Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Υδροχόου για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Υδροχόου για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Υδροχόου για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Υδροχόος στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

IDROXOOS 200x200 galazio

Παίδες; Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τους εγωισμούς στο πλάι και να σκεφτούμε λίγο τον εαυτό μας! Χαχαχα! Σας την έσκασα! Οκ, το έθεσα κάπως περίεργα, αλλά το εννοώ! Μήπως θα ήταν καλύτερα για όλους μας να βάλω τον θυμό μου και τα ξεσπάσματα μου στην άκρη; Ναι, έτσι δεν είναι; Ωραία! Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να είμαι πιο ικανοποιημένος από τη ζωή μου και από τον εαυτό μου. Βάζω, λοιπόν, εμένα πρώτο, κοιτάζω πως θα ευτυχίσω κι όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα! Και πάλι, κερδισμένοι βγαίνετε! Όσο είμαι καλά, τόσο καλύτερα θα σας φέρομαι, τόσο λιγότερο επικριτικός και πικρός θα γίνομαι, τόσο το λιγότερο θα θυμώνω και θα διαλύω το Σύμπαν.

Υπόσχομαι να κοιτάξω την πάρτη μου, να στρέψω την ενέργειά μου σε εμένα, να σας αφήσω ήσυχους, ώστε να έχω τις δυνάμεις να σας φροντίσω και να σας βοηθήσω κι εσάς (είπαμε, από εμένα περνάνε όλα σας τα βάσανα), όταν θα με έχετε ανάγκη! Μια χαρά υπόσχεση τη βρίσκω και μια χαρά θα τα πάμε, αρκεί να μπορέσω να με κάνω Νο1 στη ζωή μου!

Γι' αυτό αν ακούσετε κανένα «όχι» εκεί που δεν το περιμένετε, μη στραβομουτσουνιάσετε: είναι για να κόψω ταχύτητα, να ανακτήσω δυνάμεις και να επανέλθω δριμύτερος, ώστε να σας δώσω όχι, μια, αλλά όσες χείρες βοηθείας θέλετε! Χατίρια δε χαλάω: ούτε σε εσάς, αλλά ΠΛΕΟΝ, ούτε και σε εμένα!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Ζυγός New Year's Resolution 2019: Ώρα να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιο μου!

Σκορπιός New Year's Resolution 2019: Θα το «πάρω αλλιώς!»

Τοξότης New Year's Resolution 2019: «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ»!!!

Αιγόκερως New Year's Resolution 2019: Δεν θα πάω φυλακή για ανοησίες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved