Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση των Ιχθύων για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Ιχθύ για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση των Ιχθύων για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Ιχθύς στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

IXTHEIS 200x200 silver

Το 2019 είναι η χρονιά που θα βάλω τα πράγματα σε μια σειρά και θα σηκώσω κεφάλι! Μην περιμένετε να με δείτε να τα παραπατάω και να χάνω τον μπούσουλα! Τσου! Φέτος θα δείτε μια άλλη πλευρά του εαυτού μου! Ήρθε ο καιρός που θα έρθουν τα πάνω-κάτω! Τέρμα ο Ιχθύς που πνιγόταν σε μια κουταλιά συναισθήματος!

Ετοιμαστείτε να πληρώσετε για τα κρίματά σας! Οκ, ίσως το πήγα στο άλλο άκρο, αλλά την κεντρική ιδέα την πιάσατε, έτσι; Δεν πρόκειται να γίνω το θυματάκι κανενός. Δε θα μπορέσει κανείς να με παρασύρει να κάνω ό,τι δε γουστάρω και δεν πρόκειται να επιτρέψω στον εαυτό μου να με τουμπάρει κανένας για να κάνω το οτιδήποτε.

Υπόσχομαι να σας τρομάξω γιατί μια φορά, εγώ δεν πρόκειται να κάνω βήμα πίσω σε ό,τι σας είπα ήδη: δε με νοιάζει, εάν θα σας πληγώσει η άρνησή μου να γίνω το υποστήριγμά σας, το αποκούμπι σας ή και το κλοτσοσκούφι σας, εγώ θα μαζέψω τα κομμάτια μου και θα ασχοληθώ με την πάρτη μου, τις ανάγκες και τα θέλω μου!

Με άλλα λόγια, φέτος, θα είναι η χρονιά που θα κοιτάξω να δω τι μπορώ να κάνω για τη δική μου ψυχική υγεία, για το δικό μου καλό, για τη δική μου ευημερία! Και κάτι ακόμα: δεν είναι ότι έπαψα να σας αγαπώ, απλά συνειδητοποίησα ότι για να δώσω αγάπη, πρέπει πρώτα να αγαπήσω εμένα. Καλή καρδιά, μας εύχομαι!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Ζυγός New Year's Resolution 2019: Ώρα να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιο μου!

Σκορπιός New Year's Resolution 2019: Θα το «πάρω αλλιώς!»

Τοξότης New Year's Resolution 2019: «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ»!!!

Αιγόκερως New Year's Resolution 2019: Δεν θα πάω φυλακή για ανοησίες!

Υδροχόος New Year's Resolution 2019: Θα κοιτάξω την πάρτη μου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved