Μαύρη Σελήνη στον 5ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 5ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 5ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

5ος οίκος

Με τη Λίλιθ στον 5ο οίκο του Ωροσκοπίου σου, έχεις απόλυτη τον έρωτα στη ζωή σου, προκειμένου να είσαι δημιουργικός/ή και λειτουργικός/ή και στους υπόλοιπους τομείς. Το άτομο που επιθυμείς θα πρέπει να σε έχει στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου, διαφορετικά η αυτοπεποίθησή σου πλήττεται και δεν έχεις διάθεση και κέφι για τίποτα. Για να μην βρεθείς σε αυτή τη θέση, συχνά χρησιμοποιείς το ερωτικό κομμάτι, φροντίζοντας ώστε η άλλη πλευρά να μένει απόλυτα ικανοποιημένη, θεωρώντας πως έτσι εξασφαλίζεσαι. Μην ξεχνάς όμως πως οι σχέσεις δεν βασίζονται μόνο σε αυτό!

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Από τη θέση αυτή η Λίλιθ επηρεάζει και τη σχέση με τα παιδιά σου, καθώς πολλές φορές μπορεί να δείχνεις έλλειψη κατανόησης ή να προβάλλεις πάνω τους τα δικά σου θέλω και τις φιλοδοξίες. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί μπορεί στη δική σου παιδική ηλικία να είχες αντιμετωπίσει θέματα ζήλιας και ανταγωνιστικότητας από άλλα παιδιά και έτσι τώρα -υποσυνείδητα- εκφράζεις τη συμπεριφορά που θα ήθελες να είχες τότε. Ένα ακόμη θέμα που προκύπτει είναι η δημιουργία συναισθηματικής αστάθειας, αφού από τη μία δείχνεις να πιστεύεις ακράδαντα στα χαρίσματα και τα ταλέντα των παιδιών σου και από την άλλη, όταν σε κάτι διαφωνείτε, ισχυρίζεσαι πως δεν εκτιμούν ό,τι κάνεις ή έχεις θυσιάσει για αυτά.

Θα σε βοηθήσει πολύ το να ασχοληθείς με κάποια μορφή τέχνης, όπως το θέατρο, προκειμένου να διοχετεύσεις εκεί τα αρνητικά συναισθήματα και τους φόβους σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved