Μαύρη Σελήνη στον 2ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 2ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 2ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

2ος Οίκος

Με τη Λίλιθ τοποθετημένη στο 2ο οίκο του ωροσκοπίου σου η κατάσταση στα οικονομικά σου πολλές φορές μπορεί να είναι χαοτική. Η μεγάλη άνεση που έχεις στο να παίρνεις ρίσκα δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει μέχρι και στην οικονομική καταστροφή. Πάντως, η υλική ασφάλεια είναι για εσένα τόσο σημαντική, που μπορεί να καταλήξεις να γίνεις εμμονικός/ή με τα χρήματα και τον πλούτο. Πιθανώς να νιώθεις πως είσαι κατώτερος/η των άλλων, όταν δεν έχεις την ίδια οικονομική επιφάνεια με αυτούς κι έτσι συχνά να βγάζεις προς τα έξω κάποια κόμπλεξ. Ωστόσο, για να θολώσεις τα νερά πιθανόν να υποκρίνεσαι πως τα χρήματα δεν παίζουν κανένα σημαντικό ρόλο για σένα, όμως από τις κινήσεις σου θα φαίνεται πως πρόκειται για αυτοσκοπό.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Στις προσωπικές σου σχέσεις επίσης χρειάζεσαι γύρω σου -και ειδικά όταν πρόκειται για τον/την σύντροφό σου- άτομα που μπορούν να σου παρέχουν υλικά αγαθά. Άλλωστε για σένα η υλική ασφάλεια είναι απόλυτα συνυφασμένη με την συναισθηματική. Με αυτό το σκεπτικό όμως οι επιλογές που θα κάνεις στις σχέσεις σου συχνά θα αποδεικνύονται λάθος, αφού πρόκειται για το πλέον επιφανειακό κριτήριο. Για να βρεις την αρμονία στη ζωή σου θα πρέπει να δουλέψεις με την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή σου και να πάψεις να συγκρίνεις τι έχεις εσύ και τι έχουν οι άλλοι. Διαφορετικά θα παραμείνεις μόνιμα ανικανοποίητος/η και δυστυχής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved