την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου θα μπει και η Αφροδίτη και μαζί με τον Δία θα ξεκινήσει μια πολύ δημιουργική και έντονη περίοδος για σένα όπου θα δράσεις για να προσφέρεις στον εαυτό σου τις καλύτερες λύσεις. Πλέον θα δικαιωθείς και με μεγάλη φόρα θα κάνεις αυτά που σκέφτεσαι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Συγχρόνως θα σου έρθει και πάλι το χρήμα που ξέρεις να το αξιοποιείς σωστά γιατί έχεις την μέθοδο και την οργάνωση. Πάντως το να συζήσεις επιτέλους ή να δεις καλύτερα τα θέματα συντροφικότητας και γάμου παίζει και ίσως πιαστείς στην φάκα.

25 Νοεμβρίου: Αναγκαστικά θα βάλεις νέα στοιχεία στην καθημερινότητά σου, από εναλλακτική ιατρική μέχρι και διαφορετικό τρόπο σκέψης γιατί μάλλον δεν θα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάποιες συνθήκες που τρέχουν αυτή την στιγμή και σου δημιουργούν άγχος. Οι πιέσεις θα είναι έντονες από παντού και θα χρειαστεί να βρεις το πώς δεν θα αγχώνεσαι ή δε θα κριτικάρεις πολύ έντονα τους γύρω σου γιατί όταν το κάνεις, είσαι συνήθως σε υπερβολή και τελικά σε απομακρύνει από τους άλλους.

Ζυγός

13 Νοεμβρίου έως και τέλος Δεκεμβρίου: Θα αναζωογονηθείς εκ νέου βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου. Θέματα που θα σχετίζονται και με την εμφάνισή σου αλλά και με τις προσωπικές σου σχέσεις θα τονιστούν. Η αρμονία, τα κομψά ρούχα αλλά και ένα στυλ ιδιαίτερο θα σε χαρακτηρίσει. Συγχρόνως, επειδή θα είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, θα βιώσεις κάποιες νέου είδους επαγγελματικές εμπειρίες οι οποίες θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση για εξέλιξη και επιτυχία.


Σκορπιός

11 Νοεμβρίου: Όλα θα γίνουν καινούργια αλλά και διαφορετικά. Με μια άλλη ματιά θα δεις τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τα προσωπικά σου «θέλω» - και αφού ξεφορτωθείς τα πολύ δύσκολα, θα γεμίσεις με ενέργεια για δράση και για μεγάλα επιτεύγματα!

Τοξότης

25 Νοεμβρίου: Πανσέληνος με επικοινωνιακό τερτίπι αλλά και μεγάλα όρια, με στόχο την ποιότητα! Η αντίφαση σίγουρα θα «παίξει» σε πολλά πράγματα, αλλά συμπέρασμα θα βγάλεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βιώσεις κάποιες ιδιαίτερες καταστάσεις και θα θέλεις οπωσδήποτε να εξασφαλίσεις μια αξιοπρεπή στάση και γνώση απέναντι σε οτιδήποτε γίνεται.

Υδροχόος

11 Νοεμβρίου: Έντονη σεξουαλικότητα θα βιώσεις και ενδέχεται να επενδύσεις σε σχέσεις που μπορεί να μην σε εκφράζουν απόλυτα. Εκκρεμότητες με Ταύρο ή Σκορπιό θα σου δώσουν την αφορμή να εκφράσεις πιο εύκολα τις σκέψεις σου, αλλά και την διαφορετική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Το παρελθόν θα βγει και πάλι και ίσως να βασανιστείς περισσότερο με τον τρόπο που θα σχετιστείς. Μπορεί να σκοτεινιάσει η σχέση με το Λιοντάρι, γιατί θα ανακατέψεις ζήλεια, θυμό και πράγματα που δεν σου ταιριάζουν.

Ιχθύες

25 Νοεμβρίου: Μεγάλη κινητικότητα και πιθανόν ένταση μέσα στο σπίτι σου μπορεί να έχει και αντίκτυπο στην δουλειά σου, γιατί με κάποιο τρόπο θα μπλοκάρεις. Όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνεις κάποιες δυσκολίες γιατί θα τις επικοινωνήσεις όσο μπορείς καλύτερα και με όποιο τρόπο μπορείς. Αυτό είναι το πιο τολμηρό που θα κάνεις, γιατί δεν θα κρύβεσαι πλέον πίσω το δάκτυλο μιας συναισθηματικής ψεύτικης κάλυψης. Τα εμπόδια που μπορεί να βγουν στη δουλειά σου ίσως να σε ειδοποιούν ότι θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε ένα ηθικό ή πνευματικό κομμάτι.

Σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια θα βρεις και εδώ: 2015: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved