Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Ποιες είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες του Απριλίου για τα ζώδια που επηρεάζονται;

Ποια ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Κριός, Ταύρος, Καρκίνος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης και Υδροχόος είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

6 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου κι ομορφαίνει τον προσωπικό σου κόσμο. Θα πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου και θα αγωνιστείς περισσότερο για την εξωτερική σου εικόνα. Πιθανόν νέες γνωριμίες κι ενθουσιώδεις έρωτες που δεν κρατάνε όμως πολύ, να σε κάνουν να δραστηριοποιηθείς, ακόμα περισσότερο.

7 Απριλίου
Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιο σου, κι επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Θα δώσει μια νέα πνοή σε ότι κάνεις, και συγχρόνως θα σε υποχρεώσει να σταματήσεις καθετί αρρωστημένο και ψεύτικο που σε ενοχλεί, κι αποκρύπτει την αλήθεια. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και ταυτόχρονα να αποκόψεις απ’ όλες τις παλιές κακές συνήθειες.

Ταύρος

6 Απριλίου
Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα, αφού μέχρι και τις 12 Ιουνίου, θα σου δίνει συνέχεια εμπνεύσεις και νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα. Πρόσεξε μην γίνεις ξεροκέφαλος και μπλοκάρεις καθετί καινούργιο που θέλεις να κάνεις, ιδιαίτερα όταν θα γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής από τις 28 Απριλίου.

20 Απριλίου
Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κι άνεση. Το χρήμα και γενικά η ύλη, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο και με τον τρόπο σου, θα προσπαθήσεις να συσωρεύσεις όλα τα υλικά αγαθά που σου λείπουν. Το καλό φαγητό με την συνοδεία ενός εξαιρετικού κρασιού θα σε απογειώσουν.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο σου και θα παραμείνει έτσι μέχρι και τις 21 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδόμυχες σκέψεις κι οτιδήποτε επεξεργάζεσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα γίνεται πια με μεγάλη μυστικότητα. Πάντως, η ανάληψη των αποφάσεων όλο το διάστημα που θα υπάρχει αυτή η ανάδρομη κίνηση, θα είναι πολύ αργή και γενικά, δεν θα βιώνεις με μεγάλη ευκολία τον παρόντα χρόνο. Τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα πάντως -αν διαθέτεις- θα εκφραστούν εύκολα αυτή την περίοδο.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου και κάνει την ζωή σου πολύ πιο άνετη και πολύ περισσότερο αισθαντική, αφού ο αισθησιασμός σου μαζί με το ρομαντικό στοιχείο, θα γίνουν ένα. Έτσι, οι κατακτήσεις σου θα είναι πάρα πολύ εύκολες και συγχρόνως πολύ σταθερές. Νέοι έρωτες γεννιούνται, κι εσύ θα είσαι το επίκεντρο. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα κινείσαι στην τροχιά του προσωπικού σου μαγνητισμού.

Καρκίνος

14 Απριλίου
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, τότε θα βιώσεις μια περίεργη πίεση, την οποία δεν θα σου είναι και πολύ εύκολο να την διαχειριστείς αν χάσεις την ψυχραιμία σου. Τα αρχηγικά σου ταλέντα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σαρώσεις όλες τις δυσκολίες, αν διαχειριστείς την κατάσταση σωστά. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να φανείς προς τα έξω, ενώ εσύ με τον τρόπο σου να την καταστέλλεις.

Ζυγός

6 Απριλίου
Από σήμερα, κάνεις ένα σοβαρό άνοιγμα προς τρίτα άτομα και με την αρωγή της Αφροδίτης που κινείται στον άξονά σου, (θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 29 Απριλίου), θα εκπέμψεις μια διαφορετική ενέργεια. Από την μια πλευρά, η ενέργεια αυτή, θα είναι αρκετά δυναμική, αλλά συγχρόνως, θα μεταδίδει την αύρα της συνεργασίας και της συντροφικότητας. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά τίποτε δεν είναι κι ακατόρθωτο. Η βασική επιδίωξη σου, θα είναι να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο περιβάλλον με τους γύρω σου, όμως θα χρειαστεί να προσέξεις πάρα πολύ και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις που αφορούν είτε το να συζήσεις, είτε το να κάνεις ένα σοβαρό βήμα με ένα άλλο άτομο. Πιθανότατα αυτό, να είναι ακόμα πολύ πρώιμο.

7 Απριλίου
Με την Νέα Σελήνη στον άξονά σου, νιώθεις ότι πρέπει να αυτονομηθείς άμεσα και με ένα τρόπο που δεν σηκώνει αναβολή. Μπορεί να υπάρχουν αποκαλύψεις που αφορούν τις στενές σου σχέσεις, γεγονός το οποίο, μπορεί να σε ωθήσει να ανοίξεις μια καινούργια σελίδα στη ζωή σου.

Σκορπιός

6 Απριλίου
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και μπαίνει πλέον στο αντίθετο κομμάτι του άξονά σου, δηλαδή στον Ταύρο. Μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σε βάλει σε μια διαφορετική βάση συνεργασιών, η οποία θα έχει μεγαλύτερη πρακτική εφαρμογή στην ζωή σου. Πιθανόν το πείσμα σου να αυξηθεί, κι ίσως να γίνεις αρκετά αργός/η σε αποφάσεις που αφορούν τρίτα πρόσωπα. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά, θα είναι αυτό που θα αναζητήσεις μέσα από συνεργασίες. Συμβουλευτικές υπηρεσίες, ή νομικά θέματα θα σε απασχολήσουν. Καλό είναι, να κρατήσεις τις σκέψεις σου σε ένα σωστό επίπεδο, ώστε να μην ξεπεράσεις όρια που δεν θα σου επιτρέψουν την καλή συνεργασία ή την καλή προσωπική σχέση. Απέφυγε την απολυτότητα γιατί θα έχεις δυσκαμψία στην προσωπική επικοινωνία.

22 Απριλίου
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου, είναι μια ευκαιρία να ενδοσκοπήσεις και να δεις που είναι κρυμμένες οι επιθυμίες σου και τι είναι αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι για σένα. Συνήθως το κρύβεις, γιατί δεν θέλεις να γνωρίζουν οι άλλοι τον εσωτερικό σου κόσμο. Επίσης, ο έλεγχος στα πολύ δικά σου άτομα δεν θα κρατηθεί μυστικός, θα τον βγάλεις στην επιφάνεια.

28 Απριλίου
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στον Ταύρο και σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια, η οποία σίγουρα θα προβληματίσει τους υπόλοιπους, αλλά όχι εσένα. Το να αναθεωρήσεις τις σκέψεις σου, θα είναι μάλλον δύσκολο, γιατί θα φτάσεις στα όρια της ξεροκεφαλιάς, η οποία θα σε κάνει να εμμένεις σε απόψεις. Η εμπιστοσύνη σου σε ένα άτομο θα είναι απόλυτη. Αν ασχολείσαι με την τέχνη, θα έχεις εμπνεύσεις και δημιουργικότητα.

30 Απριλίου
Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε ενεργοποιεί στον υπερθετικό βαθμό, αφού έρχεται να σου υπενθυμίσει τα καλά σου σημεία, που μπορείς να μοιραστείς με τα άλλα άτομα. Πιθανόν να αλλάξεις γνώμη και να θέλεις να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο, επειδή πλέον δεν θα φοβάσαι και δεν θα δίνεις μεγάλη σημασία στα αρνητικά του. Η τύχη σου θα μεγαλώσει, κι έτσι, οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι οι πλέον κατάλληλες, κυρίως για επαγγελματική συνεργασία, αλλά και για ερωτική συμβίωση. Μέχρι και τις 23 Μαΐου, θα δοκιμάζεις την τύχη σου σε πολλά επίπεδα και θα διαπιστώσεις ότι η εύνοια σε ακολουθεί, κυρίως σε θέματα που αφορούν εσένα σε σχέση με τους άλλους.

Τοξότης

17 Απριλίου
Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου
, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε αποφάσεις και προσωπικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει, επειδή συνδέεις μυαλό και πράξεις, με ανεκδήλωτα στοιχεία που κρύβεις μέσα σου, αλλά είναι πιο πιθανό τελικά, να επιλέξεις να κινηθείς πάνω σε χνάρια που ήδη γνωρίζεις πολύ καλά.

Υδροχόος

30 Απριλίου
Η κατάσταση μπορεί να είναι κάπως περιοριστική για σένα, ώστε να μπορέσεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ιδέες και τα πιστεύω σου. Άτομα που είναι συντονισμένα σε μια πολύ διαφορετική συχνότητα από τη δική σου -και κυρίως κολλημένα σε οικονομικά θέματα και με έντονα ‘θέλω’-, ίσως νιώθεις ότι σε εγκλωβίζουν. Μπορεί όμως κι εσύ, να βιώσεις ένα είδος εσωτερικής πίεσης, που να σε ωθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που κινείσαι. Ίσως στην προκειμένη φάση να γίνεις πιο δύσκαμπτος/η σε ότι αποπειραθείς να κάνεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved