Τέσσερις αιγυπτιακές κάρτες Ταρώ αποκαλύπτουν τα μυστικά του έρωτα

Οι αιγυπτιακές κάρτες Ταρώ δείχνουν τις εξελίξεις στα αισθηματικά σου

Τέσσερις αιγυπτιακές κάρτες Ταρώ αποκαλύπτουν τα μυστικά του έρωτα

Η αρχαία σοφία των Φαραώ είναι αποτυπωμένη στην αιγυπτιακή τράπουλα Ταρώ και παρακάτω σου δίνεται η ευκαιρία να δεις την ερμηνεία τεσσάρων αιγυπτιακών καρτών σε αισθηματικά ζητήματα. Σε κάθε κάρτα κρύβεται μια σοφή συμβουλή για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, με αφετηρία το σήμερα.

Διάλεξε μια από τις τέσσερις κάρτες της φωτογραφίας και στη συνέχεια διάβασε παρακάτω την ερμηνεία που αντιστοιχεί στην επιλογή σου.

1η κάρτα: Αυτοκράτειρα

Η Αυτοκράτειρα δείχνει μια περίοδο αφθονίας και επέκτασης σε ζητήματα αγάπης και έρωτα.

Τώρα Έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις και να προσελκύσεις μια πληθώρα ευχάριστων εμπειριών στον τομέα των σχέσεων.

Εξαιτίας της γόνιμης και θηλυκής φύσης της κάρτας, τα παιδιά μπορεί να είναι ένα θέμα που θα προκύψει σε μια νέα ή σε μια υπάρχουσα σχέση. Αν αυτή δεν είναι μια επιλογή που σε ενδιαφέρει, πάρε τις σχετικές προφυλάξεις!

2η κάρτα: Τρελός

Η κάρτα του Τρελού σε θέματα αγάπης σε συμβουλεύει να κάνεις ένα άλμα στο άγνωστο με ανοιχτή καρδιά.

Αυτό το διάστημα οι σχέσεις σου φαίνονται νέες και συναρπαστικές και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για επέκταση και αλλαγή. Όλα αυτά βέβαια, εάν μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει το άλμα και να πιστέψει σε κάτι διαφορετικό.

Να θυμάσαι πάντως ότι όσο περισσότερο προσπαθήσεις να διατηρήσεις μια ευελιξία στα πράγματα και ακολουθήσεις τη ροή, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές που θα λάβεις στον τομέα της αγάπης

3η κάρτα: Θάνατος

Αν και η κάρτα του Θανάτου μπορεί να μοιάζει τρομακτική στην αρχή, το μόνο πραγματικό της νόημα είναι η αλλαγή και η μεταμόρφωση.

Μπορείς να δημιουργήσεις θετική και επαναστατική ατμόσφαιρα στις ερωτικές σου σχέσεις αυτήν την εποχή, αφαιρώντας παλιά και περιττά πρότυπα ή συνήθειες που πιστεύεις ότι σε εμπόδιζαν.

Καθώς θα πλησιάζεις πιο κοντά στην ουσία του εαυτού σου, θα αισθάνεσαι πιο δυνατός/ή και σίγουρος/η για να προχωρήσεις στις σχέσεις σου με τους άλλους.

4η κάρτα: Δύναμη

Η κάρτα της Δύναμης υποδηλώνει ότι οδηγείσαι από επιθυμίες, καθώς το άγριο θηρίο μέσα σου κατευθύνει τις ενέργειές σου.

Αυτή είναι η εποχή για να μάθεις πώς να δαμάζεις με απαλότητα «το εσωτερικό σου θηρίο», ιδιαίτερα στη σφαίρα της αγάπης και του έρωτα.

Αν και είναι καλό να ξέρεις τι θέλεις, αυτή η κάρτα διδάσκει επίσης πώς να αποκτήσεις αυτοπειθαρχία και να εργαστείς υπομονετικά και προσεκτικά όσον αφορά τις επιθυμίες σου, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φλόγα του πάθους ζωντανή.

Διάβασε επίσης:

Το ταξίδι ζωής του Τρελού μέσα από τις κάρτες Ταρώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved