Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση της Παρθένου για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Παρθένου για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση της Παρθένου για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Παρθένος στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

PARTHENOS 200x200 silver

Ως εδώ ήταν! Το 2019, μου δίνει την ευκαιρία να αλλάξω μερικά πραγματάκια που δεν μου αρέσουν καθόλου! Το βασικότερο: δεν θα κάτσω πια να σκάσω αν κάποιος/α έχει σχηματίσει άσχημη γνώμη για εμένα. Με ξέρετε τώρα πως λειτουργώ: αν δεν έχω καθολική αποδοχή (για την τελειότητα μου), ή κάποιος με κριτικάρει, ή εκφραστεί αρνητικά για εμένα, είμαι του θανατά! Όοοοοοοοχι πια! Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Το νέο μου μότο είναι το εξής: Δεν δίνω πια δεκάρα για ξέμπαρκα σχόλια!

Έχεις άσχημη γνώμη για εμένα; Κατά αρχάς, λυπάμαι που συνέβη αυτό, αλλά αν δεν μου πεις που έσφαλλα για να το διορθώσω, το φταίξιμο στο ρίχνω εσένα και θα είναι όλο δικό σου (με γειά σου!) και το δρόμο μου συνεχίζω, σφυρώντας αδιάφορα. Η Παρθένος που έσκαγε για όλα, εξαντλήθηκε και ΔΕΝ επανακυκλοφορεί! Δεν το παίζω αδιάφορη καμπόση, αλλά νομίζω ότι απλά πρέπει να σταματήσω να τσιτώνω όταν ακούω κάτι που δεν μου αρέσει. Πρέπει να αποδεχτώ το γεγονός ότι δεν θα κερδίσω το βραβείο «αξιαγάπητης 2019» κι όχι μόνο να μην με πειράξει καθόλου, αλλά να μην ασχοληθώ καν!

Υπόσχομαι λοιπόν ότι το 2019, θα χαμογελώ με κάθε επίκριση, θα προσπερνώ κάθε κακία και θα χτυπάω ζεν με κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να μου ραγίσει το ηθικό. Γιατί για να μου το σπάσει κάποιος, όχι μόνο θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, αλλά θα πρέπει να χάσει όλη του την ενέργεια, το κέφι, την διάθεση, προσπαθώντας! Cheers!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved