Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάιο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Μαΐου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Μάιο;

Ταύρος, Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης, Υδροχόος και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Ταύρος

6 Μαϊου
Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σου, θα σε ευνοήσει ώστε να εξασφαλίσεις περισσότερο τα κεκτημένα σου και γενικά μιλώντας, να ασχοληθείς με την ύλη, καθώς επίσης, όλα όσα αφορούν κινήσεις και καταστάσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το παιχνίδι είναι δικό σου. Το πεδίο δράσης θα είναι πολύ σταθερό και σίγουρο για το επόμενο βήμα σου και θα έχεις εύνοια σε ότι κάνεις. Το φαγητό θα μπει στο ποιοτικό στόχαστρο σου και θα αναζητήσεις εκείνο που φέρνει απόλυτη ευδαιμονία στον ουρανίσκο σου και μόνο.

28 Μαΐου
Ο Άρης στον αξονά σου -δηλαδή στον Σκορπιό- και συγχρόνως ανάδρομος, θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με καταστάσεις που δεν είναι και τόσο εύκολο να τις ελέγξεις, αφού θα αφορούν την σχέση σου με τα άλλα άτομα και κυρίως τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Ανησυχίες, εντάσεις, οικονομικά θέματα, εξαρτήσεις, ανταγωνισμοί και πιθανόν ζήλειες, είτε προς άλλα άτομα, είτε προς εσένα, θα σε κάνουν να βγεις έξω από την ειρήνη του εαυτού σου. Κάποια θαμμένα προβλήματα που μάλλον τα είχες παραγκωνίσει, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια με σκοπό, την εξυγίανση τους. Την ενέργεια σου, είτε το καταλάβεις είτε όχι, θα την μοιράζεις στους άλλους και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου, αν δεν έχεις την αποδοχή του/της συντρόφου σου, ή ενός πολύ σημαντικού συνεργάτη. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, κι ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα είσαι το αμφιλεγόμενο πρόσωπο, γιατί η προσωπικότητά σου θα είναι πολύ ισχυρή ή θα σε βλέπουν έτσι, οι υπόλοιποι. Συγχρόνως, θα έχεις μέσα σου την τάση της διεκδίκησης, γιατί πιστεύεις ότι οι άλλοι σε αδικούν και θα δώσεις μάχη, ακόμα και για μικρά ζητήματα. Προσοχή λοιπόν! Όλα θα τα διευθετήσεις, αρκεί να μην αντιδράς με οργή, πνιγμένος από το αίσθημα της αδικίας. Εδώ χρειάζεσαι μεγάλη ατομική συνείδηση για να μην ξεπεραστούν τα όρια από εσένα και κατ' επέκταση κι από τους άλλους.

Δίδυμοι

20 Μαϊου
Ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους κι αυτό σε σπρώχνει προς το διάβασμα, την γνώση και την επικοινωνία, πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Το ότι θα βγεις από μικρά αδιέξοδα, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε τομές που κι εσύ δεν είχες σκεφτεί ότι χρειάζονταν να γίνουν. Οι συζητήσεις, αλλά κι η ικανότητα σου να ζεις στον παρόντα χρόνο σε καθημερινό επίπεδο, θα μπουν στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων. Τα ταξίδια επίσης θα είναι το μέσο που θα σε βγάλει από την αδράνεια.

22 Μαϊου
Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, σε επηρεάζει άμεσα γιατί τώρα θα μπορέσεις να δεις και το άλλο σου πρόσωπο το οποίο τις περισσότερες φορές, είτε το κρύβεις είτε δεν μπορείς να το αποδεχτείς. Τώρα όμως, θα δεις σε όλο της το μεγαλείο την εσωτερική σου δύναμη και θα την αξιολογήσεις ανάλογα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές εντάσεις, αλλά θα προέρχονται από την συγκίνηση μιας νέας γνωριμίας, γνώσης ή ακόμα και μιας καινούργιας επαγγελματικής ταυτότητας. Τα γεγονότα θα εξελιχθούν κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά ότι κάνεις κι ότι αναζητάς, θα διέπεται από μεγάλη αυθεντικότητα.

24 Μαϊου
Η Αφροδίτη μπαίνει από τις 24 Μαϊου στο ζώδιο σου και θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουνίου. Οι σχέσεις κι οι επαφές, θα χαρακτηρίζονται από αμεσότητα κι ευκολία. Θα μοιάζεις με μικρή πεταλούδα που θα θέλει να χαρεί και να επικοινωνήσει με όλους. Αυτό, θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς και να γνωρίσεις καινούργια άτομα κι όχι μόνο. Θα είσαι πολύ ανάλαφρος/η και θα ανοιχτείς σε πολλούς περισσότερους τομείς, αφού θα απαλλαχτείς από κάθε βάρος και κάθε δυσκολία. Να προσέξεις όμως, ίσως υπάρξει τάση επιπολαιότητας στον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Γι’ αυτό καλό είναι να μην ξεφύγεις από τα πρέποντα, διατηρώντας το σωστό ηθικό υπόβαθρο στην συμπεριφορά σου.

Λέων

13 Μαΐου
Συναντάς δυσκολίες στο να εκφράσεις τα δυνατά σου στοιχεία, γιατί νιώθεις ότι όλα γυρίζουν γύρω από θέματα, τα οποία σου μειώνουν την εσωτερική λαμπρότητα και σε μιζεριάζουν. Όμως, αν κρατήσεις τα θέλω σου χωρίς εγωιστικές προβολές, θα διαπιστώσεις γρήγορα ότι όλα θα ξεπεραστούν. Επίσης, υλικές απολαύσεις κι οικονομικές απαιτήσεις, θα σου ανατρέψουν την εσωτερική ασφάλεια αν δεν τις έχεις ικανοποιήσει.

Σκορπιός

6 Μαΐου
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σου παρουσιάζει μια καινούργια πραγματικότητα κι αφορά τις σχέσεις σου με τα πολύ κοντινά σου άτομα. Η εστίαση στα υλικά αγαθά και στην συναισθηματική σταθερότητα, θα είναι αυτό που θα θέλεις να προσφέρεις αλλά και να πάρεις από τους άλλους. Γι' αυτό το λόγο, θα εντείνεις τις ενέργειες σου, με τελικό στόχο την εξασφάλιση σε συναισθηματικό επίπεδο. Πάντως, θα αναζητήσεις την αφοσίωση στις πολύ στενές σου σχέσεις.

28 Μαΐου
Η επιστροφή του Άρη στον Σκορπιό μαζί με την ανάδρομη φορά του, θα αποδειχτεί ότι δεν είναι και τόσο απλό να τη διαχειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα σου φέρει ευκαιρίες αλλά και προβλήματα που δεν είχαν λυθεί στο παρελθόν, με στόχο τώρα να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Ίσως να μην συνδέονται μόνο με το άμεσο παρελθόν, αλλά και με υποθέσεις που είχες απωθήσει στο ασυνείδητό σου για να μην υποφέρεις και πονάς. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να το τοποθετήσεις σωστά μέσα στο μυαλό σου. Μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα έχεις όλες τις δυνάμεις σου στραμμένες στο να γίνεις περισσότερο συνειδητός/η, αλλά κι ελεύθερος/η από επιρροές που δεν είναι και τόσο θετικές στην ζωή σου.

Τοξότης

2 Μαΐου
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο γνώσης κι αποκαλύψεων, όμως ευτυχώς, διαθέτεις τη δύναμη να αντέξεις και να αποδεχτείς αλήθειες, περισσότερο εύκολα σε σύγκριση με άλλους. Η σχέση σου με τους υπόλοιπους, θα γίνει πιο εκρηκτική, αλλά κατέχοντας κομμάτι της αλήθειας, δεν θα δείξεις να φοβάσαι. Η γνώση, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα.

24 Μαΐου
Η Αφροδίτη που μπαίνει από σήμερα στον άξονά σου, θα σε βάλει σε μια τροχιά πιο ανάλαφρη, αλλά πιθανόν κι επιπόλαιη σε σχέση με τα πράγματα. Ενδέχεται μάλιστα, αν δεν αισθάνεσαι πολύ καλά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να περάσεις κρίση διχασμού. Η ευκολία στο να εισέρχεσαι σε νέες καταστάσεις, θα είναι χαρακτηριστική. Μέχρι και τις 17 Ιουνίου, θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να γνωρίσεις όσο περισσότερο καινούργιο κόσμο μπορείς. Γενικά μιλώντας, θα ρίξεις πολύ νερό στο κρασί σου και θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος/η.

Υδροχόος

13 Μαϊου
Θα διαπραγματευτείς με ένα πολύ δυναμικό τρόπο τα ‘’θέλω’’ σου και πιθανόν να σου βγει ζήλεια και κτητικότητα. Δεν έχεις συνηθίσει να προβάλλεις αυτό το πρόσωπο, γιατί συνήθως δείχνεις μια αδιαφορία, αλλά τώρα έχεις πεισμώσει υπερβολικά.

28 Μαϊου
Από σήμερα θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος στην δουλειά σου, αλλά και γενικά στην κοινωνική σου ζωή, η οποία θα σε υποχρεώσει να διεκδικείς περισσότερο από πριν, αλλά με ένα τρόπο υπόγειο κι αρκετά πιεστικό. Ειδικότερα, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα επανέλθεις σε μια παλιά κατάσταση, η οποία θα σε γεμίσει με πείσμα κι αντοχή, αλλά μπορεί να έχει ρίζες εκδίκησης και κυριαρχίας. Αν δεν το παρακάνεις μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα καταφέρεις να επιβληθείς και να έχεις τον έλεγχο σε πολλές καταστάσεις που άπτονται των οικονομικών σου θεμάτων.

Ιχθύες

29 Μαίου
Θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, μαθαίνοντας μια καινούργια πληροφορία, κι αυτό μπορεί αρχικά να σε δυσκολέψει, επειδή θα αναγκαστείς να βγεις από καταστάσεις στις οποίες έχεις βολευτεί. Τελικά όμως, θα δεις ότι αυτό, συμβαίνει για το καλό σου, αρκεί να μάθεις να μοιράζεσαι με τους γύρω σου πληροφορίες, χωρίς να τις μετατρέπεις σε κατηγόρια εναντίον τους. Αν ανακατευτείς με πολύ κόσμο, υπάρχει πιθανότητα να θεωρηθεί ότι κάνεις προπαγάνδα ευαγγελιζόμενος/η μια συγκεκριμένη ιδέα. Αν βρεθείς μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, εμπιστέψου την προσωπική σου ευφυΐα, κι επέτρεψε της να σου δείξει την σωστή πορεία δράσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved