Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Λέοντα για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Λέοντα για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Λέοντα για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Λέων στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

LEON 200x200 galazio

Ένας αλλά Λέων κι όλοι εσείς τυριά, δεν σηκώνω πλέον άλλη μαχαιριά! Έτσι λέει το τραγούδι, έτσι θα πράξω κι εγώ. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ Σκορπίσια η λογική μου, αλλά, από φέτος, παύω να είμαι το καλό παιδί με την καλή καρδιά. Αρνούμαι πλέον να μετατρέπομαι σε «θύμα» περιστάσεων και ανθρώπων και λέω όχι μόνο να σηκώσω κεφάλι, αλλά να αρχίσω να γίνομαι πιο δύσπιστος και να σκορπάω με χάρη κι απλόχερα σφαλιαρίτσες, όπου απαιτούνται. Δε θα γίνω κακός, απλά θα θυμίσω στον εαυτό μου μια βασική αρχή: δεν μπορώ να εμπιστεύομαι όλο τον κόσμο και δεν είναι δουλειά μου να τον συγχωρώ. Δουλειά μου είναι να αγαπώ και να σέβομαι τον εαυτό μου, απομακρύνοντας τα…. σκουπίδια και καθαρίζοντας την αύρα μου από κάθε κακή κι αρνητική ενέργεια.

Επιπλέον, τέλος το Λιοντάρι που χαμογελούσε, συγχωρούσε, προσπερνούσε. Το 2019 ήρθε για να με κάνει περισσότερο αντιπαθητικό (σε όσους δεν σηκώνει ο οργανισμός μου), αλλά περισσότερο ευτυχισμένο. Γιατί –πιστέψτε με- θα ευτυχίσω, όταν επιτέλους δω μερικά κεφάλια να γυρίζουν, όχι επειδή θαμπώθηκαν από την ομορφιά μου, αλλά από τη σφαλιάρα που έφαγαν και τα έκανε να πάρουν 2-3 βόλτες!

Υπόσχομαι να με αγαπάω, αλλά με τρόπο πιο σκληρό, πιο δυνατό, που δεν θα με κάνει δημοφιλή, αλλά κι αυτό παλεύεται! Δε θα λυγίσω από τους κόλακες που θα θελήσουν να μείνουν στη ζωή μου, αλλά θα θριαμβεύσω, όντας φιλικός, αλλά σωστός. Σωστός απέναντι σε εμένα. Με τις υγείες σας!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved