Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Ζυγού για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Ζυγού για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Ζυγού για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Ζυγός στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

ZIGOS 200x200 blue

Πέρυσι είχα υποσχεθεί να αγριέψω λιγάκι, να αποκτήσω θάρρος και μια δαχτυλήθρα θράσος! Το 2019 είναι ένας ολοκαίνουργιος χρόνος που μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο! Λέω αυτή τη χρονιά να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιό μου: προτίθεμαι να γίνω περισσότερο αποφασιστικός και να πάψω πια να γυρνάω στο μυαλουδάκι μου τις όποιες πιθανές επιλογές, όπου με πόνο σχεδόν διαλέγω το ένα, απορρίπτοντας το άλλο! Μα δεν ξέρετε τι βάσανο είναι για εμένα να προσπαθώ να επιλέξω μεταξύ δυο ή περισσοτέρων πραγμάτων (ή ανθρώπων!). Βασανίζομαι να διαλέξω το καλύτερο δυνατό -κι αν μιλάμε για πρόσωπα- να μην αδικήσω κανέναν, έχω κάνει τη ζωή μου κόλαση.

Τέλος. Ό,τι παιδέψαμε -ως ιδέα κι απόφαση- παιδέψαμε, πάμε για άλλα. Κέρμα θα ρίχνω, άμπε μπα μπλομ θα κάνω, κάτι θα βρω για να με βοηθήσει να ξεπεράσω την αναποφασιστικότητά μου. Θα με ρωτάτε κάτι; Στο τσακ μπαμ θα παίρνετε την απάντηση και ΝΑ κι αν σας αρέσει, ΝΑ κι αν σας κάθεται στον λαιμό! Εγώ, μια φορά, δε θα ξαναδιστάσω να εκφέρω άποψη και δε με νοιάζει, εάν κάνω και λάθος ή αδικήσω κάποιον. Μέσα στη ζωή είναι κι αυτά και κοιτάξτε να το ξεπεράσετε, όπως και εγώ θα ξεπεράσω το δικό μου θέμα.

Προσέξτε μόνο κάτι: άπαξ και το πάρω απόφαση να… γίνω αποφασιστικός, να θυμάστε ότι δε θα με νοιάζουν και πολύ οι συνέπειες. Όπως σας έγραψα και πιο πάνω, εάν πατήσω κατά λάθος κάλο, παίζει και να μη ζητήσω συγγνώμη. Κι αν αυτό με κάνει αντιπαθητικό…ε, θα ζήσω και με αυτό, όπως έχω ζήσει με τόσα και τόσα! Χα!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved