Μαύρη Σελήνη στον 4ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 4ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 4ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

4ος Οίκος

Με τη Λίλιθ στον 4ο οίκο σου, η έλλειψη αυτονομίας από την οικογένειά σου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου και πολύ συχνά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα δημιουργούνται εμπόδια στην ευτυχία σου. Μέσα σου βιώνεις αυτή την κατάσταση στα άκρα. Από τη μία, φαίνεσαι να απολαμβάνεις τις οικογενειακές συναντήσεις, ακόμη και να αναζητάς αφορμές για να διοργανώσεις κάποια και από την άλλη νιώθεις, όταν βρίσκεσαι με τους δικούς σου, πως δεν σε χωράει ο τόπος και θέλεις να φύγεις όσο γίνεται πιο μακριά.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Ίσως κατά την παιδική σου ηλικία να μην ήταν αρμονική η οικογενειακή σου ζωή. Τα προβλήματα μπορεί να αφορούσαν είτε τη σχέση των γονιών σου, είτε τη δική σου με έναν από τους δύο. Γεγονός είναι πάντως πως τουλάχιστον τότε εισέπραττες τοξικότητα, ένιωθες αβοήθητος/η, ίσως και αποξενωμένος/η. Για αυτό το λόγο, επιζητάς αυτό που είχες πλάσει στο μυαλό σου ως ιδανική οικογένεια στο σήμερα. Πιθανώς βέβαια να συναντήσεις δυσκολίες στη δημιουργία της δικής σου, λόγω αυτών των υψηλών προσδοκιών. Επίσης, ενδέχεται ηθελημένα να δικαιολογείς λάθη του/της συντρόφου σου, καθώς δεν μπορείς να δεχτείς πως έχεις κάνει λάθος επιλογή. Θα πρέπει να δεις τα θέματα αυτά στο πραγματικό τους μέγεθος, να μην μεγαλοποιείς, ούτε και να υποτιμάς όσα σου συμβαίνουν. Αποδέξου το παρελθόν και χτίσε το μέλλον σου, χωρίς να βάζεις τους κοντινούς σου ανθρώπους σε καλούπια.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved