Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Τοξότη για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Τοξότη για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Τοξότη για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Τοξότης στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

TOXOTIS 200x200 kokkino

Ένα έχω να σας πω και να σας φωνάξω μέσα στα μούτρα «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ»!!! Επιτέλους, έφτασε το σωτήριο έτος 2019, κατά το οποίο ο Δίας (ο φύλακας-άγγελος πλανήτης μου) διασχίζει το ζώδιό μου, μου χαρίζει τύχη, εύνοια και μερικά κιλάκια δώρο, να τα φορώ με καμάρι!

Ώπα! Στοπ! Την τύχη την καλή τη θέλω (και στον Τιτανικό είχαν υγεία, τύχη δεν είχαν και φούνταραν), αλλά τα κιλά σας τα χαρίζω. Να αμέσως-αμέσως κι η πρώτη υπόσχεση που δίνω για το 2019: να ΜΗΝ πάρω βάρος. Όχι αγάπη μου, δε θα κάνω δίαιτα. Απλά θα προσέχω λίγο παραπάνω τι τρώω και πόσο. Σε χρονιά που ανοίγει η μοίρα μου, εγώ δε θα στριμωχτώ, δε θα στερηθώ, δε θα τσιρίξω από την πείνα, απλά θα προσέξω την ομορφιά μου να τη διατηρήσω στο ακέραιο.

Επίσης, για να μην ξεχνιόμαστε, υπόσχομαι στον εαυτό μου, να σταματήσω να τρέχω σαν τον Βέγγο, διότι τον Βέγγο μπορεί να τον αγαπάω, αλλά αγαπώ περισσότερο εμένα και πολύ καλά κάνω! Θέλω να πατήσω λίγο φρένο, να αφήσω τα πράγματα να με πάνε εκείνα όπου θέλουν, κι αν δεν μ’ αρέσει, θα φωνάξω τον Δία μου, θα του χώσω μερικά μπινελίκια και θα τον διατάξω να με πάει κάπου που θα είναι πάντα καλοκαίρι…

Μόνο ένα πράγμα ΔΕΝ θα κάνω φέτος: ΔΕΝ θα αφήσω κανέναν να με καταπιέσει και να μου πει τι πρέπει και τι δεν πρέπει. Βρε ουστ! Περάστε ξανά του χρόνου και βλέπουμε

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Ζυγός New Year's Resolution 2019: Ώρα να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιο μου!

Σκορπιός New Year's Resolution 2019: Θα το «πάρω αλλιώς!»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved