Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Αιγόκερω για το 2019!

Η πρωτοχρονιάτικη απόφαση του Αιγόκερου για το 2019!

Νέα χρονιά, νέα μυαλά! Η μεγάλη απόφαση του Αιγόκερω για το 2019!

Τα ζώδια δίνουν υπόσχεση ή υποσχέσεις (NewYear’sResolutions) για τα πράγματα που θα αλλάξουν, θα δοκιμάσουν, θα κάνουν ή δε θα κάνουν μέσα στο καινούργιο έτος. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν τους εαυτούς τους και η ζωή τους να γίνει πιο εύκολη ή πετυχημένη, ακόμα κι αν πρέπει να επιλέξουν κάτι που μπορεί να τα ζορίσει (πχ. Να κόψουν τα γλυκά)! Μπορείς, λοιπόν, να φανταστείς ποια υπόσχεση δίνει ο Αιγόκερως στον εαυτό του; Μας την ανακοινώνει με θάρρος και πυγμή παρακάτω!

AIGOKEROS 200x200 fouksia

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια το 2019 να μην ξεχάσω τη δύναμή μου και πάρει και σηκώσει όποιον βρεθεί μπροστά μου με λάθος υφάκι-στιλάκι-προθέσεις!

Μα τον Κρόνο μου μέσα, με αυτόν, με τον Πλούτωνα και μερικές εκλειψούλες που έχουν το όνομά μου πάνω, υπόσχομαι στον εαυτό μου να ΜΗΝ πάω φυλακή για ανοησίες και για ανθρωπάκια που δεν αξίζουν μία! Αντιθέτως, δίνω ευχή κι υπόσχεση από καρδιάς ειπωμένη στον ίδιο μου τον εαυτό, να με προσέχω 100 φορές παραπάνω, να μη μου χαλάω κανένα χατίρι (και δε με νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι για εμένα) και να ΜΗ μου επιτρέπω να έχω πεσμένο ηθικό.

Μου υπόσχομαι να ανοίξω την καρδιά μου και να δεχτώ όση αγάπη μπορεί να χωρέσει κι ακόμα παραπάνω. Μου αξίζει να αγαπηθώ σωστά κι από τον κατάλληλο άνθρωπο. Όχι μόνο θα ψάξω, αλλά και θα το βρω αυτό το άτομο γιατί με τον Κρόνο καβάλα μου, η δέσμευση που θα κάνω, θα είναι παντοτινή, Κρόνια-Χρόνια. Δεν είμαι για ελαφριές καταστάσεις!

Υπόσχομαι να παλέψω κόντρα στην κατήφεια των καιρών και να βγω νικητής! Όχι για να φουσκώσω τον εγωισμό μου, κομπάζοντας ότι κατάφερα κάτι, αλλά για να προστατέψω την ίδια μου την ψυχή από την μαυρίλα και να της επιτρέψω να δει την ημέρα που ο ΔΙΑΣ θα μπει στο ζώδιό μου! Α! Και για να μην σας κρατάω σε αγωνία, θα μπει στο ζώδιο μου στις 3 Δεκεμβρίου. Φυσικά και τον περιμένω. Φυσικά και αντέχω. Φυσικά…

Μέχρι τότε… θα με αγαπώ με λύσσα! Έτσιιιιιιιιιιι!

Διαβάστε επίσης:

Κριός New Year's Resolution 2019: Θα κάνω συντήρηση δυνάμεων!

Ταύρος New Year's Resolution 2019: Φέτος θα κάνω αυτό που θέλω, πράξη!

Δίδυμοι New Year's Resolution 2019: Θα γίνω επιτέλους πιο υπεύθυνος!

Καρκίνος New Year's Resolution 2019: Τέρμα οι περιττές γλύκες!

Λέων New Year's Resolution 2019: Δεν σηκώνω πλέον, άλλη μαχαιριά!

Παρθένος New Year's Resolution 2019: Σιγά μην κάτσω να σκάσω!

Ζυγός New Year's Resolution 2019: Ώρα να διαλύσω έναν μύθο γύρω από το ζώδιο μου!

Σκορπιός New Year's Resolution 2019: Θα το «πάρω αλλιώς!»

Τοξότης New Year's Resolution 2019: «ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ»!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved