Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Σκορπιού για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Σκορπιού για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Σκορπιού για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Σκορπιός στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

SKORPIOS 200x200 gold

«Πάρτο αλλιώς!» Αυτήν την υπόσχεση κάνω στον εαυτό μου φέτος και αφήστε με να σας εξηγήσω τι εννοώ: Με ξέρετε εμένα πως είμαι! Εσωστρεφής, χαρούμενα κι οικειοθελώς αυτοκαταστροφικός, καχύποπτος σε σημείο κούκου, δύσπιστος ως εκεί που δεν πάει πιο πέρα και αν την πατήσω, γίνομαι σκληρό καρύδι και δεν συγχωρώ ούτε από το νεκροκρέβατο. Ε, είπα, φέτος να τεστάρω κάτι άλλο. Όλο τα ίδια και τα ίδια; Βαρέθηκα!

Υπόσχομαι να δοκιμάσω ένα μείγμα Διδυμίσιας, Λιονταρίσιας, Τοξοτίσιας κι Υδροχοΐσιας προσέγγισης στην καθημερινότητά μου. Δηλαδή: Να τους γράφω όλους πατόκορφα, ό,τι και να λένε, ό,τι κι αν μου κάνουν. Να διατηρώ την αυτοκυριαρχία μου και να χαμογελάω, αντί να βγάζω μαχαίρι για να καθαρίσω καταστάσεις και πατάτες. Να μη με νοιάζει, αν κάτι δεν μου κολλάει, να μην μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα «βλέποντας» ύποπτα πράγματα, αλλά, αντίθετα, να μη βλέπω τίποτα κι ως πεφωτισμένος θεόστραβος που έχει χτυπήσει νιρβάνα, να χαμογελώ μελιστάλακτα κι ευτυχισμένα. Θα ψάξω να βρω έναν τρόπο να προσπεράσω, να φύγω, να προχωρήσω, αντί να αναλώνομαι στον θυμό μου.

Για το τέλος σας έχω το καλύτερο. Υπόσχομαι να συγχωρήσω όλους όσους μου πατάνε τον κάλο, αλλά θέλω απλά να σας θυμίσω κάτι: το ότι θα δοκιμάσω μια διαφορετική προσέγγιση φέτος, δε σημαίνει ότι του χρόνου δε θα επιστρέψω στις παλιές καλές μου συνήθειες. Τουτέστιν, όλοι όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να ξεσαλώσετε εις βάρος μου, πλανάστε πλάνην οικτρά! Διότι μπορεί φέτος να σας συγχωρέσω, αλλά του χρόνου -και κάθε χρόνο- θα θυμάμαι τι μου έχετε κάνει και τότε… τρέξτε να κρυφτείτε! Φιλάκια!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Ζυγός New Year's Resolution 2019: Ώρα να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιο μου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved