Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση των Διδύμων για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση των Διδύμων για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση των Διδύμων για το 2019!
DIDIMOI 200x200 prasino

Ήρθε η χρονιά που όλοι περιμένατε! Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος και θα σας αναγκάσω να με πάρετε πολύ-μα πολύ σοβαρά! Ξεκινήστε να τρέμετε!

Όχι αγάπες μου, δε θα γίνω πιο μίζερος, μήτε θα «κόψω» κάτι από την ενέργειά μου, την εξωστρέφειά μου και το κέφι μου, για να το παίξω σοβαρός. Δεν θέλω να το «παίξω», θέλω απλά να βάλω τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του και τα πράγματα, μέσα κι έξω από το μυαλό μου, σε μια τάξη.

Μη φανταστείτε ότι θα συμβεί κάτι το τραγικό: αυτό που υπόσχομαι, είναι να σας δείξω μια πλευρά του εαυτού μου που δεν έχετε ξαναδεί. Από δω και στο εξής, κόβω εκείνα τα χαμόγελα που σκάω απλά και μόνο για να φαίνομαι ανοιχτόκαρδος, θα μιλάω με τις πράξεις μου και θα αποδείξω σε όλους ότι δεν είμαι light κατάσταση. Ούτε αστείος είμαι, ούτε για πλάκα. Υπόσχομαι στον εαυτό μου να σας κάνω να δείτε ότι και θέλω και μπορώ να αναλάβω ευθύνες, το βάρος των καταστάσεων και να τα βγάλω πέρα μια χαρά!

Διότι και έξυπνος είμαι, και την πλάκα μου ξέρω να κάνω και πότε πρέπει να είμαι σοβαρός γνωρίζω πολύ καλά! Ετοιμαστείτε να αλλάξετε γνώμη για εμένα μικρά μου!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Αυτά τα 5 ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στο 2019!

Εκλείψεις 2019: Πότε έχουμε εκλείψεις το 2019 και ποιοι επηρεάζονται από αυτές;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved